Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
van egy FarCry dedicated server (updated).doc a a release-ben, azt olvasd el ott le van irva minden
Miként lehet dedikált szervert inditani?Vki meg osztaná eme tapasztalatát mert van pár server de nekem nem sikerült hostolni is
szerverlista hack
ha valaki tud meg mukodo szerver ipket az szoljon
ha valaki tud meg mukodo szerver ipket az szoljon
www.mirc.com
download 😊
bar ehhet tobb eves kemeny szamtek mult kell tudom, szal nem biztos Te is meg birod csinalni. :o)
download 😊
bar ehhet tobb eves kemeny szamtek mult kell tudom, szal nem biztos Te is meg birod csinalni. :o)
Nem jó a mircem!
Gyere #farcry.hu IRC csatornara gyere, hatha tud vlki segiteni.
De ezt hova kell beírni mert jelszót kér meg user?
Melyik üzenet ha tudod mert nem akarom az összeset végiglesni!
Lanon is lehet játszani csak nekem most nincs kivel! Azért kérdezem hogy mit kell csinálni mert jelszót kér.
Hi!
Valaki játszott már ezzel neten? Mert kéne nekem felhasználónév meg jelszó azt hogy lehet szerezni?
A béta verzió van meg azzal is ugyanúgy lehet játszani szerintetek?
Valaki játszott már ezzel neten? Mert kéne nekem felhasználónév meg jelszó azt hogy lehet szerezni?
A béta verzió van meg azzal is ugyanúgy lehet játszani szerintetek?
"Megerõsítve: Far Cry Demo szerdán !
A múlt hét második felében felröppent bíztató pletykákat az Ubisoft szerencsére megerõsítette, így kerek két nap múlva megérkezik a Far Cry singleplayer demonstrációja. A német CryTek egzotikus shooter-e már az E3-on is villogott, majd az ECTS-en több kategóriában is tarolt, magára vonva ezáltal a média figyelmét. Nos, a kiszivárgott béta verzió ellenére a produktum tehát megérett az elsõ publikus megmérettetésre, úgyhogy tessenek készülni, hamarosan érkezik."
by 576.hu

aham,tehat ezért világitanak az emberek messzirol és ezért megy jobban a jatek mérnokként mert akkor nem látnak 20kilométerrol.erre nem gondoltam😊
tegnap fedeztem fel egy elég nagy hibát, remélem véglegesdben meg lesz oldva.
amugy arrol lenne szo, hogy ha távcsöves van nálad akkor ugye az tükrözödik és bármilyen távolságbol észre lehet venni a villogást, namost ez végülis jo dolog csak aza abaj hogy ez a tükrözõdés bármilyen tereptárgyon átlátszik. szal lehet hogy egy kurva nagy kö mögött állsz, de hiába mert ha scope os skulo van nálad akkor lehet tudni hogy ott vagy.
amugy arrol lenne szo, hogy ha távcsöves van nálad akkor ugye az tükrözödik és bármilyen távolságbol észre lehet venni a villogást, namost ez végülis jo dolog csak aza abaj hogy ez a tükrözõdés bármilyen tereptárgyon átlátszik. szal lehet hogy egy kurva nagy kö mögött állsz, de hiába mert ha scope os skulo van nálad akkor lehet tudni hogy ott vagy.
*Posse*T.W.D*
Alig vagyunk meg szerveren.
Gyertek be IRC -re, es ott tudjuk 1mast hivni.
Szerver: Irc.quakenet.org
#FARCRY.HU
Gyertek be IRC -re, es ott tudjuk 1mast hivni.
Szerver: Irc.quakenet.org
#FARCRY.HU
Állandó magyar szerver:
\connect iso-x.no-ip.org
\connect iso-x.no-ip.org
Far Cry ircn persze kapasbol topicoztak, hogy nem lehet betarol beszelni csatin 😄
Irc-n merre vagy Tomper?
(Hungs nincs, iso-x -en meg no ellen) 😊
Irc-n merre vagy Tomper?
(Hungs nincs, iso-x -en meg no ellen) 😊
21.-én single demo...
Akkor abban vlszinu no multi 😞
Akkor addig is beta multi szerver cim-hegyeket ide mindet aki csak tud ! :o)
Lebutitva amugy total CSre hasonlit, csak persze nagy palyan. 😊
Baz hajnal 4kor nem talalok szarvert ahol lehetne hentelni.
Tomper segits...mondj vlmi szervert es menjunk. 😊
Akkor abban vlszinu no multi 😞
Akkor addig is beta multi szerver cim-hegyeket ide mindet aki csak tud ! :o)
Lebutitva amugy total CSre hasonlit, csak persze nagy palyan. 😊
Baz hajnal 4kor nem talalok szarvert ahol lehetne hentelni.
Tomper segits...mondj vlmi szervert es menjunk. 😊
amugy ha egy masik ubisoftos jatekbol atmasolod a megfelelo fileokat, akkor a hivatalos szerverekre is be tudsz menni
Év játéka hm. Állítólag nagyon jó fizika lessz benne. Annyira jó hogy egy 1cm vastag fát nem visz át a G36. Remélem ez még változik. A project Igi2-ben legalább ez megvolt csinálva királyul hamár a netkód nem.
"Erõsen esélyes nálam az év játékára ez a game!"
hellóhalló, nállatok is január hónap van most ?
halló itt a föld... comin ... over ...(adáshiba)
hellóhalló, nállatok is január hónap van most ?
halló itt a föld... comin ... over ...(adáshiba)

A multija engem a project igi2 multira emlékeztet. Valószínû hogy ezzel is csak azok fognak játszani multiban akik megveszik mint az R6-ot. Az UBI már csak ilyen. Védelem maxon, netkód a béka segge alatt.
Na most néztem mindent feltettem high-ra és úgy még szebb vannak galambok madarak halak stb!
Erõsen esélyes nálam az év játékára ez a game!
Erõsen esélyes nálam az év játékára ez a game!
Next PC upgrade: 2022
Kitettem a / jelet de halál...
/ ezt nem felejtettétek el,mi elott beirnatok a connect .....ot kell nyomni egy tabot,én is mindig elfelejtem.
Be van kapcsolva a szerver mert nekem nem kapcsolódik ?