24504
  • Gabe18
    Azért vannak érdekességek.
    Egy robbanás után:

• ReTeK
    56.xx
  • Serpa
  • Goodwill
    melyik nvidia driver a legjobb a gaméhoz? (gef4 ti 4200)
  • Goodwill
    öhh...nem tudjátok véletlen hogy kell menteni? :P
  • Árnyvadász
    Ebbe reménykedem kora délután óta. Reménykedtem. Ahhhhh... Este azért kipróbálom mindeképpen. Hátha bejön. Hatalmas a terem tele dobozokkal és ha elindulnak amerre dobom, közben settenmászkaelosonok mozgással talán kitudom őket cselezni.
  • Borg
    Azért nehogy azt hidd, hogy nagyon meg lehet hülyiteni őket a kővel...
  • KM
    Te is többet írsz, mint olvasol, ugye?
  • Hamed
    Utolsó off:

Barátom, nem sír a szám oks? Nekem is gf2mx400-am volt, nagyon szerettem, semmi probléma nem volt vele, sőt még jó áron el is tudtam passzolni:)) Hagyjuk már ezt az antinvidia marhaságot, teszek rá ki gyártja a kártyát, ha jól működik, és meggyőző ár/telj aránya van. Ha kijön az nv40, és a legtöbb korrekt teszt azt hozza ki győztesen, akkor az fogom megvenni, ennyi. Ne nézzél már ennyire dedósnak, hogy érzelmi alapon ítélek meg egy vga-t, thx.
  • Árnyvadász
    MINDENKINEK AKI MENTENI AKAR!!! #5225-nél VAN HOGYAN KELL!
  • Árnyvadász
    Nekem is az van, és az égadta világon semmi gond sincsen vele. De ahogy látom a többieknek sem.

Rosszabb minőségű hangok? Telepítés végénél elindul egy UHARC nevű progi ami majd 20.000 file-t (hangok, zene ha jól emlékszem) tömörít ki, ami igencsak beletelik egy időbe procitól függően. Majd ezt átkonvetálja mp3-ról wav-á. De én nem éreztem volna (fül), hogy a mínőséggel gondok lennének a hangzásban. Ugyanúgy megvan minden spéci effekt is pl. Doppler-effektus is és EAX2.0 is be van kapcsolva, de gond az semmi. Persze lehet én vagyok antifül. Ki tudja?
  • Pill
    Bakker.
    hallom lehet menteni, de hogy? Jól jönne egy két save a 10. pályán ami tele van szörnyekkel.
    Minden fokozaton van? Én a középsőn nyomom
  • Alexease
    Jo az a kartya, nekem is az van, megy rendesen.
    Probald a jatek kulso konfigjat, autodetect es/vagy full minimum beallitassal. Ha muxik, akkor kezdheted felhuzzni a beallitasokat.
  • M@TriX
    kössz
  • PTW
    nekem is cd s verzio van, tokeletesen mukodik csak ket dll t kellett bemasolni a 3as cd rol.

szerintem zsenialis a jatek, egy perc uresjarat sincs benne, az egyetlen dolog ami zvar talan hogy ekkora megaparaszt sablonfohos az emberunk lol

valaki tud tippet adni hogy a vizesessel kezdodo asszem 19 palyan merre kell menni mert egszeruen keptelen vagyok megtalalni a helyes utat a sok rohadek kozott..
  • a.carkey
    Már egyszer ezt beírtam. tud valaki segíteni?

A DVD-s verzió van meg, de sajna a singliben egy nagy kékséget látok csak a képből. Multiban is kipróbáltam, ott meg egy szürkeségben néhány textura. Feltettem a legújabbnak írt drivert a G4TI4200-eshez, de semmi sem változott. Kérdem én: van vaami trükkje, vagy réginek számítja a kártyám és nem megy ?

Ahogy párat visszaolvastam, nem vagyok ezzel a hibával egyedül, de a megoldásra nem leltem még rá. 1024x768->32-ben megy egyébként. Írt már vki valami megoldást, vagy nem létezik erre és kell vennem egy jobb kártyát, ha ezzel valaha is játszani szeretnék?
  • Gandibá
    Amúgy 700 mhzes gépem van, és jól megy. Pl első pályán csatorna részben semmit nem akadt. Miután kiértem a szigetre, ott már akadozott, de simán játszható. Nagyon jól van optimalizálva, és jó kis játék! Beach hangult rulz! :)
  • Gandibá
    Nekem az van, és műxik simán.
  • M@TriX
    Zaki után megkérdezem:
    VAN valakinek működő CDs verziója? Valkai játszik vele? Csakmert mintha még nem hallottam volna oylan embert aki Cds verzióval nyomná.
    Mert nekem mindjárt lennet van de nem szeretnék szívni. ;)
  • M@TriX
    :) az a Fraps
  • tibor16
    No nem azért mondtam, csak pl régi játékos vagyok és én mégis tudok örülni, hogy máskor is lehet menteni. De elhiszem, hogy van aki ezt nem szereti, az is igaz viszont, hogy elcsábulhat. Azért a végső "tanács" mégis, hogy ne végy a lehetőségről tudomást. Spec én örülök neki.
    Igaz amikor így mentettem próbaképpen, a magaslesről felrakott a magasles tetejére, -onnan meg lejönni, fél életvesztés, de működött
  • Takigabi
    hogy lehet megcsinálni azt hogy olyan szép sárgán mutassa az FPSt a gép ?és hogyna lehet kikapccsolni az Fps számlálását
  • Alexease
    Latom, nem tudod megemeszteni a dolgot:))
  • tibor16
    Szetm, kevés emberke van aki ugyanazon az "extra" gépen ahol ez ki is jön, ki tudta próbálni a 3 CD-és és a DVD-és verziót is, és lenne összehasonlítási alapja. Mivel egy időben jött ki (1 nap különbséggel), aligha elképzelhető, hogy a CD-és változat gyengébb lenne. Miért is csinálná ezt a gyártó??? -Nincsenek benne a francúzki cuccok és kész.
    Ha más infó is van,már ami megbízható, szivesen olvasnám. :)))
  • csum666
    no para :)
  • arty
    azt is mondják, az ember annak örül, amit kétkezi munkájával magának megszerez, megkeresi rá a pénzt - szoval elér valamit.

ha találnék egy aktatáskát benne 1 millával, nem hagynám ott, h jobb érzés lesz küzdelmekkel összekaparni azt a pénzt ... érted a hasonlatomat? Könnyebb a könnyebb utat választani ;). Ha van könyebb ut. Itt és most VAN.
  • zaki
    ja, meg állítólag a hangok minősége is egy kicsit romlik (én nem tudom, mert nekem nem indult el a game )
  • tibor16
    Ez sztem olyan, mint TV-én a gomb :), -ha akarod használod.
    Ezért aztán nem értem mi a gáz :))) -ne használd, és kész.
    Mellesleg visszaolvastam, 90% a vidi karikkal, meg a gyártókkal van elfoglalva, -tessék mondani jáccani azért jáccotok :)))
  • Árnyvadász
    Ha most azt mondom olvass vissza ugye nem ölsz meg? :D De lejebb, tényleg valaki írta, hogy mi az ami nincsen még benne, de nem él úgy az emlékeimben, hogy marhára nagy dologról lenne szó. Szóval emiatt ne izgulj. Okés medve?
  • Árnyvadász
    Basszus! A játék 60%-át végigvittem úgy, hogy a követ (kődobálás) ami taktikailag nagyon fontos lett volna nem használtam... Egyik barátom írt egy mail-t és mondta, hogy na majd a kővel milyen jó lesz elhárítani az enemy figyelmét és akkor mint derült égből a villámcsapás jött: MEKKORA HÜLYE VAGYOK, HOGY EZT ELFELEJTETTEM! Mennyi idegölő órát úszhattam volna ezzel meg. ÁÁÁÁÁÁÁ.... Na most már mind1, de még pont jókor jött ez az infó, mert olyan helyen járok, ahol ezzel a taktikával szerintem simán tovább tudok menni. Tegnap meg ott görcsöltem a monitor előtt már majdnem éjfél is elmúlt, hogy hogy a b*dös p*csába fogom ezt a részt megcsinálni. Mert ugye megint próbáltam taktikusan, lopódzva mint a tök, de persze valaki mindig észrevett és onnantól kezdhettem előlről. A legjobb az volt amikor PONT AKKOR merült le a Nightvision, mikor az enemy pont szembe ért velem én meg meghúzódva egy doboz mellett vártam, hogy leszedhessem. Ahhhhh...... Nézzünk egy idevágót:
  • csum666
    AHA:)

Igy érthető legalább..
  • zaki
    mondjuk szebben is megkérdezhetted volna. szerintem.
  • csum666
    Egyéb dolog az mi???
  • Árnyvadász
    Nyugodtan töltsd le a 3CD-s verziót. Minden megvan benne ami a játékhoz kell. Hangok, zenék, átvezető videók...

A DVD-s verzión 1GB a francia szinkron, meg egyéb úgymond nem szükséges dolgok vannak. A francia érthető, hiszen a Ubis Soft francia illetőségű, székhelyű cég.

Alpha: :)
  • csum666
    MIÉRT????
  • LSC
    ja
  • csum666
    a CD verzió télleg szarabb mint a DVD ?????
  • arty
    szervergond/lag :)

mivel már játszottam nagyon jót is multiban, igy a játékkal sztem nincs gond ... (dsl 512/128)
  • Ravine
    Hi!
    Faxom ebbe a 24 oras registralasi kussba..
    Szal ti probaltatok mar multiba?
    Az az erdekes, hogy singlebe elmegy a game low-detailon (35-45 fps), de multiba par pillanat alatt 20 korulire esik es ott is marad. Aztan ottvan a lag...vagy a szerver volt kaka, vagy a netkod iszonyu, de masodperces kesesek voltak. Volt hogy megalltam, lehetett loni, az ellenfel gornyedt, de par masodperc mulva teljesen mashol voltam, nem ritkan holtan. Vagy a masik, megall minden, nyomom a gombokat, majd 5-6 mp mulva a cache-bol kinyom mindent, vanszorgok osszevissza, megallithatatlanul.
    Hat nem orultem. Valaki mas esetleg cafolna? Orulnek neki :)
  • Alexease
    Tegnap csak ujra-installtam a jatekot, nem birtam ki:)))) Nem hittem el, hogy ennyire szaggat.
    Aztan rajottem, en csesztem el az elso installnal:)) Kicsit jobban bele turtam mint kellett volna, valszeg valami Advanced beallitas megjegyzett, azert szaggatott annyira. Most 800x600-ban, full High beallitasokon normalisan (40-80 fps) megy folyamatosan. Valszeg az 1024 sem tetszett neki, a "keves" - 64Mb - video memoria miatt:))