24504
-
Rusy #5347 nekem nem fagy, hanem kiir valami memóriával kapcsolatos critical errot és kilép, amúgy 512ddr400 fika neki, ha felvettem maxra 3 percig töltött és tekert a winyó 20mp-ig, meg lőttem leállt a játék öt percre, kiléptem és kiirta a windows a virtuális memória minimuma túl kicsi... LOL -
#5346 valami nem stimmel nalad,fullon kéne mennie!hacsak nem élsimitasz meg stb.. -
Rusy #5345 Valaki írjon már egy normális beállítást xp3000+ radeon 9600pro 512ddr, és ha felveszem az enviroment textúrákat highra játszhatatlan, ha medium, meg alig van fű valaki írjon már mit vegyek le ami nem annyira látszik meg... -
#5344 nemtudja vki mé fagy meg? -
#5343 ??? -
Zsoltee_a_bator #5342 a hw gyorsitas mindenhol lassit? vagy csak gagyibb cumokkal? -
#5341 3. palyanal vagyok, ami a demo is volt, es nem tudok tuljutni rajta, szerintem ez nallam BUG de nemtudom masnal elojott-e?
Lenyeg, hogy fent vagyok az erodben, felveszem a raketas fegyverket, es utanna max fel percen belul akarmit csinalok (de ugy, hogy pl eppen lovok es aztan ...) elindul automatan az az atvezetoanim, amikor meg mar bentvagyok a radarallomasban es a fickot hallgatja ki emberunk. Vegignezem az animot, es utanna visszadob de ugy, hogy mar kozben mindenki meghalt (sot ugy is dobott mar vissza, hogy bentmaradtam a bazisban es nem tudtam kimenni vissza a helokopteres vickokhoz, mert az az ajto ami berobban be vanzarva es nem nyilik.)
Gondolom ez nem termeszetes igy.
Ja es nincs meg az a ficko bent, akinel a kartyanak kellene lennie.
Volt mar valakinek ilyenje?
Esetleg tdna nekem valaki kuldeni egy mentest a kovetkezo palya elso pontjarol?
Aki valaszol annak elore is koszi -
Takigabi #5340 és hogyan lehet kikapcsolni az fps kiiratását ? -
Takigabi #5339 az meg mi a fa*om -
#5338 Zenekkel, hangokkal probalkoztal mar? Kulsos konfigban kikapcsolgatni oket, 3D egyebb letilt, hardware-s gyorsitas kikapcs stb.? Esetleg valamilyen virus irto, virus? -
#5337 sehogy, mert nem indul a game
de különben nekem is kb úgy ment a demo -
Pill #5336 Zaki.
hogy megy nekd a GF3-al? Nekem is GF3 val és Medium-High között, egy 2.6 P4-el és 512 rammal. -
#5335 Lol! Kim Basinger!?! :)) Hogy jott ez a nev?:)
Amugy lehet multizni, mar az elso naptol. Hogy hogyan? Nez korbe az oldal tetejen. -
#5334 Sziasztok
Nekem nem megy ez a MULTIPLAY dolog egyatalan. Gondolom azert mert nincs eredeti CDKEY-em. Remelem ez azert megoldodik mint a SOF2 vagy a COD eseteben. Jo lenne egy magyar server!!!
Kicsit turelmetlen vagyok, de MULTIZNI akarok vegre!!! -
#5333 megint megfagyott, odamentem a kocsihoz majd F, és kész -
#5332 Probáltam, eddig 2x jutottam el oda, 2x indíthattam ujra a gépet :)
proba ujra
és kösz! -
#5331 Ha közel mész ki is írja, hogy mit kell nyomnod, olvasd el. -
#5330 jaja az alapban az F betu -
Árnyvadász #5329 Szia!
Na hogy tetszik a játék? Hisz írtad még a full előtt, hogy ez lesz életed egyik legmeghatározóbb programja. Kiváncsi vagyok most, hogy már majdnem végigvitted mi a véleményed róla. Vagy már végigvitted? -
#5328 mert sokaknak gondjaik vannak vele. -
#5327 GF3 Ti200 DDR 128 MB -kartyad milyen felbontassal megy jatékban ugy hogy ne akadjon? meg milyen beallitas -
#5326 Ja érdekességek és hibák vannak hát ebből is látszik sosem lesz speciálisan tökéletes game! -
#5325 gondolom use gombbal :) -
#5324 mondja már meg vki pls, h a járművekbe, h kell beszállni -
#5323 Nem én találtam ki :) tegnap írta itt valaki. Csak azt is elscrolloztuk a rákba. -
#5322 nincs mit:D(ő se godolta szerintem komolyan!) -
#5321 te sztem nem krekkeltél!mindent húzz át!
vagy ha nem,nem lehet,hogynem telepítettd fel rendesen? -
#5320 nincs mit -
#5319 vki? -
joe69 #5318 thx mindenki -
#5317 plz ne mondj neki hülyeségeket, kösz -
#5316 de ügyes vagy:D -
Rudee #5315 farcry/bin32 -
#5314 bin32 könyvtárba -
joe69 #5313 a cd-n lévőt keresi!
hova másoljam?? -
#5312 tény,hogy vannak hibák... -
#5311 szerezz be dll-t-! -
joe69 #5310 help!
indításnál valami dll-t hiányol...
mi a teendő??? -
Árnyvadász #5309 Viszont az árnyék üt! :D -
Skyline #5308 Jah vannak érdekességek..
Sajna már találkoztam a szokásos betegséggel...A 14. pályán épp most kergetett őrületbe az első felrobbantandó torony..Relytélyes okokból kifolyólag a torony körül kegyetlenül beszaggat a játék pedig nincs ott semmi spéci a toronytól elnézve az ezerszer brutálisabb grafikák pedig nemokoznak szaggatást...
Az egészben az a szar hogy úgy beszaggat hogy amikor lerakot a robbanóanyagot és elkezdenél kimenni az idő nem igazodik a szaggatáshoz és az 5 mp biza arra elég hogy a lépcső közepére érj...Ami kevés...