24504
  • Rusy
    nekem nem fagy, hanem kiir valami memóriával kapcsolatos critical errot és kilép, amúgy 512ddr400 fika neki, ha felvettem maxra 3 percig töltött és tekert a winyó 20mp-ig, meg lőttem leállt a játék öt percre, kiléptem és kiirta a windows a virtuális memória minimuma túl kicsi... LOL
  • zoli80
    valami nem stimmel nalad,fullon kéne mennie!hacsak nem élsimitasz meg stb..
  • Rusy
    Valaki írjon már egy normális beállítást xp3000+ radeon 9600pro 512ddr, és ha felveszem az enviroment textúrákat highra játszhatatlan, ha medium, meg alig van fű valaki írjon már mit vegyek le ami nem annyira látszik meg...
  • FH ToMmY
    nemtudja vki mé fagy meg?
  • ev1l FlOwEr
    ???
  • Zsoltee_a_bator
    a hw gyorsitas mindenhol lassit? vagy csak gagyibb cumokkal?
  • ssc-suni-hu
    3. palyanal vagyok, ami a demo is volt, es nem tudok tuljutni rajta, szerintem ez nallam BUG de nemtudom masnal elojott-e?

Lenyeg, hogy fent vagyok az erodben, felveszem a raketas fegyverket, es utanna max fel percen belul akarmit csinalok (de ugy, hogy pl eppen lovok es aztan ...) elindul automatan az az atvezetoanim, amikor meg mar bentvagyok a radarallomasban es a fickot hallgatja ki emberunk. Vegignezem az animot, es utanna visszadob de ugy, hogy mar kozben mindenki meghalt (sot ugy is dobott mar vissza, hogy bentmaradtam a bazisban es nem tudtam kimenni vissza a helokopteres vickokhoz, mert az az ajto ami berobban be vanzarva es nem nyilik.)
    Gondolom ez nem termeszetes igy.
    Ja es nincs meg az a ficko bent, akinel a kartyanak kellene lennie.
    Volt mar valakinek ilyenje?

Esetleg tdna nekem valaki kuldeni egy mentest a kovetkezo palya elso pontjarol?

Aki valaszol annak elore is koszi
  • Takigabi
    és hogyan lehet kikapcsolni az fps kiiratását ?
  • Takigabi
    az meg mi a fa*om
  • Alexease
    Zenekkel, hangokkal probalkoztal mar? Kulsos konfigban kikapcsolgatni oket, 3D egyebb letilt, hardware-s gyorsitas kikapcs stb.? Esetleg valamilyen virus irto, virus?
  • zaki
    sehogy, mert nem indul a game

de különben nekem is kb úgy ment a demo
  • Pill
    Zaki.
    hogy megy nekd a GF3-al? Nekem is GF3 val és Medium-High között, egy 2.6 P4-el és 512 rammal.
  • Alexease
    Lol! Kim Basinger!?! :)) Hogy jott ez a nev?:)

Amugy lehet multizni, mar az elso naptol. Hogy hogyan? Nez korbe az oldal tetejen.
  • Kim Basinger
    Sziasztok

Nekem nem megy ez a MULTIPLAY dolog egyatalan. Gondolom azert mert nincs eredeti CDKEY-em. Remelem ez azert megoldodik mint a SOF2 vagy a COD eseteben. Jo lenne egy magyar server!!!
    Kicsit turelmetlen vagyok, de MULTIZNI akarok vegre!!!
  • FH ToMmY
    megint megfagyott, odamentem a kocsihoz majd F, és kész
  • FH ToMmY
    Probáltam, eddig 2x jutottam el oda, 2x indíthattam ujra a gépet :)
    proba ujra
    és kösz!
  • Hamed
    Ha közel mész ki is írja, hogy mit kell nyomnod, olvasd el.
  • DONGUBA
    jaja az alapban az F betu
  • Árnyvadász
    Szia!

Na hogy tetszik a játék? Hisz írtad még a full előtt, hogy ez lesz életed egyik legmeghatározóbb programja. Kiváncsi vagyok most, hogy már majdnem végigvitted mi a véleményed róla. Vagy már végigvitted?
  • LSC
    mert sokaknak gondjaik vannak vele.
  • Smuggler
    GF3 Ti200 DDR 128 MB -kartyad milyen felbontassal megy jatékban ugy hogy ne akadjon? meg milyen beallitas
  • grebber
    Ja érdekességek és hibák vannak hát ebből is látszik sosem lesz speciálisan tökéletes game!
  • zaki
    gondolom use gombbal :)
  • FH ToMmY
    mondja már meg vki pls, h a járművekbe, h kell beszállni
  • DonnieBrasco
    Nem én találtam ki :) tegnap írta itt valaki. Csak azt is elscrolloztuk a rákba.
  • ricsi1
    nincs mit:D(ő se godolta szerintem komolyan!)
  • ricsi1
    te sztem nem krekkeltél!mindent húzz át!

vagy ha nem,nem lehet,hogynem telepítettd fel rendesen?
  • zaki
    nincs mit
  • FH ToMmY
    vki?
  • joe69
    thx mindenki
  • zaki
    plz ne mondj neki hülyeségeket, kösz
  • ricsi1
    de ügyes vagy:D
  • Rudee
    farcry/bin32
  • zaki
    bin32 könyvtárba
  • joe69
    a cd-n lévőt keresi!
    hova másoljam??
  • ricsi1
    tény,hogy vannak hibák...
  • ricsi1
    szerezz be dll-t-!
  • joe69
    help!
    indításnál valami dll-t hiányol...
    mi a teendő???
  • Árnyvadász
    Viszont az árnyék üt! :D
  • Skyline
    Jah vannak érdekességek..
    Sajna már találkoztam a szokásos betegséggel...A 14. pályán épp most kergetett őrületbe az első felrobbantandó torony..Relytélyes okokból kifolyólag a torony körül kegyetlenül beszaggat a játék pedig nincs ott semmi spéci a toronytól elnézve az ezerszer brutálisabb grafikák pedig nemokoznak szaggatást...
    Az egészben az a szar hogy úgy beszaggat hogy amikor lerakot a robbanóanyagot és elkezdenél kimenni az idő nem igazodik a szaggatáshoz és az 5 mp biza arra elég hogy a lépcső közepére érj...Ami kevés...