24504
  • Takigabi
    COd nek
  • Action
    Üdv mindenkinek!

Végigvittem a gamát és megmondom őszintén le vagyok döbbenve akkorát ütött. Életemben nem játszottam még ilyen gyönyörű játékkal. Minden a lehető legjobb beállításon volt és tényleg elképesztő. Nagyon eltalálták. Egy ilyen grafikus motorhoz viszonyítva tényleg nem nagy a gépigény.Most nekiállok mégegyszer végivinni a legnehezebb fokozaton.
    Bye
  • LSC
    a mohaa már évekkel ezelőtt átadta
  • Árnyvadász
    Köszi! Ez már bíztató nagyon! Jók a képek is!
  • Skyline
    Sőt ahogy elnéztem a csajos pályát még sötétedni is fog....Viszont most megin estig nemtok jáccani mer meló:)
    Byez
  • Skyline
    A nap is feljön elhagyatott aztékban nemvagyok biztos de pont a csónakmotoros elötti pályán ilyen katakombák voltak amikben volt mindenféle nagyszobor,stb ha arra gondolsz.
  • Skyline
    Motorcsónakkal sikerült nekiugratnom helikopternek a hatás nem maradt el csak megdöglöttem:)
    Ez a pálya nagyonottvan imádom a motorcsónakos üldözősdit,és van egy rakat hely ahol például géppuskafészekben lévő faszit kilehet csinálni úgy hogy a motorcsónakkal nekigratunk,ha jó a szög és alkalmas a hely akkor a faszi fejét koppan a csónak és a vízben landolunk--> mehetünk tovább:)

Ez meg utánna...Ahogy elnézem a hölgyeménnyel kel mosmár majd menni,csak az a gáz hogy kipróbáztam lelehet-e lőni...Úgyhogy vigyáznikell mgne gyilkolják:)

• Árnyvadász
    Help!

Valaki mondja meg legyen szíves, hogy lesz elhagyatott romos (aztékszerű) pálya a játékban? Jelenleg a 13-as pályán üdülök két rakétáskezű medvebarátommal.

A másik kérdésem meg az lenne, hogy feljön még a nap? Mert kezd már nagyon frusztrálni, hogy egyenlőre még mindig sötét van, bár már pirkad. Thx all.
  • M@TriX
    :))))
  • Gabe18
    Azért ennek a "gyorsmentésnek" is vannak hatásai,nem mondom.Már harmadszor halok meg egy helyen ahová liftel kell lemenni.Na mondom a liftben mentek egyet,ne kelljen mindig lezötykölődni vele.Nagyjából félúton save...
    Következő próbánál emberkém megjelenik a liftaknában /olyan magasan ahol mentettem/,csak épp a lift nincs sehol,és szépen lezuhantam az akna aljára.Illetve gondolom a lift megvolt,csak éppen fent állt ahol be kéne szálni...
  • Árnyvadász
    Kétségtelenül ez az FPS az új trónkövetelő. Jelenleg ő a király. MOH:AA átadta a koronát.
  • balcooo
    há egyelöre semmilyenben sem jatszom.. ahhoz elöször kéne egy min. 20 fps-t produkalo videokaresz :P
    De az ziehr hoyg nem izin tolnám én sem, legnehezebb alatt kettövel miisvan? challenging, asszem azzal ugrottam neki, csakhat az ati9000es közbeszolt:P Sztem ha keringsz egy kicsit a palyan, vagy savet töltöd vissza ikszedszerre akkor mar nem akad nagyon az 512vel sem..
  • Teperinke
    Abit siluron (nem OTES) lévő ventit 3at láttam eddig, fél éven belül mind3 megállt (abból is az egyik 1 hónapon belül)
  • Árnyvadász
    Kipróbáltam a kődobálós taktikát és bejött. Tényleg elvonja az enemyk figyelmét és ahová dobom oda mennek a hang forrásához. Aztán kipróbáltam a füstgránátot is, abban pedig az a pöpec, hogy jól elteríti a füstjét és így könnyebben lehet úgymond lelépni nindzsa módra. Vakítógránátban meg az a jó, hogy ilyenkor mindig benyögnek valami dumát, pl. a legáltalánosabb: A SZEMEIM!!! Azt is kipróbáltam (szerintem ez már nincsen leprogramzva), hogy belevilágítok elemlámpával a nightvision-ös enemy-k képébe (teljesen sötét teremben) hátha elvakítja és megzavarodik. De a hatás nem egészen ez lett. Odarohantam ahol egy ilyen állt, az első pár másodpercben nem támadott, mintha meglepte volna a dolog, hogy ottermek, utána viszont már elkezdett futni és pozíciót keresett majd lőtt.

Sokszor tapasztaltam azt, hogy elmenekülnek. Tehát a beígért AI az valós alapokon nyugszik.
  • Teperinke
    Szerkesztett már valaki valami jó pályát? esetleg modot:-)
    Már várom, milyen király modok jönnek majd ki hozzá...

Egyébként érdekes, a játék hosszára sem volt még panasz. Jó hosszú, mégsem unalmas.
  • Alexease
    Elvileg igen, de meg sem:)) 2 ev mulva, a mostani Very High lesz az akkori Medium beallitas (talan):D
  • Takigabi
    hát felnyomod maxra a grafikát és akkor mindent beállit magának a progi
  • Takigabi
    az fasza lenne ha 4 évig ezt az enginet használnák mert akkor addig nem kéne új gépet vennem
  • sza.sa
    Hi!
    Milyen opciót kell bekapcsolni, hogy bump mapes- legyen a fal, szikla, padló stb...
    Lentebb láttam valahol egy képen de nekem nem tünt fel játék közben, hogy nekem is ilyen lenne....
    ATI 9700-em van....

Sza.sa
  • Alexease
    A jatekot nevezhetjuk "merfoldkonek" is, mert ez nyitotta a sort az 5. generacios FPS-sek soraba (elvileg). Teljesen uj, egyedi engine, es minden olyat "izombol", trukkok nelkul tartalmaz, amivel az elozo nehany evben probalkoztak (nyilt terepek, AI, specalis fenyek, -arnyekok, korrekt fizika, DX8/DX9/PS/VS finomsagok teljes kihasznalasa stb.)

Es ami pozitiv, hogy ezeket szinte hiba nelkul, tokeletesen produkalja. Az hogy gepigenyes, azert az megertheto:) Foleg, hogy elso/masodsorban az engine-t eladasra keszitettek, az elkovetkezo 2-4 ev jatekaihoz.
  • KM
    Gratula, ügyes vagy! Ülj előre!
  • NeoMaN
    LOL B+, le kell lőni az NMY-t...
    Mekkora bazz, elakad valaki egy FPS-ben...
  • Takigabi
    az is nagyon király amikor lejtőn lövöd le az emberkét és lecsúszik meg amikor egy robbanás miatt a dobozok beleesnek a tengerbe....
    meg amikor kilövöd a helikoptert---ahogy az lezuhan csúcs
  • LSC
    felrobbantottam egy mólónál ilyen elektromos vezeték tartókat és az egyik nem dőlt el mert tartotta a kábel, azon már megsem lepődtem hogy el lehet lőni a kábelt és gyönyörűen eldőlt az oszlop. Valós fizika rulez.
  • Takigabi
    az még a Training :D
  • tibor16
    Ha jó a játék, akkor másodjára megcsinálom hardon is, de szeretek egy kicsit "körülnézni" is, most pl kiúsztam a szigetekre stb... mer ennél a gémnél lehet...
  • insp
    Bűn az ilyen játékot -meg egyébként minden játékot- easy-ben nyomni. A JÁTÉK SAVA-BORSA VESZIK EL ÍGY!!
    (Én mindent hardon tolok, úgy az igazi. Aki már végigtolt egy-két fps-t, annak nem kell már célzást tanulnia...)
  • B@dsector
    Lehet, hogy easy-ben játszol, azért nem érdekel a szaggatás:)
  • insp
    Ugyanezt éreztem tegnap a CoD láttán.
  • ReTeK
    lehet külön kapni
  • tibor16
    Na egy kis off:
    simán elszált a vidikártyám coolere, -történt már vkivel ilyesmi? Most betettem egy asztal méretűt, ami a torony aljához van rögzítve és a hűtőbordára van irányítva (a ház belsejében) és azzal megy a gép. Hirtelen ezt a megoldást találtam. Tényleg, lehet azt vajon külön kapni?

On:
    Tegnap volt alkalmam MOHAA-zni, -
    -hát emberek, aki játszott már az FC-vel annak a graf miatt az ilyen akció nehéz lesz ... pedig csak Low-ban nyomom, és a MOHAA ennek ellenére az egyik legjobb.. de állandóan azt kellet látnom, hogy -ÁÁÁÁÁÁÁÁ- na mind1..
  • tibor16
    Nem muszáj az akna nyílásából kilőnöd, -nekem az gáz volt-,visszamentem a fedélzetre, onnan kényelmesen kiszedtem a koptert aztán a hajó orrából a tetőn lévő 2 géppuskafészket. Ez a jó benne, hogy 25 féle módon olhatod meg ugyanazt a pályát. Ha a tetőn végeztél, ugorj a vízbe és a partról is ellőheted a motorcsónakotb tartó láncot. A fizikája a lengő tárgyaknak -egyszerűen félelmetes :)))
  • tibor16
    Tomy: ugyanez volt a bajom (ATI8500-nál) feltettem a 4.3 katalys-t azóta röccenésmentes. Már ha ATI-d van....
  • balcooo
    Mit pattogsz, én a napokban upgradeltem egyaltalan 256rol 512 mega NONAME 333Mhz-esre, mégse halok bele...
  • B@dsector
    Én lassan megörülök a szaggatástól, de már nem sokáig, mert 2 héten belül jön az 1024MB Kingston Hyper-X DDR466 memóriám. Ha utána is szaggatni fog nekiesek HILTIVEL a gének:)
  • Kandurex
    én kiugrottam és lerambóztam mindkettőt...igaz ráment a fél élet és full pajzs.:)
  • Nexushun
    Ott én nem törődve semmivel elfutottam egy nyugis helyre. Nem tudnak a folyosóról kijönni :)
  • Atiti
    mi a lópikulát kell csinálni a COOLER nevezetü pálya elején?bemegyek az épületbe és 2 nagy robosztus szörnyecske jön felém.ha elkezdek lőni,akkor mind a kettő ott terem,ha lefekszem akkor nem vesz észre de +áll elöttem és baszik arréb menni.4 rakéta öl + 1 szörnyet de még ott a másik aki addigra szétlövi a seggem.
  • FH ToMmY
    Hm nekem eddig is low-on volt! :D
    MA 10 perc alatt eljutottam a partól az egyik házig, még a játék elején :D
    A helikopter miatt szaggat a game, már rájöttem! Asszem erre nincs semmi javító :( ezzel sem kell sokat játszanom
  • ReTeK
    a crack-et felraktad ?