Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Na akkor mégegyszer: (nehogy elsikkadjon a kérdésem ebben a nagy "elmecsörtében")
Közzé tudná valaki tenni vagy linket adni, ahhoz a néhány kilós fájlhoz, amivel Bittorrent-el le lehet szedni a bétát?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rezsofiz
zaki:636-ost,641-est töröld,plz.

sazl : c

rezsofiz
yo,szégyenlem magam. SZERVEREK LETILTVA.

én már befejeztem ;PPP
amugy meg töröld ki nyugodtan az eddigieket, sok értelmük nincs 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
na jó:írd le

zaki
istenem, nem unjátok még? befejezhetnétek már végre. most komolyan, fejezzétek be, senki nem kíváncsi erre a cirkuszra

na én megyek más topicokat olvasgatni, msotmár tényleg fáraszto az iylen szintû sötétség 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ezek szerint még mindig nem jöttél rá...

még midnig nem érti hihetetlen!
térden állva könyörgök hogy olvas vissza az elsõ hozzászolásodhoz képest 5el elõre lévõ hozzászolást, pls pls pls és ne égesd tovább magad, lécci olvasd vissza léci léci

rezsofiz
egyébként ennyi történt:linket kérttem,felcseréltem 2 szót.kaptam egy csomó beszólást. szépek vagytok.mind1

rezsofiz
már rájöttem baszki:661!!!!!!!!!!!!!!

rezsofiz
na jó,én elfelejtem,megbocsátok. legközelebb nem ide jövök.

nemjátszom, de inkább már te vagy a fáraszto szal én itt abba is hagyom a válaszolgatást, ha eddig nem sikerült rájönnöd mi a gond akkor följ csak meg a saját levedben, egybeet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki! 😛

rezsofiz
na játszd a királyt!

rezsofiz
ezt írtad:ááá najo megmodnom és részletezem: mielött elkezdtéál irni olvas vissza kb max 5 hozzászolást és le fog esni hogy mér röhög rajtad már a fél topic, ennyire nem lehetsz szemellenzõs hogy ugy irsz valahova hogy még az elõzõ pár hozzászolást se olvasod 8nem modnom hogy nyálazd át mint a hatszáz hozzászolást de elgalább a pár ucsot mielött hülyeségeket irsz...)
a fáradt vagyok cimû dumához meg csak anyit lehet hozzáfüzni hogy akkor menj és aludjál 😊

hát akkor ez mi volt.olvass ember

épp unatkozom hát ez van, el kell szorakozni addig amig kiprobalhatom a gamet 😛

mondom hogy pihenj!

rezsofiz
adtok végre egy címet?a honlapján nem találtam.

zaki
olyan jó olvasni titeket, nem számít, hogy ez a far cry topic 😛

és még en vagyok ezekutána bunko mert leirtam pontosan mi a problem? hát nem vagy semmi az tuti, mind1 igyjártam le lettem bunkozva, ezután már csak öszinte részvétem szeretném kifejezni közvetlen környezeted számára 😊

rezsofiz
fárasztóak vagytok

ez esetben is pihenj le kicst szvsz ahelyet hogy itt téped az agyad a sok barátságtalan balfasz (mint pl én ) beszólásain 😛

rezsofiz
bunkó

rezsofiz
jó van már,qrva szar napom volt.

ja csak jól álcázod 😛P

rezsofiz
ja,az hogy nektek látszó primitív kérdést.qrva fasz geci.na így kell sülni. nektek primitívnek látszó.-ez a helyes

ááá najo megmodnom és részletezem: mielött elkezdtéál irni olvas vissza kb max 5 hozzászolást és le fog esni hogy mér röhög rajtad már a fél topic, ennyire nem lehetsz szemellenzõs hogy ugy irsz valahova hogy még az elõzõ pár hozzászolást se olvasod 8nem modnom hogy nyálazd át mint a hatszáz hozzászolást de elgalább a pár ucsot mielött hülyeségeket irsz...)
a fáradt vagyok cimû dumához meg csak anyit lehet hozzáfüzni hogy akkor menj és aludjál 😊

Alexease
Ha esetleg visszaolvasnad a sajat irasaidat, elgondolkodnal rajta, akkor ra kellene hogy jojjel a "problemara". Ha ezek utan sem josz ra, akkor feleslegesen is magyaraznam, mert "a hiba az on keszulekeben van".
zaki
azért nem vagyok én annyira rendes, szoktam genya is lenni

rezsofiz
nem értelek.(õ is kezdi)melyik hozzászólásom nem tetszik?

Alexease
"Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen,
az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)"
zaki
jeee, bunyó van

rezsofiz
ott kezdtem

rezsofiz
jó,de akkor mi nem tetszett az írásomban.bazz fáradt vagyok.leülnék,kipróbálnám a farcry-t,azt elkezdenek fikázni.írd ki mi nem tetszett,és részletezd.

állitsd le magad szvsz és vagy olvas visz kb 2sort hogy röhöghess te is egy jot a hülyeségeken amit irtál vagy inkább keresd a demodat tovább a hivatalos odlalon 😛

Alexease
Es sajnos manapsag egyre tobben vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak normalisan irni, fogalmazni, kerdezni stb;( Es mivel a forumban ez alapjan "ismernek, biralnak stb." el egy embert, igy gyakran a hozzaszolasaik alapjan joggal hiszik oket kisiskolasnak, vagy fogyatekosnak😞
Persze, tisztelet a kivetelnek, meg akinek nem inge ne vegye magara, meg piiszbrada stb😉))))
rezsofiz
faszomnak nem lehet normálisan válaszolni.geci kérek egy linket,azt beszól.na mindegy.hát tele van a világ ilyen emberekkel.

ibrik
Közzé tudná valaki tenni vagy linket adni, ahhoz a néhány kilós fájlhoz, amivel Bittorrent-el le lehet szedni a bétát?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rezsofiz
tudom.csak én korábban kezdtem el írni.bazzeg,de mennyi paraszt tahó van a fórumokon.az egyetlen rendes csávó,akivel normálisan lehet kommunikálni,az Zaki.

zaki
te meg itt ne sunnyogj

rezsofiz
miért?mi a fasznak baszogatsz?mond meg mi nem tetszett.mondjad királykám!

zaki
nem is õ írta, hogy buta vagy

toMpEr
...

rezsofiz
azért írtad,hogy buta vagyok(gondolom)mert nem néztem a hivatalos oldalt.ott kezdtem.én nem találtam.ha megtisztelnél azzal,hogy adsz egy címet,kölcsönöse megtisztellek én is.

Alexease
Nem ismerlek, igy itelkezni sincs jogom, de sajnos az "irasod", a stilusa es tartalma kaotikus😞
rezsofiz
1ébként Te vagy az okos.attól még hogy valaki feltesz egy nektek láccó primitív kérdést,mert nekem nincs kedvem visszaolvasgatni,mer fáradt vagyok,attól nem kell fikázni a másikat.lehet,hogy farcry buzi vagy,de én hozzád nem szóltam.akkor válaszolj,ha tudsz értelmesen.

zaki
moméondóóód

rezsofiz
részletezd

toMpEr
neha meglepodok mennyi buta ember jar ide...

rezsofiz
a demója nincs rajta a hcgameren.valaki dobjonegy linket,plz.thx