Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
neked mikor ér le ?

Serpa
min. grafikán is szaggat ?

SinClaiR
Sziasztok!.. nekem az a gondom, hogy a játék elindul, menüig minden ok.
Ahoy startolok, betöltés után megjelenek a motorcsónakon, de kicsit szaggat, nem kicsit.. nagyon szaggat😊 .. mondhatnám minden 5 mp ben mozdul egyet a kép..
radeon 9000 huzva-huzás nélkül, xp 2000+ húzva-húzás nélkül, cat. 3.9, 512 ddr, elvielg elég lenne ha nem is a top hoz, de azért elég nek kellene lennie.. másnak van ilyen problémája?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

nagykispeter
Valakinek van e valami ötlete?Mikor elindítom a játékot betõlti rendesen és a képernyõ tiszta fekete marad csak a térkép meg a fegyverek látszanak alul hang is van rendesen?!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

insp
Jahh,a multi beta-ban mintha a holdon járna az ember.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

toMpEr
amugy pl nemertem,hogy miert van benne minden zene 2x, egyszer ogg-ben, meg megegyszer wav-ban...

Serpa
legalább mediumon akarom futatni. 50-60 fps -el.

Kiváncsi leszek hogy mit szól majd a játék a 700as cerkámhoz 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

toMpEr
hat minimum grafikan kb, de attol is fugg,hogy mennyire fps-t akarsz

toMpEr
r_displayinfo 1 asszem

Serpa
PIV 2.4
ti4200

elég ?

toMpEr
nagyon.

Serpa
nagyon gépigényes a demo ?

Serpa
na végre ...
elkezdte nekem is szedni ...

fps értéket, hogy kell kiíratni ?

toMpEr
en viszont szinte biztosra veszem,hogy egy csomo hiba nem lesz mar kijavitva, pl a fizika...

toMpEr
hat en annyira nem vagyok elragatatva a jatektol, lehetett volna jobb is...

insp
A beta ugyanilyen szép, mint amit ez a demobol készült kép mutat. (ennél sokkal szebb egyébként max grafikán) A korábbi képek nem full grafikán készültek, az biztos.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
thx

grebber
Szerintem ha kijön a full akkor minden más játékszeretõ ember lehuzza mert én bárkivel fogadok hogy a hibák nem mind lesznek kijavítva!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Probálta már valaki a single player demót ha igen milyen?

Next PC upgrade: 2022

nagykispeter
Nekem is innen jön és tényleg nem csökkent le a sáv.szél!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

marsu
Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következõ e-mailra várom: [email protected]
Kaszi46
sztem töltsd inkabb hardwiredröl ott tuti korlátlan a sávszél

*Posse*T.W.D*

LSC
kicsit belassult az ftp olyan 3kb -ra mi történik?

toMpEr
toMpEr
na jatszottam meg vele kicsit, medium reszletesseggel eleg jol megy 40-60 fps, csak azzal a franya laggal kene valamit kezdeni.
Az ai tenyleg eleg jo, fedezekrolfedezekre szaladnak. Engem elegge idegesit,hogy szinte egyfolytaban beszelnek "i gonna kill you", "now i get ya", stb.
meg akkor is "where are you?"-t kiabalnak, amikor ott vagyok elottuk 2 meterre.
a kornyezet az egeszet nagyon hangulatossa teszi, felmasztam a hegyre es lehetett latni ahogy a hajos orjaratok cirkalnak a sziget korul.
bar meg nagyon nem maszkaltam el, de ugy vettem eszre,hogy viszonylag szabadon maszkalhatunk a szigetek kozott

LSC
mi lessz itt ha kijön a full... és mi lessz ha kijön a STALKER?

LSC
holnap még fent lessz?

LSC
thx to all.

toMpEr
rakom fel ide
195.70.54.179
heritasgold
heritas
60k/sec-el megy, szoval akar el is lehet kezdeni letolteni szerintem
thx to Alexease 😊

LSC
vááá fullon lettek a letöltések mindegyiken.

toMpEr
csinaltam par kepet:
kepek

LSC
Nem tudjátok melyik az van egy olyan letöltõ progi amelyik az explorerébe épül be és azt tuningolja fel nem külön program.

toMpEr
par perc jatek utan elso tapasztalatok:
pozitiv:
- nagy terep
- egesz jo AI-nak tunik, ha elbujsz maszkanak ossze-vissza, ha kifogynak a toltenybol fedezeket keresnek
- a testeken mostmar latszodnak serulesnyomok, a holttestekkel interakcioba lehet lepni
negativ
- eleg sok töltögetés (kb 3perc, de lehet az en winyom a lassu)
- jatek kozben is folytatodik a toltogetes (512mega 400Mhz-es ram)
- eleg lassu, a multi demhoz kepest jovalkevesebb fps, gondolom a nagyobb terep miatt
- a multi-demoban tapasztalt iranyitas-lag itt is megtalalhato 😞

LSC
egyszerûen semmilyen DL managerrel nem tudom elindítani mert most nem szedek le 500MB-t. Se a flashget se a getright nem veszi be.

Alexease
Ezt probald, ez jon 50k-val. INNEN😊)
LSC
akármit nyomok visszadob ugyanoda. Azé THX.

toMpEr
M@TriX
márha tudtál szambázni a csajszival, ugyanis egy egérkatt a kézkinyújtás, aztán mint egy mozgáskorlátozott lengetted a kezed és közbe leverted a hordón heverõ puskát, amiután te is leugorttál. Azt persze fight és persze közben nézned kellett a melleidet, mert arra volt rátetkózva az életerõ mérõ, aztán a csajszi csuklóból kiemlet egy hordót, meg egyéb finomságok.. 😉
De megvan a gém. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
na ez a kép már ígéretesebb, mint a nemrég kikerült képek a bétáról...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jah abban volt elöször használható fizika, élethû (picit szúrták csak el) irányítással, meg egy helyzet tucatnyi megoldásával. Pl. ki lehetet nyírni egy raptort úgy, hogy ráejtettél egy betontömböt a nyakára, mire eltört a gerince ... vagy sikerült eltalálni az artériáját puskával és elvérzett. Vagy addig ütötedd egy betonacéllal, amíg valamelyikötök bekrepált 😊

Kandurex
Ütne! Az egyik havernak mániája volt az a gamma!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
az 😊

HuAn82
Ha az amit Laca mutatott akkor köszi most kihagyom.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Kell a címe?

Gyönyörû képek!!!
Ezzel a motorral kéne kiadni, az eredeti irányítással, de nagyobb szabadsági fokkal, a jó öreg Tresspassert!

Kandurex
Nem ez nem az! Ez más!

Alexease
write_fps
Ha nem, akkor valami mas Sorry😊
HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

LSC
Hogy lehet kiiratni az fps-t?