24504
  • LSC
    én sem csaltam soha multiban de azért bosszantó néha amikor olyan pofátlanul egyértelműen látszik hogy valaki WH-zik mondjuk CoD-ban meg jól látszik mert visszajátsza a végét ami nagyon nagy ötlet volt.
  • Sufa
    Én átverekedtem magam szembe, ahol egy állványzaton van egy telepített géppuska, és mivel gyors voltam, ezzel a kis édessel leírtottam mindenkit!:)Majd amikor bele akartam ugrani a csónakba, mellé estem, és így énis lentről lőttem el drótjait!:D
    Akkor jöttem rá, h. így is lehetett volna!:D
  • neozed
    Én most tartok a Cooler pályán.
    De remélem most már jönnek vissza a bícs hangulatú pályák
    Komolyan mondom felüdülés lesz a belső teres részek után
  • KM
    Én nem akarok csalni.
  • LSC
    ki beszél a single-ről? a CoD tényleg rendben van de hogy már az 1.3-hozz sem tudtak PB-t csomagolni az röhej. Csak az nem csal aki nem akar benne lebukás esélye = 0.
  • BlackWolf
    hat szerintem hl2 iszonyu brutal lesz ha megcsinaljak megint akkora csodara mint az 1-et akkor le a kalappal
  • rezsofiz
    Aha,hát remélem hogy jók lesznek azért. :)
  • ev1l FlOwEr
    ReTeK bá, az aláírásodat sokáig fogalmaztad ???
    :DDDDD
    ,l,,
  • Curtis
    Hi,

Nem tudom, ki hogy van vele, de szvsz más a Challenging fokozat is igen kemény. Most arról nem beszélek, hogy végigrohanom a pályákat, hanem ha mindenkit likvidálni szeretnék, az már kemény. Főleg ahol szembekerülünk a mutáns-rakétázó barmokkal. Én majdnem idegbajt kaptam az ugráló kis szörnyektől, akik ha kettőt csaptak halott voltam. Sokan írták, hogy nem nehéz a játék. Ők hogy csinálják?! :-)
  • ReTeK
    majd meglássuk
  • Gabe18
    Én modszeressen kiküzdöttem ott magam...
    De lentebb már irták hogy ha a heliből kilőtted az embert,ugorj a vizbe,a hajó oldalán lóg egy gumicsónak,gyakorlatilag ennek a megszerzése a cél.A partról lődd el a csónakot tartó láncokat,ússz oda,és tünés.Gyakorlatilag a hajó tetején lévő fegyveresekkel nem is kell foglalkozni.
  • DePreSsZYo
    Ha az a küldi amire én emléxek én fogtam elfutottam jobbra ahol a dobozok mögül lőnek ott azt a 2-3-at leszedtem és ott már volt pajsz.Onnantól meg éljed túl :D
  • ACE
    Skacok, én már a régi roncshajó tetején elakadtam, a helikopterből még kilövöm az embört, de utána mindig lelőnek, van erre valami trükk?
  • Pill
    Jó nincs leszarva. Talán kicsit durva volt. De szerintem nem fog akkorát ütni mint a FC és a STALKER. Ez azén véleményem.
    De azárt jók lesznek. Mondjuk Doom3 béta2-től nem voltam elájulva. HL2 béta sokkal jobb.
  • Vukodlav
    Grafikában szerintem megmutatta a Far Cry amit a Doom, HL2 és társai tudni fognak. Innentől kezdve a sztori, a játékmenet és nem utolsó sorban a multi határozza majd meg a sikerességüket, úgyhogy sok újat látvány terén nem várok az összes többi trónkövetelőtől!
  • rezsofiz
    Miért van leszarva? Nem tudhatod hogy milyen lesz...
  • Borg
    HL2-t azért én nem írnám le, elég nagy tapasztalatuk van a srácoknak, ami az online multiplayer cuccot illeti.
    És noha fc-ban van multi, azért mégsem eköré épül, és ennek megfelelően lehetne jobb is...
    (bár mióta kijött, csak ezzel multizok ;)
  • Pill
    Valamilyen szinten igazad van. A MoHAA óta kevés ilyen jó SINGLE gém volt. Kihagytad viszont a MAFIA-t. Nekem igy jönnek (csak a legjobbak):MAX PAYNE OP Flashpoint, MoHAA+SH, RTCW, MAFIA, Vietcong, Hidden And Dangerous2, MAX PAYNE2, <FAR CRY>. Bár szerintem a FC-nak a legnagyobb ellenfel a STALKER lesz. Ami lehet hogy grafikailag nem üt ennyire, de a játékmenet az igen. HL2 meg Doom3 leszarva. Jó-Jó lesz de a Far Cry-nál és a STALKER-nél nem hinném hogy jobb.
  • grebber
    Egy valamit nem értek miért nem meztelenül volt a csaj az egyik átvezető movie-ban??Melltartó és bugyi volt rajta!
  • Pill
    HUH.
    most voltam a Boot páylán.
    Ez eddig a kedvencem.
    nagyon szép, nem nehéz és interaktív. Imádok fejest ugrani a magasból. :)
  • Haversrác
    Az 56.64-es driverrel nekem is fehérek a karakterek CRYVISION nézetbe! Tedd fel az 53.03-as drivert,nekem orvosolta!!!
  • zaki
    loooool
  • Pityuka Fővezér
    D
    Az izgis lehet
  • Kandurex
    francokat van közel...még van 4 pálya ezen kívül!!! Amúgy bejött a taktika, a hajó elején maradtam és beletunkoltam vagy 10 RPG mire elkezdett füstölni és elrepült! :) Mos' valami Aztec síremlékbe kell análkodnom..;)
  • Pityuka Fővezér
    Köfi a hajóról is pbóbáltam, de az meg elmerült velem együtt. Na majd este. Közel a vége?
  • ReTeK
    ha már nincs több rakétád akkor lőjjed azzal amid még van, akár sniperral is lehet mert időnként megáll
  • Pityuka Fővezér
    Akkor jó, azt hittem a nehezseg miatt nem megy. Pedig rakétázni kell az ürgét, gondolom azért ad egy csomót, mielőtt felrobbantod a hajót.
  • ReTeK
    a hajó végénél, van 1 doboz szerű valami, na a mögé szépen behúzódsz és onnan lövöldözöd a fickót, töltéskor mögé vissza, addig amíg elkezd füstölni a helikoptr, akkor beszól hogy ***** és elrepül
  • Kandurex
    tán'normál
  • Pityuka Fővezér
    Vazz én is ott tartok. Lejhetetlen, pedig az összes rakétámat belelőttem. Szvsz közel lehet már a vége. Milyen nehézségi szinten nyomod? Mer én realisticon
  • Kandurex
    még1ccer:

Vlki HELP!

Hogyan kell kilönni a helikopterből azt a fazont amelyik a hajó felrobbantása után jön? (az amelyik vadul hagszórózik megjelenése előtt) Telenyomtam 8 RPG -vel, lőttem, mint atom, de meg se kottyan neki.
  • Kandurex
    ne bazd már meg, hát telenyomtam 8 RPG -vel !!!!! és meg se kottyant a rohadéknak...???%%%% helphelphelphelphelphelp
  • Árnyvadász
    Ucsó: Nekem nem ilyen a Cryvision, hanem simán fehérek az ellenfelek!!! Nektek ilyen hőlátásszerű? Valszeg az FX miatt, vagy nem tudom... Ha valaki tudja válaszolja meg plz... Thx!

• Árnyvadász
    Megkérdeztem kezelőorvosomat, gyógyszerészemet:

• HuAn82
  • Árnyvadász
    Nyugalom Kandur:) Én még nem tartok ott, de általában vagy Raksivetővel meglőttem ha heli jött és kipottyant a delikvens, vagy Sniper-al szedtem ki, vagy egszerűen addig lőttem a helikoptert amíg az fel nem robbant, vagy valami akármilyen (nem kispisztoly) fegyverrel zúmolva szedtem le a pasit. Szerintem ezt is meglehet így. Vagy annyira gyorsan megy a heli, hogy nem lehet telibe-hülyébe kapni?
  • Kandurex
    robbantása...má'"sík ideg vagyok
  • Árnyvadász

Itt pedig egy netes értékelés:

http://www.gamingillustrated.com/farcry.php

Ahogy kell:) Crytek: Küldetés Végrehajtva!!! Grat! Árnyvadász díjat ki is osztom, este átadás és MM buli osonás-tánccal egybekötve- Majd vacsora a halottakból-
  • Kandurex
    Vlki HELP!

Hogy a **csába kell kilönni a helikopterből azt a fazont amelyik a hajó felrombantása után jön????
  • Árnyvadász
    Direkt nem említettem a COD-ot. Mivel gagyi. Sajnálom de számomra ez a játék a skriptelt ellenfelekről szól egy deka AI nélkül. Az igaz, hogy a Moh:AA is szkriptelt volt, de az legalább abban az időben fantasztikusat nyújtott. A COD grafikája picivel szebb is, de néhány pályán hányinger, és 3-4 pályát (ami örök etalon lesz az FPS-ekben, Far Cry-t is üti) leszámítva a játék hót gagyi szar. Elnézést ez szigorúan magánvélemény. Tudok róla, hogy év játéka volt tavaly sok helyen, de számomra még ma is a MOH:AA a legjobb FPS és a RTCW és a JEDI OUTCAST és a SOLDIER OF FORTUNE és a STB... :))) HL is szar... :D Nekem legalábbis nem igazán hagyott mély nyomot. Thief ezerszer bealázza. Na jól kifikáztam magamat, most akkor ON és elnézést akiket megbántottam.

U.I.: