Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahoy startolok, betöltés után megjelenek a motorcsónakon, de kicsit szaggat, nem kicsit.. nagyon szaggat😊 .. mondhatnám minden 5 mp ben mozdul egyet a kép..
radeon 9000 huzva-huzás nélkül, xp 2000+ húzva-húzás nélkül, cat. 3.9, 512 ddr, elvielg elég lenne ha nem is a top hoz, de azért elég nek kellene lennie.. másnak van ilyen problémája?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Next PC upgrade: 2022
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az ai tenyleg eleg jo, fedezekrolfedezekre szaladnak. Engem elegge idegesit,hogy szinte egyfolytaban beszelnek "i gonna kill you", "now i get ya", stb.
meg akkor is "where are you?"-t kiabalnak, amikor ott vagyok elottuk 2 meterre.
a kornyezet az egeszet nagyon hangulatossa teszi, felmasztam a hegyre es lehetett latni ahogy a hajos orjaratok cirkalnak a sziget korul.
bar meg nagyon nem maszkaltam el, de ugy vettem eszre,hogy viszonylag szabadon maszkalhatunk a szigetek kozott
195.70.54.179
heritasgold
heritas
60k/sec-el megy, szoval akar el is lehet kezdeni letolteni szerintem
thx to Alexease 😊
kepek
pozitiv:
- nagy terep
- egesz jo AI-nak tunik, ha elbujsz maszkanak ossze-vissza, ha kifogynak a toltenybol fedezeket keresnek
- a testeken mostmar latszodnak serulesnyomok, a holttestekkel interakcioba lehet lepni
negativ
- eleg sok töltögetés (kb 3perc, de lehet az en winyom a lassu)
- jatek kozben is folytatodik a toltogetes (512mega 400Mhz-es ram)
- eleg lassu, a multi demhoz kepest jovalkevesebb fps, gondolom a nagyobb terep miatt
- a multi-demoban tapasztalt iranyitas-lag itt is megtalalhato 😞
De megvan a gém. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ezzel a motorral kéne kiadni, az eredeti irányítással, de nagyobb szabadsági fokkal, a jó öreg Tresspassert!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sorry😊