24504
-
#5507 Nem hiszem el, hogy annyi onalosag, logika nincs, hogy megnezd a jatek konyvtaraba, es megszamold?!? Gondolom, egyszerubb 8x megkerdezni?! :((( -
#5506 asszem 20 -
Christian #5505 értem, köszi, majd megpróbálom!
de...hány pályás a játék? -
Gandibá #5504 Jó ez magyar volt, a másodikat nem értettem :D -
#5503 Én azt ugy csináltam meg hogy amint leértem a vizbe a folyoson elkezdtem gránátokat dobálni a szörny felé utánna azzal a gránátvetös fegyverrel 1-2 lövés+gépfegyver azt már nincs is!!! -
Christian #5502 hány pályás a játék? -
Unreal1942 #5501 Na ha mar igy bepofatlankodtam akkor irok par sort a jatekrol is!
Nagyon tetszik :D
Szerencsere eleg eros gepem van igy semmi problemem nincsen
veryhigh ban sem!
Veteran szinten kezdtem:)Hiszen mar veterannak szamitok FPS ben :)
Sajonos sok mas elfoglaltsagom miatt nem haladok tul gyorsan! Napi 1 max 2 ora jut FC re!
-
BlackWolf #5500 oda is szantak -
Gandibá #5499 Igen, bár a szörnyek mintha a doom-ra hajaznának, de nagyon baba a game, grafika a toppon! -
pinehead #5498 Hát nemtom', ezek után a belső terek után a DOOM III fog-e tudni újat mutatni...
Állejtős rendesen. -
Gandibá #5497 Lol, ezt most magyarul :PPP -
Christian #5496 hi!
1. Hány pályás a játék?
2 mitkell akkor csinálni, mikor megcsavarjuk a özét, és fölmegy a víz maasra, fent a lyukon bekell menni, és mikor kintvagyok, gőzerővel jön felém a böszöm, és 3 rakéta se állítja meg, és ideér azt megöl? mitkell ikyenkor csinálni?
Előre is kösz -
#5495 Ebben a game-ben egy a negativum szerintem a csaj nem lö le senkit sem elém áll amikor lövök!!!!! -
Gandibá #5494 TAB-al hozod be a feladatokat. -
Gbr #5493 Térkép vagy valami,hogy mit kell csinálni melyik gomb? -
CéZé #5492 Ez milyen formátumba ment ? -
Unreal1942 #5491 thx mindenkinek a gyors segitseget..ugytunik alegujabb frapsdemoval mar tudok fenykepezni!
THX all -
CéZé #5490 Inputnak a direct x -t kell kijelölni és a ScrollLock-al fotóz...be tudod lőni gif vagy jpg-re is nem lesz 2-3 mega bmp. -
COFair #5489 He! A "COOLER" level-en amikor meg kell menteni azt a picsat, akkor miert nem csinal semmit? Vagy mit kell ott csinalni? Lelőni már próbáltam...
HELP! -
Gandibá #5488 Jah, gyerek nem nagyon szeret tisztességesen játszani :) -
Gandibá #5487 56.64 -
Unreal1942 #5486 Probaltam, de megnezem meg 1szer hatha csak faradt voltam..az sem mukodott! -
#5485 Hat ez bukta -
Gbr #5484 Melyik driverrel?
-
Gandibá #5483 A lőszerszámot ne vegyétek figyelembe, hülye haverom játszott amikor a képek készültek, és bekapcsolta a csíteket -
CéZé #5482 Snagit !!! -
Gbr #5481 én FantomCd-vel csinátam a mountolást -
Gandibá #5480 Nah így néz ki a játék nekem 700as celeron-on, 384 rammal és GF4 MX440-el.
Nagyobb területeken akadozik, amúgy jól megy ;) -
Gandibá #5479 Nekem 56.64-el hőlátásos a cryvision. Kék alapszín és ugyebár a hőmérséklet szerinti eloszlás az embereken. -
#5478 Azert tunik neheznek a jatek, mert foleg a kulsos helyszinek, elsosorban lopakodasra, taktikara vannak beallitva. Persze, le lehet gyilkolni mindenkit, de sokszor nincs is ertemle;)
Pl. el kellett jutni X-bol Y-ba. Egyertelmunek latszott, hogy at kell rongyoni a kissebb taborokon, keresztul a nagy, jol vedett bazison stb. Eloszor, volt vagy 40 perc, mire mindenkit likvidaltam:) Masodjara - tesztnek - talan egy vagy ket lovesel tudtam teljesiteni, csak sokat kellett sasolni, kuszni, maszni, "bemerni" a tavcsovel az ellent, nezni ki hova setalgat, hogyan s mikor stb;)) Ez a variacio valamivel rovidebb volt, bar mar ismertem a terepet - uszkve:)
Vagyis, tenyleg nagyon pozitiv a jatektol, hogy nagyreszt megoldhato verben furodve es anelkul is. Mindenki megtalalja a stilusahoz legjobban igazodo megoldast:)
Persze, azert vannak helyek, ahol szigoruan csakis olommal lehet "kitaposni a jarhato osvenyt":DDD -
Mr. Perfect #5477 Lehet. A daemom tools-al lehet DVD image-t is mountolni, ugyanúgy ahogy aCD-t... -
Unreal1942 #5476 Jo akkor rosszul tettem fel..kulso progival mert nem ebbol a jatekbol szeretnem hanem tesztprogibol! :)
Fraps..nem akar fotozni az istennek sem.. valami beallitas lehet a gond ? -
#5475 Nekem a Fraps a kedvencem. -
#5474 F12-vel. -
#5473 sztem f12 -
Unreal1942 #5472 kicsit off!
Mivel fenykepeztek a jatekbol?
En probalgatom ,de eddig semmi nem volt hajlando kepet kesziteni csak a desktoprol!
THX -
greco #5471 Multiban mér olyan szar a grafika?Az Optionsban minden fullon van.Bocs,ha már kérdezték... -
HoTDoG #5470 Gondolom már sokan kérdezték, és bocs h lusta vagyok utána nézni. Szal DVD verziótlehet gépre mountolni? :) Olyan progira gondolok mint a Daemon-Tools.
Előre is kösz. -
Gabe18 #5469 Hát bizony,én is azon küzdök vele,ugyhogy nem tudom pl a legnehezebb fokozaton miképp lehet ezt végigvinni.A Chellenging fokozat szerintem más játékban hard-nak is simán beillene,itt meg még van két nehezebb...
Persze aztán lehet én vagyok már "öreg" ezekhez a új játékokhoz,aztán azért nem megy. -
Sufa #5468 Ez az 5let nekem is nagyon tetszett a CoD multiban, remélem átveszi a többi feljesztő is!