Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy emlékszem Nvidia driver 30.00-ig elindul, de az utánalevõkkel már nem.
Egyébként most olvastam egy sikervárományos Vkártyáról:
Inno GeforceFX 5900XT. 60.000Ft végáras és nagyon jó teljesítménye van. Odaver a Radeon 9600XT-s szériának, gyakorlatilag az eredeti 5900-assal vetekszik a teljesítménye. www.aqua.hu-tól már lehet belõle rendelni is. Hamarosan mindenhol kapható lesz.
Este meg kipróbálom én is a Far Cry demót. Addig olvasom milyen a fogadtatása😊 Eddig rulez!
Sokat nem mentem vele, de a parton, fakkozott, akciokozben, 3-4 ember, plusz az autoval korozok, menekulok a fak kozott, 30-50fps. Ha csak baktatok az erdoben, uszok, maszkalok, itt ott lovok kenyelmesen 30-80 fps-seket nyom😊)
Full min es full mediumon probaltam eddig, de nemigazan volt kulonbseg.
Ennek neki kell majd fekudni, valszeg azert be lehet allitani hogy jo legyen.
(2000+, 512DDR, Ti4200)
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x03D9931C
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x00000030
The memory could not be "read"
Call Stack Trace:
2) function=0x3D9931C
1) function=0x3D9931C
kicsit nehéznek tûnik így elsõre, de biztos csak én vagyok alma 😊
A nem állsz a számítástechnika magaslatán, lehet, hogy erõs volt. Azért bocs.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy atlag ember nem hinnem hogy szivesen koltene a gepre 100-150000-et, hogy fusson neki is 25-35 fps-sel😊))))))))
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
ps: Nem is hervadt a mosolyom, nekem szép fültõl-fülig érõ van, saját fejlesztés.
Tudod elõfordul az, mikor egy techdemot kiadnak, némely konfigurációkon érdekes dolgokat produkál..
Elöbb gondolkodj, aztán magyarázz, de belõled nem nagyon nézem ki, hogy tudsz olyat.
Ha itt ülnél és megnéznéd, egészen bizonyos elképednél, hogy húúú, én még ilyet bizony nem láttam 😊 Hát tudod, 1000 meg még egy pár dolog van, amit még nem láttál... ehh..
Amúgy hogy alátámasszam hervadt mosolyú felebarátom alapjaiban megdõlt hozzászólását, meg lehet látogatni a hivatalos honlapon adott url segítségével, az ubisoft forumot.
Ugyanis miután ide firkáltam, vettem a fáradságot, és nyelvtudásom latba véve elolvastam a külföldi fórumokat, értelmesebb hozászólást keresve, mint mélyen tisztelt kandurex barátunkét. Ott bizony elég zsír masinákon, ugyanezt produkálta, mint nekem, de azt is olvastam, hogy tegyek vissza mindent alapra, és jó lesz, igaz hogy ronda, de jó😊
És láss csodát, tényleg😊 Mik vannak?! 😛
Intel P4 Celeron 1700 MhZ
256 MB DDR SDRAM
Radeon 9600 128 MB (gyári driverrel, tegnap tönkrement a registry és még nem tettem fel a Catalystot)
csak hozzaszolt hogy nala a prog bugos es irrealisan lassu, te meg elkezdesz gunyolodni olyan dolgokon amit le sem irt.
ezzel szorakoztatod magad hogy kitalalsz szovegeket es aztan kifigurazod?
amugy nalam is pont ugy megy ati 8500-on. kb 0.2 fps. lesz majd valami patch? meg kene 200-szorozni a teljesitmenyt 😊