24504
  • Alexease
    Nem hiszem el, hogy annyi onalosag, logika nincs, hogy megnezd a jatek konyvtaraba, es megszamold?!? Gondolom, egyszerubb 8x megkerdezni?! :(((
  • grebber
    asszem 20
  • Christian
    értem, köszi, majd megpróbálom!
    de...hány pályás a játék?
  • Gandibá
    Jó ez magyar volt, a másodikat nem értettem :D
  • grebber
    Én azt ugy csináltam meg hogy amint leértem a vizbe a folyoson elkezdtem gránátokat dobálni a szörny felé utánna azzal a gránátvetös fegyverrel 1-2 lövés+gépfegyver azt már nincs is!!!
  • Christian
    hány pályás a játék?
  • Unreal1942
    Na ha mar igy bepofatlankodtam akkor irok par sort a jatekrol is!
    Nagyon tetszik :D
    Szerencsere eleg eros gepem van igy semmi problemem nincsen
    veryhigh ban sem!
    Veteran szinten kezdtem:)Hiszen mar veterannak szamitok FPS ben :)
    Sajonos sok mas elfoglaltsagom miatt nem haladok tul gyorsan! Napi 1 max 2 ora jut FC re!
  • BlackWolf
    oda is szantak
  • Gandibá
    Igen, bár a szörnyek mintha a doom-ra hajaznának, de nagyon baba a game, grafika a toppon!
  • pinehead
    Hát nemtom', ezek után a belső terek után a DOOM III fog-e tudni újat mutatni...
    Állejtős rendesen.
  • Gandibá
    Lol, ezt most magyarul :PPP
  • Christian
    hi!
    1. Hány pályás a játék?
    2 mitkell akkor csinálni, mikor megcsavarjuk a özét, és fölmegy a víz maasra, fent a lyukon bekell menni, és mikor kintvagyok, gőzerővel jön felém a böszöm, és 3 rakéta se állítja meg, és ideér azt megöl? mitkell ikyenkor csinálni?
    Előre is kösz
  • grebber
    Ebben a game-ben egy a negativum szerintem a csaj nem lö le senkit sem elém áll amikor lövök!!!!!
  • Gandibá
    TAB-al hozod be a feladatokat.
  • Gbr
    Térkép vagy valami,hogy mit kell csinálni melyik gomb?
  • CéZé
    Ez milyen formátumba ment ?
  • Unreal1942
    thx mindenkinek a gyors segitseget..ugytunik alegujabb frapsdemoval mar tudok fenykepezni!
    THX all
  • CéZé
    Inputnak a direct x -t kell kijelölni és a ScrollLock-al fotóz...be tudod lőni gif vagy jpg-re is nem lesz 2-3 mega bmp.
  • COFair
    He! A "COOLER" level-en amikor meg kell menteni azt a picsat, akkor miert nem csinal semmit? Vagy mit kell ott csinalni? Lelőni már próbáltam...
    HELP!
  • Gandibá
    Jah, gyerek nem nagyon szeret tisztességesen játszani :)
  • Gandibá
    56.64
  • Unreal1942
    Probaltam, de megnezem meg 1szer hatha csak faradt voltam..az sem mukodott!
  • Alexease
    Hat ez bukta
  • Gbr
    Melyik driverrel?
  • Gandibá
    A lőszerszámot ne vegyétek figyelembe, hülye haverom játszott amikor a képek készültek, és bekapcsolta a csíteket
  • CéZé
    Snagit !!!
  • Gbr
    én FantomCd-vel csinátam a mountolást
  • Gandibá
    Nah így néz ki a játék nekem 700as celeron-on, 384 rammal és GF4 MX440-el.

Nagyobb területeken akadozik, amúgy jól megy ;)
  • Gandibá
    Nekem 56.64-el hőlátásos a cryvision. Kék alapszín és ugyebár a hőmérséklet szerinti eloszlás az embereken.
  • Alexease
    Azert tunik neheznek a jatek, mert foleg a kulsos helyszinek, elsosorban lopakodasra, taktikara vannak beallitva. Persze, le lehet gyilkolni mindenkit, de sokszor nincs is ertemle;)

Pl. el kellett jutni X-bol Y-ba. Egyertelmunek latszott, hogy at kell rongyoni a kissebb taborokon, keresztul a nagy, jol vedett bazison stb. Eloszor, volt vagy 40 perc, mire mindenkit likvidaltam:) Masodjara - tesztnek - talan egy vagy ket lovesel tudtam teljesiteni, csak sokat kellett sasolni, kuszni, maszni, "bemerni" a tavcsovel az ellent, nezni ki hova setalgat, hogyan s mikor stb;)) Ez a variacio valamivel rovidebb volt, bar mar ismertem a terepet - uszkve:)

Vagyis, tenyleg nagyon pozitiv a jatektol, hogy nagyreszt megoldhato verben furodve es anelkul is. Mindenki megtalalja a stilusahoz legjobban igazodo megoldast:)

Persze, azert vannak helyek, ahol szigoruan csakis olommal lehet "kitaposni a jarhato osvenyt":DDD
  • Mr. Perfect
    Lehet. A daemom tools-al lehet DVD image-t is mountolni, ugyanúgy ahogy aCD-t...
  • Unreal1942
    Jo akkor rosszul tettem fel..kulso progival mert nem ebbol a jatekbol szeretnem hanem tesztprogibol! :)
    Fraps..nem akar fotozni az istennek sem.. valami beallitas lehet a gond ?
  • Davidus
    Nekem a Fraps a kedvencem.
  • rezsofiz
    F12-vel.
  • zaki
    sztem f12
  • Unreal1942
    kicsit off!
    Mivel fenykepeztek a jatekbol?
    En probalgatom ,de eddig semmi nem volt hajlando kepet kesziteni csak a desktoprol!
    THX
  • greco
    Multiban mér olyan szar a grafika?Az Optionsban minden fullon van.Bocs,ha már kérdezték...
  • HoTDoG
    Gondolom már sokan kérdezték, és bocs h lusta vagyok utána nézni. Szal DVD verziótlehet gépre mountolni? :) Olyan progira gondolok mint a Daemon-Tools.
    Előre is kösz.
  • Gabe18
    Hát bizony,én is azon küzdök vele,ugyhogy nem tudom pl a legnehezebb fokozaton miképp lehet ezt végigvinni.A Chellenging fokozat szerintem más játékban hard-nak is simán beillene,itt meg még van két nehezebb...
    Persze aztán lehet én vagyok már "öreg" ezekhez a új játékokhoz,aztán azért nem megy.
  • Sufa
    Ez az 5let nekem is nagyon tetszett a CoD multiban, remélem átveszi a többi feljesztő is!