24504
  • Árnyvadász
    Nekem sem volt mesterpuskám itt, de én a zúmolós fajtával oldottam meg a távoli (főleg tornyokban levő) ellenfelek kiiktatását.

• KM
    Te milyen nyelven beszélsz?
  • Árnyvadász
    Ez így van! A hivatalos neve itt Jackhammer, de ezzel a fegyverrel nagyon keményen lehet osztani az áldást, ráadásúl egyszerre 10 töltényt táraz be, így jobb, mint a sima kétlövetű shoti. A faja viszont ebben a fegyverben az, hogy az ellenfelek akkorát repülnek a lövedéktől, hogy csak a folyosó túlsó fele állítja meg őket:) Ari.
  • lwb
    én is épp a Boatos pályával görcsölök. picit elegem van abból, hogy lépésenként belémeresztenek egy rakétát a bokrokból. nekem meg persze pont egy ilyen nagy pályán nincs sniper puskám. szóval szépen kommandózok és remélem, hogy én leszek a gyorsabb.
  • Skyline
    Huhuuu....Kipróbáztam a realistic fokozatot...Hát öhh...
    Nemelég hogy az mi tényleg igen real lesz és szopat de ráadásul cs-szerü lesz a cucc...Ha meglátsz egy elenfelet akkorvagyjó ha gyorsabban és pontosabban rálősz..kb 1-2 találattól fexel sőt van hogy fejbelőnek gondolom mer fullpajzzsal mentem és paff feküdtem:)
  • SoDI---
    Nem semmi képméret.
    Az ember 512-es ADSL-lel modemesnek érzi magát...
  • Árnyvadász
    Akkor... :)

Tegnap elvittem a Katakombás részig a játékot. Az ezt megelőző pálya (Boat) volt az eddigi legsokrétűbb, pedig a feladat adva volt és lineárisan kellett végrehajtani. Előszőr az első torony, aztán a köv. és így tovább... De ekkora szabadságot és választékot amit itt nagyon ritkán láttam még játékban. (OFP talán) Arról nem beszélve milyen hatalmas ez a szigetvilág. Persze ennek meg is volt az ára, mert ez a pálya megint 1GB Ram-os. Igaz később újra kipróbáltam (mert annyira tetszett) és akkor visszaraktam High-ra a beállításokat, úgy jobb lett. A legjobban az tetszett, amikor a második (középső) szigetről többféleképpen lehet átmenni a harmadikra. Az ugye ok, hogy sárkánnyal, hajóval, úszva... DE HOGY A HUMVEE-t is átlehessen vinni egy kis úszó alkalmatoságon az már Istentelenül jó volt! Micsoda játék! Ez igen!

AHol most vagyok, hangulatilag az egyik legjobb pálya, és a grafika is mégszebb, mert a nap állása miatt a fények nagyon szépen világítják meg a tájat, embereket stb... Ami viszont ebben a részben nagyon klassz volt, hogy pl. a romokat magunkra dönthetjük ha nem vigyázunk eléggé. Épp kolbászoltam a robbanóanyaggal a az eltömődött barlangbejárat közelében, aztán meg egészen közel, erre a fejemre esett egy jókora kö, mert az alsónak nekimentem... Meghaltam. De volt úgy, hogy egy oszlopnak mentem neki a harc közben véletlenül és annak a tetején volt egy nagy kőtömb, mire a mozgásomtól lepottyant mellém. Szerencsére időben félreugrottam. Fantasztikusan jó ez a játék! A katakombában lévő kis elefánton meg olyan szép a mozgó árnyék, hogy nem maradhat ki: BÜNTET MINT AZ ISTENNYILA! Plussz ugye azt már mondani sem kell, hogy Pixel Shader-es az egész elefáni ahogy kell. Zsír!
  • LSC
    jól elvagyok magamban de minek írtok annyit akkor én sem írok:)
  • LSC
    csak a francia dolgok vannak kiszedve belőle más nem de sokan szívnak a CD-s változattal.
  • LSC
    a GF3 egy nagyon jó széria volt a röhejes FX-el szemben még a GF4 Ti széria is jó a röhejes mx440-el szemben (DX7 powa)
  • LSC
    egy GF3 lenyeli keresztbe az 5200-t:)
  • LSC
    azért ennyire ne rombold le szegény lelkivilágát anno még örült neki baromira és lehet hogy egy hete vette mert nem dolgozik és nincs több manija.
  • LSC
    Tudomásul kell venni hogy erre az évre kell már 2GHZ+ a min 512 és min 5600fx vagy 9600pro vagy ennél jobb. Aztán most 2 évig nem lessz nagy game szükség fejlődés szerintem eddig így volt.
  • LSC
    a ram meg a másik nekem 768 van és így nem szaggat 512-vel kicsit.
  • LSC
    hát az 5200 az egy nemmondom mi, ne csodálkozz inkább vettél volna egy GF3 Ti200 azzal jobban jártál volna.
  • ACE
    Érdemes felhúzni a prockómat 3 Ghz-re? Mert megy lazán alap feszültségen, csak nem láttam értelmét annak a 400 Mhz-nek
  • ACE
    Nincs valakinek kölcsibe 512 RAM-ja? :D
  • dikki*yysw
    Alcím multi-howtoja már inkább FAQ-ként funkcionál, beleraktam ezt is.
  • Takigabi
    én is most kaptam meg a SHOTGUNt hát nem mondom elég brutál egy lövéssel lenyomtam két katonát
  • XeeN
    Újrakezdtem veteránon... Hááát nem semmi az biztos. Kíváncsi leszek a 10+ pályán mennyit fogok szopni.
  • Drend
    Hali! Mi a különbség a dvd meg a 3cd verzió között? Csak átvezető videók és zenék hiányoznak, vagy ennél azért komolyabb? Multizni lehet a 3cd-vel?
  • XeeN
    Nekem csak 1 valami hiányzik a játékból. A Co-op mód. :) Nagyon baba lenne.
  • Kandurex
    Banyek, ha...áááááá....ha, tudom..áááá

A legbrutálisabb über erő képviselője a SHOTGUN!

Egész játék idő alatt csak! az utolsó pályán használtam...pedig ha tudom..ááááá...egyetlen tárban 10 lövés és a játékban szereplő ÖSSZES szörny megfekxik tőle...áááá.-....1 lövés az ugráló nyamvadékoknak és hali...mennyit szoptam...

Most már azért is, ÚJRA kezdem
  • Ravine
    Retek!
    Nalam is ez van, P4, 512DDR, Gef3TI200 = szingliben elmegy, multiban fps-halal. Siman lemegy 8-10 fps-re. :(
    Pedig multiznek, eleg vicces ha nem laggol.
  • dikki*yysw
    Egy mx440 sok esetben odaveri az FX5200-at, pedig 2 DX-nyi különbség van utóbbi javára, ez mindent elmond..
    na jó mindegy
  • [NST]Cifu
    Az FX5200 (2 pipeline x 2 TMU, 250-325Mhz) sajna-bajna gyengébb, mint egy Gf3Ti200 (4 pipeline x 2 TMU, 175Mhz)...
    Ha pedig ráadásul még 64bites a memóriavezérlője is (Gf3: 128bit), akkor bizony egyenesen szánalmas a teljesítménye...
  • pauly
    Egy fx5200-esen jol kell menni.
    Már egy gef3 128MB-oson is eleg jol elmegy,ami sok kell neki az a memoria.Szerintem hogy jól játszható legyen kell 512 MB.És nem árt ha ddr,nem pedig sd.
  • DigitAir
    "...akad, de jól megy." :)

Eeeez nadon jó!

• dikki*yysw
    Lehet, kiveszeda videókártyád a gépből, és a zárt ablakon keresztül kivágod.
    Az így keletkezett résen te is távozol a lakásból, és elmész venni egy videókártyát, a pappendekli 5200 helyett.
  • Gandibá
    Nekem 384 SD ramom van, és úgy megy highon 700as cerkán, akad, de jól megy.
  • M@TriX
    :)) Én ezt a topicot otthonról (ISDN) nem is nézem, mindig csak itt bennt szélessávon kukkantok be. ;)
    Mondjuk már lassan meglesz a gém. ;)
  • arty
    mért nem vettél abbol a pénzből valami értelmes videokártyát ...
  • TopGun

Sziasztok! van egy naiv kerdesem! Ez a szemet, Gefo2-vel el sem indul? :(
  • Kurty
    De nem lehet valamit csinálni esetleg? Vagy valami patch?
  • Pyx #5554
    fx5200al of course
  • Pyx #5553
    kevés a ramod, nekem 1,7, 512kingston 400, és elég gyorsan is tölt, sazlé...
  • Kurty
    Nekem ki van a f***om ezzel a gamel! AMD 2200+ proci, GeForce FX 5200 kártya, 256 DDR 400-asRAM és szaggat miniumon mint állat és sokat is tölt! Valaki írja meg léécci mi lehet a probléma! Előre is köszi,csá!
  • Hamed
    Látom még mindig egy csomó Jack Carver rohangál multiban
  • Alexease
    Basszus!!! Be jon ide egy modemes, es leszivja magat!! Mar vagy 5 mega az oldal. Toltene vagy 12-15 percig az oldalt szerencsetlen:((
  • ReTeK
    az jó

Érdekes P3+512SD+GF2MX-en is elfut low beállítással a szingli, de a multival már nem lehet játszani, mert szaggat rendesen, érdekes