24504
-
Skyline #5548
-
Skyline #5547 Nem használom ezt a savegameses csökkentené a cuc élettartalmát ha minden lövés után mentenék nehogy meghaljak,ráadásul enyhén bugos...vagy a levegőbe loadolt vagy nemvolt semmi menüm setltény seélet sesemmi stb...
Jó ez a checkpointos megoldás nekem... -
harczos #5546 na, senki nem tudja hogy kell itt konfigot szerkeszteni?
ja mellesleg a save_game után nem is kell írni semmit, úgy is műxik, load_game pedig az uccsót tölti... -
Skyline #5545 riccsen..nah:)
-
Skyline #5544 "Giccsenne" ha nem lenne ennyi ram a gépedben...
1200@1500 tuacerka
ti4200@4400 (290/580)
384 mb sd
1024ben antiali nélkül minden veryhigh víz ultrahigh és nem riccsen szintén csak néha egy nagyot swappol..
Hja egy helyen riccsent de ott sztem vmi error volt mivel teljesen jelentéktelen volt grafikailag( az egyik rádiótorony)...
Hja éd eben a játékban tényleg szinte 0 a különbség a dx9 és dx8 általi kinézetben...
Szvsz ez a játék csak ramzabáló azonkívül nemkomoly a követelménye...
-
#5543 Hi.
ABIT NF7
2500 barton @ 3200 (2200MHz)
9500 @ 9700 (350core/300mem)
2x512 Kingmax dual ddr 400
1152-ben, noAA, minden veryhigh-on, 1xanisotropic.
Egyszer sem riccen. Zárt térben sok Bump és Light/shadow-nál 25 alá megy néha.
1024 2xAA, ugyanez.
-
#5542 én is fullon nyomom -
#5541 kicsit megszaporodtak a szerverek:) -
Sufa #5540 Szerintem ilyenen játszik.
Ehhez kell egy 2500Mhz feletti proci, MIN. 512 ram (igy nehe neha megröccen, zárt térből nyíltra), és egy MIN 9700PRO,9800/PRO/XT, vagy esetleg a legjobb GeF FX (5950!)
25-40 Fps.És még a játékban beállítható 4-es Anizo is be van nyomva.(a Betaból kiindulva az 8Xanizo a driverben.)
Ha 1 Gb ramod is van, akkor egy picit gyengébb vidkari is elég.
Illetve, ha 256Mb-os a videokártyád (FX5950,9800Pro/XT) akkor 512 ram és gyengébb proci mellett is röccmentes marad
mindig.
-
#5539 ilyen grafikai beállításokkal játszol ? (vagy csak képek) -
#5538 Állat a játék. -
#5537 Basszus! Mennyma' a bazi kepeiddel!! Fracert kell betolni 600k-s kepeket egy forumba!?!! -
#5536 LOL! Bazi nagy képek! -
#5535 Az az igazság hogy neked egy jó elbeszélgetés kellene az apáddal aki elmagyarázná hogy vannak még kishazánkban szegények. MODEM is van és ez egy Fórum és nem képalbum te láma. Egyébként elég gagyik a képek csomó recés vonal midvan gef2 mx? LINKELNI MÉG NEMTANULTÁL MEG???? -
#5534 töltsd vissza az előző állást, van úgy, hogy megáll egy helyen, pedig neki kéne csinálnia valamit... -
#5533 Nekem pl. befolyásolják, mert firefox alatt addig nincs popup, amíg be nem töltődött az oldal :)
Amúgy tényleg kicsit sok, meg nagy kép... de mindegy, elfér. -
Borg #5532 Akkor szerintem számold össze, mert nincs 600MB ;)
És igen, rosszul tudod. De mint mondtam ez neked nem hátrány, mert a fórumműködését nem befolyásolják, nem akarod, nem várod meg őket. -
Mr. Perfect #5531 Éljenek a modemmel netezők!!!! -
Mr. Perfect #5530 Nem azt mondtam, hogy nem tetszenek, de ha valamivel kisebbek lennének a lényeg akkor is látszana és ráadásul szvsz alapvető fórum etikett, hogy nem nyomok be 600 MB képet, vagy rosszul tudom? -
Borg #5529 10 pléjeres szerver volt, egész korrektül ment. TDM-ben szét aláztam őket, 26 killre:)
Közben amúgy valami magyar csávó is betévedt, Gergo neven. -
Borg #5528 Hogyne. Letudnám. Hamburgert ne süssek?:)
Egyéni probléma, ha 640-ben netezel... nem tetszenek, ne nézd őket. A fórum ugyis bejön a képek nélkül is. -
Mr. Perfect #5527 Akkor nézzed jó sokat,de inkább a játékban. Valaki le tudja ezeket kicsinyíteni? -
#5526 Kurva szépek ezek a képek, de idegesít, hogy csak 68-al töli, megőőőőrülök, amíg letölti ezt a game-et!!!
Töltsd mááááááááárrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5525 Pont a kedvenc multi pályám!! :) -
Borg #5523 Akkor egykét bjúti shot tőlem is:
(in game multi, highest+ultrahigh beállítások, DX9)
Ez pedig egy kis nyalánkság a roncshajó hídjáról:)
-
#5522 -
davos80 #5521 Nem. -
#5520 Meghogy a hangok,zenék rosszab minőségűek?Ezt hallottam.>igaz ez? -
#5519 a francia nyelvű videók nincsenek rajta, különben minden rajta van, ami kell a játékhoz -
#5518 jah, igen egy fél órája toltam végig... -
#5517 nemsokára lesz kb. 20 - 40 db vissza töltésed....innen már a legkeményebb részek jönnek :( -
nimfas #5516 Hogy érted, hogy jobb lenne a 3cd-s mint a DVD-s(6cd-s)???
Amúgy annyi a difi, hogy a videók nincsenek rajta a cd-s változaton. Én inkább a dvd-set szedtem le... egy lemezt könnyebb kezelni, mint 3-at, nem??
Üdv. -
#5515 Most vettem észre, hogy minden fórumban erről a game-ről pletykálnak, és a képek alapján bevallom, hogy ez a játék lepipálja a Doom3 beta2-t, de sztem a teljeset is lefogja majd!
Ilyen jó game majd a STALKER végleges lesz!
Coolnak tűnik a hangulata is, úgyhogy már nekiláttam a letöltésének, remélem hamar meglesz...
Az lenne a kérdésem, hogy a 3CD-s verzió mennyivel jobb a DVD-s nél? -
#5514 szasztok! megkaptam farcryt dvdn felrakom és nincs hangja, dx9 van, hangkártya audigy uj driverrel, mi a fasz baja lehet, nemtudjátok ? -
#5513 Súlyos ez a pálya ahol most vagyok ledobtak a repülüböl egy szörnyekkel teli szigetre 1 tárnyi gépfegyverrel amit már kiis löttem az első szörnyre és nincs több golyóm!!!
PARA a hangulat! -
#5512 És csak akkor nézhetsz bele a játék könyvtárába, ha már végigvitted? :))) -
#5511 ARCHIVE palyan vagyok, es EASYn is k. nehez :) sztem ... inkabb bele se gondolok milyen lehet a legnehezebb :)
pedig nem ez az elso FPSem, de a half life mellett ez a csucs... az elozo, rebellion palya mekkora hangulat volt!!! ahogy a 4WDvel vegigmentem... korulottem mindenhol harcolo alakulatok, eleso emberi barikadok ... anyaam... :)
Ez egyenlore a mindenvivo ... a klotyo 1:1 ben elerte a doom3 scr shotjainak minoseget! azok a csempek ... -
#5510 -
harczos #5509 bindelni hogy lehet? és a saját bindek/konfig hova megy? -
Christian #5508 még nem vittem végig...