Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
tud vki adni 1 mûködõ linket a demohoz?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

grebber
Bárcsak ilyen gondjaim lennének nekem is!
Nekem le sem jött mert a hardwired-rõl töltöttem és 466MB-nál megállt a letöltés és kész vége!
Kezdhetem elölröl.

Next PC upgrade: 2022

zaki
milyen config-od van?

Szerintem jól néz ki a játék, csak nem fog menni a gépemen. Vagy ha el is indul, akkor szaggatni fog mint az atom 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Krinyo
ez egy kijelentõ mondat volt...
ha azt irnám "lószar ez a víz" akkor lenne fika

zaki
"a víz olyan mint egy tál fogkrém"

hát ha ez nem fika vót, akkó mi?

Krinyo
mikor mondtam hogy nem tetszik?
azt irtam zöld mint a fogkrém...1ébként én is ittvagyok már egy ideje

zaki
ezt azért írtam külöben, mert nem csipázom az olyan manusokat, akik nyitnak 1 topicot, és azzal le van tudva a dolog, és olyan fasza csáveszek, hgy most az õ nevük alatt megy a fórum. (na jó, egy kicsit büszke vagyok magamra, mint topicnyitó ) 1ébként ne balhézzunk már, neked nem tetszik a víz, nekem meg az nem tetszik, hogy neked nem tetszik, Tma lezárva

zaki
nem? pedig azt hittem

Krinyo
én csak azt mondtam hogy ha nem tetszik menny innen...mivel te használod ezt a fajta keleti gondolkodásmódot...
ha valami nem jó akkor menny innen,ne játsz, kapcsold át, hagyd békén...ezt a fajta hozzáállást nem bírom...
1ébként senkit nem érdekel ki nyitotta ezt a topicot..ez nem "fragre" megy.

ibrik
Ok mea culpa.
Nem gondoltam, hogy valaki másról írna a Far Cry topikba, mint a Far Cry-ról...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Milyen vasad van?

ibrik
Hopp köszi 😊 Ennyire nem volt erõm visszalapozni.

ÁÁÁÁÁÁÁ elõszõr olvass aztán írj, legalábbis ami a 30.00-át illeti. Az a DOOM III alphára értendõ. Basszus, már fekszem. Elõbb egy idióta KOTOR leírást olvasok a neten, most meg ez a 30.00-ás dolog. Bocsi, nem akartalak megbántani, de olvasd el amit írok.
zaki
#757 😊

ibrik
Hehhe...
A ReGet-en keresztül folyamatosan azt üzengeti a szerver, hogy jöjjek vissza 10 perc!!! múlva.
Na elmennek a jó....ba 😄DD

LSC
22 kor mikor haza jövök.

ibrik
Nem tudom, leírta-e már valaki, hogy mi a demo igénye. Én csak annak írnék, aki valamimilyesmit írt, hogy "30.00 utáni detonator-al nem megy"
Na én találtam a www.3dgamers.com-on linket a demo letöltéséhez (persze egyiknél sem férek be a userlimitbe...), na szóval a linknél van egy másik link is a leíráshoz. Idézek a dokumentumból:

***SYSTEM REQUIRMENTS***

* Minimum:
+ Computer: 1 GHz CPU
+ Memory: 256 MB RAM
+ Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
+ Video Card: Geforce 4 MX, Geforce 3 or higher
+ Drive Space: 582 hard drive space

* Recommended:
+ Computer: 2 GHz CPU
+ Memory: 512 MB RAM

DirectX 9.0b must be installed
Nvidia based cards must have: ForceWare drivers 53.03
ATI based cards must have: Catalyst drivers 3.9

grebber
Nem jöttök a \connect iso-x.no-ip.org-ra?

Serpa
nekem 4db dll filet rakot oda.

zaki
elég 1X is berakni a képet, nem muszály 3X 😛

grebber
Na mindegy megyek vissza!

grebber
De miért nem illeszti be a képet?

grebber

LSC
Jó lessz😊

LSC
ha nem adsz esélyt neki azzal csak magadat fosztod meg az élménytõl mert gondolom nem veszed meg ingyen meg csak megéri.

LSC
nem vettem észre.

Serpa
neked is másol dll fileokat a C:\ fõgyökérbe

LSC
ne dönts elhamarkodottan, jó kis game. Több játékot kiadtak már "félkészen".

IMYke2.0.0.0
Én meg legyalultam a fenébe! Szenved az ember ilyennel? Nem.
Még a fullnak sem adok sok esélyt.
Ha ezt így ki lehetett adni, akkor bele se gondolok mi lesz a véglegesben... mint a Chrome-ban: 14000 fájl, tömörítetlen textúrák, és 2 (de lehet, hogy 3) CD-n...
Ezt:

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Serpa

másnak is másol dll fileokat a C:\ fõgyökérbe ?

még 1 pozítiv --> legyilkolt ember szépen csúszik le a
lépcsõn.

Serpa
nálam minden mediumon, 1024*768 --> 35-60fps

Nekem is csinálta ezt, + olyat is, hogy szaggatott úgy mint állat (kb.úgy, amikor kipróbáltam a régi unreal tournamentet 4 megás vga kártyán), de aztán magától elmúlt, és most megy ahogy írtam.#852
X853

zaki
"ne gyere ide"

ez tetszik 😊
halkan megsúgom, hogy én nyitottam anno hónapokkal ezelõtt a topicot, szal 1 okkal több, hogy maradjak

IMYke2.0.0.0
Gépem:
------
AMD XP 1700+ (1466MHz); 512MB (266); ATI Radeon 9500 Pro 128 (270/540); DirectX 9.0b; Catalyst 3.10

Anamnézis:
------------
Telepítés ok.
Amit elsõként utálok benne: minden komolyabb opcióváltás után teljes game restart!

Aztán meg: betölt a game, és csak a KÉK háttér, meg néha be-bevillanó kockákban a sziget, krix-krax semmi több...
Azt hittem, a VGA... Visszavettem Very High-ról Medium-ra. Úgyse jó.
Teljes restart. Úgy se.

Mi a lópikula van itten kéremszépen? Minden vadiúj gém reccenés és textúra hiba nélkül megy a gépemen... és jön egy kiba***** demo és ilyet csinál?!
Ezek szerint csak nálam...

Tipp? Ja, és ne lámázzatok, nem ma jöttem le a falvédõrõl!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó vétel volt ez a GF3Ti200-as (128MB Ram) mert idén áprilisban lesz 2 éves a drágaszág és eddig remekül teljesít. Mondjuk lehet azért mert a körítés is megvan hozzá, meg Leadtek. Végül is az egy jó márka. 😊
http://oldgamesforu.freeweb.hu/0.jpg
Írd be a böngészõbe, ide nem teszi be a képet.

celeron [email protected], R9000, 512DDR/266 :
Minden high, csak az environent akármi, meg a texture filter quality van high-on.

Serpa
elõször a mapot kb. 1,5 min alatt töltött be, utána a load elég gyors volt --> pozitívum

szigetek közötti járkálás nagy szabadságot ad, de nem eleget, hiszen mégis bejárható.

LSC
Én is így érzem. Sofban ugrásközben tudok (néha) fejest lõni itt ha megállok és célzok akkor is kell vagy 2 mp mire rárakom a fejére.

Krinyo
imho hl2 alphaban valóságosabb volt...

Serpa
megnéztem ...

graf ("dzsumbuj", bár én csak 1 döglöt cápával és egy fehér malackával találkoztam) és AI(kövek, fák, bokrok mögé ugranak) terén tényleg nincs mit kifogásolni.

másik része, hogy én nem érzem át igazán a játékot (önös hiba), nem tudom ez mitõl lehet ...

ettõl függetlenül a FULLt megnézem majd ...
multi terén remélem jobban megfog ...

Krinyo
irok valamit és akkor jön a flame...
ha nem tetszik a véleményem akkor ne gyere ide...

LSC
amúgy nekem ez felsem tünt hogy full statikus. Más dolgokra kellene jobban odafigyelniük inkább.

toMpEr
halflife2 alphaban kiralyos volt, amugy a tobbeves morrowindben is volt mar hasonlo viz, es ott raadasul nem full statikus volt, mert ha beleugrottal, akkor hullamok keletkeztek.

CrucifX
Nos, kipörgettem a demót. Összeségében nagyon meg vagyok elégedve a programmal, bár ha már belsõ tereket is használ, jobban is kidolgozhatták volna.

LSC
akkor lenne vagy 15 fps-ed

LSC
openGL-ben nekem nem megy. Na majd a Final talán.

LSC
ilyen vizet nem tudom hol láttál eddig.

toMpEr
kar hogy full statikus, nem realtime