24504
-
davos80 #6348 Amúgy sztem nem gyorsít. -
#6347 valaki please proba!!!! 62.201.104.180 pass: cry -
Sufa #6346 Köci, akkor felteszem.
Csak előbb le kell töltenem!
Crack akkor kell külön hozzá, vagy nem? -
#6345 MAGYAR VAGYOK!! Hungary [1.1] FFA FarCry mp_monkeybay_n 3/16 160.114.80.9 erre a szerverre mi a kod?? -
#6344 NEM!Kell még FPS! -
davos80 #6343 Megmaradnak a mentések. -
davos80 #6342 "Gyorsít valamennyit ati kártyával vagy csak FX-en?"
Nem mindegy 9800 Pro-val? -
#6341 Megéri felrakni a peccset?Nekem nincs vele peccs nélkül problémám!Gyorsít valamennyit ati kártyával vagy csak FX-en? -
Sufa #6340 És még annyi, hogy ha feltolom az 1.1-es patchet, akkor megmaradnak a mentések, vagy megdöglendenek? -
#6339 Visszaolvastam, de senkinek nem válaszoltak aki kérdezte, szóval: az 1.1 es patch -hez kell crack, vagy simán megy vele? -
Borg #6338 Amíg nincs linux szerver, addig nehéz lesz rendeset futtatni.
Windowsos szerverek elég kevesen vannak, és mint ahogy én is, max alkalmanként inditottam egyet itthonrol. -
Ravine #6337 A "Magyar vagyok!!" az enyem, de nem lesz allando sorry, csak probakepp futtatom. Elobb fennvoltak 14 igen, 1-2 magyar is volt. -
#6336 Most látom, hogy most megy egy: Magyar vagyok! néven, ez örvendetes! -
#6335 Mármár nevetséges, hogy még mindig nincs pedig 3 hete kint van a játék... -
Borg #6334
FarCryMP.exe 0.93 !!!!!!!
+LocalIP fix!
Lehet 1.1 patchel multizni!!!
http://www.classifiedxp.com/~gmflash/
-
Sufa #6333 Hmmm....ez akár azt is jelentheti, hogy lesz egy állandó magyar szerver?
Hogy került be 10-14 ember?
1.1-es verzió, ugye? -
Ravine #6332 Hi!
Most epp probakepp csinaltam szervert (1.1, PB-s), hogy megnezzem mit zabal. Haaat...a proci kell neki azt latom.
10 embernel a kimeno forgalom kb 50k/sec, bejovo 5-6k/sec. 14 embernel mar 100k/sec a kimeno, a bejovo meg mindig 10k/sec alatt van.
Az viszont gaz, hogy konzolbol nem latom mit pofaznak a playerek, me'g a pinget se tudom megnezni (legalabbis nem talalom a parancsot). -
#6331 ATI 8500 nemegyenlő ATI 9000 ! a 8500 jóval erőseb kártya... az ATI8500LE = 9100 esetleg, ha mindenképpen kavarni akarunk :) Sztem ezen simán elfut a játék (feltételezem).
9200SE-n probáltam, és még minden minimalon esetén sem produkál játszható sebességet :( (1700+ 512DDR)
-
Sufa #6330 Jovanna, nem akar itt senkisem bántani senkitsem!
Max FarCry multiban!
Apropo, állandó magyar szerver?Valaki? -
#6329 Én nem ítélek meg embereket életkoruk miatt!
Csak belémkötöttek, mert aszondtam, hogy a rohadt iskola miatt van a fórumban ilyen lappangás!
Ennyi volt, és sztem hanyagoljuk már a témát, végülis ez Far Cry topik! -
#6328 A méret stimmel, bevallom ötletem sincs, mi lehet a probléma...
Esetleg próbáld meg az Alcohol 120%-al, én azt használom, és működik! -
#6327 öööb, én notorius dalszöveg "féligmegjegyző" vagyok, azt tudni kell. Javitok a kedvedér "kicsi a kuki", bár ezt is emlékezetböl mondom, szal lehet ez se stimmel
Amugy ha már ennyire belementünk, émmá bizony diplomás vagyok, te meg csak készüjj szépen a kisérettségire jó?
Ja, és ha látnád a gépem nem mondanád,h arra költöm ingem gatyám, sztem a videokartyad többet ér mint az én egész konfigom (legalabbis ebben a forumban ugy röpködnek a 9800 as meg 5900es számok mintha szarér hugyér osztogatnák az ezen szamokkal fémjelzett kareszokat...) -
Sufa #6326 egy két fórumos ismerősöm 30 körüli, diplomás....és úgy dolgozik.
Van egy srác 35 orvos, és tolja a játékokat, ill. profi hardveres emberke....ne ítélj meg vkit a kora vagy a foglalkozása alapján!
Én is simán fórumoztam a melóhelyről, szerettem is ott dolgozni! -
#6325 Én nem nagyon szoktam az életkort, és a hozzászólók adatait nézegetni!
Sztem az a lényeg, hogy jól eltudj beszélgetni az adott személlyel!
Szal nem értem, mi olyan meglepő ezen? -
vernyul #6324 De a french.cab is rossz, ha onnan próbálom telepíteni. Nem értem. Valakinek esetleg ötlete??
Az English.cab mérete 353 647 kb. A benne lévő pak file-t simán kitömörítettem külön. -
#6323 A hozzászólásod többi részét inkább nem kommentálnám (vajh' miért?:)), de ez azért kicsit megütött:
Ja egyébként nem gondoltam, hogy ennyi nagykorú forumozik itt!
Hát nem tudom, de végignéztem az ehez a topichoz hozzászólók adait az elöző két oldalon, és azért elég szép szám jött össze (konkrétan 13), akiknél a megadott életkor 18 év feletti... -
#6322 Ha 1.1-et leszeded,akkor jo lesz. -
#6321 Én nem mondtam, hogy a nagykorú az 18-ra vonatkozik, hanem az én életkorom feletti, már nem tanulókra vonatkozik... -
#6320 Felraktam az 1.1-es PATCH-et és a 0.93-as FarCryMP-t, de így alig van szerver :) -
#6319 Mi az a nagykorú? Hogy elmúlt 18? MErt az már régen volt :) -
#6318 Nekem simán felment. Szerintem rossz az image :( -
#6317 Hallod balcooo!
Előbb tanuld meg rendesen a Belga szövegét, és utánna ugassá!
És tényleg nem csak a 15 éveseké a világ, mert most múltam 17...
És, ha megkérdezhetem, te miért nem tanulsz inkább, miért dolgozol?
Nincs pénzed a továbbtanulásra, mert elszórtad a gépedre?
Ja egyébként nem gondoltam, hogy ennyi nagykorú forumozik itt!
-
#6316 talan rossz az image -
#6315 Nem. -
vernyul #6314 Nekem is gondom van!!!
A Deviance féle DVD-s változat van meg. Felmountolom Daemonnal, elkezdi a telepítést és az english cab kibontásánál hibaüzenettel leáll. Azt mondjahogy a cabinet file korrupt. HELP ME!!!!!! -
Hazo #6313 ha felteszem a patchet fog kelleni új exe file?????? -
#6312 -
#6311 Van egy kis gondom a Far Cry-val.
Letöltöttem a 3cd-s DVDRIP szarságot és a patchet nem tudom felrakni,a kérdés,hogy a DVDRIP miatt van,hogy nem tudom feltenni a patchet v. miért ? -
Sufa #6310 Jaja, bár nem értem, hogy multiban miért kell cheatelni!
A ilyen embereket -
Sufa #6309 Én speciel a hajó orrába mentem, és ott valami csörlőt kerülgetve simán el tudtam bújni előle, csak mozogni kell...és amikor nem lő, beledurrantani egy raksit!:)
[NST]Cifu:
Köszi az infót, minden nap tanul vmit az ember!
Azért, ha egy ilyen puskával felszerelt szakasszal szemben állnék, nem ezen gondolkoznék elsősorban!
Zsoltee:
Igen a 8500/9000 Radeonok, már elnézést, de szarkártya kategória....a 8500 volt talán az első elismerésre méltó Radeon, már sikere is volt, és a 9000 is gyakorlatilag ugyanaz a kártya....Én az Atinak az r300 és afölötti kártyákra értettem, mert ehhez a játékhoz már azért ajánlott egy ilyen kártya.
Én nem azt mondtam, hogy az nvidia szar, hanem azt, hogy az FX-ek azok.És ez tény.El lett benne cseszve egy csomó dolog, nézz utána, ha érdekel.A GeF3-4 kártyákon sokkal jobban, bugmentesebben fut a cucc, mint a "csoda" FX-eken.