Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
hamarabb kijön a final

Kandurex
jha nekem is 1k 😞, bár nekem nem töltött fel közbe, mi a fax ennek az értelme ha csak ennyi a sebesség?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LSC
LOL többet töltök fel mint le. Tulajdonképpen mit töltenek rólam ilyenkor?

LSC
kössz de 1kb/sec-el jön. Lehet ezen javítani mert nem nagyon értek ehhez a progihoz.

Shep
Nekem vizes moddal víznél 50 fps, de az erdõben meg 35-45, szóval érdekes dolog ez, de a vizes moddal vmi eszméletlen szép a látvány, ilyet még nem láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

toMpEr
kijott a beta2 warezben, lehet szedni

CSOCSO
nem sipakoltam en.. ha jol tom masnak se megy sokkal jobban
KM
Ez van, ezt kell szeretni...

CSOCSO
nyah.. szoval.. full detailben 1024 ben : erdoben 40-50 fps. ha lovoldozok par emberre akkor lemegy 30 is.. a viznel mar lovoldozesnel elertem a 15 ot is.. gondolom a viz mod miatt...de amugy 20 fps ha nem lovoldozom... ha ugy fordulok akkor talan 30 is
CSOCSO
amugy mi van a capaval? van masik capa is a vizben?? vagy csak felakasztva?
zaki
gef3 ti200 (128 mb)

dikki*yysw
Milyen vidkarid van?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
persze a gépet jól megerölteti, nálam majdnem elpusztult, de gondolom nálad nem lesz gond a bika gépeddel 😊

zaki
ilyen volt:

ilyen lesz:

zaki
CSOCSO
? a mit?
zaki
"vizes mod-ot" feltetted?

CSOCSO
ja es 1024 ben full high minden
CSOCSO
nekem 20-30 fps el megy mindenhol.. igaz jungleba nem mentem de az elejen voltam meg ott ahol van a kiegett tank meg ilyen heyleken de boven eleg szerintem.. 2xx.000 polinal kb 20 fps... 1xx.000 polinal 30 fps
grebber
Mit kell csinálni?
Ki akarom brobálni a gépemet hogyan megy a FAR CRY demó fsaa-val de amikor bekapcsolom vidrálnak a texturák?
MIÉRT?

Next PC upgrade: 2022

Ebben a játékban a falat kell nézni 😊
Serpa
vagy adtak nekik a "Gold version" -ból 1-2 példányt.

hmm érde4kes de azt mér nem irják konkrétano hogy volt vagy nem volt lopott software? lehet volt csak lefizeték a zsernyákokat?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nincs ertelme sebesseget osszehasonlitani kulonbozo grafikai szintek/felbontasok mellett. a lenyeg amumgy az ilyen nagy kulonbsegeknel azon van hogy szubjektiv, kinek mi a "jol fut" kategoria.
G. Joe
Még sok a hiba benne. 2 pályától egyre többször száll el a játék critical errorral 😛 Minél tovább mész annál laasúbb ,és giccsessel 😊)))

http://deathfellows.hu/

Serpa
még egy kis adalék.

"Crytek: No Problem !

Mint ismeretes a tegnapi nap reggelét egy igen kellemetlen incidens zavarta meg a CryTek háza táján, ugyanis egy szakértõkkel felvértezett rendõrségi osztag látogatta meg a német csapat stúdióját illegális Maya és 3D Studio kópiák után kutatva. Az ügyben azóta már a CryTek illetékesei is megszólaltak, megnyugtatva a játék sorsa iránt aggódókat, hogy a Kripo (helyi rövidítés a Kriminalpolizei-ra) senkit sem vitt el bilincsbe verve, illetve a hatóságok eszközöket sem foglaltak le, így délután 2-tõl már zökkenõmentesen folytatódhatott a munka. Természetesen az Ubisoft is igyekezett mielõbb biztosítani mindenkit, hogy a kellemetlen esemény nem befolyásolja a Far Cry megjelenését, tehát márciusban a tervek szerint a boltok polcaira kerül a sikergyanús játék."

by 576.hu

Nem mondtam, hogy 1024-ben. Azt hiszem 800x600-ban, és azér valamivel a médium beállítások felett.
Másrsézt meg ki lett tárgyalva, hogy a Tualatin procik elég jól lenyomják a legkisebb P4, és sok P4-Celeron procit is.

Shep
Hát nem követtem ez igaz, mivel csak most szereztem meg a demót, mondjuk nállam ritka az hogy demoval játszok, inkább kivárom mindíg a teljes gamet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSC
azért megnézném azt a "normális" futást 1300 cerkán.

Ha követted volna az eseményeket ... teljesen véletlenszerû (sajnos), hogy kinek megy jól, és kinek nem, a géptõl majdnem függetlenûl.
Volt akinek normálisan ment egy Tualatin Celeron 1300 + GF3 + 384MB konfigon.
Másoknak meg GF4200-vel vagy akár R9800-al is szaggat.
Ez van. De még nem végleges a kód.

zaki
1-2 száz oldalt

CSOCSO
ol vas tam... de med dig? mer nem talaltam semmit
zaki
ol-vass visz-sza

CSOCSO
hogy tudom meglesni az fps-t?
Shep
Na más beállítással is megnéve nem is tûnik olyan vészesnek a dolog, FSAA kikapcsolva ANISO 8X minden HIGH, /a textura filtert miért állítja vissza mediumra?/ így 35 volt a legkisebb érték legtöbb esetben 45-50 az erdõben 40-50 de persze volt 75 is egyes helyeken/nem egy falat néztem/

Shep
Azért ez jó duma, ennyire erõvel azt is írhatnák, hogy az új még meg sem jelent Radeonra-Geforcera optimalizáltak.

Shep
elég durva game gépigénye AMD XP 2500+@3200+ 9700PRO 16x aniso 2x FSAA 25-50 fps, de nem ez a baj, hanem hogy kéne neki vagy 1 giga memória, hogy ne legyenek apróbb beszaggatások, szóval remélem vmit javítanak az uriemberek, mert ez így elég sovány, szép meg minden de azért ez nem minden. Másnak nem jelentkeztek Ati kártyával textúrahibák, köveken fõleg, meg egyes elhalt katonákon, /fekete folt/?

dikki*yysw
Én letöröltem mert nem tudtam soha a félszigetrõl bejutni a szigetre 😊
Mindig lelõtt vki.

grebber
azzal és kibaszott király.

G. Joe
és milye nverzóval játszol? public demóval?

G. Joe
ahogy mondod!

hykao
Tegyük hozzá, hogy 4xAA mellett...
grebber
Egyébként nekem végig 15-40 között van!

G. Joe
haha, 25fps elvileg ami folyamtos mozgas, de aki évek ota fps-ekkel jatszik annak 50-70 fps alatt mar nem élvezhetö a játék.
25fps alatt meg mar el se kezdek semmilyen jatekot. Egy átlagtosnal jobb gépen ha 25 fps-t nem képes produlakni valamelyik jatek, az egyszerüen programozoi gyengeség.

grebber
Nem 14 fps az akadáshatár?

G. Joe
a 15 fps az nekem mar beszaggatás!

grebber
Ölég baj az ha beszaggat neked nekem hasónló konfigon minden highon nem megy 15 fps alá.
2500+ Barton 9600pro 512 333MHz ddr

G. Joe
Volt szerencsém kiprobálni a jelenlegi legfrisebb, 1,3Gb-nyi
prewiev verziót.
Vegyesek a benomyasaim. Kb ezt vártam:
Szép (inkább giccses)
és lassú.
Ami kiábránditó, hogy ha megnezitek a fejlesztö cég honlapját, ök minden szivfájdalom nélkül azt mondjak, hogy a game AMD64-es procira lett optimalizalva. Bár ez a szöveg számomra a rosszul optimalizalt kimagyarazasanak tünik.
Amin futtattam: AMD 3200+ 9600pro 512 400-as ddr.
1024X768 és minden beállitás medium.
Bizony voltak szituációk amikor kemenyen be-beszaggatot a game.

Van mit dolgozni rajta. Ennél több kell ahhoz hogy segre essen elötte az ember.

mukika

Far Cry - Végleges sajtójelentés!!!

Hírek 2004-02-04 16:43

20 perce sincs, hogy leadtam az elõzõ híremet az üggyel kapcsolatban máris kezünkben a végleges sajtójelentés. Úgylátszik a lefoglalt programok, és a hat számjegyû büntetés csak a fantáziadús fórumok szüleménye, és onnan terjedhetett el, ugyanis nem történt semmiféle lefoglalás, a CryTek mindent meg tudott magyarázni, ami esetleg nem lehetett 100%-os. Tehát az eddigi híresztelésekkel ellentétben nem történt szabálysértés, és a játék fejlesztése is csupány 3 órát állt le, a razzia idejére. Meg kell hagyni, elég sok verzió keringett a témával kapcsolatban az interneten... A teljes hírben mellékeltem a mai nap megjelent híreinket, érdemes átfutni, mennyi verzió kóválygott a levegõben...😊

Elõzmények:
- Igencsak érdekes fejlemények vannak a ma reggeli razziáról a CryTeknél (elõzményekért olvasd el a teljes hírt). Ami egyenlõre egészen biztos, az az, hogy a cég vezérigazgatója végre nyilatkozott, miszerint a FarCry nem számíthat semmiféle késésre, és tartani tudják a március végi debütálást. Ami viszont igencsak kétes hír, hogy vajon történt e lefoglalás, vagy sem, ugyanis minden hírforrás mást mond. Egyes hírek szerint 6 számjegyû összegre rúg a kártérírés, melyet a CryTeknek le kell pengetni, mások pedig azt mondják, hogy kiderült csak kacsa volt, és semmiféle lefoglalás nem történt. Mivel nem szeretnénk senkit sem félre informálni, ezért várjuk a végleges jelentést a helyzetrõl, hogy mi is történt valójában.

- Pár órás a hír, miszerint ma délelött razziát tartottak a Coburgi rendõrök a Crytek fejlesztõ irodájában. A hatóság a besúgást a Crytek egy korábbi munkatársától kapta, aki egyelõre érthetetlen okból tette a feljelentést. A rendõrség sajnos talált is illegális szoftvereket, melyeket természetesen azonnal lefoglaltak, és egyes hírek szerint egy 6 számjegyû (euró!!!) számlát állítottak ki a kalóz programmal dolgozó cégnek. Hogy mindez mennyiben érinti a nemsokára megjelenõ Far Cry-t, azt egyenlõre még nemtudni, talán majd a cég hivatalos jelentésébõl megtudjuk.

dikki*yysw
Én reggeltem magam, de úgyse 😊