Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a hivatalos .. és a "nem hivatalos" gépigénye a FarCry nak? mer az oldaluk szép .. de szar nem ér :|
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hát igen ez a baj a mai játékokkal minden a grafika rovására megy a többivel meg nem annyira törödnek!
Egyébként a FYR CRY eszméletlen game!!
Egyébként a FYR CRY eszméletlen game!!
Next PC upgrade: 2022
kipróbáltam a beta2-t...Hát..
A grafikán kívül, nincs sok dolog amit jól megcsináltak volna sztem. A netkód szörnyû, a sebzés is, a mozgásról nem is beszélve.
Semmi realisztika, vagy normális célzás (cod,aa,stb).
Szal a grafika ténleg dicséretes, de a többi nem ígéretes.
A grafikán kívül, nincs sok dolog amit jól megcsináltak volna sztem. A netkód szörnyû, a sebzés is, a mozgásról nem is beszélve.
Semmi realisztika, vagy normális célzás (cod,aa,stb).
Szal a grafika ténleg dicséretes, de a többi nem ígéretes.
Sziasztok. Új vagyok a Far Cry terepen. Visszaolvastam (kissé), letöltöttem a demót, de nincs benne multi, pedig ngyon de nagyon kipróbálnám. Jól jönne egy kis segítség.. elég ha leszedem azt a bitrotten féle exét (egyáltalán mekkora, az is 500 MB?) vagy valami más ötlet...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nagyon lassú ez a bittorrent 😞.
Nemtudná valaki feltölteni valahova? Vagy valahol nincs fent?
Nemtudná valaki feltölteni valahova? Vagy valahol nincs fent?
van rengeteg kliens mindenki azt hasznalja ami a legjobban bejon neki, nekem a shadow's valt be a legjobban
Ja amúgy az a Bitorrent progi amit mondtatok, hát elég gyér... Sztem ezt használjátok, mert ezt lehet is használni. Mellesleg nem is csúnya.
Letölteni INNEN tudjátok.
Letölteni INNEN tudjátok.
Kösz szépen!
Kösz ténleg!
Ezt énis ismertem, mert olvastam, de nemtudom mit kell csinálni ezzel a torrent fájllal...
Ha valaki elmondaná, megköszönném.
Ezt énis ismertem, mert olvastam, de nemtudom mit kell csinálni ezzel a torrent fájllal...
Ha valaki elmondaná, megköszönném.
Ez fura mert nekem 1600*1200-ban megy minden very high-on kivéve az árnyék amit kikapcsoltam és stabil 40 fps!na jó néha 35-45. (vizmód fenn vann)
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Olvass vissza.
De mivel rendes vagyok, megmondom: #1872
De mivel rendes vagyok, megmondom: #1872
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nagyon nagy kérés h valaki leírja, hogy honnan lehet letölteni a beta2-t? De tényleg...
Elõre is kösz...
Elõre is kösz...
FAR CRY sztori
Motórcsónakkal érkezel meg a szigetív külsõ részére. Kiszállnál, de egy 5 méteres hullám úgy hátbabasz (babasz kira), hogy az elsõ védelmi vonal közepén landolsz 10 fõs afroamerikai kolléga között. Mitõl e hullám? Áááhhh, csak az 50.000 tonnás uszály kotorta fel maga elõtt a vizet, mivel õ szállítja a fegyvereket amik majd a küldetéseid során igencsak hasznosak lehetnek. Pl. a 4 méter hosszú és fél méter széles vizi-sniper puskát is. Na az nagyon egy édi darab, ugyanis vízbõl lõve, cápát szivat fel és azt küldi az ellenfélre. Hmmm... Finom töltet.
Na de!! Parton vagy és 10-en iszonyat dühösek, mert a bográcsba estél, így annak lõttek is. Neked is ha nem szeded a lábad izibe. És így is történik. Ahogy szeded izibe, botlasz bele Gizibe. Az ellenséges katonák inkább éhesek, esznek. Különben is az AI-t már megint elcseszték, és nincs követési algoritmus. Szóval õk esznek.
Gizi. Beleesel a nõbe. Felborítod mint az ökröt. Viszont mivel és hogy igen..... Kimagyarázod. Nem gond. Azonban kiderül, hogy õ egy újságot ír, azaz dehogyis, szóval õ egy újságíró! Na ez már igen érdekes kezd lenni. Elmondja, hogy látott valamit a sziget túloldalán és hogy ismét el kéne mennie oda. Persze te nem mondassz nemet.
Viszont elõbb kipakolsz. Ez beletelik egy kis idõbe, ugyanis van ûrtartalma a hajónak. Leszáll az este és elindultok a nõvel, gumicápával és Nai Robi-val (kémkutya) az öböl túloldalához.
Semmit sem látni. Sötét van. Ki kell szállni mindenképpen. Megteszitek, közben a kutya elõre megy szimatolni. Iszonyat borzalom, rettenet... Hatalmas gyárkémény ontja magából a füstöt, és fura illatok vegyülnek a levegõbe. MI EZ? Gizi azonnal fényképezni kezd. NE TETTE VOLNA! ÁÁÁÁÁÁ... töltés (LOADING) vissza a szigetre lépéshez, DE NEM LEHET!!! JAJ, bazz CHEKKELNI KELL A POINTOT elõbb. Ez nem jó. Mondjuk azt, hogy kifejezetten rossz. Na mind1. Innentõl már csak atomfegyverrel megyünk elõbbre. Zsákból elõ a 10-eske és balegérgomb a végetelenbe.
Mindenki kidölt. Közben eszmélsz, hogy Gizi és a kutya is kifeküdt. Kicsit nagy a szórása az atompipának, de most nincs idõ a gondolkodásra. MEG AMÚGY IS EZ FPS bázz! Nem gondolkodni, lõni, lõni, lõni....
Folyt. köv.
Motórcsónakkal érkezel meg a szigetív külsõ részére. Kiszállnál, de egy 5 méteres hullám úgy hátbabasz (babasz kira), hogy az elsõ védelmi vonal közepén landolsz 10 fõs afroamerikai kolléga között. Mitõl e hullám? Áááhhh, csak az 50.000 tonnás uszály kotorta fel maga elõtt a vizet, mivel õ szállítja a fegyvereket amik majd a küldetéseid során igencsak hasznosak lehetnek. Pl. a 4 méter hosszú és fél méter széles vizi-sniper puskát is. Na az nagyon egy édi darab, ugyanis vízbõl lõve, cápát szivat fel és azt küldi az ellenfélre. Hmmm... Finom töltet.
Na de!! Parton vagy és 10-en iszonyat dühösek, mert a bográcsba estél, így annak lõttek is. Neked is ha nem szeded a lábad izibe. És így is történik. Ahogy szeded izibe, botlasz bele Gizibe. Az ellenséges katonák inkább éhesek, esznek. Különben is az AI-t már megint elcseszték, és nincs követési algoritmus. Szóval õk esznek.
Gizi. Beleesel a nõbe. Felborítod mint az ökröt. Viszont mivel és hogy igen..... Kimagyarázod. Nem gond. Azonban kiderül, hogy õ egy újságot ír, azaz dehogyis, szóval õ egy újságíró! Na ez már igen érdekes kezd lenni. Elmondja, hogy látott valamit a sziget túloldalán és hogy ismét el kéne mennie oda. Persze te nem mondassz nemet.
Viszont elõbb kipakolsz. Ez beletelik egy kis idõbe, ugyanis van ûrtartalma a hajónak. Leszáll az este és elindultok a nõvel, gumicápával és Nai Robi-val (kémkutya) az öböl túloldalához.
Semmit sem látni. Sötét van. Ki kell szállni mindenképpen. Megteszitek, közben a kutya elõre megy szimatolni. Iszonyat borzalom, rettenet... Hatalmas gyárkémény ontja magából a füstöt, és fura illatok vegyülnek a levegõbe. MI EZ? Gizi azonnal fényképezni kezd. NE TETTE VOLNA! ÁÁÁÁÁÁ... töltés (LOADING) vissza a szigetre lépéshez, DE NEM LEHET!!! JAJ, bazz CHEKKELNI KELL A POINTOT elõbb. Ez nem jó. Mondjuk azt, hogy kifejezetten rossz. Na mind1. Innentõl már csak atomfegyverrel megyünk elõbbre. Zsákból elõ a 10-eske és balegérgomb a végetelenbe.
Mindenki kidölt. Közben eszmélsz, hogy Gizi és a kutya is kifeküdt. Kicsit nagy a szórása az atompipának, de most nincs idõ a gondolkodásra. MEG AMÚGY IS EZ FPS bázz! Nem gondolkodni, lõni, lõni, lõni....
Folyt. köv.
Mindkét fomrában szállítja a Ubisoft, és az adott ország forgalmazójától függ nagyban hogy, melyik formában kerül forgalomba.
Nálunk a hivatalos verzió 99% hogy DVD-n kerül forgalomba.
A CD-s verzió a Ubisoft szerint 5 CD lenne, és az már cosmagolási problémákat is okozna.
Nálunk a hivatalos verzió 99% hogy DVD-n kerül forgalomba.
A CD-s verzió a Ubisoft szerint 5 CD lenne, és az már cosmagolási problémákat is okozna.
http://deathfellows.hu/
a regi mukodik a v2-vel is, csak nem inditja el a farcryt utanna, tehat neked kell manualisan a Far Cry.cmd-re klikkelni miutan lefutott a serverlist.exe
Valaki megmondaná, h a beta verzióhoz, hogy lehet hozzájutni, letölteni?
Elõre is kösz!
Elõre is kösz!
Törölt felhasználó
Nem értem miért nem lehet venni egy nyomorult DVD olvasót, annyiba kerül mint egy fél tank benzin...
Far Cry csak DVD-n? NEM!
<2004-02-10 @ 21:54 - ZeroCool>2004-02-10 @ 21:54 - ZeroCool> (kommentek: 6)
A Computer and Video Games megerõsítette a már általunk korábban jelzett pletykákat, melyek szerint a Far Cry DVD-n jelenik majd meg. Ok, szép is, jó is... viszont. Csak érdekesség képpen elárulnám, hogy ezzel szemben Észak-Amerikában biza lesz CD-s változata! Remélem a DVD-sen több finomság lesz, és majd pontosan ez a full extrás változat jut majd el kis hazánkba is!
info: gamestar
<2004-02-10 @ 21:54 - ZeroCool>2004-02-10 @ 21:54 - ZeroCool> (kommentek: 6)
A Computer and Video Games megerõsítette a már általunk korábban jelzett pletykákat, melyek szerint a Far Cry DVD-n jelenik majd meg. Ok, szép is, jó is... viszont. Csak érdekesség képpen elárulnám, hogy ezzel szemben Észak-Amerikában biza lesz CD-s változata! Remélem a DVD-sen több finomság lesz, és majd pontosan ez a full extrás változat jut majd el kis hazánkba is!
info: gamestar
Vagy négy éve vettem meg a DVD olvasómat. Azóta erre várok!
Hócipõm tele van a 3-4-5 CD-vel való frizbizéssel.
Meg az 1 CD-re zsufolt, elnagyolt grafikájú/textúrájú játékokkal is .....
Lehet jó vagy rossz játék, de a grafika nem lesz egysíkú!
Hócipõm tele van a 3-4-5 CD-vel való frizbizéssel.
Meg az 1 CD-re zsufolt, elnagyolt grafikájú/textúrájú játékokkal is .....
Lehet jó vagy rossz játék, de a grafika nem lesz egysíkú!

deszaar
Törölt felhasználó
VÉGRE! Már a 2 cd-s játéktól is kiráz a hideg...
Honnan lehet letölteni a beta2-t?
de köll mert akkor csak direkt IP-hez tudsz konnektelni. Azért listával egyszerûbb lenne. Nem küldené el valaki? Vagy sokat kértem? THX.
optimalizalt driver? 😊
Emberek ! Ezt a polybumpot már többször is hallottam , meg tudom is mirõl van szó , csak azt nem tudom hogy most akkor alapból ezt használja a game vagy nem? Ha nem használja (amin csodálkoznék , mert elvileg ez a graf extrája) akkor hogy lehet aktiválni?
"vessetek a mókusok közé" :)
bocs hogy offolok, de nem bírok választ kapni és Zaki sokat szólt hozzá a SH3-ban
Mivel kell keverni a tisztószert a bogarak ellen és hol találom? Köszcsõ
Mivel kell keverni a tisztószert a bogarak ellen és hol találom? Köszcsõ