24504
-
#22862 Megköszönném, addíg meg összeheggesztek egy mikrofont :) -
#22861 Nem csak a harcmezőn kéne összefutni. Feljöhetnél ventrire is. :)
Ha még senki nem adta meg a címet, és van is kedved, akkor pmben elküldhetem az elérést. -
#22860 Ezt nekem valahogy nem hitték el. -
Stalker #22859 persze :) -
#22858 A játék sem tört sem pedig eredeti verziója a singleplayerhez nem kér kulcsot. Kulcs akkor kell, ha multizni akarsz. Regelned szükséges hozzá a multiplayer menüben látható CREATE ACCOUNT gombbal. Akkor kell a cd kulcs.
Ja, és üdv mindenkinek. :) -
#22857 Sziasztok! Régen jártam erre, össze lehet még veletek futni a harcmezőn? (H!C, T4CE)? -
#22856 találtam hozzá végigjátszást
úgyhogy sikerült továbbvinni
-
#22855 Dehogy,single player
-
#22854 ProjectX 4.4 Mod most jelent meg nemrég.
Ez most multiplayer mod? -
#22853 valaki tudna segíteni?
a faház nevű pályán járok(kb.5-6 pálya)
valami tudóst kell megtalálni
eljutottam a következő épületig de ott kér kártyát
előre is köszi!
-
#22852 Mondjuk ez is igaz. -
#22851 Patch után sem kell új exe egyébként. -
#22850 Jó helyre másolod az exet? a Bin32 vagy mi a neve könyvtárba? -
csiky944 #22849 bocs,tőlem függetlenül küldte el többször is
nem,nem patcheltem,de kipróbálom azt is
thx a segítséget -
#22848 Szerintem írd még be 15x hátha akkor elindul.
Patcheltél, mert ha igen akkor ahoz új exe is kell. Másik variáció vedd meg mostmár biztos elég olcsó, nem annyi mint mikor én vettem, de ezért a játékért nem kell sajnálni azt a pár ezer FT-ot. -
csiky944 #22845 Sziasztok!
Meg tudná vki mondani nekem h miért nem indul a játék?Crackeltem,normálisan végbement a atelepítés,dvd-vel és anélkül és eindul.Azt írja ki h tegyem be a helyes cd-romot,nem értem... -
Stalker #22844 1.4-es peccs idióta hibája. Options-ban a billentyűbeállításoknál kattints a restore defaults-ra, és utána megy az egér. -
#22843 Sziasztok!
Újra elővettem a játékot, eredeti dvd, felinstalltam, ráraktam az 1.0 to 1.4 patchet, mindent feltoltam , menübe ment az egér, de játék közben már nem működik.Van erre vmi megoldás?
Régi gépen még semmi gond nem volt, működött az egér, igaz nem volt patchelve.És nem crackeltem be a játékot.
Régi gép: Athlon xp 1900+, 512 ram , Gef ti4200
Mostani gép: A64 3200+ , 768 ram, Gef 7600gs -
#22842 clonecd lesz a gond ... nem feltétlen van fent a clonecd, de registry bejegyzés maradhatott a rendszerben ... -
#22841 uninstalláltam a nerot, és így is semmi.... maradok az ÍROTT verziónál... az megy. -
#22840 sziasztok. Az a nagy gondom, hogy megvettem redetibe én is a gammát, de azt írja telepítés utáni indításkor hogy : cd/dvd emulation software has been detected. leszedtem daemont,alcoholt, majd reboot, de semmi. nero is fenn van de annak nincs engedélyezve a virtuális meghajtója... ugyan a nero burning rom-ban látom hogy van image recorder, de azt nem tudom hogy hogyan lehet oonan eltüntetni... várom az ötleteket.. kérlek segítsetek... BYE -
#22839 Hi most vettem meg 1300ft ot simán megér a játék.
Cdgalaxis.hu -
Crazy Mate #22838 De nem érted hogy nekem nem kér kódot?Egyszerűen csak nem megy a multi. -
#22837 Talán elolvashatnád amit írtam. -
Crazy Mate #22836 Ja ez engem is érdekelne. -
#22835 Az eredeti sem kér kódot az installnál.
Akkor kéri, amikor először akarsz multizni. Mivel gondoltam ezt már úgy is tudod, nem tudtam mást írni, mint hogy installáld újra. -
Gus #22834 Kösz a semmit
Számitottam erre a válaszra, de ez nem megoldás. A tort játék nem kér kódot installnál.
Valaki aki érdemben tud hozzászólni?
Ja és légysz ne legyen az a válasz, hogy csak ennyibe+ennyibe kerül vagyem meg.
Thx. -
#22833 Akkor installáld újra. -
Gus #22832 Hali.
Elolvastam a gyik-t, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre.
Ezért itt kérdezem, hogy a registry-ben hol lehet/kell átirni a cd-keyt?
Ugyanis kaptam egy eredeti kulcsot, de nekem csak a tört játék van fent és nem láttam semmi lehetőeéget a játékon belül a kulcs átirására.
Thx. -
#22831 -
CUCLI #22830 próbáld meg nem szétkúrni a topicot.
mivel az antiterror valami szar ruszki mod ezért nemsok embernek van meg. torrent miatt meg ne kérdezősködj. -
mixcontrol #22829 tUDOK EGY TORRENT OLDALT AHONAN LE LEHET TÖLTENI, KELL? -
mixcontrol #22828 jah van nekem meg is van:D -
Crazy Mate #22827 Far Cry Antiterror van PC-re is? -
mixcontrol #22826 Ne ijet küldj hanem lécci a választ -
#22825 -
mixcontrol #22824 Segitsetekmár!!!! -
#22823 -
mixcontrol #22822 (Farcry Antiterrror ban!!!!!! hogy lehet lanozni!!!! segitsetek !!!!!!!!!! -
mixcontrol #22821 hol lehet állitani? mert még amatőr vagyok ajátékkörül!:d