Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én viszont elakadtam az egy pályánál, ahol egy helikoternél kéne várni a csajszit, de az egy fa környékén eltünt és hiába várom, nem jön!
Csákó!
Ez a jelenség --->>> Videó!
Valaki help 😞
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a matto mod akkor nem origival is megy?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://thenamelessphoto.com/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Itt egy link aki esetleg nem halott rola:
http://www.cryedit.net/dl_files.php?cat=32&page=farcry
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
please segitsen valaki !!!
szal ehez shader model 3.0 kell minimum, azaz geforce6200 és felfelé és ATI-n x1300 és felfelé... persze a megfelelõ sebsséghez geforce7600gt és x1600pro kell minimum 😊
Forza.
Van ez az Obsidian Edge dolog...láttam képeket meg minden...
Mit, hogyan kezdjek el, honnan leheta rendeset letölteni...mit kell csinálni...minden érdekelne róla
elõre köszönöm sziasztok
Azt írták vhol, hogy ATi 9500-tõl megy....meg a 6-os és 7-es geforce-kon...
Na most nekem ATI 9600 -om van...
nem értem
Forza.
Nincs AA ( a configura farcry-nál lowon van)
Benyomom a HDR-t és ugyan olyan bugos...