24504
-
#22902 de abban biztos vagyok hogy 1.3al ment minimum mert HDR-el jáccottam -
#22901 Azon nem jó már próbáltam.
Vagyis a Matto4 menüje elindul,csak a játékot nem lehet onnan elindítani,meg máshonnan sem. -
#22900 asszem én 1.33-ra tettem fel, de nemvok benne biztos -
#22899 Tudja valaki a Matto 4-hez melyik patch való????
Mert nem indul el nálam a kiegészítő,ahogy olvastam másnál sem. -
#22898 nekem 6600GT-vel jo volt a sima HDR biszont HDR+FSAA ugyanojan mint 6600GTvel, elvileg 1.4es peccsel lehet egyszerre kettöt kapcsolni de még nemsikerült :) -
#22897 Nekem 7800GTX-el is tiszta bug volt, de még a sima HDR is. -
#22896 Én nemtudom ,de gondolom ez megint a ngyszerű 8800akhoz ird csodajó driver miatt lesz. Ezért veszek majd atit nvidia suxx :D -
#22895 Valszeg ő már tud valamit, amit te nem, és a válaszodból kitűnik, hogy okosabb is nálad. Gondolom nem véletlen, hogy azt mondta, hogy tanulj meg angolul, nyílván a nélkül nem fog menni. :) -
#22894 kösz a kimeritö választ.. de hogyan?
mert ha bekapcsolom tiszta bugos lesz -
#22893 Müködik! -
#22892 okostojás -
#22891 hi!
valaki tudja hogy müködik a HDR+FSAA egyszerre 8800-as kártyán?
thx -
#22890 Ha moddolni akarsz, akkor kénytelen leszel megtanulni angolul... -
#22889 Sziasztok!!
Megvan valakinek a CryEngine (Sandbox Editor) Teljes magyar fordítása?
Előre is köszönném, ha valaki megküldené priviben, hogyan, ill. honnan tudom megszerezni /sajna nem beszélek angolul, csak ami rám ragadt az évek során -az meg kevés a megértéséhez/ .....Kösz!! -
#22888 Passz.Nézd meg a grafikai beállításoknál. -
tonyo9 #22887 hello feltettem a far cry antiterrort a gépre,elöször elindult a játék de már a hid képénél kifagy ,vagyis nem csinál semmit,tud erre valaki megoldást? -
VL1 #22886 Az alap far cry-t már végig vittem azzal semmi baj nem volt
-
VL1 #22885 Légyszives segítsetek felraktam k9vision nevű modot de amikor az elején felakarok menni a létrán a csontváznál lefagy nincs esetleg egy mentés valakinek ehhez a modhoz?
-
Zsolt01 #22884 Mentéseket itt találsz. -
#22883 Helló mindenkinek!
A játék kb 3/4 részénél voltam régebben. Az elmentés nincs már meg. Tudna valaki egyet küldeni az alábbi címre: [email protected] -
#22882 Matto 4 MOD: Model Package v1.1 --ez kell a matto4-hez? -
KobeSoprano #22881 Nekem se működnek, pedig már mindenhogy próbáltam! A DEVMODE-ot is de úgy se ment! Akinek megy az légyszi írja már meg hogy csinálta, vagy hogy miylen patche van. Köszi -
eu föld #22880 Ha beírtam a kódokat Entert kell nyomni,vagy valami mást? Mert nem működnek.
-
#22879 ez azért jó, mert a Matto telepítője írja ki, hogy az 1.4-kell neki. -
#22878 Mattot allitolag csak 1.33 al megy -
#22877 Hello!
Egy kis segítség kellene!
Bár már olvastam ugyanerről a problémáról, de választ nem találtam (lehet, hogy felületes vagyok)
szóval: Nem indul a Matto4
1.4 patch felrakva.
Az ikon indításakor csak villan egy ablak, de nem történik semmi, ha a játékon belül indítom el akkor meg kiírja, hogy próbálkozzam egy másik Mod-al.
Tud valaki segíteni?
előre is köszi. -
#22876 Látom nem akar senki Far Cryozni.:( -
#22875 Hi All!
Hamachin: farcry-server
jelszó: farcry
Aki akar az jöjjön!!!!! -
gallik #22874 Bocsi !
A STALKER szoba természetesen a stalker játéknak lett létrehozva.
Tévedésből ide írtam. Sorry.
Far Cry szobák vannak: pl: szoba : MHO-Far Cry
pass : MHO
De ez hamachi szoba, nem szerver ! a http://hamachi.workforyou.hu/- on találsz infot róla. -
#22873 ????
-
#22872 Milyen Far Cry verziót rakjak fel? -
#22871 Tudtok nekem segíteni?
Nem látom a Stalker servert a far cry-lan menüjében, hiába frissitek.
A Windows tűzfalam ki van kapcsolva,másfajta meg nincs. -
Stalker #22870 király -
gallik #22869 hamachin : STALKER[HUN]
stalker -
poulan #22868 HI all
Segitsetek már...mapeditorral egy pályára akarok szörnyekt berakni és mikor berakom öket akkor elmentem de mikor betölti a pályát akkor sehol senki...valaki seitsen már plz...kezdö vagyok..lehet valamit be is kellene állitani nem csak berakni de nem tudom it :) -
#22867 kb.7-8 pálya.
asszem
-
#22866 szörnyen sok -
#22865 nagyon sok -
CUCLI #22864 sok -
#22863 Most éppen azt a pályát vittem végig, amikor egy hajót kellett felrobbantani, aztán jött egy helikopter, leszedtem rakétatvetővel. Még mennyi van hátra a játékból?