24504
  • Pacal17
    Köszi a segitséget!
  • Ability
    Beállítások - irányítás - visszaállítod defaultra - beállítod újra - vígan játszol ....
  • Ability
    Tudsz új accot csinálni, nincs korlátozva. Másrészt valszeg azért blokkolt, mert sokszor próbáltál belépni rossz user/pass kombóval. Egy idő után feloldják a tiltást. Max fél óra szerintem...

Szerk.: Ja és az ubi oldalon régen ha jó adatokkal beléptél, akkor meg lehetett szüntetni a blokkolást egyből.
  • Pacal17
    kurva annyukat idén vettem meg!! Amikor be akaokrok lépni kirja hogy "account blocked" a serialt el fogadja de ezt irja ki
  • ollie
    Miért blokkolták az accountodat? Ez ellen nem i lehet mit tenni, max írsz nekik, de nem hiszem, hogy segít. Újonnan megveheted 1290Ft-ért.
  • Pacal17
    BOLOCOLTÁK AZ ACCONTOMAT ÉS HA UJAT AAKROK CSINÁLNI NEM FOADJA EL A SERILAT. MI A FASZT CISNÁLJAK??? PLS HEEEEEELLLLPPP!!!!
  • Peetboy
    Új Windowst raktam, de most a Matto 4-ben előre nézek,de nem lehet mozgatni az egeret.
    SEGÍTSETEK!!!!
  • Pacal17
    Felraktam ezt a vehicles packot. hát ez LoL :D
  • Paulie
  • sereslac
    Faház, faház,faház!
    kukcskártya,kulcskártya, kulcskártya?????????????
  • ollie
    Akkor tedd a legkönnyebb fokozatra. Bár úgy is van benne kihívás.
  • Casper007
    Egyetértek. Ha cheat, akkor nincs kihívás, nem fejlődsz, de azt hiszed, jó vagy. A multi partykon pedig szívsz, mint a torkosborz. Amúgy hülyésledéshez kiváló móka.
  • Olcsy
    Nem élvezet a játék kóddal!!!Bármi is legyen az ok!
  • Pacal17
    Császtok! Nem lehetne megoldani a Patchelt verzióba hogy lehessen örökélettel nyomulni? Mer most szadulni akarok :)
  • revizor
    -ez logikus, (pls. segítsen nekem is vk, kösz)
  • ollie
    Gondolom ugyanaz a töltény való mindkettőbe.
  • deeron
    Milyen érdekes, hogy ha az M4-el lövök akkor még a nálam lévő M249-ből is fogynak a töltények, tapasztalta már ezt valaki? Nekem úgy rémlik, hogy anno a legelején nem volt ilyen, amikor még nem voltak a játékhoz patch-ek...

Tud valaki vmilyen trükköt arra, hogy ne csökkenjen a többi fegyvernél a töltények száma?
    Mindenesetre érdekesen tartom.
  • revizor
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a CRYPACK (1-4)
    fájljait hogyan kell berakni a gém mappáiba, mert külön-külön betettem az objects, textures- t a helyére, a gond a többinél van (cry pack2.bak,cry pack2.xlm,stb.)
    Köszönöm segítségeteket.
  • sereslac
    szoval a fa(q)ház pályán vki megmonhatná hun a kulcs
  • arty
    szegény fák ...
  • Peetboy
    Tudtok arra választ adni,hogy a Matto 4-ben ne fölfelé végig a plafont nézegessem????
  • revizor
    Tényleg minden 3-4. futtatás fagyással végződik, azt hittem én bénázom el, de most megnyugodtam. Csináltam 1-2 klasz dolgot így is, de akkor nem mélyedek bele -pedig már kinyomtattam a 180 oldalt D Köszi a tanácsot - ha kijön a CE2 össze kéne jönni egy kis műhelymunkára!
  • Stalker
    E!
  • CUCLI
    -.-^
    nálam fagyott,kilépett...E!
  • Stalker
    hát sztem pyronak sem volt különösebb gondja vele :P
    de nem akarom a hozzáértésedet kétségbe vonni ^^
  • Ability
    Nálam nem volt semmi baja. ^^
  • CUCLI
    DEIGEN DEIGEN (hanyas vagy te disznó). csomószor nekiveselkedtem ,h csináljak mapot de mindíg elvette a kedvem amikor fagyott, vagy bugzódott. -.-
  • Ability
    Nem volt annak semmi baja. :P
  • CUCLI
    Volt annó egy magyar gyerek aki sok mapot csinált de nem emlékszem a nevére :/ (talán Janó?)
    22913: szerintem hagyd a francba és várd meg crysist. a régi sandbox baromi szar pl ha kedve tartja simán kifagy,kilép nem beszélve arról ,h bugzik mint a kurvaélet. én aztmondom várdmeg krizist mert abban aztán olyan beteg dolgokat lehet majd alkotni ,h nemigaz.
  • revizor
    valamint az is érdekelne, hogy szerinted érdemes-e belemélyedni, vagy várjam meg a Cryengine2 megjelenését - azzal vajon mit lehet majd művelni? Mégegyszer kösz
  • revizor
    eddig így ment, de van néhány dolog amire képtelen vagyok rájönni - nem tudsz véletlenül Valakiket, akik otthon vannak a témában?
    Köszi
  • Peetboy
    Na sikerült feltennem a Matto 4-et az 1.4 Patch után.
    Végre elindul a játék is,viszont a plafont bámulom végig.
    Nem tudok mást kitalálni, a Matto 4.nek a patchét is feltettem.
    Valakinél előforult már ilyen a Matto 4-ben?
  • CUCLI
    ha érdekel a dolog akkor keress valami szótárt és úgy ess neki a témának. miközben mapot csinálsz tanulsz is :o) teljesen jó
  • revizor
    Sziasztok!!
    Megvan valakinek a CryEngine (Sandbox Editor) Teljes magyar fordítása?
    Előre is köszönném, ha valaki megküldené priviben, hogyan, ill. honnan tudom megszerezni /sajna nem beszélek angolul, csak ami rám ragadt az évek során -az meg kevés a megértéséhez/ .....Kösz!!
  • revizor
    Te meg még nálánál is okosabb vagy, "a" nélkül (kis bunkó)
  • Olcsy
    Először is meg kell venned eredetibe.
  • Zsolesz0721
    sziasztok! lehet vele neten játszani??
    ha igen akkor segitsetek már hogy mi kell hozzá!
    előre is köszi.
    üdv:zsolesz
  • Olcsy
    Akkor majd játszhatunk egymás ellen!
  • Peetboy
    fel tenni...
  • Peetboy
    Oké köszi. Most nincs fent a Far Cry,de hamarosan megpróbálom újra fel tebbu a Matto 4-et és majd újra írni fogok.
    Már megrendeltem az eredeti Far Cry-t csak még nem jött meg,alíg várom a neten a multiplayert.