24504
-
#22942 Köszi a segitséget! -
#22941 Beállítások - irányítás - visszaállítod defaultra - beállítod újra - vígan játszol .... -
#22940 Tudsz új accot csinálni, nincs korlátozva. Másrészt valszeg azért blokkolt, mert sokszor próbáltál belépni rossz user/pass kombóval. Egy idő után feloldják a tiltást. Max fél óra szerintem...
Szerk.: Ja és az ubi oldalon régen ha jó adatokkal beléptél, akkor meg lehetett szüntetni a blokkolást egyből. -
#22939 kurva annyukat idén vettem meg!! Amikor be akaokrok lépni kirja hogy "account blocked" a serialt el fogadja de ezt irja ki -
#22938 Miért blokkolták az accountodat? Ez ellen nem i lehet mit tenni, max írsz nekik, de nem hiszem, hogy segít. Újonnan megveheted 1290Ft-ért. -
#22937 BOLOCOLTÁK AZ ACCONTOMAT ÉS HA UJAT AAKROK CSINÁLNI NEM FOADJA EL A SERILAT. MI A FASZT CISNÁLJAK??? PLS HEEEEEELLLLPPP!!!! -
#22936 Új Windowst raktam, de most a Matto 4-ben előre nézek,de nem lehet mozgatni az egeret.
SEGÍTSETEK!!!! -
#22935 Felraktam ezt a vehicles packot. hát ez LoL :D -
#22934 -
sereslac #22933 Faház, faház,faház!
kukcskártya,kulcskártya, kulcskártya????????????? -
#22932 Akkor tedd a legkönnyebb fokozatra. Bár úgy is van benne kihívás. -
#22931 Egyetértek. Ha cheat, akkor nincs kihívás, nem fejlődsz, de azt hiszed, jó vagy. A multi partykon pedig szívsz, mint a torkosborz. Amúgy hülyésledéshez kiváló móka. -
#22930 Nem élvezet a játék kóddal!!!Bármi is legyen az ok! -
#22929 Császtok! Nem lehetne megoldani a Patchelt verzióba hogy lehessen örökélettel nyomulni? Mer most szadulni akarok :) -
#22928 -ez logikus, (pls. segítsen nekem is vk, kösz) -
#22927 Gondolom ugyanaz a töltény való mindkettőbe. -
deeron #22926 Milyen érdekes, hogy ha az M4-el lövök akkor még a nálam lévő M249-ből is fogynak a töltények, tapasztalta már ezt valaki? Nekem úgy rémlik, hogy anno a legelején nem volt ilyen, amikor még nem voltak a játékhoz patch-ek...
Tud valaki vmilyen trükköt arra, hogy ne csökkenjen a többi fegyvernél a töltények száma?
Mindenesetre érdekesen tartom.
-
#22925 Azt szeretném megkérdezni, hogy a CRYPACK (1-4)
fájljait hogyan kell berakni a gém mappáiba, mert külön-külön betettem az objects, textures- t a helyére, a gond a többinél van (cry pack2.bak,cry pack2.xlm,stb.)
Köszönöm segítségeteket. -
sereslac #22924 szoval a fa(q)ház pályán vki megmonhatná hun a kulcs -
#22923 szegény fák ... -
#22922 Tudtok arra választ adni,hogy a Matto 4-ben ne fölfelé végig a plafont nézegessem???? -
#22921 Tényleg minden 3-4. futtatás fagyással végződik, azt hittem én bénázom el, de most megnyugodtam. Csináltam 1-2 klasz dolgot így is, de akkor nem mélyedek bele -pedig már kinyomtattam a 180 oldalt D Köszi a tanácsot - ha kijön a CE2 össze kéne jönni egy kis műhelymunkára! -
Stalker #22920 E! -
CUCLI #22919 -.-^
nálam fagyott,kilépett...E! -
Stalker #22918 hát sztem pyronak sem volt különösebb gondja vele :P
de nem akarom a hozzáértésedet kétségbe vonni ^^ -
#22917 Nálam nem volt semmi baja. ^^ -
CUCLI #22916 DEIGEN DEIGEN (hanyas vagy te disznó). csomószor nekiveselkedtem ,h csináljak mapot de mindíg elvette a kedvem amikor fagyott, vagy bugzódott. -.- -
#22915 Nem volt annak semmi baja. :P -
CUCLI #22914 Volt annó egy magyar gyerek aki sok mapot csinált de nem emlékszem a nevére :/ (talán Janó?)
22913: szerintem hagyd a francba és várd meg crysist. a régi sandbox baromi szar pl ha kedve tartja simán kifagy,kilép nem beszélve arról ,h bugzik mint a kurvaélet. én aztmondom várdmeg krizist mert abban aztán olyan beteg dolgokat lehet majd alkotni ,h nemigaz. -
#22913 valamint az is érdekelne, hogy szerinted érdemes-e belemélyedni, vagy várjam meg a Cryengine2 megjelenését - azzal vajon mit lehet majd művelni? Mégegyszer kösz -
#22912 eddig így ment, de van néhány dolog amire képtelen vagyok rájönni - nem tudsz véletlenül Valakiket, akik otthon vannak a témában?
Köszi -
#22911 Na sikerült feltennem a Matto 4-et az 1.4 Patch után.
Végre elindul a játék is,viszont a plafont bámulom végig.
Nem tudok mást kitalálni, a Matto 4.nek a patchét is feltettem.
Valakinél előforult már ilyen a Matto 4-ben? -
CUCLI #22910 ha érdekel a dolog akkor keress valami szótárt és úgy ess neki a témának. miközben mapot csinálsz tanulsz is :o) teljesen jó -
#22909 Sziasztok!!
Megvan valakinek a CryEngine (Sandbox Editor) Teljes magyar fordítása?
Előre is köszönném, ha valaki megküldené priviben, hogyan, ill. honnan tudom megszerezni /sajna nem beszélek angolul, csak ami rám ragadt az évek során -az meg kevés a megértéséhez/ .....Kösz!! -
#22908 Te meg még nálánál is okosabb vagy, "a" nélkül (kis bunkó) -
#22907 Először is meg kell venned eredetibe. -
Zsolesz0721 #22906 sziasztok! lehet vele neten játszani??
ha igen akkor segitsetek már hogy mi kell hozzá!
előre is köszi.
üdv:zsolesz -
#22905 Akkor majd játszhatunk egymás ellen! -
#22904 fel tenni... -
#22903 Oké köszi. Most nincs fent a Far Cry,de hamarosan megpróbálom újra fel tebbu a Matto 4-et és majd újra írni fogok.
Már megrendeltem az eredeti Far Cry-t csak még nem jött meg,alíg várom a neten a multiplayert.