Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
édesanyád most biztos csuklik.
zavar, hogy ez nem jött össze, mi? sebaj, próbálkozni lehet lúzerkém 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

benne sincs lehet
Nem arra kell te fogyatékos! Mit pofázol!
PyRex
Ennyire hülyének nézel minket, hogy majd így juttatunk CD KEY-hez? 😊)))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hello

Nem tudná valaki a registerybõl exportálni a farcry bejegyzést és elküldeni?!
e-mail: [email protected]

Kösssssz!
doncarlos
nnna.... végül mégiscsak sikerült... az volt a baj hogy nemtom miért, de kiléptem a game-bõl, újraindítottam a gépet, és miután visszatöltöttem az állást ugyanúgy semmi nem történt, DE!!! Felálltam az egyik asztalra, és láttam fenn az egyik ablakba, ahonnan a kommandósok jöttek le, hogy van egy fej (milyen kár hogy nincs távcsöves stukink, azzal hamarabb észrevettem volna) és miután egyszer eltaláltam elkezdett mozogni. Ezután már csak annyi volt hogy kilõjjem... és megnyílt az a bizonyos ajtó.

doncarlos
Pedig lezúztam mindenkit, még azokat is akik nem jöttek le kötélen, hanem fennmardtak.... arra gondolok hogy valaki fennmaradt, csak vmi bug nem engedi hogy lõjjön, addig meg ugyen nem megy tovább a game.. épp ezért kérdeztem rá hogy mi van itt... így nem várok tovább hanem, reboot aztán meglátjuk.

doncarlos
Jaja azaz.. na oda az van írva hogy 5 perc, de semmi nem történik.. látom melyik ajtórol beszélsz, de nem nyílik... Na hátha egy rebot megoldaná... próba szemcsere...

grebber
Ahogy ide bejösz lezuzol mindekit lesz egy asztal aamin van egy pc ha közel mész hozzá bejön az átvezetõ animáció ekkor ereszkednek le kötélrõl a többiek kinyirod õket.

Na nekem az volt ilyenkor hogy kinyilt a vészkijárat a terem közepén.
Irja is neked a nagy képernyön hogy nemsokára nyilik.

Next PC upgrade: 2022

doncarlos
ahham.... nem értem...

grebber
Hát elvileg a terem közepén vagy egy lejárat az fog majd kinyilni!

doncarlos
hali... lenne egy kérdésem, mert nemtom ez most bug, vagyén vagyok béna... az alábbi kép az ahol járok, és nem történik semmi. Mindenkit megöltem, a kötélen lecsússzanó kommandósokat is, és ennyi. Nincs tovább ! (?)

arty
"- Utolsó szó jogán valamit?"

(ez szo szerinti forditás, valaki biztos meg tudja mondani frappánsabban 😊 )

Forza.

grebber
Na végigtoltam a Matto modot.

A végén amikor Jack mondja Blacknak hogy: Any last words? Ez mit jelent??

doncarlos
ahham... köszi...

konzol lehez és
\save_game

http://thenamelessphoto.com/

doncarlos
Hali! Na én is elkezdtem, bár tényleg régen vettem már elõ a far cry-t. És számomra a legfontosabb dolgot el is felejtettem... hogy is lehet quicksave-t csinálni? Mert tudom hogy valamit mahinálni kellett a game-mel.. de hogy is volt? Emlékszik még valaki? Meg mûködik itt egyáltalán a mod-nál? Köszi a helpet nagyon fontos!

grebber
A Matto mod uccsó pályáján az a feladatom hogy vezessem a targoncáta megadott helyre.Ott is vagyok ahova a pont mutat de nemtörténik semmi.

Mi kell csinálni?

grebber
Amúgy valaki nem tud valamit a far cry oldalán lévõ többi készülõ modról hogy mikor lesznek készek mert már elég régóta készülnek?

Shield
Tudja valaki hogy honnét lehetne megszerezni a Farcry war antiterrort? Ez is valami orosz szerzemény.

grebber
Far Cry\Mods\Matto4\Levels\és az ittlévõ mappákba van matto_4.lua fájl.

Ezeket meglehet nyitni total commanderbe F4-el és az angol sorokat amik a párbeszéd részei árritni nemes egyszerûséggel magyarra és a gameben már agyarul jelenik meg kiprobáltam müködik.

Egyedül már csak az nem magyar amit a gameben ha TAB-al elõhivunk küldetéslista de ugynazt mondja el a párbeszédben is.

Tehát valami jó angolos nekifoghatna mert nem nehéz a szöveg és nem is sok.

Én is a németes létemre letudtam forditani pár mondatot tesztelés képpen!

grebber
Már megcsináltam nem volt egyszerû hogy rohadna meg!

dante3
Én doboz nélkül is fel tudtam mászni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Van ott a vizben 1 fadoboz. Ugorj vissza a vizbe és told oda a köhöz közel. mássz ki a vizböl a parta, onnan ugorj a doboz tetejére onnan pedig a köre amire eddig nem tudtál ráugrani. Onnan pedig a leszakadt létrára. Remélem érthetö volt nagyjából. 😊 én igy csináltam meg.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Aki a temple pályán van a Matto modba leirhatná hogy a francba mászott ki abból a részbõl ahova le kell ugrani a vízbe a vermbe majd továbbuszni egy másik verembe és innen nemtudok felmászni mert levan szakadva a "létra" és a kõ amirõl fel lehetne ugrani elérhetetlen????

It göröcsölök már fél napja ugrálok rettentõen de semmi hatás.

NAGYON TETSZIK... köszi
ok. jön mind a kettõ. örök hála a segitségedért.
a patch már jön le (kb.20mega), de a mattot nem lelem.
grebber
Hivatalos oldalon megtalálod a patcheket!

Matto modot meg innen!

húúú. köszi szépen. már telepittem is az alapot. honnét lehet letölteni a mattót és a patchet? nagyon bunkó vagyok mert csak kérni tudok!! nagy leszek egyszer meghálálom...
grebber
Egy 7 pályás ki frankó single player mód.
Marhajó csak ajánlani tudom.

Alap Far Cry-t felteszed felpatcheled 1.33-ra ráteszed a Mattó 4 modot és vagy crackelsz vagy mini imgae-el inditod!

hali. valaki leirná mi ez a MATTO mod. elég sokat játszottam a far cry-al.nagyon bejön nekem ez a játék....
grebber
Matto modba a templomos pályán nagyon ottvannak azok a részek amikor bejön a fasza zene azt lelassul minden !!!!

Ilyen modokkal ellene az ember csakhát eddig ez az elsõ singleplayer mod lehetne több is.

dante3
én így csináltam: Dvd formátumu far cry-t feltelepítettem,1.3-as,1.31-es,1.32-es patcheket felraktam,1.32-es crack-et bemásoltam,utána Matto modot telepítettem! Nekem és az öcsémnek is elsõre indult!
Remélem segítettem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

jaws30
Én is felraktam ,de amikor belépek a játékba és kiválasztom a nehézségi ,fokot rá megyek a startra és nem lép be.

dante3
Felraktam én is a Matto mod-ot,nekem nagyon tetszik,készítettem pár képet:

arty
rosszul 😊 nincs felirat sajnos.

Forza.

grebber
Már rég játszottam Far Cry-al és mintha nekem az rémlene hogy amit magyaráznak küldetések alatt azt kilehet iratni.
Hogy kell betenni a feliratot? Vagy rosszul emlékszem és nemlehet?

grebber
Hehe a Far Cry magyarítása jó ehhez is minden magyar lesz kivéve a küldetések leirásást!

Higany
Igaz, de elõbb fel kell tenni a peccseket! Kivéve az 1.4-et!

Sziasztok.Ezt az új mod-ot föl lehet rakni az angol verzióra is,igaz?

Higany
tudnál nékem mailba küldeni egy mentést a kék helikopter utánból? Amikor a csajra kell várni a helinél! Mert nálam nem jön oda a csajszi és nem tudok tovább játszani vele! Elõre is köszönöm! A mail címem: [email protected]

grebber
Még nem tartok ott csak belenéztem.
Remélem nem haggyák abba a modok készítését és jön még valami singleplayer mod!

Kijátszottam. Ez a legjobb MOD amivel valaha játszottam. Ezt nagyon összerakták.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Higany
A helikopteres résznél tovább tudtál menni? Ha igen, nem küldenél egy mentést az utána lévõ checkpoithoz? Elõre is köszi!

grebber
Poénokat is vittek be a modba ami nekem nagyon tetszik.

PL az elején az a sodrofás video a társunknál, a nagy termben a LOST-os jelenet 😄
Meg a nagy komolyság közepette sárga gumikacsa uszkál a vízben.

Hibák amiket eddig észleltem:

Egyszer beragadt az ellenség fegyverhangja csomo idõre.
Testek átlognak a textúrákon (Ezt nagyon rühellem)
Testeken a sebzések elég hülén néznek ki.

Összehatás viszont nagyon jó.Remélem lesz még valami frankó mod hozzá.
Valami Jurassic Parkosat eltudnék viselni!

Ez a MOD egy Isten! A 4-edik pálya (Temple) valami kegyetlen szép.

grebber
Király ez a mod bár vannak hibái de minek nincs!

grebber
Remélem a Matto4-et is magyarítják majd!

Pacal17
Csá! az 1.4 es patchel mér nem mennek a cheatek? Eredeti a gém... Trainer az nincs a patchekhez tudom ,de a kód miért nem megy?