24504
  • grebber
    Egy kérdésem lenne.

A letöltött single player mapokon ha bemásolom rendes küldetések vannak vagy mi??????
  • grebber
    nem kell hozzá crack
  • Chaos Mad
    öö..izé.. olvastam azt az 1.1es pacsset, hogy FX-en 2x sebeségnövekedés. ezt a pacsset ti használjátok? vagy érdemes letölteni? kell hozzá crack vagy vmi? :)
  • Chaos Mad
    most hogy megszereztem a játékot, azt kell hogy mondjam: ez igen! ez teccik, nagyon jo az egész! még csak az elején tartok, de.. pfuu..marha jo!
  • Borg
    Ki jön fun-TDM ?:))

• Shep
    gépet húzod?
  • Shep
    Én is nvidia párti vagyok, mégis vettem egy 9700prot /óccsón mérték kilóját/ és nem bántam meg a 4200as-hoz képest jelentősen nőtt a sebesség, a farcryban volt nekem is egy apró probléma/villogó pontok/ de a fastwrites kikapcsolásával megoldódott, meg ami még szúrja a szemem, hogy a splinterben nem megy a FSAA-ing, de ettől eltekintve elégedett vagyok a kártyával, és szerintem ha neked is elfogadható áron ajánlanának egy 9700-9800 at te is megvennéd bármennyire is hangoztatod most, hogy nem veszel atit.
  • ReTeK
    "önjelölt okoskákra"
  • Amiga
    Hm, nekem soha semmi program nem csinált ilyet, pedig van vagy száz. Ráadásul egy kb. 1 hetes windowsra települt fel a Far Cry, mert ollie-val akkor upgradeltük frissen a gépet, mikor az (eredeti) Far Cry-m meglett.

Szóval elég elszomorító lenne egy reinstall, bár azt álmodtam, hogy lett egy XP-m és nagyon örültem. :-)
  • MerlinW
    Jah, bizonyos programok ütközésének az eredménye, dll ütközés, ilyesmi. Nálam eddig 2x jött elő, egyik alkalommal a Borland C és (valószínüleg) az ICQ hozta a dolgot, másodszorra a Panda antivirus és a nemtommármilyen Netmonitor. Sajna ez ilyen mikroszoftos banánhéj
  • MerlinW
    a "memory could not be read" hibaüzenetet az oprendszer küldi. A játéknak semmi baja, Egy Win reinstall megoldja a problémádat. Nem árt mert tapasztalatom szerint egyre több programot fog kidobni a win ezzel az üzivel.

(nem süket duma, programozó vagyok szoptam vele sokat én is...)
  • Mike
    inkább, mint önjelölt okoskákra
  • Laalee
    hanem? mendemondákra alapozol...
  • Zetorg
    én is nvidiás voltam, de mióta megvettem az első ati-m...:D
  • Mike
    nálam a hardver használat nem vallási kérdés :)
  • Mike
    akkor se :)
  • radical@work
  • Zetorg
    jaja!
  • ollie
    épp itt volt valaki, akinek geforce-on el sem indult a játék :))))
  • Mike
    akkor most elbizonytalanodtam :)
  • Zetorg
    eddig semmi bajom nem volt vele!érdekes hogy a többi játékkal nincs semmi baj csak ezzel!még azok is mennek jól amiknek az elején ott van a kibaszott nagy nvidia embléma! :D
    nem 100e-ért vettem hanem a feléért! :P
    azért ati és nvidia képminősége között van egy kis külömbség!
  • Rasti
    Hali.

Nekem sapphire Radeon 9800Pro van 4.4 Cat. van fent és simán fut a progi.
    Eddig 1 játékkal nem találkoztam ami nem ment volna nekem ATI kártyával!!!
  • Mike
    nem
    azért nem veszek ATI-t, mert nem ez az első játék amivel az ATI-val csak szívnak az emberek

új grafkártyát 100e-ért meg télleg azért nem veszek, mert gef4-gyel is szép :)

meg sajnálnék 100e-t egy grafkártyára
  • Zetorg
    LOL!és azért nem veszel ATI-t mert a ti4200-on is szép???
    amúgy ez most hogy kapcsolódik az én problémámhoz?
  • Mike
    életben nem veszek ATI kártyát, az most már biztos

nekem csak egy gef4ti4200-asom van, közepes texturával használom, de a grafika nekem! még így is csodálatosan szép és fél giga ramom van, mégsem szaggat.

szal azt gondolom, hogy gyengébb hardveren is jelenleg ez az év grafikája (aztán majd lehet, hogy lesz jobb is) és inenntől kezdve minden egyéb a higfos kategoria :)
  • Zetorg
    4.2-vel nekem is ment, de win reinstall után 4.3-at raktam föl és azóta szar!
    nincs húzva a kártya!
    néha a teteje is ganés!
  • Shan
    Szeva! nekem 4.2, 4.3-mal semmi gond nem volt. Ma teszem fel a 4.4-est, álítólag szebbek lesznek a fények.

A kártyám 9600xt

Nincs húzva esetleg a kártyád? Mindíg csak a kép alsó fele a gányos?
    Ha tudsz, vegyél vissza az időzítésekből bios-ban.
  • Zsoltee_a_bator
    lol gif :)
  • Zetorg
    ez mitől lehet???

4.3as és 3.7es catalystel is ugyanez a hiba!
    más játékoknál nincs baj!
  • Zsoltee_a_bator
    sztem csak csinalnak egy jonagy peccset hozza.
    kulonben kevesebb licensz lesz az enginejukre.
  • Takigabi
    Az AF meg Anzitrop Filter
  • Takigabi
    Az AA gondolom az AntiAlising
  • Amiga
    Ugyanezzel szívok én is, a különbség annyi, hogy még egyszer sem indult el a gamma, iletve mindig az intro után fagy le (esc hatására intro alatt). Remélem lesz peccs.

Viszont nekem akkor sem indult el, ha levettem a kártyát minimumra, meg a grafikát is low-ra a végén már 800x600-ban...
  • xmacx
    Mi az a hardveres aa, af, ezt kifejtenéd? Hátha nekem is segít.

hát amit a megjelenítési menüben beálítassz!
  • Herold
    Mi az a hardveres aa, af, ezt kifejtenéd? Hátha nekem is segít.
  • AndrewCB
    Nekem a legfrisebb fracry patch van fenn és a 4.3as catalyst és semmilyen megjelenítési, sebességi problémám nincs!!!!

A VGA beállításnál (a windowsban):

smoothvision: alkalmazás szerinti
    max felb.: alkalmazás szerinti
    Anizotróp: alkalmazás szerinti
  • xmacx
    na föltettem a 4.4 -es drivert de a helyzet változatlan!
    mi legyen game reinstall? aztán 1.1-es patch felejtős?
  • xmacx
    Hali!

háháhá! kész vagyok!!
    sikerült elinditani a gammát és egész jól muzsikált is!
    A trükk pedig a hardveres aa, af levétele volt a windóws-ban!!
    aztán gondoltam egyet és upgradeltem a gamet 1.1-re
    a catalist driveremet 3.10-ről 4.1-re!
    és láss csodát megint nem idul el annyi különbséggel, hogy most a legelső kép a játékból bejön (FARCRY plakát a csajjal meg a fszival)
    mit tegyek? most a driver vagy a patch kavart be??

köszi az eddigi segítséget!
    üdv
    Mac
  • :)
    Sziasztok! elinditom a gamét és cak nagy feketeség van:( tud vki erre mondani vmi yó ellenszert ?
  • PiszkosFred
    Jovan, mar irtam hogy nem lattam a korabbi kommentet. Nalam is kiirta - mintahogy sok ezer embernel is - de csak jatek kozben. Picit lejjebb csavartam par dolgot es utana megszuntek. Az hogy se szo se beszed kilep a jatek neha a desktopra, az meg elofurdult neha, de surun mentettem igy nem volt nagy tragedia.