24504
  • Herold
    DX 9.0b, legújabb Catalyst, és a hangkártya drivert is frissítsd! Indítás előtt állítsd 32 bitesre a desktopot a Windowsban, ha 16 biten volt.

Nézz el ide: www.ubi.com, ezen belül a supportnál keresd a Far Cry problémákat.
  • Herold
    Hogyan játszana, mikor már a legelején leáll neki ezzel a hibaüzenettel? Nekem ugyanezt írja ki, csak más memóriacímmel, még a főmenü előtt.
  • fm
    be van kapcsolva a fokozatoknál az auto adjust AI ? mer az sztem csökkenti/növeli az ai-t a képességeidhez mérten...
  • Mikiller
    Hi!
    Szerintem ez sokaknál előfordul,kinél gyakran kinél ritkán.
    Nálam is sokat csinálta, de kicsit visszavettem a tuningból, és most már szinte mexüntek a fagyások.
    Próbáld kicsit lejjebb venni a Mhz-eket:-))
  • xmacx
    hali!

akkor senki sem tud segiteni a critical exception problemaban???????

• Borg
    http://farcry.action-arena.com/pages/downloads/maps.asp?type=2

Állat mapok vannak itt, töltögessetek!
    Én is leszedtem jópárat, majd holnap hostolok belőlük.
  • Shep
    Hát igen azok nekem se tetszettek de szerencsére nem sok ilyen volt.
  • Shep
    hát majd meglátod, már csak közepesen olyan, hogy a kis ugráló szar ha kétszer eltalál /csap/ akkor hiába volt minden maxon meghalsz, gondolom realisticben 1 csapás is elég lesz, szóval ne izgulj kemény lesz az, a dokis résznél meg biztos meg fogsz izzadni rendesen, de vszinű én is ha eljutok addig, de egyenlőre még csak a legelején vagyok /realisticben/.
  • krisz073
    Sziasztok.

Mi van a MAgyar Vagyok serverrel?
    Külföldieken vagy bazi nagy a ping vagy ami jó lenne azt lezárják :(
    Jó lenne 1 fasza magyar server is :)
  • Borg
    Hm vannak károly új mapok arenan. Asszem szemezgetek, aztán hostolok egyet, valami jókis funmappal majd:)
  • grebber
    Nem akarok nagyképüsködni csak a játékról azt mondom hogy nem nehéz.
    Realistic-on nyomom de az emberek igy is gyökerek igaz még szörnnyel nem találkoztem igy de majd meglátom.
  • PiszkosFred
    Vagy a vege fele az ilyen "1 vs 20-30 katona zart teremben" tipusu reszek elegge lehuzoak.
  • Shep
    Ját nem tudom, nekem végig izgalmasnak, változatosnak tűntek a pályák, csak az utolsó meg a factory pályák nem tetszettek, az utlsó azért mert lávás volt, és utálom hogy minden fps-ben kell lennie lávás pályának mintha vmi előírás lenne, vagy ha nem lávás akkor vmi. más marhaság mint pl a HL-ben az alien-világ.

ÚÚÚÚÚtálom a lávás pályákat.
  • PiszkosFred
    Sorry. Utolag olvastam a korabbi kommentet, amiben leirtad hogy el sem indul...
  • Gandibá
    Hát jó pár hét játék után úgy gondolom, hogy ez egy jó játék, de a végére nagyon unalmassá válik. Nekem onnantól kezdett az lenni, mikortól jöttek a raksis szörnyek. Utána már csak végig sablon pályák, írcsad a szörnyeket és csumi. Szvsz olyan mapokkal kellett volna telerakni, mint az első 3 volt. Mindezek ellenére egy jó kis game!
  • xmacx
    Jatsz nyugodtan es ments surun. Barmilyen konfigon kepes ezt a hibat generalni a jatek. Ezert nem lehet rajta segiteni, max talan egy tech. peccsel.

el sem tudtam indítani a game-et!!!

másvalaki??
  • Shep
    Hát akkor persze, hogy rövid volt, én challengingben vittem és aki még nem kezdte el csak a jövőben fogja annak ezt a fokozatot ajánlom, mert ebben nem túl nehéz vannak persze húzós helyek, de így élvezetes a jaták, kell lopakodni megfontolni honnan érdemes támadni stb.
  • robaggg
    kösz a helpet, elnéztem :)
  • PiszkosFred
    Amitol feltem, bekovetkezett. En voltam a hulye ;] Igaz, mentsegemre szolgaljon hogy ennek a helinek 4-5x annyi talalat kellett, mint a tarsainak. De aztan az aknavetobol 5-6 pontos talalat megoldotta a gondot.

..most pedig egy m4-el, melyben van 7 golyo, ledobtak az "allatkertbe" vacsoranak. Nagyonjo ez a jatek, tetszik a sztori is, megha nem is tipikusan eredeti (jurrapark+resevil). Ami nem tetszik, hogy a sziajes csajszika, a Valerie olyan meltosagteljesen setal be az ellenseg koze, mikozben en meg sniperrel figyelek es probalok valami nyero poziciot felvenni. Persze hogy nem sikerul legtobbszor, es futhatok a sikongatasai iranyaban, mert eppen 3-4 rosszarcu probalja veres maszatta loni...
  • PiszkosFred
    Jatsz nyugodtan es ments surun. Barmilyen konfigon kepes ezt a hibat generalni a jatek. Ezert nem lehet rajta segiteni, max talan egy tech. peccsel.
  • xmacx
    rosszul van megírva a dvd?
    elvileg működött a srácnak aki írta
    (de csak elvileg....)
  • ScoobyDoo
    Ezen nem lehet segíteni. sry.
  • xmacx
    Itt van több infó a Critical Exception -hez:
    -gép: 2,4ghz, 512ram, 9600pro 3.10 catalyst drv
    -az eredeti far cry.exe-t felülirtam a deviance változattal.
    -valószínű a dvd rendben van mert a teljes tartalmát fel tudtam másolni a gépre.

Légszi segítsetek!

köszi
    üdv
    Mac
  • rezsofiz
    basszus.nah akkor checkponttol csinalom ujra.:)
  • tbundy
    pech
  • rezsofiz
  • [Walaki]D`Lair
    rossz helyet választottál fedezéknek, az van...:)))))))
  • rezsofiz
    Kene egy kis segitseg. 4.pályán miutan felrobbantottam az armoryt, nem tudok sehova se menni. Ajto nem nyilik ki. Elottem ez van:

Mogottem meg ez:
    .
    helikoptert mar lelottem.
  • xmacx
    Hali!

Telepítettem a game-et de Critical exception-nel leál a legelején!
    Mi lehet a hiba?
  • Darkboy
    Ha felmentél a hídon, az épület bal oldalánál menj be, ott lesz a kártya.
  • Davidsned
    Van egy leszakadt híd a közelben. Azon kell felmenni!
  • Darkboy
    Én a boat pályánál jártam így. Először betöltöttem vmit az elejéról, aztán esc, utána töltöttem be azt a pályát, ahol tartok. Most is így működik. Valószínüleg a mentések miatt.
  • robaggg
    Sziasztok!

Ott vagyok ahol elöször megjelennek ezek a szörnyek és meg kell találni a Scientist-et a Supervision centerben. Hogy lehet oda bemenni? Van egy kódkártyás ajtó az egyik oldalán de kártyát nem találok sehol. Ott kell bemenni? Merre van a kártya? Már körülkutattam a helyet vagy 20szor de sehol semmi. Vagy csak vak vagyok? :)
  • PrOceSs
    Catalystból már van 4.4-es is!Nekem is 9600Pro van és semmi gond nem volt vele.. Csak az hogy rohadt nehéz!
  • dre
    emberek nektek nem szokott kifagyni a farcry.bár igaz nekem nem valami csúcs gépem van. énmeg amúgy kinyírtam a helikoptert nem az embert és úgy hogy swemmi életet pajzsot sem vesztettem
  • jboones
    vki légyszi adjon tippet mert lassan kihullik a hajam, szal heli lelőve /az orrésznél bújocskázva is lazán meg lehet csinálni/, ám utánna a catacombs pálya betöltésénél mindig végigmegy a vonal aztán lehal a stuff. Az ismert hibaüzenet ablakban nullával való osztás az ok, de sem modul megjelölés, se semmi... Szereztem már további mentéseket a catacombsról, de azokat sem tölti be, ugyanez a szitu... doppler-t, hw mixinget kiszedtem, lowra tetem a gráfot, mégis szivat... egyébként 512 RAM, R9600Pro, Audigy cuccon fut, pontosabban nem fut... Catból asszem a 4.2 van feltéve...
  • fm
    ezaz..én sem értem miért kell görcsölni a helikopinál,simán kilövöd a géppuskás faszit és elmenekül a heli! sima ügy :)
  • BBking
    A lényeg a helikopis résznél,hogy a faszit próbáljátok meg kilőni és ne a helikoptert!!!!!!!!!!!!!!!Nekem elsőre sikerült a hajó fülkéjéből.
  • PiszkosFred
    Ez egy nagyon jo kerdes, ebben a percben is azzal sz**ok ;] (ha kiuszok a partra leszednek, ha a hajon kezdem el lovoldozni, akkor a hajo hamarabb elsullyed mint hogy leszedjem a helit, stb.. Tudom hogy en vagyok a bena, de ez az elso resz a jatekban ahol picit hosszabb ideig idozok es mar unom ;])
  • klastrom
    A Boat pályán van egy rész ahol egy hajón kell robbantani.Majd a robbanás után jön egy helikopter amit nem tudok hidegre tenni.Ti hogy csináltátok?