24504
  • Borg
    Csak vissza kellene olvasnod, és találsz.
  • Borg
    Ja, de még 4 ember is ritkán jön össze úgyis.

Mikor lesz már stabil magyar szerver?
  • grebber
    Tehetek fel párat csak pár pillanat amig csinálok.
  • Hamed
    Huhh, az AnuFar04.JPG-t beküldhetnéd arra az 576-os versenyre, nagyon elkapott kép

Asszem én is körbenézek egy kicsit jobban a szigeen:))
  • a.carkey
    Nem tudom mekkora a különbség, de azért egy GFX5900-on is elég "türhető" a képminőség ...

(Jpg-k már tömörítettek ...)

Van valakinek "fullosan" 9XXX képe?
  • Dave77
    Én is Veterán fokozaton fogtam hozzá /bár gondoltam a Realistic-re is hogy ne legyen már túl rövid a játék/ de lehet hogy ez is "hiba" volt. Most járok a 11. pályán úgy, hogy egyes check point-ot ötvenszer töltök vissza, ami már a billentyűzet és az egér fizikai épségét veszélyezteti. No majd meglátjuk hogyan tovább... :)
  • xmacx
    most látom fennt van itt az sg-n is!
    ez jó? próbálta már valaki?
    üdv
  • PeeTeR
    sandbox -hoz kene egy kis segitseg.
    kipakoltam a map -re egy bunkert ami ket szintes.
    elso szint ahova lazan begyalogolsz, masodik ami a 'tetoter' vagyis letran keresztul jutsz fel.
    na most arra lenne kivancsi, hasznalhato letrat melyik kategoriabol tudok kirakni ? mert amiket kiraktam azokon vagy atmegy az emberke mert csak egy grafika, vagy nem megy at rajta, de fel se.. csak all elotte mint a pocs.

valaki aki kepben van ezen a teren segitsen mert harom letran kivul kesz az elso map -em :)
  • Zetorg
  • AndrewCB
    Nekem 2 hónapja van ATI-m (9600XT). És nekem sem volt egy játékkal sem problémám. Az FX után Én meg Nvidiát nem veszek egy ideig! :)
  • EqUiNoX
    google-al keress ra. Van par (kismillio) site, amelyrol letoltheto..
  • xmacx
    az 1.1-es patchet honnan érdemes letöltetni?
    az offical page download miroorjai vagy nem működnek, vagy fizetősek!
    köszi!
  • EqUiNoX
    De ott ha van rajtad némi páncél, akkor az első pofon után nem halsz meg. (csak ha nagyon kevés az életed). Magasabb szinten már ha rádnéznek összecsuklasz mint egy kempingszék ;]
  • ollie
    hehe, a monszták a leggyengébb fokozaton is lealáznak ha el tudnak érni :))
  • Rasti
    Hali.

Mikor lessz megint Magyar Vagyok server???
    Külföldi serveren egyszerüen nem lehet játsztani,ahol jó a Ping aze van zárva a többi meg 1 nagy kalap sz......
  • EqUiNoX
    Ugyankerlek. Az ugy tul egyszeru lenne eheh ;]
  • M@TriX
    ;)
  • insp
    Bocs, nem akartam a teljeset kiemelni, csak a "Veteran" szócskát. Sorry.
  • insp
    Nah, végre nekem is volt egy "kis időm", sikerült végigjátszani a játékot. Gondoltam megosztom a véleményem a játékról:

Egy szóval: Király. Minden tekintetben. Végre egy játék, ahol minden együtt van, úgy ahogy kell!

Ami tetszett:

Garafika: Sokáig nem fogják megközelíteni az összhatást. (Lehet, hogy az új DÚM szebb lesz bent, de külső tereket nem fog tudni így megjeleníteni)

Hang: 5.1 DD. Az új ETALON. Kristálytiszta, tökéletes térbeli pozícionálás. Csodálatos, imádom.

Játékmenet: Épp elég hosszú, viszonylag érdekes történet. (Bár szerintem kissé megsejthető előre a sztori)

Ami nem tetszett:

"Gyakorlott" játékos lévén rögtön Veteran szinten ugrottam neki, volt is benne kihívás bőven. És itt jön számomra az egyetlen negatívuma a játéknak:
    néha esélytelenül nehéz (túl erős monszták egy ütéssel levernek, kevés lőszer -főleg a néha nélkülözhetetlen sniperhez). Van 3 része, ami szerintem gyakorlatilag megcsinálhatatlan Veterán fokozaton:

Aki még nem tolta végig (van még ilyen ember?!), ne olvassa el, SPOILER:

1. Boat pálya vége, küzdelem a helikopter ellen. (Maga a pálya is hihetetlenül kemény, ennyit még nem anyáztam játék alatt)

2. A romok. Kis térben sok szörny, gyenge fegyverek, szörnyek egy ütéssel ölnek. Esélytelen.

3. Dam pálya fegyver nélkül. Ühüm. Óriási mázlival sikerült megcsinálnom. (Egyenként lecsalogatva a szörnyeket, stb...)

4. A végjáték. (És a közvetlenül előtte lévő folyosó) Aki ezt megcsinálja a szemem láttára Veteran fokozaton, annak fizetek egy láda sört.

Ezt a három részt leszámítva szerintem az utóbbi idők leghangulatosabb és legélvezetesebb, komoly kihívásokkal teli játékával fog játszani, aki nekiugrik Veteran fokozaton a Far Cry-nak. (a három említett részre pedig ne sajnálja senki benyomni a God Mode-ot, mert ott tényleg esélytelenek vagyunk. Az összes többi részt meg lehet csinálni, csak türelmes és ügyesnek kell lenni. )
  • xmacx
    hol található a full (1.1-hez is) a console commands?
    köszi!
  • radical@work
    >>>IGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<< linkre ráklikkeltél már he?
  • radical@work
    "Par napig most az nvidia a kiraly,"

Ja. Kb. 1 hétig.
  • arty

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_ultra/page22.asp

Par napig most az nvidia a kiraly, az egyetlen gond a kartya kinezete/100W fogyasztasa ...

http://kep.tar.hu/sys64738/images/pic4853004.jpg

Lesz viszont Pixel Shader 3.0 patch, hwsw forumon ezt rebesgettek, valakinek van infoja ?
  • Von Nyalosch
    Sziasztok

Lenne pár kérdésem.
    Van e magyar far cry oldal?
    Kell e az eredeti játék az online játékhoz?

Ja és jövőhéten lesz egy far cry játék a www.576.hu oldalon ahol a legszebb képet keresik. A fődíj egy 9600 xt és egy eredeti játék ami nem far cry.
  • PiszkosFred
    Sokszor jartam en is igy a jatek soran, de mindig ottvan az a kartya. Altalaban jol eszrevehetoek, de majd csak miutan 4jere megy el mellettuk ;]]
  • Toomy_Xp
    Ott van az a kártya egy asztalon! Sárga színű. Nem a szék felőli oldalán van hanem a másikon, ezért nem vetted fel automatikusan. Nézz meg minden asztalt, meglessz az!
  • Hamed
    Ha nem vallási kérdés akkor mi okból idegenkedsz az atiktól, ami a tesztek 90%-ban megveri az egy súlycsoportú riválisait? A mérvadó hardvertesztek is "önjelölt okoskák" oltogatásai?:))
  • Joke
    Légyszi segítsetek, elakadtam! A swamp nevű pályán vagyok, amikor valerit ott kell hagyni a vezérlőteremben, nekem meg bombát meg kódokat kell keresenm. Elmegyek a nyíl irányába, valrei kinyitja nekem az ajtót, átmegyek az épületen, de a köv. épületbe nem jutok be, mert kellene egy kártya hozzá. Na ez az ami nem találok. Már felkutattam mindent, de a kártya nincs meg. Van a kerítésnél egy kapu, ami szintén zárva van, ezt sem tom kinyitni, más fele meg nem tok menni. Ha tudjátok a megoldást plz áruljátok el nekem! Kössz...
  • PiszkosFred
    Erdekes. Singleben mire a hata moge lopoztam volna valamelyiknek, regen kiszurt volna. Igy nem is baj hogy kihagytak.
  • sniper
    Hat a driver tamogatasban nem jeleskedik, foleg a mobility fronton, de azert jo a cucc. Most hogy lement a 9800pro ara is, erdemes beruhazni.
  • sniper
    En meg ilyet nem lattam, nalam teljesen jo.
  • grebber
    Én a Chaintech-et mert kurva jó cuccokat gyárt és minőségiek nekem is olyan az lapalapom.
  • grebber
    Mért csak 4 embernek nyitsz szervert a felett már lagol???
  • Herold
    Ha maradok a Geforce-nál és új videokarit szeretnék venni, melyik márkát ajánlanátok? (Chaintech, Inno3D, Abit, Asus)
  • Herold
    Azt hittem, gázgyújtót tart a kezében.
  • Borg
    Amúgy ezen a mapon van cryvision, és ELEKTROSHOCK is! (én eddig nem is tudtam, hogy van utóbbi a játékban)

• Borg
    Hat, nem rossz, nem rossz,de a képen láthatónál nem is több... na majd holnap másik!
  • xmacx
    Hali!

Vegul megoldodott a problemam! Egyuttal szeretnem osszefoglalni a tapasztalatim alapjan, hogy mire erdemes figyelni!
    -A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
    -Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
    -Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
    -nem art ha cigit es/vagy ropit keszitesz a jatek idjere magad melle az idegeskedes elkerulese vegett ;D

egyenlore ennyi!
    udv
    Mac
  • grebber
    megyek .
  • Borg
    Hostolok egy ilyent, gyertek!

HUN Server One
    pass: fchu