Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simát nem lehet kapni.
De még ha lehetne is.
A PRO nyilván feljebb tuningolható.
És mint tudjuk, tényleg max beállításon bizony még az 9800 XT-t is megizzasztja a Far Cry.
Mondták néhányan, hogy várjak ki a videókártyával.
A gond csak ezzel az, hogy a 9800 PRO a mostani bolti ár alá már sosem fog esni. Vagy ennyiért lesz kapható, vagy egyáltalán nem lehet majd kapni.
A 70-75 ezernél olcsóbban maximum úgy lenne esélyem 9800 PRO-t szerezni, ha orvgazdától venném (ilyet nem ismerek), vagy olyantól, aki mondjuk R420-ra cseréli a sajátját (ilyet sem).
Amikor meg már mindenki más adja elfele a saját 9800 PRO-ját olcsón, akkor meg már szart sem fog érni...
Tehát felesleges az árcsökkenésen filózni, ha van valami jónak tûnõ árban, meg kell venni most már. Tényleg nem úgy van már, mint 5 éve...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Elkezdtem nyomni a hétvégén, eddig a bunkernél tartok, rövid vélemény:
Grafikailag korszakalkotó, ehhez nem fér kétség. Az AI szerintem is nagyon jó! Sokszor lepõdtem meg, hogy szabályosan körbekerítettek a genyák, miközben a bokor alján gugolva (nem, NEM hasmenés 😊) vártam, hogy egy irányból jöjjenek! Csak a zörgés árulta el, hogy bekerítettek! Valaki korábban írta, hogy a levelekben "elakadnak" a golyók - hát ez tuti nem igaz, volt, hogy zizegõ bokorba elengedtem egy sorozatot, és kidõlt belõle a lelõtt kommandós..
Autóval nagyon jókat randalíroztam, a carrierre példáúl egy autóval együtt végrehajott "mûugrással" közelítettem: a szikláról a vízbe ugratás közben ugrottam ki a kocsiból, kb. egyszerre csobbantunk 😊 nagyon király.
A gépigény meglepõen kicsi, nekem röccenés nélkül fut, minden high-ra van rakva, 2x aniso és 2xAA-val. Csodaszép!
Pedig a gépem nem mondható átlagosnál jobbnak: Radeon9500, 512DDR@400, XP2400, NF7-S, Nvidia APU, Win2K.
Sosem swappel az 512Mb rammal, talán mert Win2K van fent, nem kaka WinXP 😊 a winyóm meg SATA, lehet hogy ez is segít - ölég gyors...
Mekem nagyon bejön a játék, csak szerintem baromi nehéz! Második leggyíkabb fokozaton nyomom, de volt 1-2 hely ahol igencsak kiakadtam - pl. carrier tetején a helikopter.. vagy a bunker elõtt, ahol szintén jött egy kopter...
Ha lenne save, akkor nem lenne gáz, de ez így frusztráló... annyira nem vagyok béna az FPS-eknél, az UT-ket általában Adept szinten nyomom, onnantól kihívás. Itt egyenlõtlen erõk állnak szembe a mutánsok képében szvsz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
1.Lesznek Azték romok (régebbi screenek) vagy ehhez hasonló õsi épületek-épületbelsõk a játékban? Mert azok több, mint ütöttek...
2.Multiban van olyan pálya ahol belsõ terekben (szupi fény-árnyék) kell kommandírozni?
thx
Top Secret:
Õ az a prof akivel találkoznod kell a küldetés szerint. Mire odaérsz õ már fekszik persze... Saját vérébe fagyva... ÁÁÁÁÁÁÁ..
Kicsit olvass vissza legközelebb, még lapoznod sem kell.
De egy ideig elegem lett a horrorbol, az tuti! 😊
De asszem Far Cry boven belefer. Persze, ha lesz idom SWG mellett, mert ket hete kezdtem, es azota nem sok mas ment meg 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
SODI! Sztem vegyél esetleg még ramot, és videokártyából elég lenne a 9800 sima is, hwsw bazárforumán garival megkapod 60-65 ezerért!!! Hol van itt a 200ezer ??
Forza.
A belsõ terek profin kivannak dolgozva és mindezt úgy, hogy megfelelõ mértékben keveredik a fény-árnyék hatás. A szobák 90%-a rendelkezik egy nagyon sejtelmes hangulattal, amihez némi parás hangulat is társul. DE! Amikor szörnyek jönnek, vagy látom õket elslisszolni a tetem fölött, valahogy nem érzem azt, hogy most be lennék szarva vagy úrrá lenne rajtam a félelem, bizonytalanság. A Return Wolfiban, példáúl eszméletlenül féltem és izgultam, fõleg az útolsó pályákon. Nyomasztó volt és idegörlõ, az ellenfelek is félelmetesek voltak és a harc is az volt velük. A DOOMIII alfában a félelem retteneset ütött. Az FC-ben meg adva van minden, de mégis: Ezek a szörnyecskék, valahogy nem válnak annyira paráztatóvá. A harc ellenük, meg abból áll csak, hogy minnél távolabbról leszedni, nehogy rámugorjon, hisz akkor már annyi. Tehát csak ezért írtam, hogy nem elég félelmetes.
Most, minden very high-on, 1024-ben, akadasmentesen (AA nincs bekapcsolva, meg nem probaltam ki azzal!)
Ez jatek dobbenetes! Valami gyonyoru! Nagyon-nagyon tetszik! A jatekmenet is ilyen korrekt lesz?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1.8XP
512MB
FX5700
Az 512MB pont jó. Van ahol picit kevés, van ahol teljesen ok, az 1GB lenne a tuti biztos. Csak egyetlen pályánál és ez pont a Training volt, amikor azt hittem abbahagyom a játékot, mert a Zsoldostábornál már szinte játszahatlan lett. Bár ott a 800*600 és High segített bár azért még így is hagyott némi kívánnivalót. De ez a pálya tipikusan 1GB Ram-os. Talán eddig ez volt a legnagyobb, plussz mindez fényes nappal, kazal ellenféllel, jármûvekkel és a végén meg a Carrier. Tehát ezt meg tudom érteni. A Carrier már okés volt az utána következõknél pedig már normálisan ment, egyes pályákon gyönyörûen, másokon meg játszhatóan.
Az effektek rettenetesen ott vannak, a bump mapping az eddigi legszebb, a hangok-zene nagyon passzolnak a játékhoz az AI pedig kimagasló. Maga a játékmenet: Közepes. Mint ahogy a sztori is eddig. Az átvezetõk nagyon pörgõsek és szépen néznek ki, a helikopteres az egyik kedvencem. Az nagyon ott van a szeren. Utána jön az elsõ tök sötét pálya a Steam. Eddig: Nekem nagyon tetszik és amik miatt tetszik az a következõ: Igényes AI rendszer, szabadságérzet a pályákon és a harcban, nagyon jó harcok a katonákkal, belsõ terekben parás, borzongató hangulat, eszement grafikai részletesség és kivitel, profi hangok és zenék, nagyon jó pályaszerkezet. A feladatok az egysíkuak, a történet sem valami felemelõ, de azért érdekes. Én a grafika miatt vagyok kiváncsi az egész programra, de nagyon kellemes meglepetéssel szolgált a kommandós, lopakodós játékmenet. A jármûvek nagyon jól beleilleszkednek a játémnetbe és a szörnyekbõl is csak annyi van, ami nem válik monotonná. Kihívás az nagyon erõsen megvan a játékban: Challenge fokozatban kezdtem el, de eddig 5-6 olyan rész volt aminél azt hittem szétvet az ideg. Amikor az ember 30-adjára is kénytelen az utolsó Checkpointól kezdeni a játékot. Viszont az AI az lenyûgözõ. Volt, hogy az egész hegyet megkerülték és feljöttek a tetejére éj közepén a Steam pályán. Bekerítenek, elbújnak, lopakodnak és a többi. Ebben a programban a Grafika mellett ez a másik igazi aduász. Mindenképpen a 2004-es év egyik legjobb FPS csodája, ezt a játékot csak játékmenetben és sztoriban lehet megfogni, grafikában képtelenség. Fõleg a Bump Mapping, PolyBump és a mindenen Shaderek vannak ami létezik elv miatt. Játémneteben viszont a HL2 leaálázhatja simán, vagy akár a STALKER is. DOOMIII az biztos nem, mert agyatlan zombikkal való harc az nem lesz olyan élvezetes, mint itt a katonákkal harcolni, de a DOOMIII-nak a totál para-horror elemei földbe döngölik majd a FC-t. Sajnos a FC nem lett elég félelmetes, bár még hátra van 10 pálya, itt még fordulhat a dolog. Egyenlõre ennyi röviden.
steam, origin: ACE_hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Menj addig amíg egy másik leszakadt hidat nem látsz arra tiplizz fel és úgy odajutsz a nagy épülethez.
Az épületen belül lesz egy szoba ahol egy doki hullája hever ott nézz körül😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
V9ykn8_TZL0
HOL adod el, hogy CSAK 4 rugót buksz rajta??
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A víz zöld-piros-sárga színnel váltakozik, a föld sok helyen fekete és a hegyeknek is van itt-ott egy kis élénkpiros beütése 😊
Radeon 7500-as kártyám van, 03.04.-i driverrel. 1800 Athlon, 512DDR - A játékban minden low ra beállítva kivéve a textures quality, az medium. 800X600-as felbontással.
far.cry.dvd.final-deviance néven töltöttem le.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
kiprószálnám onlájn...