Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor te is tanubizonyságom lehetsz (és én a tied) hogy mennyi pénzbõl milyen konfigot építettünk. 😊
A szörnyek elen kiválló ellenszer ha csapatosan támadnak a távcsöves gépuska gránátvetõvel szerelve😊
Az ugrálókkal amúgy nemvolt gondom gyorsba hátrálva egyvonalba kezdenek futni utánnunk és pakk pakk automata shotgunnal.
Viszont talkoztam elméletileg láthatatlan jencikével na az gecc volt..
A main base-be behatolás után (amit védtek mint állat) benn volt egy szörny kinyiffantottam kinyitottam egy nagyajtót némi hörgés és csattcsatt feküdtem..ezt bejátszódott kétszer megin nyitok harmadjára csatt ugrok hátra és bekapcsoltam a hõérzékelõs nézetet...2 darab jencike lett látható😊
Amúgy végig fullbatolom antiali nélkül (sose érdekelt) így még megy is jól,csak a swapolásoknál megy az istenkáromlás😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az például igen meredek effekt amikor egy házba bevágsz egy gránátot és a plafonrafüggestett pilács a robbanás nyomásától jól beleng és tényleg ahogy leng úgy világít/árnyékol😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Persze, nem a grafika az elsodleges egy jatekban, de ebben tenyleg nagyon jo, a full texturak, dinamikus fenyek, arnyekok, a rengeteg efekt stb. Teljesen mas elmeny Full High es/vagy afolott nyomni, korrekt, stabil >40fps-sel! Vetek vegig tolni kissebb beallitasban😞((
mert lehet, hogy nálam a nagy texturákat tölti be olyan nehézkesen...
A Demo es a jatek eleje, foleg a nyilt reszek jol mentek. Minden High, a Particle, viz texturak mehettek Very High-ra is, es az erdoben, a parton, viz mellett stb. 40-80 fps-t nyomott. Ott nem volt gond.
De ahogy halattam elore, jottek a zartabb helyek, kezdett egyre jobban meghalni. Valszeg a dinamikus fenyeket, a particle tomeget es az arnyekokat nem birja😞(
De meg egy pozitivum a jatekkal kapcsolatban: 1,5 perc alatt uninstallalta magat, teljesen nullara, konyvtarostul, iconostul, korrektul (bar a Registry-t meg nem neztem😄D)!!
Ehhez meg el kell adnom a 2x256-omat, amin bukok kb 4 rugót...... Sajna. Hmm. De ennek ellenére is foglalkoztat a gondolat. Ez a bekattanás. Hmmm. Sajna.
steam, origin: ACE_hun
Amúgy Abit NF7 lap, XP2500@3200 (2200MHz), samsung 2x256dual 400,powermagic radeon 9500@9700 360core/310mem, sb live 5.1 a configom.
Minden very high-on, 1152-ben nyomom, no AA. Képi akadás nincs, folyékony, csak a mikor a HDD "szveppel" meglehetõsen nagyokat -finoman fogalmazva - riccen a game.
Hi.
A Bunker-nel tartok, de itt mar mindenhogy szaggat. Meg full low-ba is akadozik rendesen. De igy mar semmi ertelme, mert tenyleg a grafika, latvany viszi a nagyreszet.
Raadasul ezek a "Doom-os" ugralo szornyek, nagyon szarok. Nem ertem miert kell ilyen szart bele tenni😞(
100% elet, 50% "pajzs" es egy ugrassal legyilkol. Persze, kell neki egy fel tar amire kinyuvvad😞 Ez nem Doom, itt kifogy a loszer😊)) Mondjuk nem lenne gond, ha nem 4-5-ot adna be egyszerre beloluk😞((
Majd ha egyszer lesz penzem, befejezem😊) Profil Save, innen folytatjuk talan mar ev vegen😊)))))
Amugy a jatek tenyleg jo! A "tortenet", a palyak, a fegyverek, az AI stb. mind jo, kiveve a szornyeket😊))))
vagy az túl nagy ?
amcsi megjelenésrõl tudsz vmit ?
azt tudom, hogy ott CDs lesz.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet elõhíni azt, hogy mutassa nekem az fps-t. Kell hozzá valami progi vagy a játékon belül egy külön parancsal? Amúgy ezen a konfigon autodetect-el minden mediumon van és fut szépen. Csak hát kíváncsi lennék erre számokban is.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Nyilván, ha a textúra detail-t lejjebb veszed, jóval kevesebb mennyiséget kell betöltsön, s a "leállási idõ" rövidebb lesz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pedig eddig olyan jo szolgalatott tett hüpp...
Lehet próbálkozni másikkal
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ok, megpróbál6om. csak azt nem vágom, hogy a demo ment, ne mvolt vele semmi gond, most meg bibi van
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a bizonyos régi monitor hogyan szerepel a Windows-ban?
Plug and Play monitor ?
Ha default monitoron áll, próbáld meg plug and play-re tenni. S amennyiben lehetõség van bármilyen HZ-re állítani, akkor állítsd arra
Lehet, hogy csak 640*480-ban, vagy 800*600-ban lesz rá lehetõséged, akkor állítsd a monitort arra, s a játékot is állítsd ugyanerre a beállításra
Továbbá az AGP Fast Write-ot is meg lehet próbálni letiltani, illetve lehet kísérletezni driverekkel
NVIDIA esetében a legutolsó 56.xx-es biztosan jó (azzal próbáltam) , ATI esetében meg esetleg a 3.9-essel is meg lehetne nézni.
Szóval, tipp van, próbálgasd😊