Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M313R
Borg olvasd itt el a fórumot és láthatod, hogy egy viszonylag gyengébb geforce is elég ugyanahoz a beállításhoz mint amihez egy combosabb ati kell, ennyit akartam leírni se pro se kontra egyik cég pártján se vagyok, csak az enginerõl beszéltem.
Ezt a bicskanyitogató, gusztustalan stílusod meg tartsd meg a családodnak és a haverjaidanak mert én nem vagyok rá vevõ.

►►^._.^◄◄

balcooo
szal akkor ez valami kamu "pro". Amuyg gexcube vagy miarossebb a gyarto

hasznaltan veszem anyagi okok miatt adja el elozo gazdaja eleg potom osszegert (pro-t)

balcooo
mosma total összezavarnak ezeka köcsög gyartok, épp mos örömködtem hoyg talaltam egy árlistaban kb brutto 31 körül egy ati9600 prot, de nézem a detailsben: GPU 400mhz-es oké, de a ram meg csak 200mhz (azaz 400 effektiv). Az viszont fos egy kicsit egy ati9600prohoz nemdebáááár?

DonnieBrasco
Ja, hogy te 9500 PRO-t vennél? Gondolom használt... AZONNAL vedd meg, az jobb bõven bármelyik 9600-asnál!!

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Nem tudom, 9500Pro-t szerintem tavaly nyár óta nem kapni, végleg kivonták (túl jó volt 😊 A 9600Xt-t nem ismerem, de az se lehet rossz!

hat az nekem se jott be de a r9500pro ugye jobb a 9600xt-nel?vagyis egy szinten van kb

DonnieBrasco
Szerintem teljesen jó... valahol a sima 9600 és 9600Pro közt van elvileg félúton.. megpróbáltam felhúzno 9700Pro-ra, de sajna artifact-hibás, szóval maradtam az alapbeállításnál... eddig meg vagyok vele elégedve, egyetlen játék akadt rajta, a Deus Ex: Invisible War - az meg amúgy is egy határ sz*r.

DonnieBrasco
Naneee.. 256 Megán a BF:Vietnamot egész egyszerûen nem hiszem el, hogy egyáltalán megy. Nekem a mostani gépemen egy évig tölt, majd fosgyenge grafikával folyamatosan szaggat, swappel, játszhatatlan. Tán a Win2k-t utálja??

DB

en most fogom lecserelni a gef3-am r9500prora mer olcson megkapom es csak jokat hallotam rola!DB te megvagy elegedve a non-prodal tenyleg jo kartyak ?
bocs az offert

rezsofiz
hat a vidkari meg a memoria keves,kar hogy celeron,de menni fog lowon,bar be fog szaggatni egyes helyeken.

sazl : c

DonnieBrasco
Még1szer: R9500 non-pro, 512DDR@400, Xp2400+
Minden High-on, 2xAniso és 2XAA - 1024x768x32
FPS kb. 25-35 között, sehol nem akad, nem swappel (1GB swapfile). Catalyst 4.2
ATI vs Radeon vitának innentõl semmi értelme. 9800-as kollegánál valami nagyon rosszul van beállítva, talán nézze meg milyen drivere van 😊

DB

256mb memoria edeskeves neki meg a videokartya se egy nagy szam de menni fog az a lenyeg

bazza
Még low-on is tuti???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

menni fog de szaggatni is fog az biztos

bazza
Bocsika a kérdésért, biztos én vagyok 800-adik aki megkérdeti:
Fog menni a game mondjuk low-medium között ilyen konfigon szaggatás nélkül?
P4Celeron 1.7Ghz
256 MB RAM
GForce 4 MX 440
Nem fog nagyon szaggatni?
Mondjuk a BF:VIETNAM az megy szaggatás nélkül, pedig annak is kell gép...Na???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nekem geforce3an megy minden very high a viz ultra high egyedul a shadow van kikapcsolva mer az engem idegesit minden jatekba kioltom !eleg rendesen teker szal nemtom masoknal hol a gond meg a hatalmas gepigenyert valo siras

DonnieBrasco
Pont ezt mondom én is: Egy 9600Pro azért erõsebb egy kicsivel, mint egy sima 9500 gyári értékekkel.

DB

Ugye nem lesz a topicból Ati vs Nvidia topic? Azt azért elmondanám, hogy nálam gefFX5600-al, 512 rammal amd athlon xp 2000+-al tökéletese megy, víz ultra high, 1024*768-as felbontás, többi highon. Ja és gyönyörû... pedig a proci csak 1667 mhz-s...

War. War never changes.

Szeretem amikor valaki ekkora komolysággal ir le ekkora blõdségeket😊

Mutasd meg nekem azt a 9800-at, amin "nem az igazi", ha egyszer 9600PROn minden highest, sõt, water ultrahigh tökéletesen fut 1024-ben??

Nem kéne már minden elkapott hirmorzsából tévinformációkat fabrikálni ....
M313R
Úgy emlékszem, hogy Dikki leírásában olvastam, hogy a játék motorját (cryengine) eredetileg nvidia kártyák teszteléséhez fejlesztették, ebbõl nõte ki magát önálló játékig, gondolom azért a rengeteg módosítás, optimalizálás, fejlesztés stb. ellenére azért a gyökerek megmaradtak. Ennek látom a bizonyitékát abban, hogy egy brutál 9800-on nem az igazi, egy 5700-on pedig minden rendbe még magasabb beállításoknál is. Kiváncsi vagyok egy highend geforce tulaj milyen ódákat zengene a cuccról...
(RAM:768MB, gef3ti200/fw56.64-el nyomtam végig, csak az éjjellátóval volt belsõtérben fps/szaggatás gondom.)

►►^._.^◄◄

DX8-as effektekkel medium vagy highon szépen elfut az.
Sephi
"visszaolvastam 3 oldalt,de senki sem tolja ilyennel,lehet,hogy nem véletlenül??"

Pont olyanan nem de nekem spec gynegebb van (lentebb irtam) es nekem minden max es fullosan csodalatosan megyen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A 9800SE nagyjából a 9600PRO teljesítménye körül van.
Nemtom nálad mit izzaszt meg egy 9800-on, de nálam minden highesten, water ultrahigh 1024-ben simán fut a 9600PRO-n. (noAA-noAF).

Amit meg a 9800 áráról irtál, az enyhén szólva is hülyeség😊)
DonnieBrasco
Még egy SE se (sese, hehe) lehet gyengébb mint egy normáls 9500Non-pro (nincs húzva)

DB

nemirja hogy milyen 9800 mer ha se akkor nemcsoda hogy szaggat

DonnieBrasco
Ja és szintén ATI (R9500, Club3D)

DB

DonnieBrasco
Most gondolom hülyéskedsz. Nekem szinte sehol nem szaggat, ennél kb. SOKKAL gyengébb gépen, sokkal jobb beállításokkal (konfig lásd lentebb).

DB

Tudtátok, hogy a VÍZ lehet ULTRA HIGH is??? ÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Kész. A demóhoz képest is javult a víz kinézete. Szebb lett és sokkal inkább vízes hatást nyújt, plussz úszva is jobban lehet érezni, hogy könnyedebb, olyan igazi vizes, ahogy kell. De hogy még Ultra High is... Demoban amúgy is sok sok effekt benne sincs. Véglegesbe nagyon táp (pixel shader hegyek) effektek vannak, mindenen. És sok helyen pl. demo2 barlang eleje akadt. Itt a fullban semmi. Simán futott. Tehát még lõttek is rajta, meg gondolom a driver is segít. Demoknál az 52.16-os volt fent. Várom az estét. Sötét, fejhallgató és belsõ teres pálya. Hmmm...
Jonny87
Jo én. 3200 athlon xp+, radeon9800+ , 512 ddr(400), és 1-2 dolognál szaggat. ja igen. 800*600 minden normal :]

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

DonnieBrasco
A grafikus kártyád nem az igazi... de low-on AA és Aniso nélkül szerintem el fog menni!

Szerintem nem nagy a gépigénye, ahhoz képest, hogy én egy 2 éves proci, 2 éves alaplap (266Mhz) és egy új nvidia 5700-essel (ami középmezõny) nyomom. Very High-ban 1024*768/800*600 játszható és van olyan pálya (10-bõl eddig 4-5) ami teljesen faszán fut. Legújabb nvidia 56.valami van fent persze. 512MB-on is okés. Mondom az elsõ Training pálya az nem bír magával a közepe fele durva szagattást prezentál, de ezenkívül semmi gond. De az is csak azért, mert kéne az 1GB Ram. Éretelemszerûen: Nagy pálya (mit nagy! hatalmas) sok Ram. De ezzel a várakozós módszerrel (fél perc) megoldódik ez is. Hol van egy smiley... Nézzük csak: Ez jó lesz 😊
fm
kösz az infókat..igazándiból a geforce-os gép nem ti500,hanem ti200 tuning 220/510re..

Jonny87
Szerintem a geforces gépen tökéletesen, míg az atison hát... ha mázlid van jol kb 800*600 minden max. ha nincs ? hát azt nem mondom

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Fog menni, csak a spéci effektekrõl le kell mondj. Hiába rakod High, Very High-ba, azokat nem fogja megjeleníteni. 800*600-ban nem lesz gond. Viszont van egy két pálya, és ez fõleg a legelsõ, ahol irdatlanul betud szaggatni. Ettõl függetlenül játszható lesz... A töltések pedig mindig hosszúak emiatt ne ijedj meg. Érdemes a pálya betöltése után egy picit várni. Mert ekkor még bõven swappel a vinyó és utána nekiindulni.
fm
1.9ghz xp,512ddr(333),8500le(64mb) ... hogy fog muzsikálni?
valamint hasonló konfigon gef3ti500-al?

visszaolvastam 3 oldalt,de senki sem tolja ilyennel,lehet,hogy nem véletlenül??
kösz elõre is..

Van a játékban egy rész ahol majd 3 órán keresztül dekkoltam. (9-es pálya vége) .Egy hatalmas ventillátor kereng a teremben ami hengeres alakú és csigavonalban lehet a szélén felmenni a köv. ajtóhoz. Ezután egy folyosó jön, majd egy számítógépterem és ott egy õr és egy narancssárga kukás. Ott F megnyomása után berobban az egész bizbasz, többek közt az ajtó is és ki lehet menni. NAMOST!

Töksötét van. Éjjellátó fel, de gyorsan merül, tehát kurva gyorsan kell cselekedni. Kint rögtön 4 spéci õr fogad. Ki sem mentem egybõl szedtem õket le, még bentrõl, de már az sem megy egykönnyen. Nem is ez a gond. JÖN 2DB szállítóteknõ 6-7 újabb faszival. Mire éppen legyilkolod az õrõket ezek már lentvannak, és elkezdenek keresni. Életerõ alig, páncél épphogy, fegyver M16, a többi kifogyott. 3 órán keresztül próbáltam, az istennek sem ment. Volt olyan, mikor már csak egy ember maradt, de persze az szedett le. Próbáltam mindent. Tényleg mindent, de egyszerûen kész, nem ment az istennek se. Aztán egy korábbi mentésre visszamentem és felszedtem ezt a zúmolható aranyost. 15 perc alatt megvoltam . Igaz így is meghaltam párszor, de már láttam az út végét úgymond, szóval tudtam mostmár sikerülni fog. Ezután kell szétlõni a lakatot és bemászni a 10-es pálya kezdetéhez.

Nem tudom ki hogy élte meg ezt a részt, de én vért izzadtam. Nyilván raksivetõvel nem lett volna gond, de nem volt nálam. Volt, hogy kilõttem az egyik szállítórepcsit, de már késõ volt, mert addigra lemásztak a kötélen a gyíkok. Ez volt a legdurvább rész eddig. Az elõzõ meg a Carrier tetején a helikopterrel meg az 50 tonna katonával. Na az volt még egy anyázós-órás tanlecke😊 Meg volt több is, de talán ez a kettõ volt az überalles.
Én M16-ossal úgy beszoptam ellenük (MM -nem MEDIA MARKT, hanem mutáns majom 😄) , hogy csak na. Aztán találtam a pajzsos ürgéknél (nagyon klassz, amikor lövöd maga elé tartja az átlátszó pajzsikát) bezúmolós fegyvert. Ne kérdezzétek milyen típus, de azzal apám, egy pár lövedékecske és fekszik minden egyhamar. Persze fõleg fejre itt is, de ezzel a célszerszámmal rohadtúl pontyosan lehet célozni. Így már a MM sem okoz gondot, mire ugrana már túlvilágon van. Tehát csak fegyver kérdése a dolog.
Most néztem a pcdome.hu-n, hogy a Far Cry 7990Ft (DVD) lesz. Szerintem ez nagyon korrekt ár ezért a játékért. És akkor a szokásos ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ne maradjon ki. Ez a játéknak járt😊 Üt az egyszer biztos. Mutáns Majom rulez...😄
DonnieBrasco
Pontosan. Sõt inkább egy éve. Viszont érdekes, hogy az én Radeon9500-asom a mai napig forintra ugyanannyi, mint tavaly Júliusban mikot vettem (30-33+fa). Egy ideig mintha nem lehetett volna kapni, de mostanában szoktam látni árlistákon. Nyilván azért nem megy lejjebb, mert már több mint egy éve nem jött ki újabb GPU (sõt, másfél?)

DB

Alexease
Fejebe persze nem sok kell😊 De ha ugralnak ossze-vissza, eleg problemas fejre celozni, sot el is talalni😊
Törölt felhasználó
Hogy a francba ne lenne már olcsóbb? Ne viccelj. Lesz pro is 40 nettóért és használtan most is megy 55-65ért. Ahogy bejön az új generáció zuhanni fog az ára. fél éve irreálisan magasan van.
De a fejébe nem kell egy tár gondolom 😊

War. War never changes.

Sephi
Engem csak az zavar... hogy ha egy kurva mutans egyet csap rajtam mar meghaltam... es ez akkor baj amikor harmank jonnek nekem mert egy tar tuti kell egyre...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grayfox
nem tudom még az nem jott le csak a rip. de amugy be lehet mountolni az tuti.
válaszoljatok van e különbség mert ha nincs akkor a kisebbet tartom meg 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Mi a fene 3 és fél GB a dvd isoban? Ja és be lehet mountolni sima daemon tools-szal?

War. War never changes.

grayfox
hi!
a dvd-rip és a full között van valamiféle különmbség?
mert a rip infoja azt irja ripped: nothing. Nehéz elhinni hisz a dvd-s majdnem 2x akkora. pls valaszoljatok. thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Alexease
Az a levelben elakadast en neztem be😊)

Tobbszor lottem a bokrokbol az ellent, es nem tortent semmi, csak jottek. Gondoltam szar. De kesobb rajottem, hogy csak a mellenyuk ennyire eros, mert kibir jonehany lovest az M16-osbol😄 Persze, a fejbe loves hatasosabb, es meg a meleny is megmarad, csak hat szaggatas kozben nehez fejre celozni, foleg amikor 5-8 ember tamad kulonbozo iranybol, a bokrok, fak kozul😊

De tenyleg jo (volt) az "atlohetoseg". Ki is hasznalta az AI es en is. Ablakok, fahazak, korlatok, dobozok stb.

En Challenge-ben nyomtam, ugy pont jo volt. Bar az elmentesi, checkpoint helyek volt amikor igen ritka volt (palya eleje-vege, hosszu ut, komplett bazis elfoglalas, 5-6 snipper, 30 ember stb.), de nem volt veszes. De a szornyes resz mar nem tetszett. Ezt az idetlen ugralo izeket nem tudom miert nem tudjak mar elfelejteni😞((

Elmeny kommandozni az erdoben, az epuletekben, aztan meg egy ajto mogul kiugral 4-5 ugraloszar, a szuk folyoson - plusz a katonak - es kell egy fel tar/darab😞((

Bar archivaltam az elmentesem, de ha egyszer lesz normalis(-abb) gepem, valszeg elorol vegig jatszom. Addigra, talan meg meg is tudom venni😊))
F@sza a gém, az elsõ idegenek megjelenésekor a fejlesztõ központban majd' betojtam.....😊)