Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a bicskanyitogató, gusztustalan stílusod meg tartsd meg a családodnak és a haverjaidanak mert én nem vagyok rá vevõ.
►►^._.^◄◄
A ti kung-futok nem erős!
DB
bocs az offert
sazl : c
Minden High-on, 2xAniso és 2XAA - 1024x768x32
FPS kb. 25-35 között, sehol nem akad, nem swappel (1GB swapfile). Catalyst 4.2
ATI vs Radeon vitának innentõl semmi értelme. 9800-as kollegánál valami nagyon rosszul van beállítva, talán nézze meg milyen drivere van 😊
DB
Fog menni a game mondjuk low-medium között ilyen konfigon szaggatás nélkül?
P4Celeron 1.7Ghz
256 MB RAM
GForce 4 MX 440
Nem fog nagyon szaggatni?
Mondjuk a BF:VIETNAM az megy szaggatás nélkül, pedig annak is kell gép...Na???
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
DB
War. War never changes.
Mutasd meg nekem azt a 9800-at, amin "nem az igazi", ha egyszer 9600PROn minden highest, sõt, water ultrahigh tökéletesen fut 1024-ben??
Nem kéne már minden elkapott hirmorzsából tévinformációkat fabrikálni ....
(RAM:768MB, gef3ti200/fw56.64-el nyomtam végig, csak az éjjellátóval volt belsõtérben fps/szaggatás gondom.)
►►^._.^◄◄
Pont olyanan nem de nekem spec gynegebb van (lentebb irtam) es nekem minden max es fullosan csodalatosan megyen!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit meg a 9800 áráról irtál, az enyhén szólva is hülyeség😊)
DB
DB
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Ez jó lesz 😊
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
valamint hasonló konfigon gef3ti500-al?
visszaolvastam 3 oldalt,de senki sem tolja ilyennel,lehet,hogy nem véletlenül??
kösz elõre is..
Töksötét van. Éjjellátó fel, de gyorsan merül, tehát kurva gyorsan kell cselekedni. Kint rögtön 4 spéci õr fogad. Ki sem mentem egybõl szedtem õket le, még bentrõl, de már az sem megy egykönnyen. Nem is ez a gond. JÖN 2DB szállítóteknõ 6-7 újabb faszival. Mire éppen legyilkolod az õrõket ezek már lentvannak, és elkezdenek keresni. Életerõ alig, páncél épphogy, fegyver M16, a többi kifogyott. 3 órán keresztül próbáltam, az istennek sem ment. Volt olyan, mikor már csak egy ember maradt, de persze az szedett le. Próbáltam mindent. Tényleg mindent, de egyszerûen kész, nem ment az istennek se. Aztán egy korábbi mentésre visszamentem és felszedtem ezt a zúmolható aranyost. 15 perc alatt megvoltam . Igaz így is meghaltam párszor, de már láttam az út végét úgymond, szóval tudtam mostmár sikerülni fog. Ezután kell szétlõni a lakatot és bemászni a 10-es pálya kezdetéhez.
Nem tudom ki hogy élte meg ezt a részt, de én vért izzadtam. Nyilván raksivetõvel nem lett volna gond, de nem volt nálam. Volt, hogy kilõttem az egyik szállítórepcsit, de már késõ volt, mert addigra lemásztak a kötélen a gyíkok. Ez volt a legdurvább rész eddig. Az elõzõ meg a Carrier tetején a helikopterrel meg az 50 tonna katonával. Na az volt még egy anyázós-órás tanlecke😊 Meg volt több is, de talán ez a kettõ volt az überalles.
DB
War. War never changes.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
válaszoljatok van e különbség mert ha nincs akkor a kisebbet tartom meg 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
War. War never changes.
a dvd-rip és a full között van valamiféle különmbség?
mert a rip infoja azt irja ripped: nothing. Nehéz elhinni hisz a dvd-s majdnem 2x akkora. pls valaszoljatok. thx
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Tobbszor lottem a bokrokbol az ellent, es nem tortent semmi, csak jottek. Gondoltam szar. De kesobb rajottem, hogy csak a mellenyuk ennyire eros, mert kibir jonehany lovest az M16-osbol😄 Persze, a fejbe loves hatasosabb, es meg a meleny is megmarad, csak hat szaggatas kozben nehez fejre celozni, foleg amikor 5-8 ember tamad kulonbozo iranybol, a bokrok, fak kozul😊
De tenyleg jo (volt) az "atlohetoseg". Ki is hasznalta az AI es en is. Ablakok, fahazak, korlatok, dobozok stb.
En Challenge-ben nyomtam, ugy pont jo volt. Bar az elmentesi, checkpoint helyek volt amikor igen ritka volt (palya eleje-vege, hosszu ut, komplett bazis elfoglalas, 5-6 snipper, 30 ember stb.), de nem volt veszes. De a szornyes resz mar nem tetszett. Ezt az idetlen ugralo izeket nem tudom miert nem tudjak mar elfelejteni😞((
Elmeny kommandozni az erdoben, az epuletekben, aztan meg egy ajto mogul kiugral 4-5 ugraloszar, a szuk folyoson - plusz a katonak - es kell egy fel tar/darab😞((
Bar archivaltam az elmentesem, de ha egyszer lesz normalis(-abb) gepem, valszeg elorol vegig jatszom. Addigra, talan meg meg is tudom venni😊))