Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Bár nem próbáltam az alfát de egy gef3ti vígan vitte a HL2 alfáját...Általában nemszokott szörnyeb gépigény lenni az alfánál,kiderül...Mindenesetre ha a doom3 erre nem lesz képes magas grafbeállítások mellett akkor mehet a francba bukott motorként..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gondolom egy jo darabig eleg lesz a kartya, bar felek, hogy a DOOM3-hoz nem.
Bar ki tudja ezt elore..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Miért nem adjak ki hamarabb azokat az uj kartyakat??😊
Ugy latom telefonalnom kell mind a ketto ceghez.
Keresem is a szamokat..na nezzuk csak NVIDIA...😊
És tényleg nemér +30ezer frintot a különbség ami van...
Én jókat olvastam róla, de azt is , hogy a shader-ekkel van nemi gondja pl: pixel shader 2.0
Amugy a teszteken eleg gyorsnak tunt.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont aztis vegyük figyelembe hogy radeon ide vagy oda annyival nemtud többet annál az fx-nél ami megérnek +30ezret és az fx-el nincs szopás a radeonnal meg még mindig van rendesen...
Mégmielött jönne a kérdés hogy miféle és hõbörögnének a radeonfanok: Igenis van szopás orrba szájba van hogy kijön egy játék és megy í sírás hogy szaggat az ilyenmegolyan jó radeonokon és tülkönülnek egy a játékhoz való radeonpatch-ért...Na ez nvidia-nál nincs😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Lemondtam a vizhutesrol is, igy a gyüjtött pénzem VGA kartyara forditható része igen tetemesre dagadt.
Melyik kartyat javasolnatok a kov. 2 kartya közul..?
Geforce FX 5950ULtra256MB(82e afa nelkul), vagy Ati RAdeon9800XT 256MB(Triplex 111e afa nelkul).
Igaz a Radeonhoz , meg kellene egy kis penzt összehoznom.
Melyik lenne az a kartya, amelyik szerintetek megerne, mert en mar donteni nem tudok, csak gyüjteni..😊
Varom valaszotokat..
Amikor elõször feltettem mindent ráraktam a legnagyobb grafikai fokozatra és amint nyílt térre értem gyakorlatilag swappolt szinte megállás nélkül....törment után a swap minimálisra csökkent (csak ajtónyitások néha és zárt helybõl nyílt térre éréskor pár pillanatig)
Persze simán kisz0ptunk.
Nemvágom gef4mx440 azért gef3 szintje alatt van és azzal már láttam menni meg valaki lejjebb noymott is be képet...
valaki írta hogy 1 giga ramnál már no swap...512-nél mi a tapasztalat?😊
Csak páran írták, hogy nem megy GF3-al, meg egyéb hasonló szitzû karikkal.
veryhigh/ultrahigh mellett 1024*768/32biten antiali nélkül vígan futkározik az 1.5-re perecelt cerkámon a gef4ti-al csak swappol nagyokat nyílttérreérésnél,ajtónyitásnál,ennyi....384 mega rammal..
nem tudnék egy DX8-as (részben) gémmel játszani.
A medve nem játék.
catalyst?
Kb. Így megy, ha valaki ismét kételkedne, abban, hogy nem megy rendesen régi kareszokkal...
Csak low-on hajlandó futni, különkben lefagy.Driver csere nem
segít.R9000,C1.7,512DDR/266.
ott aztán a hirtelen környezetváltozástól megbolondul szegény pára, elkezd villogni majd megszûnik létezni😄D
*Posse*T.W.D*
azert berakok meg 1et ha nem gond:
amugy iszonyat tetszik a játék, hihetetlen az ai és az a szabadság ami meg van engedve hogy elvégezz egy feladatot.
lényegében ugy oldod meg a adolgokat ahogy akarod nincs semmilyen megkötés. nem is irok többet mert ha nekiállnék 1 a4est simán telefirkantanák annyi meglepetést hozott már ez a játékcsoda😄
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Next PC upgrade: 2022
Amikor a roncshajó fedélzetén kell a gumicsónakot le"ereszteni" és jön a helikopter meg a rakat zsoldos???
Ott a legegyszerübb felmászol a létrán átrohansz a túloldali emelvényekhez és felmászol a baloldalira amin a "nagypapa"fészek van😊
hát ezért: =)
és egy szörnyella:

*Posse*T.W.D*
Next PC upgrade: 2022
hogy kell a tütübe beszállni?
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Haver mar kijaccota es aszonta kurva jo a vege fele a gama.
En amikor elkezdtem akkor meg voltam rola gyozodve hogy ez egy bujkalos taktikai gama lesz de ez is hent 1000-el 😊
Nem baj! gyonyoru es elvezetes! Mi kell ennel tobb ?😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"