Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a Doom 3 az isten?Sztem szar lesz.Amúgy még nálam is el fog menni simán, csak lehet, hogy le kell húzni min-re.A far cry is elment : #5160

LoCk
Ja vegul is jogos.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

pff...
Bár nem próbáltam az alfát de egy gef3ti vígan vitte a HL2 alfáját...Általában nemszokott szörnyeb gépigény lenni az alfánál,kiderül...Mindenesetre ha a doom3 erre nem lesz képes magas grafbeállítások mellett akkor mehet a francba bukott motorként..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zoli80
9500pro és semmi drivercserélgetés,nem kéne ezt szajkozni.nemrég cseréltem a ti4200est és sokkal tobb gondom volt vele ennek ellenére fasza kartyanak tarottam.

LoCk
Akkor csak NVIDIA lesz.

Gondolom egy jo darabig eleg lesz a kartya, bar felek, hogy a DOOM3-hoz nem.

Bar ki tudja ezt elore..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Varnek en , de nem lehet ui.: a tesom , mar rakabzsult a regi cuccokra..😊

Miért nem adjak ki hamarabb azokat az uj kartyakat??😊
Ugy latom telefonalnom kell mind a ketto ceghez.

Keresem is a szamokat..na nezzuk csak NVIDIA...😊

Hû nagyonvan havernál az fx5600-nál felpakolta 3-4 hónapja a drivert azóta sem vlt semmivel sem kínja radeonnál meg egyfolytába driverkeresgélés melyikjó melyiknem stbstb...
És tényleg nemér +30ezer frintot a különbség ami van...

LoCk
Jó kartya az FX5950ULtra?

Én jókat olvastam róla, de azt is , hogy a shader-ekkel van nemi gondja pl: pixel shader 2.0

Amugy a teszteken eleg gyorsnak tunt.

IMYke2.0.0.0
Már pedig van... gondolkozz csak. Miért is jelennek meg hetente a ForcaWare-k?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tény radeonék többet tudnak...
Viszont aztis vegyük figyelembe hogy radeon ide vagy oda annyival nemtud többet annál az fx-nél ami megérnek +30ezret és az fx-el nincs szopás a radeonnal meg még mindig van rendesen...
Mégmielött jönne a kérdés hogy miféle és hõbörögnének a radeonfanok: Igenis van szopás orrba szájba van hogy kijön egy játék és megy í sírás hogy szaggat az ilyenmegolyan jó radeonokon és tülkönülnek egy a játékhoz való radeonpatch-ért...Na ez nvidia-nál nincs😊

Egyiket se!Várj kb.3-4 hónapot, kijönnek az új ATI, ill. NV kártyák, és töredékéért meg fogod ezeket kapni.Akkor meg már mindegy lesz, és vehetsz ATI-t.

[Walaki]D`Lair
ekkora árbeli különbségekkel az FX-et...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LoCk
Eddig mindenki lebeszélt engem az ATi9700Pro-rol.

Lemondtam a vizhutesrol is, igy a gyüjtött pénzem VGA kartyara forditható része igen tetemesre dagadt.

Melyik kartyat javasolnatok a kov. 2 kartya közul..?

Geforce FX 5950ULtra256MB(82e afa nelkul), vagy Ati RAdeon9800XT 256MB(Triplex 111e afa nelkul).

Igaz a Radeonhoz , meg kellene egy kis penzt összehoznom.

Melyik lenne az a kartya, amelyik szerintetek megerne, mert en mar donteni nem tudok, csak gyüjteni..😊

Varom valaszotokat..

Hjaigen töredezettségmentesítés ennél a játéknál tényleg sokat dob...
Amikor elõször feltettem mindent ráraktam a legnagyobb grafikai fokozatra és amint nyílt térre értem gyakorlatilag swappolt szinte megállás nélkül....törment után a swap minimálisra csökkent (csak ajtónyitások néha és zárt helybõl nyílt térre éréskor pár pillanatig)

Köszi, mûködik! Be is mentem a pB szerverre és fel is b@sztam az agyam hogy nem bírnak egyenlõen eloszlani a játékosok. 2 pbs buzi volt az egyik oldalon, ráadásul még kettõvel többen is voltak. Sok szerencsétlen ökörfarkkóró. Persze simán kisz0ptunk.
Nekem 512 van, néha tölt egy kicsit, de nem zavaró.Az sem árt, ha gyors a vinyó.

õõõõ Gef3ti-al nemmegy meg olyan szintü kártyákkal???
Nemvágom gef4mx440 azért gef3 szintje alatt van és azzal már láttam menni meg valaki lejjebb noymott is be képet...

De akkor is valami nagyon el van baszva vagy az ati driverekben, vagy a játékban, hogy nem megy rendesen.Tudom, hogy nem mai kártya, de vinné rendesen.Ha a demóját vitte akkor ez mé szarozik?

Nemtom 256 mega ddr rammal szarabbat ment a haverom 2.6-os gépében a kártyámmal ugyanilyen beállítások mellett...Többet swappolt picit..
valaki írta hogy 1 giga ramnál már no swap...512-nél mi a tapasztalat?😊

szitzû=szintû

Ja, nem olvastam vissza.
Csak páran írták, hogy nem megy GF3-al, meg egyéb hasonló szitzû karikkal.

Kevés neki 512 DDR????

Faxkalap aki kételkedik a játék legfõbb igénye nem proci és nemis videókari hanem memória...
veryhigh/ultrahigh mellett 1024*768/32biten antiali nélkül vígan futkározik az 1.5-re perecelt cerkámon a gef4ti-al csak swappol nagyokat nyílttérreérésnél,ajtónyitásnál,ennyi....384 mega rammal..

Hasonló a problémám...Vicces lenne, hogyha a DX8-as kártyámmal
nem tudnék egy DX8-as (részben) gémmel játszani.

a.carkey
Nekem a DVD-s verzió van meg, de sajna a singliben egy nagy kékséget látok csak a képbõl. Multiban is kipróbáltam, ott meg egy szürkeségben néhány textura. Feltettem a legújabbnak írt drivert a G4TI4200-eshez, de semmi sem változott. Kérdem én: van vaami trükkje, vagy réginek számítja a kártyám és nem megy ?

A medve nem játék.

Eddig ki lett próbálva: 3.10, 4.3.Most a legújabb Omega van fennt.Csak a gém fagy le, szóval vissza lehet winbe lépni(xp), csak kiír valami olyat, hogy hibázott a driver és átáll 640be.Ha engedélyezve van a VPU RECOVER akkor is kilép.Remélem nem HW hibás...A 3D mark 2001 lefut, szóval képes megjeleníteni a dolgokat.

Ha lefagy, ott valami hw, vagy driver gond lesz.
catalyst?
kép
Kb. Így megy, ha valaki ismét kételkedne, abban, hogy nem megy rendesen régi kareszokkal...

A demo ment rendesen, bár ott is le fagyogatott néha.

Még mindig nem tud senki megoldást arra, hogy miért nem indul el a gém nálam a DX8-as dolgokkal(bump mapping...stb)?
Csak low-on hajlandó futni, különkben lefagy.Driver csere nem
segít.R9000,C1.7,512DDR/266.

Hubazz már majdnem lesüllyedt az oldal közepére a FarCry topic😊 mivanitt?😊
Kaszi46
na ezt is kiproszálom😄DD

*Posse*T.W.D*

Én kõvel szoktam baszkodni õket a partról 😉)))
Kaszi46
és a legnagyobb poén hogy ha hátulrol elkezdetek kergetni egy halat akkor ki lehet egészen a szárazföldig zavarni.
ott aztán a hirtelen környezetváltozástól megbolondul szegény pára, elkezd villogni majd megszûnik létezni😄D

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
-1 amugy, valamyelyik mondatbol

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
amugy ez nem vicc😄D
azert berakok meg 1et ha nem gond:

amugy iszonyat tetszik a játék, hihetetlen az ai és az a szabadság ami meg van engedve hogy elvégezz egy feladatot.
lényegében ugy oldod meg a adolgokat ahogy akarod nincs semmilyen megkötés. nem is irok többet mert ha nekiállnék 1 a4est simán telefirkantanák annyi meglepetést hozott már ez a játékcsoda😄

*Posse*T.W.D*

zaki
úgy néz ki, mint a Joker a Batman-bõl 😛

Kaszi46
ejjj ejj Zakikám tõled nem ezt vártam!!frissitgetem itt fél percenként sg-t hogy mikop baszol már le a kép méretéért dehát ugylátszik hiába😄D

*Posse*T.W.D*

Davidus
Elég buksi feje van😛

V9ykn8_TZL0

zaki
hááát, a 3. képen elég béna a szörny 😊

Davidus
A legegyszerübb megkerülni a hajót és szétlõni a gumicsónakot tartó láncokat😛

V9ykn8_TZL0

grebber
Akkor nekem ez fog jönni csak azt a kurva helikopterest le kell szednem elötte!!

Next PC upgrade: 2022

Kaszi46
level 14 azon belül 3. mentés

*Posse*T.W.D*

Ez hányas pály????

Hü itt még nemtartok..😊))

??
Amikor a roncshajó fedélzetén kell a gumicsónakot le"ereszteni" és jön a helikopter meg a rakat zsoldos???
Ott a legegyszerübb felmászol a létrán átrohansz a túloldali emelvényekhez és felmászol a baloldalira amin a "nagypapa"fészek van😊

Kaszi46
vajon miert van a csonak összeláncolva a stéggel, és miert volt pont itt a közelben ez a ateherautó?

hát ezért: =)

és egy szörnyella:

*Posse*T.W.D*

grebber
FÖLIDEGESÍT EZ A kurva pályarész amikor a hajót kell elsüllyeszteni kb 5 ször belelöttem abba a kiba..... helikopterbe de semmi baja sincs és mindig leszed a köcsög!!!!!

Next PC upgrade: 2022

FH ToMmY
Nagyon tetszik, de az elején elakadtam 😄 😄
hogy kell a tütübe beszállni?

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Sephi
Szerintem ez a gama jo hoszu lesz!

Haver mar kijaccota es aszonta kurva jo a vege fele a gama.

En amikor elkezdtem akkor meg voltam rola gyozodve hogy ez egy bujkalos taktikai gama lesz de ez is hent 1000-el 😊

Nem baj! gyonyoru es elvezetes! Mi kell ennel tobb ?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"