24504
-
#8912 Ja még nem jelent meg!:(
Majd szóljatok, ha meglesz... -
#8911 Már töltöm is, ha megtalálom!
Thx! -
#8910 Far Cry - Patch news
The first info on the upcoming (v1.2) patch for Far Cry has been released. Head over to Ubi´s forum to read about the changes and fixes.
Patch 2 (v1.2) change log
Gameplay changes
Made the run speed about 15% faster
Made sprint last 30% longer
Adjusted damage to vehicles
Vehicles now survive longer in multiplayer and behave consistently between weapon damage types
Bullet damage can be disabled by "g_vehicleBulletDamage" cvar: 0 = no bullet damage (default), 1 = bullet damage; this works only in MP.
MP vehicles can get the same damage from every kind of bullet (no distinction between sniper rifle and the deagle), this value is set by 'dmgBulletMP' variable inside 'DamageParams' table of the vehicle.
Buggy, humvee and gunboat can be destroyed with one rocket.
Bigtruck can be destroyed with three rockets.
Buggy and gunboat can be destroyed with 100 bullets (if g_vehicleBulletDamage = 1)
Humvee can be destroyed with 150 bullets (if g_vehicleBulletDamage = 1)
Bigtruck can be destroyed with 500 bullets (if g_vehicleBulletDamage = 1)
Bug fixes
Investigated a number of serious issues with headshot detection
Various network improvements
Vehicle damage code cleaned and made more consistent for modders
Fixed some issues with ladder animations appearing odd to other players
Fixed a number of ladder related bugs
Added better quicksave state saving for single player (corrected around 100 bugs)
Fixed bug where players name tag didn't show up in multiplayer
Fixed bug where console would accept letters as variable states
Fixed error with warning message in connection dialogue
Fixed issue with connection dialogue error message
Fixed incorrect HUD message
Fixed server shutdown dialogue error message
Fixed a number of issues with the server listing not displaying correctly (greyed out)
Fixed UI bug that caused cancel button not to work
Fixed issue causing server create sessions not to be saved
Fixed issue with Radeon 9600 rendering issue
Fixed Punkbuster crash when switching from punkbuster online server to hosting LAN server
Fixed issue with punkbuster icon not showing up in the server listing
Fixed random crash relating to punkbuster server listing info
Fixed issue with punkbuster refusing connection to a server that is destroyed and then re-hosted
Fixed a number of crash problems related to punkbuster server creation with non-dedicated servers
Fixed issue with punkbuster enabled in multiple server profiles
Disabled e_vegetation_min_size in multiplayer (used as cheat)
Added optimizations for character effects including invulnerability shader
Added optimizations for scoreboard performance. Scoreboard no longer updates fields that have not changed
Fixed issue where radar would not be drawn correctly with certain game type changes
Fixed framerate issue when player touched assault ammo pickups -
#8909 Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a multiban a neveteket milyen kóddal írjátok, hogy színes lesz?
Hol lehet megnézni az átlag listát?
Ti hol szoktatok nyomulni, valami HUN-on? -
#8908 Játssz jobban, mint az átlag! :) (De az is elég, ha úgy játszol, hogy figyelembe veszed: ez egy CSAPAT, tehát nem mész el "önző" módon frag-eket szerezni, hanem mondjuk segítesz a másiknak, pl. véded Marhát, amikor építi a falakat, szóval együtt játsszunk egymásért!)
A [] jeleket az AltGr gomb és az F illetve G gomb együttes lenyomásával hozhatod leétre, amennyiben magyar nyelvű billentyűzeted van és magyar a kiosztás is. -
#8907 Ja még annyit, hogy én is lehetek HIC-es?
Mitől fűgg a HIC-esség, és mit kell csinálnia?
Csak simán maradjak ilyen idióta?:D -
#8906 Hi!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a multiban a neveteket milyen kóddal írjátok, hogy színes lesz?
És a []-t, hogyan írjátok be, mert nekem nem megy! -
#8905 game, MOST? :) -
#8904 Csinálj egyet! Ha gondolod, segíthetek (már ha kell egyáltalán). -
#8903 Ez durva volt, de legalább megnyugodhat a pici lelkem, hogy nem csak nekem van ekkora egóm. -
#8902 Hát nekem itt semmi sem jön be...www.farcry.hu
És neked? -
#8901 Amúgy üdv All!
Na ezekért kellene gyorsan egy oldalt összedobni...
...ja és magyart...nem angolt...:)) -
#8900 Bazz...beszélgetős progi???...nem iskolában vagyunk....hogy mit nem értettél belőle azt nem tudom...felteszed az 1.1-et, aztán a letöltöd a farcrymp.exe -t bemásolod a főkönyvtárba. Azzal indítod a gamét...bemész a többjátékos módba (multi)...ott nyomsz egy nullát...lejön a konzol, és oda begépeled, hogy \connect xxx.xxx.xxx.xxx (az x-ek helyére a szerver címe megy) és nyomsz egy entert!....a szerveretek ITTmegtalálod ....
De szinte ugyan ez le van ott is írva...
Ha ez után sem sikerül akkor járd ki még egyszer a 8-at mert akkor nem vagy érett egy általános bizonyítványra sem!!!!....és játsz mahjong-gal vagy a fekete özveggyel
UFF én beszéltem -
#8899 attól még h az nemmegy, gondolom lehet majd multizni, csak nem farMPn keresztül :)
persze, jobb igy h megy :) -
#8898 Bő fél órán keresztül nem lehetett elérni a szerverlistát, valamint a farcrymp.exe sem indult el (nem találta a szervert), de mostmár minden ok.
-
#8897 engem mondjuk nem érint, de kiváncsi vagyok, hogy miért
szal mért? -
#8896 Van egy rosz hírem. Úgy tűnik búcsút mondhatunk a tört szervereknek... -
#8895 hu de szarfos az a manhunt -
#8894 amelyik pálya a 4.? -
CUCLI #8893 vagyon még valaki? -
CUCLI #8892 bááz én is mennék de most már letöltöm a manhunt CD1et. utána vagyok és toljuk 1000el a gamet! -
#8891 Már elolvastam de van egy pár dolog ami nem világos....
-
#8890 HA ESETLEG VALAKI ELTUDNÁ MAGYARÁZNI NEKEM AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM...(VALAMELYIK BESZÉLGETÖS PROGI SEGÍTSÉGÉVEL)
Ha van ilyen emberke az írjon nekem ide egy pár sort!
[email protected] -
#8889 Sajna nem. Lépek aludni, holnap hosszú napom lesz. -
#8888 A FarCry logo alatt..... -
#8887 A topic elején van egy: IGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER nevű link.... Mi lenne, ha azzal kezdenéd? -
#8886 single-ben meg elakadtam a 4pályán nem tudom a barlangban kinyitni azt az átkozott rácsos ajtót!! -
#8885 Sajna senki sem mondja el érthetően hogy mit és hogyan kell letölteni ahoz hogy tudjuk gyomni neten ezt a game-t ezért marad a B.F Vietnám -
#8884 ja, de 2-ten vagyunk aktiv játékosok... Nem jössz a RUNE-ra? -
#8883 Van itt valaki???
-
#8882 Nna mára ennyi azt hiszem. Holnap meló... Legyetek jók!
A DINO NEVŰ KLÁN KIHÍVOTT MINKET 1 WARRA! -
#8881 EZ láthato az oldalon:
"Aprilis 28-an az oldal a www.farcry.hu cimre koltozik. Az oldal beta, folyamatosan fejlesztjuk!" -
#8880 olvass vissza egy csöppet -
#8879 Megnéztem a Far Cry oldalt....(http://farcry.fw.hu)...hááát...azért egy kicsit több időt kellett volna fordítani rá...megyaroknak készült vagy angoloknak?...csak mert a menü meg minden full angol... -
Gelli #8878 hol lehet a far cry mp-t letölteni? -
#8877 Dinon vagyok. -
#8876 Ja ha valakinek azzal a Critikal akármivel leáll akkor nem kell reinstall, csak a beállításoknál vegye le az élsimítást Low-ra...és akkor már elindul a game...(a beállításoknál a felbontás alatti menüben találja) -
#8875 Mennyit írtok bazz...ma néztem be dál környékén és már 2 ooldalt írtatok tele...minden féle zagyvasággal...
Coolstuff:....az 1.1 az feltesz még egy .pak-ot abba is írd felül a Languages\MenuTable.xml -t...és akkor normálisan magyar lesz..... -
Gelli #8874 Most vannak még jó szerverek vagy tudna vki. mondani 1-et? -
#8873 Na bye, remélem holnap jobb serverek lesznek!