Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Hány pályás ez a game?
Most ott jarok, ahol ezek a kis pöcs lathatatlan muksók vannak.
Sok van még hátra?
THX
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LYONESS - Your Cashback Company
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Van új FarCryMP.exe !!! 0.92-es.
Ugyanis úgynézki a tört szerverek weblapja is költözött (gondolom legal okokból), ezért azt is variálniuk kellett.
Tehát letölt, copy-in, és megy is. (elvileg)
Az új lapra a multi-howton keresztül jutsz el, a belparkos link oda irányit át automatikusan.
ill. mit ír ki a progi?
steam, origin: ACE_hun
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Valamint nagyon sok olyan optimalizálás is van, ami csak nagyon speciális esetben látszik.
Nem lenne rossz egy összehasonlitás az egyes módok között, hogy pl a highest milyen eljárásokkal egészül ki DX9 esetén...
geforce4 vs FX5600Ultra
A geforce4 amelett, hogy csak DX8-at tud, sokkal gyorsabb hardware az FX5600Ultrához képest. Ez annyit jelent, hogy a geforce4-en DX8 mellett highest beállításokkal a játék sokkal gyorsabban fog futni, mint 5600Ultrával DX9 highest beállításokkal.
És hogy tovább menjek, a FarCry nem is fog alapesetben DX9-et használni 5600Ultrán, mert annyira tré a teljesítménye, hogy DX8-ra "butítja" a játszható FPS eléréséhez. Így pedig tudásban ugyanazt fogja nyújtani, mint egy ti4200, csak épp még lassabban. Érdekes nem? Nem minden arany ami fénylik.
Az emlitett DX8ra butítás FX-ek esetében egyébként nemcsak a FarCryt érinti, még Carmack is leirta ezt a D3 kapcsán, és a HL2-vel is volt szó errõl. Egyszerûen botrányos, amit az FX-ek nyújtanak DX9 alatt, csak ez eddig nem ütközött vissza annyira, mint most, hogy kijött az elsõ valóban DX9 játék...
engem az erdekelne, hogy Ti mit favorizaltok
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Szar Bayern, szar Bayern :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az pedig elég lol összehasonlitás, hogy egy 9800on ne menne ugy, mint Fx5700on, ami fényévekkel gagyibb hardware.
Szóval azért, mert 1 valaki nem tudja beállítani a kártyáját, a windowsát, vagy a drivert nem tudja felrakni, beállítani rendesne, még nem kell tévhiteket terjeszteni.
Bár tudom, hogy nv esetében ez az egy esély van, hogy morzsákból elefántot gyárts a javára...
Btw, a fejlesztõk igazán kiirathatnák a video options panelra farcryban, hogy az adott kártyán milyen módban fut a game. Ugyanis amit az emberek nagy része nem ért meg itt, hogy hiába a highest beállítás, az egy MX440-en DX7-et, gef4/8500-on DX8-at, és RADEON 9600+ kártyákon meg DX9-et jelent. Tehát highest és highest között is van különbség, csak ez nem jön le egyértelmûen a beállításokból.
DX8 üzemmódban egy 8500, vagy egy rendes Geforce4 kitûnõ teljesítményre képes a játékkal 1024-ben, ugyanúgy, ahogy DX9-ben egy 9600PRO vagy annál jobb. Csak éppen utóbbinál ugyanannyi FPS-nél is szebb grafikát jelent a highest beállítás (ahogy Hamed is leirta).
Itt nem volt szó egyetlen kártya lehúzásáról sem, de ami tény az tény, ahogy Cifu is korábban leirta, a FarCry IS AUTOMATIKUSAN butít GeforceFX kártyák esetében, hogy megfelelõ teljesítménnyel futtassák a játékot. Ez pedig annyit jelent, hogy 5900 alatti kártyákon egyszerûen nem DX9-ként megy a játék, hanem csak DX8 effektekkel. De ebbe persze nem lát bele az egyszeri user, mert nem irja ki a játék, hogy vigyázz geforcefx egy rakás szar...
A lol inkább az, és ezen baszom fel az agyam, amikor bejön egy nagytudású FX-es, és egy béna user tapasztalat, illetve egyetlen téves hírmorzsa alapján elkezdi ajnározni az FX-eket, meg lehúzni a RADEONokat. Picit érteni kéne a dolgokhoz, mielõtt az ember analízisbe bocsátkozik, SZVSZ.
En multiplayer fuggo vagyok (asszem). SOF2 nyomom mar 2 eve. A FARCRY az elso ami kimozditott onnan. Szeretnek ezzel is multizni de nemtom, van e valami jol bevalt server amin ti is jaccotok.
Szoval: hova erdemes a farcry-vel csatlakozni???
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
sazl : c
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ennyi elõnye van.
sazl : c
A ti kung-futok nem erős!
Amikor megjelent a BF: Vietnam tisztára be voltam fosva, hogy szaggatni fog-e...
ÉS NEM ÉS NEM ÉS NEM !!!!!!!!!!
Nem szaggat és csonsimán megy. Nem tom mér de a topicban egy csomóan azt írták, hogy szaggat pedig nekik sookal jobb gépük volt. Ráadásul nem is rossz a grafikája. Sõt nekem igaz mediumban van a legtöbb beállítás és simán fut, csak vinyót hajtogatja néha. Mondjuk a betöltés tényleg hosszú.
Ezért vettem a bátorságot és megkérdeztem, fog e menni rendesen a FC...Remélem játszható lesz...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"olvasd itt el a fórumot és láthatod, hogy egy viszonylag gyengébb geforce is elég ugyanahoz a beállításhoz mint amihez egy combosabb ati kell"
Ez pedig már egy újabb hülyeség! Hol látsz ilyet?
A ti kung-futok nem erős!