Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
grafikán kívül semmi különös nincs ebben a játékban

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Kipróbáltam, mûködik.
LoCk
Hi all!

Hány pályás ez a game?

Most ott jarok, ahol ezek a kis pöcs lathatatlan muksók vannak.

Sok van még hátra?

THX

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Sephi
Ott vaok mikor az elso regulatort (ehhh) kell elpusztitani de bazz tok nehez... kis pasas ott csucsul a boozokaval a toronyba nekem meg mar nincsen vazz sniper puskam

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

klastrom > menj el a lift mellett, van egy nagy kor alaku femszerkezet, arrol van egy kis feljaro az epulethez. Az egyik ajton be tudsz menni a hazba, sotet lesz, a bal oldali szobaba menj be, ott lesz a foldon (sarga szinu)

LYONESS - Your Cashback Company

lol nezzel mar fel ember (multi-howto)

gizzda
Tudja valaki hogy hol lehet multiba játszani? Tud valaki Ip címet?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

A MEGOLDÁS:

Van új FarCryMP.exe !!! 0.92-es.

Ugyanis úgynézki a tört szerverek weblapja is költözött (gondolom legal okokból), ezért azt is variálniuk kellett.
Tehát letölt, copy-in, és megy is. (elvileg)

Az új lapra a multi-howton keresztül jutsz el, a belparkos link oda irányit át automatikusan.
Ugyanott van ahol eddig volt. Nem ír ki semmit, csak nem mutat meg egyetlen szervert sem a browserben. Sima opennel lehet csatlakozni, csak kicsit macerás így egy olyan assault servert találni amin nem 270-es pingem van.
neozed
Jah, nekem is csak mátol nem megy, tegnap még játszottam multit.

az exe jó helyen van? (far cry mappa, nem bin)
ill. mit ír ki a progi?

ma délután a -=<10Mbit>crisscross=-on nyomtuk páran néhány magyarral egyetemben, de most lepassozták. facér kell lejelszavazni. az összes 100 körüli pingû jelszavas :/ vagy tudja vki a jelszót? 😊

Nekem még mindig nem tölti le és nincs zonealarmom, eddig ment és mától nem megy.
Ultra highon tükrözõdik real-time a környezet a vízben. Fák, emberek minden.
nekem letöltötte .... Zone alarmot kapcsold ki 😊

Davidus
Asszem dél kürül volt ma erre válasz.

V9ykn8_TZL0

Jó akkor mondd meg mi a különbség, mert ugyan én még szemüveges sem vagyok, 1024-ben néztem 17"-os monitoron, de Isten úccse nem vettem észre semmit a vizen 😄

steam, origin: ACE_hun

Matthewpamer
nekem csak az elsõ cd van meg 😞

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

A Treehouse pályán hol találtátok meg a security, ha jól emlékszem, kártyát a lift használatához ?
Ja, high és highest között már érdekesebb, hogy mi lehet a különbség, mert nem látható annyira, de a víz ultra high beállítása nagyonis látványos😊
én a High és Highest közöttit ecseteltem most, mert ha jól emlékszem, akkor Ultra High csak a víznél van...

Ez így van, ultra high, és highest beállítások már csak nagyon finom dolgokat tartalmaznak, mint pl a víz még-realisztikusabbá tétele, vagy az árnyékok stb.
Valamint nagyon sok olyan optimalizálás is van, ami csak nagyon speciális esetben látszik.
Nem lenne rossz egy összehasonlitás az egyes módok között, hogy pl a highest milyen eljárásokkal egészül ki DX9 esetén...
Én egyébként azt vettem észre (ill. nem vettem észre) hogy az összes High, és összes very(ultra) High beállítás között szinte nincsis különbség, vagy legalábbis annyira nem veszem észre, hogy észre sem veszem. 😄DD Mondjuk az fps-t nem figyeltem, lehet az sem változott. 😄 Egyébként az hogy nincs különbség abból is észre lehet venni, hogy amikor átállítod, akkor ugye a textúrákat elõre beswap-olja. Namost ha High-ról állítom very High-ra, szinte 1 mp-et sem swappol, ennek ellenére medium-ról már swap-ol a vinyóra vagy fél percet. Sza'l szerintem ha valakinél már High-on jól megy, akkor annál jobb nem kell. Nálam egyébként hasonló beállításokkal lemegy néha 30-ra az fps, de annál lejjebb nem nagyon. De ez számomra kevéskének tûnik... lehet csak én vagyok nagyigényû... vagy át kéne állnom a 800x600-as felbontásra... na majd kipróbálom...

neozed
Jaaaaaaaaa....

De hogy gyártón belüli összehasonlitással éljek, és nvidiáéktól se érjen szó:

geforce4 vs FX5600Ultra

A geforce4 amelett, hogy csak DX8-at tud, sokkal gyorsabb hardware az FX5600Ultrához képest. Ez annyit jelent, hogy a geforce4-en DX8 mellett highest beállításokkal a játék sokkal gyorsabban fog futni, mint 5600Ultrával DX9 highest beállításokkal.
És hogy tovább menjek, a FarCry nem is fog alapesetben DX9-et használni 5600Ultrán, mert annyira tré a teljesítménye, hogy DX8-ra "butítja" a játszható FPS eléréséhez. Így pedig tudásban ugyanazt fogja nyújtani, mint egy ti4200, csak épp még lassabban. Érdekes nem? Nem minden arany ami fénylik.

Az emlitett DX8ra butítás FX-ek esetében egyébként nemcsak a FarCryt érinti, még Carmack is leirta ezt a D3 kapcsán, és a HL2-vel is volt szó errõl. Egyszerûen botrányos, amit az FX-ek nyújtanak DX9 alatt, csak ez eddig nem ütközött vissza annyira, mint most, hogy kijött az elsõ valóban DX9 játék...
Kim Basinger
Elolvastam

engem az erdekelne, hogy Ti mit favorizaltok

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Rudee
#5104ben nem azt kérdezte Kim Basinger, hogy hogyan, hanem azt hogy hol

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bázzeg, ez überg.cijó!!!!! Ez odab.sz!!!! Többet nem t'ok róla mondani egyelõre, mert még csak elején vagyok, dzsippel tolom neki!!!! Bázzeg!!!!
neozed
Hopp, így viszont kétszer olvasd el😄

neozed
Szia, olvasd el a multi-howto-t, itt fentebb

topic, MULTI-HOWTO
Sephi
Az egyik titka az akadasmentesiteshez az hogy nem rakjuk fel az uj nVIDIA drivereket mert csak roszabb lesz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem kell ökörségeket irni, egy izmosabb hardveren egész egyszerûen jobban fut a game.
Az pedig elég lol összehasonlitás, hogy egy 9800on ne menne ugy, mint Fx5700on, ami fényévekkel gagyibb hardware.

Szóval azért, mert 1 valaki nem tudja beállítani a kártyáját, a windowsát, vagy a drivert nem tudja felrakni, beállítani rendesne, még nem kell tévhiteket terjeszteni.

Bár tudom, hogy nv esetében ez az egy esély van, hogy morzsákból elefántot gyárts a javára...

Btw, a fejlesztõk igazán kiirathatnák a video options panelra farcryban, hogy az adott kártyán milyen módban fut a game. Ugyanis amit az emberek nagy része nem ért meg itt, hogy hiába a highest beállítás, az egy MX440-en DX7-et, gef4/8500-on DX8-at, és RADEON 9600+ kártyákon meg DX9-et jelent. Tehát highest és highest között is van különbség, csak ez nem jön le egyértelmûen a beállításokból.
DX8 üzemmódban egy 8500, vagy egy rendes Geforce4 kitûnõ teljesítményre képes a játékkal 1024-ben, ugyanúgy, ahogy DX9-ben egy 9600PRO vagy annál jobb. Csak éppen utóbbinál ugyanannyi FPS-nél is szebb grafikát jelent a highest beállítás (ahogy Hamed is leirta).

Itt nem volt szó egyetlen kártya lehúzásáról sem, de ami tény az tény, ahogy Cifu is korábban leirta, a FarCry IS AUTOMATIKUSAN butít GeforceFX kártyák esetében, hogy megfelelõ teljesítménnyel futtassák a játékot. Ez pedig annyit jelent, hogy 5900 alatti kártyákon egyszerûen nem DX9-ként megy a játék, hanem csak DX8 effektekkel. De ebbe persze nem lát bele az egyszeri user, mert nem irja ki a játék, hogy vigyázz geforcefx egy rakás szar...

A lol inkább az, és ezen baszom fel az agyam, amikor bejön egy nagytudású FX-es, és egy béna user tapasztalat, illetve egyetlen téves hírmorzsa alapján elkezdi ajnározni az FX-eket, meg lehúzni a RADEONokat. Picit érteni kéne a dolgokhoz, mielõtt az ember analízisbe bocsátkozik, SZVSZ.
Kim Basinger
Sziasztok

En multiplayer fuggo vagyok (asszem). SOF2 nyomom mar 2 eve. A FARCRY az elso ami kimozditott onnan. Szeretnek ezzel is multizni de nemtom, van e valami jol bevalt server amin ti is jaccotok.
Szoval: hova erdemes a farcry-vel csatlakozni???

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

rezsofiz
Nekem tukrozodnek a fak a vizen ultra high-on(másban nem probaltam),és a vidkarimnak nincs dx9-es támogatása.

sazl : c

neozed
Tudom, de a FarCryMP nem tölti le a szerverlistát.
Manuálisan megy

pedig megy ott a topickép alatt a howto az leirja hogyna kell ,tegnapelõtt multiztam egy kicsit , nem rossz de megvárom a magyar szervert

Hamed
Hümm, itt a nagy ati vs nvidia vita közben azért megjegyezném, hogy azért tûnhet nvidiabarátnak a progi, mivel az mx440-ek, meg a ti sorozat nem támogatja a dx9-et. Tehát lehet, hogy simán produkál 100fps-t ha van alatta ram, meg proci, de azok az effektek nem jönnek elõ mega-ultra-high beállításon se, amiket már egy 9500 is tud. (fák tükrözõdése a vizen, stb.)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

neozed
Nem megy :-(

Nektek megy a multi? Nekem nem hoz fel semmit a serverbrowser.
rezsofiz
Aha.

Max nem látsz olyan efekteket ami belassítaná a játékot(dx9)
Ennyi elõnye van.

rezsofiz
Geforce4 ti 4200 128Mb-osomon 1024*768-ban minden high,viz ulrahigh,lights,shadow medium. Siman megy,ritkan beszaggat egyes helyeken,akkor leveszem 800*600-ba és teker.

Azért Nvidianal kiváncsi lennék a képminõségre.Azt kétlem,h Ti4200,5600-ason annyira simán megy.Nekem 9500Prom van 1280x1024 ben full (kivéve shadow-medium;noAA)BlackW:Vedd meg,nagyon fasza és simán tuningbarát Bios cserével.

amugy elég lol hogy a game az autoconfigban beállit nekem mindent mediumba és amikor átállítok very highba mindent akkor a game átlag fps e 40 ...

bazza
ja-ja!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DonnieBrasco
Nos, ez érdekes. Mindegy, annyira nem akarok multizni mostanában, a BF pedig csak arra jó 😊 de arra nagyon..

A ti kung-futok nem erős!

annak ellenere hogy nvidia techdemo a progi, eleg jol szuperalnak az atik, sot. Lattam egy ismerosom fx5600 ultrajan a cuccot es nem volt tul meggyozo, sot.. butitott vizet, s effeleket lattam, gyenge teljesitmeny mellett. Haver 9500pro-ja is otthagyta siman, nemhogy egy 9800..
bazza
DE ÉS DE ÉS DE!!!!!!!!!!!
Amikor megjelent a BF: Vietnam tisztára be voltam fosva, hogy szaggatni fog-e...
ÉS NEM ÉS NEM ÉS NEM !!!!!!!!!!
Nem szaggat és csonsimán megy. Nem tom mér de a topicban egy csomóan azt írták, hogy szaggat pedig nekik sookal jobb gépük volt. Ráadásul nem is rossz a grafikája. Sõt nekem igaz mediumban van a legtöbb beállítás és simán fut, csak vinyót hajtogatja néha. Mondjuk a betöltés tényleg hosszú.

Ezért vettem a bátorságot és megkérdeztem, fog e menni rendesen a FC...Remélem játszható lesz...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DonnieBrasco
Szerintem egyáltalán nem volt gusztustalan, te viszont tény, hogy hülyeségeket írtál le 😊

"olvasd itt el a fórumot és láthatod, hogy egy viszonylag gyengébb geforce is elég ugyanahoz a beállításhoz mint amihez egy combosabb ati kell"

Ez pedig már egy újabb hülyeség! Hol látsz ilyet?

A ti kung-futok nem erős!