Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben is ahány ember annyifajta gép, ezenbelül istentelenül sokfajta alkatrészgyártó, vagy noname termék van az emberek gépében, plussz különbözõ Oprendszer és ezernyi apró dolog, ami már nem hardware, hanem software jellegû. Azt garantálni, hogy mindenkinél ugyanolyan lesz akár teljesítmény, akár bármi, ismétlem bármi más lehetetlen. EZ PC. Nem PS2, XBOX és fix hardware-ü és rendszerû platform. Annyi hibaforrás létezik, hogy csak na. Egyvalamire képtelenség fogni bármit is. Az ember azt tudja tenni, hogy választ egy megbízható márkát és akkor az esetek 90%-ban okosan választott. De ez kiterjed az egész gép alkatrészeire. Az hogy ki mennyire jár után ennek, mennyire ássa bele magát a részletekbe, mennyi infó szed össze róla már magánügy. Lehet a márkással is gond, és a noname-el nem, de ugye nem ez az általánosabb. Tehát ez egy állandóan változó, cserélõdõ piac, renegeteg gyártóval, rengeteg termékkel és ebbõl kifolyólag rengeteg lehetõséggel és hibatûréssel. Mi azt próbáljuk tenni, hogy a hibák nagyrészét próbáljuk kiszûrni és egy olyan konfigot összedobni ami alkalmas 1,5 évig jól mûködni vagy 1 évig vagy fél évig vagy ehhez hasonló. Aztán, hogy ez kinek mennyire sikerül az más kérdés. A pénz itt is számít, de kilehet okoskodni kevesebbért is. Lehet spórolni alkatrészeken. Sajnos sok mindenen nem szabad: Pl: Memória, Táp, Alaplap, VGA, Proci, de hangkártyán, házon, vinyón, egéren, DVD/CD meghajtón és egyeben már lehet. Általánosságokban lehet tanácsot is adni, a tesztek alapján kialakul egy kép is a termékekrõl, így aztán biztosabban lehet választani. Alapigazsághoz hozzátartozik, hogy végül is egyetlen dolog az amiben nem lehet nem biztosra menni az pedig: A PÉNZ. Ez meghatároz majd mindent. De az nem jogosít fel senkit, hogy mert pénze nincs annyi, attól még tudása ne legyen. Mármint a számítástechnikához. Ahhoz nem pénz kell, csak idõ és tanulás. Mert annyi tudáshoz ami ehhez kell, amirõl mi itt beszélünk hardware, software meg pici gépismeret nem kell feltétlenül pénz, iskola, inkább magánszorgalom és egy kis elhivatottság.
ON
Far Cry rulez😊
Teljesítmény/pénztárca ez a legfontosabb. Ha meg a pénz nem számít, akkor pedig a legjobb. Ezentúl beszéljünk úgy a kártyákról, hogy VGA-kártya és ne mondjuk ki a nevét. Nem lesz fikázás. Csak utaljunk rá, hogy ja igen aminek a dobozán egy angyal van, aztán a barnás színû processzor. Csak körülírva, mint a reklámtörvényeknél pl. nem lehet kimondani TV, Rádió egyéb, hogy én az RTL-t nézem, hanem azt mondom, hogy a hárombetûs és pirosat. 😄 Talán bevállik, ha meg nem, akkor még mindig ott a FAR CRY. Szerencsére ebbõl csak egy van!
A tény csak az, hogy most nem ez a helyzet.
Nvidiás: A radeon sz*r! Nem fut vele semmi!
Radeonos: Jéé.. nekem fut, ugyanazzal a driverrel minden
Nvidiás: Nvidia-gyûlölõ, sárdobálóó, fúúúj!! RADEON SZ*R!
Radeonos: De...
Milyen fura, hogy nekem Radeonom van, de ettõl még NEM utálom az Nvidiát, SÕT, ha az Nvidia jobb grafikus kártyát hoz ki mint az ATI, ugyanolyan árért, akkor habozás nélkül olyat fogok venni, mert tudom, hogy megbízhatóak. AHOGY az ATI kártyák is azok!
DB
A ti kung-futok nem erős!

Csak tipp: Sapphire 9800XT már van 70 körül is, ami meg jóval olcsóbb az 5950-nél. És nem utolsó sorban akár 50%-ot is ráver teljesítményben DX9 esetén.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
lehet használom majd
DB
DB
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2. Mint írtam már, Radeon9500-am van, tavaly nyár óta. NAGYON sok új játék volt fent a gépemen, ezek közül egy (EGY) darab nem akart csak futni, az is a Catalys 3.8-as verzójával, ami köztudottan full bugos volt - ki is jöttek a 3.9-cel, ami viszont köztudottan jó (magyarul MINDENNEL futott amit próbáltam). Nyilván, jó alaplap, proci, memória (értds: gép) kell hozzá, és akkor nem lesz gond. Nem tudom, miért gondolja sok láma, hogy ha nem fut valami a gépén, akkor biztos a videokártya a rossz. Ezer dolog más is rossz lehet, akár hw, akár registry, akár oprendszer!! Nem kell mindig a pánikot, meg egyes vendorok rossz hírét kelteni.
3: nekem korábban Gef2MX kártyám volt, és IMÁDTAM! Eszem ágában sincs az Nvidia ellen szólni, soha jobban grafkártyát még nem szerettem 😊 nem is választottam volna tavaly nyáron se más gyártót, HA LETT VOLNA NVIDIÁBAN OLYAN tudású, hasonló árú kártya akkor, mint a Radeon 9500 - de NEM VOLT!!! Még közel sem. A hason Gef4Ti jó-jó, csak hát ugye legalább 1 generációval öregebb...
És pontosan EZ volt az, amivel az ATI lehagyta az Nvidiát az eladások terén....
Szumma: nincs olyan, hogy ATI jobb vagy NVIDIA jobb, mert nem lehet abszolut értékben megállapítani. Egy stabil, minõségi PC-n, jó oprendszerrel (Win2K-t a mai napig nem éri utol semmi más Microfos termék stabilitás terén) mindkét gyáró kártyái lehetnek nagyon stabilak, jók. Emellett ki lehet fogni mindkettõtõl kaka darabokat is, szerencsére ritkán. Ami tény: tavaly az ATI beelõzõtt, a jó stratégiájuknak hála, de ettõl az Nvidia nem lett jobb, csak össze kéne magukat szedni K+F terén.
DB
Az nvidia valóban sok drivert ad ki és elég sûrûn- De ezeket azért teszi mert közben igen széles körben terjeszti az újabbnál újabb kártyáit. És ebbõl mint tudjuk sokfajta van. Pl. az új 56.46-os driver 5700, 5700Ultra supporttal rendelkezik. Én ezért tettem fel. DE!
Elõtte volt egy GF3-asom és az a 28.32-es driver-el ment majd 1,5 évig úgy, hogy az égadta világon semmi gond nem volt. Közben már az nvidia a 41.09-nél tartott, vagy tovább, de nem érdekelt és nem szedtem le egyiket sem. Egyrészt azért mert nem volt gondom, másrészt azért mert az újabbak éppen a GF4 support, aztán a GFFX support és így tovább voltak felvértezve. Tehát nem azért ömlesztik a driver hegyeket mert szarok, hanem azért mert van terméksála amire lehet kidobni az újabb drivert.
Egyébként pedig Borg tökéletesen leírta itt, meg máshol is, hogy a user-el van a probléma, nem a driver-kártyával. Rosszul telepít, egymásra telepít, a windows-a tiszta szemét, és így tovább.... Aki kicsit is konyít a dolgokhoz szépen karbantartott rendszerrel elvan és nem sír.
Havonta windows reinstall... ??? Nekem 2 éve ugyanaz a windows van és no problem. Karban van tartva és nincsenek mindenféle shareware, freeware, codec pack istennyila szarságok fent, van registry takarítom is meg egy csomó hasznos dolog, plussz odafigyelek mit telepítek és mit szedek le, és ennyi. Nem egy etvasz.

Csak poénból leírom neked, hogy minden fórumon azt olvasom a Geforce-os tulajoktól: nem megy, tedd fel a 38.XX-et vagy a 40000.XX-et, de ha az sem jó, akkor itt egy prealfabéta 55.99-es. Kicsit unalmas már az ATI drivereivel jönni.
Részemrõl téma lezárva. Elnézést a sok rizsáért, de már elegem van a sok hülyeségbõl.
Jelenleg a 12.-ik pályán vagyok ahol a nightvision-os faszik vannak egy hatalmas dobozokkal teli teremben. Áááááááá... HL véged van! Ez mekkora flash rész! AI akkorát üt itt, hogy csak na. Egyenlõre még megcsinálni sem tudtam ez a részt, majd ma este. Hangulat az toppon van. Ezen a pályán már vannak láthatatlan mackók is, és itt volt az eddigi legszebb vízeffekt is. Na meg az a kékesen világító üvegablak: BÜNTET! Ki is lõttem, hogy kevesebbet számoljon a kártya.
11.-ik pályán a zombisziget de durva 😄 Az a pálya nem igazán tetszett, ezért inkább sárkányrepülõvel, meg úszva, plussz autókázva átrohantam rajta. Bazz mi megy ott. HÁBORÚ a szigeten😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
De hogy az nVidia nem egyértelmûen JOBB, az tuti!!!
Az emberek meg vannak szokva azzal hogy ha megy valami az a jo es ha problemat okoz az nem jo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(egyébként ez egy régi dolog, hogy az atiknak külön driver kell, még a 7000 korszakból. Nekem mióta megvan a radeonom a bf vietnamon kívül semmi baja nem volt egy játékkal se, még a régebbiek is hiba nélkül futottak, pedig nem frissítgetek állandóan catalystet)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
az elöbb majd' beszartam ijedtemben
megyek vissza pekmenezni....
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mentem aludni. Dolgoznom kell ma 9-tol, nem akarok nagyon hulla lenni..
Bye
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
zol80 jojojoooo...Elavultnak lehet hogy az de még mindig nem nevezném õrkorinak mivel igenészpen kirak ígyis mindent és sebessége is van..
A teszteket meg nem csipázom szvsz semmi értelmük hogy melyik videókari mitmegy az részben alaplapfüggõ is általában fogják és beleszórják 1-1 drágább alapba (ami nemfeltétlenül a legjobb) a kártyákat és megnézik...Ennek így semmi értelme szinte...
teszt
Jo game , szep game nehany hibaval.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.