24504
  • Peetboy
    Far Cry - server kereső, nem eredetihez
  • Peetboy
    Nem, hanem valami fcmp002. http://t4ce-fc.extra.hu/magyar/gyik.htm - Ezen keresd meg.
  • Balazs15
    miylen serverek vannak az ubin kivül??és hol?és mi kell hozzá???all seeing eyes?
  • kisgabo
    nekem eredeti van, mióta létezik a gém, IQ blaster.

de mindig is utáltam az ubi szervereket.

ráadásul most az mp0002 miatt nem is látja.
  • Peetboy
    Megnéztem,de nem találtam olyat ami leirná magyarul. Csak ilet találtam : fcmp_002.zip. De ezt már régebben próbáltam és talált is szervereket,de a játék nem indult el.
  • Hedic
    Használd a F.A.Q-ot !!
    ott leir mindent.
  • Peetboy
    Hogyan kell megcsinálni Far Cry-t ha én a nem eredeti játékkal szeretnék játszani? Milyen program kell hozzá?
  • Qwerty4
    na ma ez is próbára lesz téve :)
  • Peetboy
    Engem is érdekelne ez a far cry multiplayer nem eredeti játékkal. Én is meg akartam venni, de aztán eddig mégsem vettem meg. Tehát v002 mp - ez a neve a programnak ami kell hozzá?
  • Hedic
    azért mert mindenki eredetivel játsza.sokkal jobban megéri mint ha nem eredetivel játszanál.az eredeti játék sem kerül sokba csak 1300 ft ha jol tudom.
  • Stalker
  • kisgabo
    üdv.

jó régen jáccottam, igazán 3-4 hónapja.... este nekiülltem, és borzasztó a látvány, régen 10-15 privát szerver volt, ....

létezik, hogy most max 3-4? / vagy én nem látom /

1.4 patch, v002 mp.
  • Ability
    Bannerben ott a GYIK. Régi, elavult, pontatlan, de kb leírja, hogy hogy kezdj neki...
  • Hedic
    HALIIIIIIIIIIIIIIIIII 23125# !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Boroskóla
    Ittnézz szét
  • gyuri12
    honnan lehet megszerezni?egy mod,vagy miez?
  • Kaszi46
    Most vittem végig a matto4-et. Nagyon állat. Végén nagyon nagyot lehet hentelni azzal a fegyó prototípussal.

Eddig azt hittem hogy belső területek, épületek megjelnítésére a d3 motor a legszebb. De itt a mattoban az uccso pálya olyannyira gyönyörű, hogy a véleményem megváltozott teljes mértékben!
  • Hedic
    szevsztok! az van hogy szeretnék egy Far Cry szervert csinálni,csak nem tom hogy az ilyet hogy lehet...beavatna valaki? én gondolom h egy 2gb ram,msi nx 8500 gt grafikus kártya,amd d.core a64 x2 am2 4400+ processzor elég nem? meg persze egy jo internet.....de hányas 256kb,512kb vagy annál több kéne??
  • gyuri12
    közben találtam nagy nehezen egy végigjátszást,de azért köszi:)
  • Brian87
    öö szerintem ha jól sejtem ott vagy az eleje felé ahol 3 ilyen gőz vagy gázcsapot kell elzárnod...
    Huih hát így most lendületből nem tudom sajna merre menj pontosan...lényeg az hogy ilyennel nem kell kombinálni hogy kilövöd a csövet mert nem fog menni...ha jól emlékszem ha kicsit visszábmész lesz egy hely ahol 2 irányba is lehet menni és az egyik irányban egy ,,hoszabb" folyosó vezet..de ott is gőz zárja az utadat...nah ott ha körülnézel ott kell lennie az elzáró csapnak..irja ha ráállsz hogy nyomd meg ha elakarod zárni és eltekeri és kész arra mehetsz tovább...
    nem tom így zavarosnak hangzik de megfogod találni...
    ha jobbra nézel akkor felfelé lesz a másik út amerre lehet nézni..ha egyenesen akkor ott lesz a gőz elzárta út és ott a sarokban van melletted az elzárókar.
  • gyuri12
    hi! most szereztem be a játékot,nagyon tetszik,és gyönbyörű,de no,vajon mi lehet?Elakadtam!hát igen,olyan béna voltam,hogy elakadtam! no,de térjünk a lényegre,mégpedig,ott akadtam el,ahol gáz-os cuccok vannak,és a második valamibe kell bemennem,de,oda kell egy kártya.azt kéne megmondani,hogy hol van.kösz előre is
  • Ability
    UBI-nál is meg lehet oldani, hogy bejelentkezzen magától. Vagy XT-vel a beállításoknál, vagy parancssorba ubilogin-al. Utóbbit már elfelejtettem, hogy hogy van pontosan; nézz utána neten.
  • kisgabo
    akkor nincs mese, 3 év után haldoklik a gém... a klánok, nekünk az FCH majdnem kipusztult, oldalra csak én pofázok, hogy azé lássák, van némi szikrája az életnek...
  • kisgabo
    megvan eredetiben, ne rinyájj... a tört kényelmesebb, klikk, és megy, az ubi pöcsölős...
  • Ability
    Hát UBI-n is max 200, ebből pár szerveren játszanak csak...
  • ollie
    Nem csak tört szerverek vannak a világon...
  • kisgabo
    van még itt egyáltalán klántag, v klán? fch hoc teljesen kihalt...

felraktam a gémet, 3 tört szerver volt, 1.4-es egy se. tényleg teljesen meghal ez a gém...
  • Grove4
    Sziasztok,segítségeteket szeretném kérni abban,hogy hol találom meg a far cry instincts predator rendes PAL os(xbox 360) verzióját mert találtam egyet de az valami modchippes.Léci segítsetek! Torrentes volna a jó,de ha van más akkor az is jó de elsősorban torretes kéne.Előre is köszi
  • gallik
    Sziasztok!
    Vki meg tudná mondani, hogy az 1.4-es patchet felrakva, még mit kell letölteni, hogy rendesen menjen a multi, mert az fcmp002-vel készítve a játékot nem látja LAN-ban sem.Crack esetleg kell, vagy vmi ? Köszi!
  • wefawf
    Ok kösz.
  • Balazs15
    sehova az már jo ugy ahogy van lértehoztad az accountod tehát most már tudsz multizni belépsz a játékba multiplayer beird a nevet jelszavat amit megadtál az acountban és utána kér egy cd keyt ami a far cry dobozában van..ha meg bnem eredeti és nincs cd kodot akkor felejtös
  • wefawf
    Az ubi.com oldalán hova kell menni miután létrehoztad az új accountot? Nekem itt vmi EDIT PROFILEt magyaráz a levélben.
  • Ability
    Szerintem csak beragadtál, mert pl. nem volt meg egy pálya, vagy ilyesmi. Ilyenkor a játék szerint használatban van a kulcsod. Vársz egy kicsit, majd újra próbálkozol, és máris jó lesz.

Üdv a FarCry-ban!
  • Balazs15
    bazeg your cd key alredy use..vki ellopta az eredeti cd keyemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mit csináljak???????????????????????????????????
  • ollie
    Ó ember, olvass is egy kicsit...
    Szerinted $ jel csak Magyarországon van?
  • Stalker
    Angliában nem lehet pl. Borsodit kapni --> Angliában nincsen sör :(((
  • Stalker
  • Balazs15
    ja és még artra is gondoltam hogy egy angol vagy német is megtudja szinesiteni a nevét és még sincs É betüjük nem is ismerik akkor ök hogy tudják megszinesiteni???..szentem nem is É betüt kell nyomni..vagy nincs vmi progi erre?
  • Balazs15
    hát nem tudom nekem ez a Ctrl + Alt + É billentyűkombinációval NEM AKAR MÜKÖDNI
  • Balazs15
    ok kösz..