Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól még ki szeretném próbálni az Internetest is !
Interneten szeretnék játszani másokkal. Megvannak a patch -ek (1.1...1.4_cumulative) - FCMP_002
Szeretnék csatlakozni másokhoz !!! De verzió eltérést ír vagy kódot kér.
Emberkéket keresnék akikhez csatlakozni tudnák !
(Nem eredeti, tudom mostanában olcsón adják, de kitróbálnám és ha bejön...)
Keresem (egyáltalán létezik)
olyan magyarítást a gameshez, amelyben szinkronizálva vannak a szövegek amit mondanak a games alatt!
thx
Indigo..kösz a védést az x Fire dolognál...😄
Lenne, egy kérésem..
Valaki írja le legyenszíves ezt a Coop Mod dolgot...melyiket érdemes leszedni...mûködüik e 1.4-es alatt meg mit kell csinálni, hogy induljon...
Egyszer majdnem elindult a Fort asszem...végigment a csík, és a végén megáltt😞 LOL....põls help..
1ébként azóta már feladtam 😄
Kaszi46: Úgy kezdtem😊
Lehet rájöttem 1ébként h mi a gond 😄
Ha összejött akkor majd leírom, hátha másnak is segít 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Feltettem ezt a MATTO4 modot. Miben kéne változni tõle a gamenek? Mit kéne észrevenni? Mert ugyanúgy a normal farcry-os elsõ map fogad ha kampányt indítok 😊
Elõre is köszi.
ps: egyedüli változás amit felfedeztem a gameben, az a menü háttere.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Hit_Local_Machine....Elore is koszi.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Kis Flatout utánérzetem van mármint az ellenségek miatt ugyanis összevissza gögnyednek meg gumimodon hajlonganak ha lövöm õket 😄
Van ebben is bug megöltem egyiket az görcsölt összevissza repkedet csapkodott a vizben 😄
Ezekért a pillanatokért megéri leszedni ezeket a modokat.
Matto 3-4 et semmi nem übereli eddig 😞
Next PC upgrade: 2022
Tegnap este gondoltam egyet, és feltettem megint (mivel "új" gépem van)
kipróbálom hogy is mutat full grafon?
1280x1024 minden Very High 4xAA meg amit csak lehetett maxra toltam.
Amint elindul a game azonnal egy " azta ku@va " megjegyzés tört elõ belõlem. A grafika még sok mai game-t is mega mögé utasít, sõt mondhani porig aláz. Ha a Crytek-es srácok (csajok) akkoriban ilyen minõséget tudtak kreálni, akkor a mostanában (leglább is remélem hamarosan) megjelenõ Crysis felülmúl minden eddig született FPS-t.
Szóval a graf hatására (mivel a játékélmény még bennem van) újrakezdtem a game-t. Régen nem volt netem, ezért a multiplayer részt kihagytam most viszon azt is tesztelni tudom.
Hurrá!!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mérete alapján ez valami überlehet majd holnap kiprobálom.
http://thenamelessphoto.com/
Már az elején elment a kedvem az egésztõl amikor láttam a vízben 3 cápát és átkelett úszni túlparta és ezek a cápák még a szárazföldön is követtek szó szerint lol szánalmas.
Amúgy elismerésem a modcsinálo csapatoknak de ilyen hibákat ne csináljanak már.
Az én problémám pedig a multi...
Gondom A következõ: A regulator részt megcsinálom, bebújok a szellõzõbe, jön a videó, hogy elszabadulnak a mutánsok.... aztán elkezdi tölteni a köv. pályát de az nem jön be... 😞 Ezen hogyan tudnátok segíteni? mentést tudtok küldeni?
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Sajnos sok ilyen van a Matto4ben 😞
Segítség kellene a matto4-hez. A Crash nevû pályán vagyok, miután megtaláltam és megmentettem a csajszit a küldetési pont egy csatornabejárat elõtt van, odamegyek a csajjal, de a pont nem alszik ki, a csatornában nemtudok semmit csinálni, a csaj meg csak leseget a bejáratnál és kámonozik.... wáááá! Aki megcsinálta segítsen pls!!!
Megtudja valaki mondani, hogy a Matto2-ben, hogy kell elindulni?
Kibasz a nagy mátrix közepébe, begyûjtöm a kedvenc fegyvereimet aztán semmi, csak a nagy fehér mátrix???!!!
http://www.xfire.com/
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Én szívesen segytenék, de kezdjük ott, hogy :
"Mi az az X-Fire ??"
Bocs....