Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X-Fire-el vagy All Seeing Eye-el nem lehet???
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem tudom instalálni a 1.3 Patch-et. Mi lehet a gond? Elindítom,de onnan nem megy tovább,hogy meghatározom hogy hová telepítse. Elõre is köszi.
A ZIP kód,az az irányítószám.Teee!! A CD kulcsot azt a multi menüben kell beírni ahol kéri.
Lehet játszani Crack-elt Far Cry-al az X-Fireben???
Ti tudtok játszani az X-Fireben a Far Cry-al??
Mert nálam nem tud kapcsolódni a serverekhez.
(Crackelt Far Cry-om van)
háttény és való, hogy nem a leggyorsabb, de a legjobb map oldal ami létezik....
Én mondjuk 80-100 k val simán szedek róla....és az már elég a max 15 MB-s pályákra.LOL
Amúgy a www.farcrygames.de vagy kötõjellel kell írni nem tudom....ott van 1000 map, és gyorsabb vmivel...sõt...:d
Meg tudná valaki mondani, hogy a farcry-maps-on kívül honnét lehet pályákat letölteni, mert onnét valami szörnyû lassan jön!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
irj és elküldöm!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
másik lehetõség a far cry mp ... 😊 (krekkes szerverek)
Forza.
a far cry collateral damage-hoz keresek angolosítást , nincs vkinek? sajna totál ruszki az egész és a neten nem találtam hozzá ..
GOOBY, pls
Csakazé se irom le honnan!
Next PC upgrade: 2022
Azt szeretném kérdezni, hogy miért kéri a játék a multis résznél a cd-kulcsot, mikor nincs is hozzá? Eredetiben van meg, de ehez nem adtak cd-kulcsot😄 Nem tudom mi baja van. Az lehet hogy azért van ez, mert az eredeti EXE-t kicseréltem egy no-cd-re? Egyébként 1.4 Patch van a játékhoz feltéve, a Standalone. Van még valami Cumulative nevû, az is kell? Kérlek írjátok meg mi lehet a szitu. Lehet hogy csak én nem kaptam cd-kulcsot?
amúgy megköszönném😞😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Hadd kérdezzem meg, hogy a coop MOD melyik patch-ig hajlandó (úgy-ahogy) mûködni? GYIK-ben olvastam, hogy az 1.3-mal már nem, de a korábbi verziókkal mi a helyzet? Sajnos kénytelen leszek patch-elni, mert a vizet/gõzt nem jeleníti meg rendesen a játék, totál korrupt az összes textúra, bármilyen minõségre állítom is.
Esetleg van valakinek tippje, hogy melyik patch-et érdemes kipróbálni? GF 7900GT-m van.
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
haverom mondta hogy van
Far cry 2 azért kérdeztem ráá!!
http://thenamelessphoto.com/
ha igen akkor adjatok már linket hogy honann tölthetõ...
elõre is köszönöm!!<#integet2>#integet2>
Üdv:Csady.
http://thenamelessphoto.com/
Egy kérdés : Router mögül, hogy lehet szervert csinálni ?
Mert megcsinálja, de nem látszik a listában !
Kell vmi különleges beállítás hozzá ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!