Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Na mi van mindenki csak eredeti Far Cry-al játszik a neten?
X-Fire-el vagy All Seeing Eye-el nem lehet???

<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

dante3
Biztosan a cd-s verzióra akarod telepíteni! Arra nem megy fel a patch ,csak a dvds-re!<#wink>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sziasztok!

Nem tudom instalálni a 1.3 Patch-et. Mi lehet a gond? Elindítom,de onnan nem megy tovább,hogy meghatározom hogy hová telepítse. Elõre is köszi.
hi all régen nnomtam a far cry-al de most kellene a cheatek. amik sajna nem mûködniek lecseréltem a devomde lue fájlt vyg mit de nem emgy devmode paraméterrel indítottam, asszem leaglábbis de ha valaki letudná írni pontosan hogy kell ezzel aapraméterrel indítani. ill a cheateket alkalmazni azt megköszönném
Peetboy
Hello Laca35!
A ZIP kód,az az irányítószám.Teee!! A CD kulcsot azt a multi menüben kell beírni ahol kéri.

Sziasztok! Légyszives segítsetek abban, hogy hova kell írni a CD kulcsot a multi-hoz.A zip kód helyére nem fér be. Köszönöm elõre is a segítségeteket. LACA
Peetboy
Hali!

Lehet játszani Crack-elt Far Cry-al az X-Fireben???

Peetboy
Sziasztok!

Ti tudtok játszani az X-Fireben a Far Cry-al??
Mert nálam nem tud kapcsolódni a serverekhez.
(Crackelt Far Cry-om van)

lassan ???
háttény és való, hogy nem a leggyorsabb, de a legjobb map oldal ami létezik....
Én mondjuk 80-100 k val simán szedek róla....és az már elég a max 15 MB-s pályákra.LOL
Amúgy a www.farcrygames.de vagy kötõjellel kell írni nem tudom....ott van 1000 map, és gyorsabb vmivel...sõt...:d
HI!
Meg tudná valaki mondani, hogy a farcry-maps-on kívül honnét lehet pályákat letölteni, mert onnét valami szörnyû lassan jön!
jaja 😄 lol 😊
routeren/tûzfalon engedd ki...

Balazs15
nekem megvan ereditben a far cry de faszom nemtudok regizni vagyis regiztem a cd kulcsal amit adtak hozzá..csak amikor rámegyek a játékban hogy multi beirom a nevem a jelszot és utána elkezdi tölteni és csak tölt tölt tölt tölt...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

PhantomASS!Nekem van magyaritás hozzá[email protected]
irj és elküldöm!
ollie
Eredetihez van cd kulcs, és a játék eleve csak a multihoz kéri.

Hmm, hát ez szomorú. Mindenesetre a cimbivel szombaton megnézzük, hogy lehet-e kezdeni valamit vele, de sok reményt nem fûzünk hozzá.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

arty
ha eredeti, akkor egy cetlin ott kellene lennie a dvdtokban ... 😊

másik lehetõség a far cry mp ... 😊 (krekkes szerverek)

Forza.

PhantomAss
hali
a far cry collateral damage-hoz keresek angolosítást , nincs vkinek? sajna totál ruszki az egész és a neten nem találtam hozzá ..

GOOBY, pls

grebber
ÁÁÁÁÁ ezt nemhiszem el miért nem lehet visszaolvasni minimum 1 oldalt???
Csakazé se irom le honnan!

Next PC upgrade: 2022

sziaztok a matto 2 öt honnan lehet letölteni? köszönöm szépen
CSÁ!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért kéri a játék a multis résznél a cd-kulcsot, mikor nincs is hozzá? Eredetiben van meg, de ehez nem adtak cd-kulcsot😄 Nem tudom mi baja van. Az lehet hogy azért van ez, mert az eredeti EXE-t kicseréltem egy no-cd-re? Egyébként 1.4 Patch van a játékhoz feltéve, a Standalone. Van még valami Cumulative nevû, az is kell? Kérlek írjátok meg mi lehet a szitu. Lehet hogy csak én nem kaptam cd-kulcsot?
arty
coop mod 1.0-al megy, és azzal sem normálisan, még lanon is laggol 😞 használhatatlan 😞

Forza.

http://gigatorrents.us/torrentek.php Itt is fent van az anti terror!!ha meghivó kell,dobj egy [email protected]
A Matto4 nekem megint nem jól kezdõdik😊😊 Nemtudok mit csinálni az elsõ pályán, miután már ketten vagyunk és az elsõ ajtót kinyitotta nekem a "haverom", de az alsó hármat nem tudom. (Vigyem a csákót vmi irányító terembe és majd kinyit nekem mindent) Legyyetek olyan kedvesek, segítsetek!
húúú....ez endless....meg is hívsz rá ??😄😄 LOL
amúgy megköszönném😞😊
kösz shield.....köszike...._D
Shield
A Matto4-hez van egy 50MB-os patch.
www.CryLand.com-ról szedtem le.

Shield
Az antiterror fent van a: http://el-sl.net/browse.php?searchfor=farcry&tipus=all&activefilter=both&submit.x=21&submit.y=10&submit=Ok

A legutóbbi coop MOD verzió elég régi, talán 2005-ös? Vagy max. tavalyi, és ami szegényes infót találtam róla, aszerint változatlanul meglehetõsen instabil.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Coop mod engem is érdekelne van-e normálisan müködõ verzió?

Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy a coop MOD melyik patch-ig hajlandó (úgy-ahogy) mûködni? GYIK-ben olvastam, hogy az 1.3-mal már nem, de a korábbi verziókkal mi a helyzet? Sajnos kénytelen leszek patch-elni, mert a vizet/gõzt nem jeleníti meg rendesen a játék, totál korrupt az összes textúra, bármilyen minõségre állítom is.
Esetleg van valakinek tippje, hogy melyik patch-et érdemes kipróbálni? GF 7900GT-m van.

grebber
Keressed meg ottvan valamelyik polcon/asztalon nem valami izombrutál a pálya hogy ne találd meg!

REXCraft
dejó hogy ilyen kibaszott segitökészek vagytok csesszétek meg

hey valaki...az antiterror-t honnan lehet lekapni...?? Egyik torrent oldalon sincs....pedgi jó párat megnéztem már...😞 pls help...mégha nagy szar is...kipróbálnám..mert fanatikus vagyok....
jah bocs akkor a hülye kérdésemmel..

dante3
far cry 2 még nincs,csak készül vagy a haverod keveri a crysis-el,ami nem a FC2 és az is csak készülõben!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

miért vok hülyee??
haverom mondta hogy van
Far cry 2 azért kérdeztem ráá!!

dante3
<#fejvakaras><#wilting><#confused><#idiota>

nem. ezcsak simán hülye<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

alreg spotted.

Sziasztok a Far Cry 2 kijött már??<#confused>
ha igen akkor adjatok már linket hogy honann tölthetõ...
elõre is köszönöm!!<#integet2>
Üdv:Csady.

portot kell engedélyezni. asszem 49001

http://thenamelessphoto.com/

Sziasztok!
Egy kérdés : Router mögül, hogy lehet szervert csinálni ?
Mert megcsinálja, de nem látszik a listában !
Kell vmi különleges beállítás hozzá ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

REXCraft
léccives valaki segitsen 😞(

Shep
Hát azt kell mondjam ez a mod kenterbe ver sok full játékot, persze ehez azért kellett egy jó alap is és azért a FarCry nállam 3 év után is a csúcson van, ezt a CS-n (igaz ez multi és "csak" egy mod) és a HL-en kívül egy game sem tudta még teljesíteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ok, thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még az elõzõ mentésnél kell megcsinálni mielõtt odaadod a szuperfegyvert, akkor tök üresnek néz ki minden. A legtöbb ajtónál el van helyezve valami trükközésre alkalmas akármi amivel elbarikádozhatod, nem árulom el mik, keresd meg, de én megcsináltam barikád nélkül is, igaz, nem a legnehezebb fokozaton.

Shep
Hogy a frászban kell a végét megcsinálni azt írja próbáljam elbarikádozni az ajtókat ahonnan jönnek. Na de mégis hogy, mikor özönlenek kifele még odamenni se tudok, nem hogy ládákkal vagy nem tudom mivel bohóckodni.

Shep
Hát komolytalan a vége, ennyi a semmibõl jövõ katona a világon nincs, utálom az ilyet.

Shep
Matto4 esõs éjszakai pálya, egyszer csak eszébe jut és elfeketedik a képrenyõ, célkereszt meg hud az van, de ennyi, a mi a fene ez?