Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Egyetértünk. Sõt ezzel többen is így vagyunk (itt arra a 6 haverra gondolok akikkel együtt lanoztunk az elmúlt 4 napon-éjjelen át, távol a civilizációtól. )

RelakSfromhome
Nah, ami felhúzott: Egyrészt az emberek minek lõnek rám, ha már ottvannak a krájdzsinek. Meg miafasz az Archive pályán ez a álcázós dög???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Shep
Én mikor a FarCryal játszom/játszottam azon gondolkodom, hogy vajon mi fogja ezt überelni, de félek sokáig nem lesz semmi ami ezt a tettet végrehajtaná, talán a FarCry2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakSfromhome
A baj csak az, hogy a doom 3 nem sötét, hanem fekete 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

grebber
Hát én is vártam a Doom 3-at mint a messiást de a sötétsége miatt elpártoltam töle.Volt olyan rész ahol egyszerõen nem láttam ki honnan támad csak azt vettem észre hogy gyilkolnak ezerrel.
FAR CRY szerintem sokaknak azért tetszik mert a víz a kinti környezet nagyon szép a Doomban nincs sok kinti tér meg alapból az nem paradicsom mint a FC-ban mert a mars maga sajátos vörös talaja jellemzõ.
Belsõ terekben hát a Far Cry-ban ami volt csõvek,gépek meg miegyebek szépek voltak de megint nem az a környezet mint a D3ban.Ott a sötétségre gyúrtak rá.Engem a FC jobban megfogott.

Next PC upgrade: 2022

persze persze. ez viszont igaz. d3 hangulat miatt nálam *5öst kapott

http://thenamelessphoto.com/

PiszkosFred
Szebb, de sotetben jatszva feltekert hanggal, a doom3tol hamarabb kapsz infarktust, foleg elemlampaval a kezedben ;] Ezt persze nem er "pontot" de sokat szamit nalam a hangulat figyelesenel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ámen

Amikor a FAR CRY-al játszottam nagyon jónak ítéltem a játékot, de gondoltam majd a DOOM3 lesz az igazi. Most hogy DOOM3-azom (nem sokat) látom hogy rosszul gondoltam én ezt. A FAR CRY fényévekre van DOOM3-tól. Grafikailag összetettebb, általában látványosabb is. Belsõ terekben sztem 1-1, emellett a FC-ban a külsõk is ütõsek és marha nagyok. Játékmenetben pedig.... FC-D3 1-0
Shep
a hivatalos is felmegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3P
Tud valaki adni linket olyan patch-hez, ami felkúszik "biztonsági másolatra" is?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

\r_displayinfo1

Shep
pontosan, ezért nem is ajánlottam neki, mert a fél képernyõt eltakarja a + info

PiszkosFred
de van ra parancs, de akkor kapsz melle kismillio mas informaciot is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Danecay
nem lehet bekapcsolni, mint pl. showfps vagy hasonló?

Shep
hát nézdd frapsal

Danecay
hogy is kell bekapcsolni az fps mérést?

RelakSfromhome
+nézem, mert jó lenne, ha menne a fsaa

Shep
Már csak azért kérdem, mert nekem 3200+ 9700pro 2xFSAA 16xAniso és belsõ terekben is jó, sok helyen sokkal több az fps mint kint, kint átlag 30-40 de van, hogy felette is jócskán, bent mg 50-60 esetleg 25 de ez nagyon ritka

Shep
nem kapcsoltade be véletlenül a hangnál a compatible módot, nekem akkor csinált ilyet, ha be volt kapcsolva.

RelakSfromhome
Nekem ki kellett kapcsolni az fsaa-t, mert 3000+-os amd 1 giga rammal ide-vagy-oda, de a 9700-asomon lelassult a renderelés a dinamikus árnyékokkal telirakott belsõ tereken. NEM (ismétlem, NEM) szaggatott, viszont ha megmozdítottam az egeret, akkor kb 3-4tized másodpercet késett hozzá képest a mozgás. Ugyan ez a lövésnél is. Asszem a billentyûzet az rendesen üzemelt, de mérget nem vennék rá. Külsõ tereken meg egyszerûen szaggatni kezdett.
Felbontás: 1024*768 Minden ultrahigh, vagy veryhigh, ami éppen akadt a lista csúcsán...

Shep
aniso és AA be van kapcsolva? Nekem 3200+ 9700 pro mikor kilépek a az ajtón és ott a heli meg a pecás figura 30 fps ahogy megyek le kicsit csökken de 25 alá nem megy, élsimítás nélkül meg kicsitt jobb.

tibor16
jaa, sztem ez ilyen.... biztos fölnyomtál mindent... ha van ellenfél....... a karin kívûl hasonló cuccal, kicsit kevesebb fps-el produkált nekem is... de vannak itt jobban értõk, majd õk megmongyák...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

sracok megneztem a jatekot amd 3000+, a7n8x, 333fsb, 1gb dual pc2700 ram, radeon X800 Pro konfigon, és high beállitás mellett a kezdésnél a csatornaban 100 fps, madj ahogy haladunk elõre, 80-60 fps, majd amikor elõször kierünk a szabadba, lemegy 30-40 fps-re, és amikor ellenfelek jönnek akkor lemegy 30 alá is.. sztetek ez ilyen, vagy vmi gond lehet? mert nemigazan ertem..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hiba
9800prot hasznaltan

"Welcome BACK! 😊" by Pyrex

Hi all, megjöttem!

Asszem vasárnap megin elhúzok 😊

Rambo 20
HOGY MI VAN PYREX? EZT ISMÉTELD EL A BAL FÜLEMNEK IS!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
De most ténlyeg!

Rambo 20
Meg ronda rohadt hullák ugráltak felém plusz volt olyan is köztük aki bûzbombával vitte a HP met!!!!
Sõt még pattogott is mint a nikkelbolha!!!😞((((

Rambo 20
OÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Mama altass el rosszat ámodtam!!!!
Csúnya bácsik akarnak rostélyost csinálni belõlem valami DOOL... DOOK... na mindegy 3 valamiben és a csúnya láncfûrészesz bácsi cukorral kinálgatott!!!!

PyRex
SZVSZ nem nagyon elsz FC2 sanos. A Far Cry jogai az UBISOFT-nál vannak, a CryEngine jogai meg a CryTech-nél... A CryTech összeveszett az UBI-val és az EA-nak fog dologzni - ha jól hallottam. Bárcsak ne így lenne!!!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hali ott nem találtam.
Így már sikerült.Köszi!
Shep
beírod a map pályanév és TAB-ot nyomsz és betesz elé a perjelet.

Külön single pályát hogy tudok indítani?A readme-ben ezt írja: \map pályanév
Csak az a baj, hogy ilyen perjelet nem tudok írni.
Shep
Amúgy nézz szét itt szerintem van hozzá pás serial itt

Shep
a 4.6os DNA drivert ajánlom.

3P
Sziasztok!

Most lett végre normális VGA-m a játékhoz (9800pro, 4.9beta driver van fent).

Érdekelne, hogy milyen peccseket érdemes felrakni a játékhoz, és hogy honnan lehet letõlteni õket hogy mûködjön a "biztonsági másolatom" alatt?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sziasztok tudnátok segiteni hogy az ujj multis részt hogyan kell feltenni ?Itt kinlodom vele angol tudás nincs jo lenne ha valaki megtudná mondani hogy hogyan kell feltenni!! köszi elöre is

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Segítséget kérnék.
Volt egy Windows reinstallom, és a gondom az, hogy a Farcryban az árnyékok (vagy bizonyos objektumok) képe remeg. Régebben is volt már hasonló gondom, asszem valamilyen driver beállítás megoldotta a problémát, de most nem tudok rájönni. Szóval help pls! (kártya: 9800pro)
hali valaki tudna nekem segíteni hogy hogy kell beállítani a netes részt mert nem sikerül az 1.1-es patch fent van továbbá fentvan még a FarCryMP és még egy valami és van felhasználói név regisztrálva den nem jó.
Mi a probléma amit katam cdkulcs arra azt mondja érvénytelen.
Hentes Bill
sokára

Boldog Karácsonyt!

grebber
Nem tudja valaki mikör jön a Far Cry 2???

Next PC upgrade: 2022

Danecay
Hi All!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt e valaki valami rendellenességet a 4.6-os Catalyst/Omega driverekkel a FarCry futtatása alatt. Elsõsorban kifagyásra gondolok, mert most újítottam be +512MB memóriát, gondoltam kipróbálom a FC-altt is, hogy megszünnek e a swappolások, de pályabetöltést követõen ki idõvel,vagy azonnal kifagy. Arra gondoltam, hogy lehet az új memória kavar be, 3DMark 2001SE és 2003, futtatása közben is hibátlanul mûködik, valamint a DOOM 3 is fut normálisan, gond nélkül, a FC pedig mint már írtam kifay. Ja fent van még az 1.0-ás Patch is.
Ötlet?

Ne ne várj...
Használd az enyémet egészséggel:
LOÁL-ROTFL-KABBE-NOOB

Crokin
Hogyne, tessék itt az enyém:
HULY3-W4GYZ-B4ZZ3-F4S7

Repatarurgyán

Hali valaki tudna nekem adni egy cd-kulcsot amivel tudok neten játszani!!
köszi bye
arty
hwsw foruman 25ert 9600PRO van, garival... sztem az eri meg 😊

hasznaltan meg jobbat, talan egy 9600XT t is osszekaparhatsz ott...

ha nem, akkor amugy inkabb egy 9600/128bit/128mb ram, mert a 256mb-oson meg lasabbak, meg kevesbe tuningbaratok a ramok!

Forza.