24504
  • lac coo
    Semeddig nem tart szerezni egy normális biztonsági másolatot !Nekem is az van feltelepítve, cak ubira a gyári kódját használom .
  • Kozman
    Nem mindenki csal ..... ismerek egypár srácot aki azé nem tud felmenni a szerveretekre mert MYTH verzioja van(énis ezé nemtudok menni oda)
  • lac coo
    És mi a véleményed a #15429 -ről ?Mert én nem értem pontosan mivel is dobta ki ....
  • lac coo
    Szerintem ennyi a csaló ! Mi más magyarázat van rá , hogy nem jön senki ?!Ne is jöjjön a sok csaló, nekem nem hiányoznak , ha nem képes becsületesen játszani akkor lehet fogni a barbit !Bazz inkább nem játszik de nem hajlandó abbahagyni a csalást !Ez tényleg nevetséges !!!!
  • PyRex
    [b]Azért kicsit ki vagyok akadva...

Jellemző, mennyire szánalmas a Far Cry társadalom: most alig van szerver FarCryMP-n, de ott van a mienk, aminek elég jó a pingje és nincs senki, csak mert fut rajta a PB, ha leszedném, tuti 16-an lennének 5 percen belül...

Hihetetlen. TÉNYLEG ENNYI A CSALÓ?
  • PyRex
    jah. Tudod: ami befogja az embereket, amikor előveszed a binoculars-t. Csak az "igazi" OICW-n alapból rajta van...
  • lac coo
    Mi az a motion tracker ? Mozgás érzékelő ?
  • PyRex
    LOL! Már értem, hogy miért csalnak az OICW-vel. Gyakorlatilag amikor áthekkelik Far Cry-ban a fegyvert, akkor az nem is csalás, hanem csak a valóságos paramétereit használják! :))))))))))))))))))))))

(Bazz: még motion tracker is van rajta!)
  • andriska
    Nagyon brutál...
  • lac coo
    Most már értem miért tudok olyan lassan futni OICW-vel .....
  • lac coo
    Nem egy csöpség.......
  • lac coo
    OICW
  • lac coo
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Ez engem is érdekelne ?
  • I love Techno
    Hello FCH-sok csak azt szeretném kérdezni Sonáj-tól , hogy mért vágta ki a pb-énk ($1[$4F$1C$3H$1]Sonáj (slot #3) MD5Tool Mismatch: fcdata/scripts.pak )? Ha nem szokott ide irni , pls tolmácsoljon egy FCH-ás helyette!
  • I love Techno
    Nem szemétkedésnek szántam , hanem csak hogy ne a num padot használja.
  • PyRex
    [nagy]Amúgy ha valakit állandóan rugdos a PB, tegye a következőket:

1. törölj ki MINDENT a Far Cry/PB könyvtárból (az üres mappa maradjon)
    2. töltsd le a következő fájlt: PB_ORIGINAL
    3. Tömörítsd ki a tartalmát az üres PB könyvtárba!

Ha ezek után is vágna, ismételd meg az 1. pontot, majd töltsd le EZT a fájlt és próbáld meg ezzel. Ez utóbbi a saját elmentett PB mappám betömörítve, általában mindenkinek működött (eddig).
  • PyRex
    "A billentyűzet bal fölső részén található" - LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
  • I love Techno
    Egyépként én sem vágom mi az emberek gongya a pb-vel mert engem a pb egy szerverröl se dob ki még a külföldiek sem , csak néhány és az is csak nagyon ritkán , de akkor is csak ha bazira laggolok.
  • I love Techno
    A conzolt simán a 0-ával tudod előhivni.(A billentyűzet bal fölső részén található) És arra jó , hogy a Far Cry-hoz (és többnyire egyéb más játékoknál is igy van) tartozó különféle parancsokat ide kell beirni.
  • PyRex
    arról nem mi tehetünk, hogy sok embernek szar a pb-je. minket nem dob, ez pedig nem valami természetfeletti jelenség, hanem egyszerűen csak frissítve van, stb. De az oldalunkon megtalálható 2 féle lementett pb is, legalább az egyik szokott működni általában mindenkinek.

ha viszont az összes szerver pb-s lenne, akkor mindenkinek érdeke lenne megcsinálni a sajátját is...
  • torrente
    Légyszi segítsetek! Mi az a konzol és hogyan kell előhozni?
  • Stalker
    Lehet, hogy konzolból is lehet, de a beállítások maxra vétele biztos megoldás. :D
  • Ability
    Egyébként majd a mi szerverünkre is tervezzük a PB-t, de amíg nem tudjuk megoldani, hogy ne dobálja ki folyamatosan az embereket, addig nem rakjuk rá... A Ti szerveretekre is azért mennek ritkán az emberek, mert két percenként dobja őket...

(Bár engem nem zavarna, mert ritkán dob, csak a többi játékos... )
  • Ability
    Lehet, hogy rosszul tudom, de én úgy emlékszem, hogy ezt csak egy konzol kóddal lehet előcslani, hasonlóan a HDR-hez...
  • Stalker
    Nem. Minden beállítást maxra kell tenni.
  • Danecay
    Ha van egy 6800-as GForce-om és fent van az 1.3-as patch, akkor automatikusan használja a SHADER MODEL 3-at a játék?
  • mocsok
    Na de ha nem originál, akkor nem műxik az "unofficialmappack_hotfix.exe", vagy mégis?

• I love Techno
    Vagy , http://scarface.t35.com/download.html
  • I love Techno
    Vedd meg a játékot és kedvedre válogathacc!Most jöttem épp scarface-ről (ha van akkor itt mindig sokan vannak , és tök jókat lehet jáccani (csak lekell tölteni az új mapokat http://www.farcry-maps.com ) a farcrymp-én ez az egyetlen server a miénken kivül ami nem lagol nekem (sajnos a miénkre nem jönnek).
  • Iminyó
    okosat
  • mocsok
    Szasztok! miért nincs több server? nálam csak négy van! köllene vmi ffa vagy másik assault! Tudtok vmi okosat mondani? köszike!!!!!
  • lac coo
    Nem értem ez mér nem fér itt meg ???Rajta van a logom !
  • andriska
    Szerintem nem olyan vészes.A 6.sorban a 234 széken ülő emberkét láttam a Far Cry-ban.Valami zsoldos volt,csak nem volt ideje bemutatkozni.A kép előtte készülhetett.Szal annyira nem off
  • CUCLI
    csak pls pls ne itt
    nagyon tömény offot törlöm =)
  • lac coo

Az én Minardi-m .....
  • PyRex
    Elvben be lehet állítani, hogy a HOC szerver engedélyezze a voice.pak-ot is, és az md5tool-lal ellenőríztetni a fájlt, nehogy valaki oda tegyen cheat-et...
  • andriska
  • Stalker
    Tegnap Sonáj jól lecsíterezett, amikor közelharcban fejbekaptam zoom nélkül, ugorva sniperrel. :D

De Cucli nálam is jobban lő zoom nélkül. :)
  • Dikri
    Thx mindenkinek a kimerítő választ :)
    Gondolom HOC a voice.pak miatt nem használja. Mert amint hallotam, nem lehet a fileok vagylagosságát beállítani, tehát ami meg van adva PB-ben, annak muszály ott lenni.
  • I love Techno
    Meg a találatokkal kapcsolatos furcsaságok a laggok miatt vanak , legalábbis én ugy látom , nálam is van hogy 70-80 golyotól nem hal meg vki pedig telibe találom elvileg.(Sajnos ilyen a magyar netszolgáltatok minösége)