24504
  • andriska
    Rájöttem:kellett neki vagy 6-7 raksi.Szerintem kár egy ilyen realisztikus játékot ilyen hülyeséggel elba**ni... Ha ennyi kellet a visszavonuláshoz,akkor mi kellhet a főgenya ellen? Egy atombomba???
    Vagy kettő?
  • andriska
    Egy kis segítséget kérnék. A tankerhajón,amikor jön a helikopter a zsoldosvezérrel,ott mit kell csinálni?Mert lövöm én mindennel,de se a helikopter,se a pasi nem sérül...
  • Iminyó
    Most értem haza, (melo+jogsi ezért nem vagyok annyit, hétvégén bepótolom ) és ez a hír fogad... Drakula
  • Stalker
    HiC vs 23ss: 6 - 2
  • Purgatorium
    Halihó!!
  • CUCLI
    AVP training volt
  • Kozman
    Majd én is tesztelek
  • PyRex
    LOOOOL :))))))))))))))
  • gTWELVE
    én, Emberek egyébként láccannak.. csak az a sux, hogy megyek, aztán csak úgy megakadtam, nem tudtam továbbmenni. Egy fa volt elöttem. Mert úgy csinálja, hogynem látod a növényzetet. de ha lösz, és a lövedék útjában valami növényzet van, akkor az arra az időre míg lősz látszik, egyébként nem.
  • Kozman
    de deviance -ra nem megy fel.....miért?
  • CUCLI
    coopnak tényleg csak az 1.1 jó
  • Kozman
    A másik valaki azt mondta hogy a COOP modhoz csak 1.1-es pecs jo...ti már próbáltátok...nos ugy vettük észre hogy a deviance verziora nem lehet telepíteni a coop modot....aszonta 1 haver hogy kell 1 plussz file .... tudtok ezügyben segíteni?
  • Kozman
    De az embereket az lehet látni? vagy csak a környezet tűnt el?.....ez eddig eszembe se jutott .....jo taktika
  • gTWELVE
    Gondoltam megnézem a video options miket lehet állítgatni, hogy ne legyen roszabb az fps, de esetleg szebb legyen a game.. eredményül ezt kaptam.. ne kérdezzétek hogy csináltam.(mellesleg így az fps nem lett rosszabb :D LOL)
  • CUCLI
    ha végeztél a single részével akkor jöhetsz multizni, szeretettel várunk minden új fr.... playert :) az legalább akkora móka mint a single :)
  • torrente
    Igen, rájöttem. Már kivégeztem a következő mapot is (aminek a végén vízzel kell elárasztani a termet). Most végre újra embereket kell gyilkolásznom. Lehet hogy nagyon beleélem magam a játékba, de egyszerűen már féltem azoktóla mapoktól, ahol egy halom zombi volt. Nagyon durva ez a játék! Minden nap hálát rebegek, hogy nem hagytam ki ezt a játékot!
  • I love Techno
    Gondolom már biztos rájöttél , csak anyi hogy ellövöd a ládát tarto láncot és mész a szellőzőcsatornában tovább.
  • lac coo
    Igen , ez nekem is feltünt ! Régebben nekem is ment tök magas beállításon most meg úgy, hogy közben vettem videokártya hűtést és húztam rajta kb. 100 mhz-t low-on is alig döcög néha ... Én sem értem ezt már ...
  • CUCLI
    netkód a nagyon fos. gépigény nem is annyira vészes. szentem
  • gTWELVE
    és ezmég egy dolog. Régen,nem is olyan régen. 1152x864-be jácottam low-mediumba és soha nem ment 30fps alá(max80-100fps is volt). most bazz szinte minden low és 1024x768 és ma 15fps volt a game..max 40-50. Valami nagyon nem ok itt. Gorsalnak 6800@GT-je van 3800+os amd és neki is bazz ahol nekem 15 neki ott 25-30.. normális ez??!! milyen kibebaszott gép kell már egy ilyen játéknak?
  • lac coo
    aztajóistenitneki !!!!!!!!!
  • gTWELVE
    győzelem!
  • gTWELVE
  • gTWELVE
    laccoo te márlinkeltél..
    hogy kell?
  • gTWELVE
    sg forumos galériából nem lehet linkelni? vagy mi?
  • lac coo
    Nem , nem nagy a kép .Sőt ! Ennél kisebb már nem is lehetne!
  • gTWELVE
    miért nem jó a képlinkem..
  • gTWELVE
  • gTWELVE
    Hát nekem se túl jó mostanában a net..ezt a pár százas pocket loss rekordomat ma sikerült megdöntenem,ez annyira LoL, hogy meg kell mutassam. remélem nem túl nagy a kép. Ilyen kira most a net..
  • lac coo
    Minden klántagtól elnézést kérek , hogy mostanában ilyen keveset játszom , de olyan szar a netem hogy képtelen vagyok vele játszani .Remélem megjavul hamarosan és akkor újból formába tudom hozni magam !
  • torrente
    Egyből sikerült! Most már átértem a híd túloldalára, bejutottam az épületbe, kinyírtam mindenkit, de aztán nem tudom mit kell. Talán rá kell ugrani a láda tetejére? Mindjárt ki is próbálom. Ha nem ezt kell, akkor egy kis segítséget kérek Vágó úr!
  • I love Techno
    Ja , mielött kimész a hidfelé az a save pont tökéletes csak megfordulsz és mész visza a folyosón és bal oldalt lesz egy elromlot bazinagy ajto és ot bent van egy kis helység bent ég is fény van bent egy hulla meg van ott egy sniper . azt cseréld ki vmelyik fegyverrel és vidd magaddal gondolom ha nem volt snipered töltényed lesz hozá meg elvileg ott anál a fegyvernél is volt 10 töltény anyi elég is oda (már lehet felszetted , namindegy de ha nem akor majd most , de lesz elég löszered mindenkép).Sok szerencsét csá.
  • I love Techno
  • I love Techno
    A far cry-ban egyik alapszabály single-ben mindig legyen snipered mert a rakéta vetösök elen meg a sniperek elen csak ugy van esélyed többnyire (meg a többi ember elen is jól jön mindig).
  • I love Techno
    Annál a save ponttol visza kb 20 métere van egy sniper a folyosó egyik oldalán egy kis helyiségben , a rakéta vetö nem szükséges csak figyelj ara ha letete az embereket nehogy megbasszanak. de mingyá megnézem pontosan hol a sniper.
  • torrente
    Nincs sem sniperem, sem rakétavetőm! Ezért nem tudom megoldani! Majd visszamegyek a pályán, összegyűjteni valami jobb fegyvert.
  • I love Techno
    Ha jól emlékszem csak egy olyan részt láttam amiröl beszéltél és ha van snipered meg rakétavetőd akor elég könyű is.(Ugye ott vagy? mikor kiérsz egy zárt részből és ott középen van egy csövekből álló hid?)Ugy hivtam magamra a figyelmet ( ahogy kiértem lefeküdtem még a kis folyosó elején , ahol rálátok már a hidra ) hogy lerakétavetőztem a hid közepe szélén fekvő snipert (persze csak a poén kedvéért ) , aztán lelődöztem sniperrel az emberek nagy részét (aszem mindet ) persze közben mikor megérkezett a kommandósokkal teli helikopter (vagy repülö) felpatantam és rakétát neki. (meg a hidra merőlegesen a mögötte lévö kis helyiségnél is van egy két ember (az egyik sniper) az meg már gyerek játék (ha nincs véletlenül snipered , mielött kimész a hidhoz tudsz felszedni).
  • torrente
    Oké!
  • I love Techno
    Annak idején mikor megmutatta faterom az egyik gépész könyvét abban is voltak 3d-és abrák (meg szemüveg) és ha jól emlékszem bátyámmal mi is próbáltunk rajzolni 3d-és ábrákat nem is teljesen sikertelenül(de nem is volt tökéletes).
  • I love Techno
    Nem nagyon vágom ezt a témát (de igen valószinű ez lesz a jövö).Egyépként én már látam még nagyon nagyon rég egyszer egy 3d-és filmet még vagy 10 ével ezelőtt és nagyon érdekes , kiváncsi lennék mien lehet ez játékoknál (meg persze megnéznék pár 3d-és fimet is). Azért lácc csak kék meg piros valamit mert igy tugyák a sikban lerajzolt dolgokat a 3.dimenzióba emelni a szemüveg segicségével (ha jól emlékszem mind a két szinnel ugyan azt megrajzolják vmilyen irányban persze elcsuszva egymáshoz képest és a szemüveg által térbelinek látod.