24504
-
#15482 Pff :)))))))))))))) -
#15481 Mondtam , hogy ne adjátok oda másnak a csítjeinket !!! Így hogy leszünk mi a legjobbak ? -
son #15480 Nana!!!
Tőletek töltöttem le a dolgokat!
Meg a Gorsal is küldött fileokat,azokat raktam fel!
Lényeg: Nem csaltam!
Téma lezárva! -
#15479 Nyugalom ...... -
#15478 Nem tudom hogy más serverekről milyen hiba üzenettel rakosgat ki és hogy miért de nem is érdekel.A mi szerverünkön is vannak olyan üzenetek amik nem csalás miatt hanem csak úgy kidob mongyuk egy kis lagg vagy vmi más miatt (mondgyuk minket nem emlékszem vágott-e a mi pb-énk vmikor is , de emlékeim szerint nem) , de mivel mi irjuk a sáját pb-énket ezért tugyuk hogy melyik hibauzenetnél valószinüsithető és mejiknél biztos hogy csalt az illető.És amelyik hibauzenettel téged vágott : (scripts.pak-od nem egyezett)ehez a file-hoz senki nem nyul hozzá csak aki csalni akar vagy csal (ez 100 százalék).És scripts.pak-file-ból van az eredeti ami mindenkinek alapból a játékhoz van (ekkor nem rúghat ki a szerverünk efféle hibaüzenettel , legalábbis erre nem volt még példa) , és van az átirt scripts.pak ami egyértelmüen csalás.Szóval vmivel csaltál ez 100 százalék csak kiváncsi voltam hogy milyen magyarázatot találsz ki azért kérdeztem rá.És még te csalózol minket... -
Stalker #15477 LOL, többféle eredeti scripts.pak. :DDDDD -
#15476 NINCS többféle hivatalos sripts.pak. Honnét veszed egyáltalán, hogy van? Az pedig nem jelent semmit, hogy a PB-s szerverek nem vágnak ki, ugyanis az a PB ami a mi szerverünkön van sokban különbözik a hivatalos verziótól. Éppen ezért véd jobban a csalások ellen. Ha a PB init failure-re giondolsz az úgymond "normális" jelenség a PB-nél. Néha néha engem is kivág ezzel az üzenettel. Rakd újra az FC-t, v másold vssza az eredeti pakot, mert ha véletlenül betévedsz egy ACC-s szerverre, csúnyán pórul járhatsz. -
#15475 És honnan tudod mi az eredeti?Én nem hiszem ,hogy több eredeti lenne .Meg hát aki keresgéli a script pakokat , az ugye rossz ember nem lehet...... -
son #15474 Na én vagyok!
Amit használtam az az erededi script!!!
De a többiek azt mondják,hogy több hivatalos létezik!!!
A választ én is szeretném tudni,hogy mér rakott ki???
Amúgy azóta semmi....csak PB-s servereken voltam....2-3 különböző szerveren voltam!Volt más,akit más szerveren rakott ki a PB...ő sem tudja mért!
És csak 1x rakott ki órák alatt....valakit többször...
Ha csalnék folyamatosan kirakna....
Ennyi...
Üdv : [FCH]Sonáj -
Stalker #15473 FCH-sok, megkérdeztétek már Sonájt, mi is volt ez a script, amit használt? -
Stalker #15472 Cső Cucli!!!444 :D -
CUCLI #15471 nincs netem. bentvok muternél melóhelyen. viszont van msn. :)
gyr oda. nem kell spamelni :) -
#15470 Őőőő. Semmi. :)
Mikó lesz neted? Vagy má van?
Tegnap nyertünk meccset, mert nem voltak elegen és nem játszottunk :) Kb. ennyi. -
CUCLI #15469 hali.
valaki számoljon be GYORSAN az elmult napok eseményeiről pls. htx -
#15468 már kint vannak. De csak 15.-től, szóval valaki megúszta, az előtte lévő csalók nevei csak csillagozva vannak... -
#15467 Szerintem nyugodtan rakd majd ki őket ! Nem bunkóság. Az a bunkóság ha valaki csal ! -
#15466 A PB önmagában egy kalap szar. Mondjuk úgy képzeld el, hogy olyan, mint egy lábos, aminek az alja levehető. Így ha beleöntesz levest, az átfolyik rajta. Ezért van saját PB konfig fájlunk! És lehet, hogy gyakrabban dobál ki mondjuk init fail üzenettel, de nálunk nincsenek csalók - mint ahogy a hivatalos ACC-s szervereken sincsenek. Mondjuk ők még banlistet is használnak, ami azért jobb, mert GUID-ot bannolnak.
Érdekes, hogy mostanában nem tolonganak a szerverünkön, nem? :) De nem is baj! Amúgy csináltam PB HOWTO-t, itt megnézhetitek: *HiC*Clan PunkBuster HOWTO
Ja, és van más BLACKLIST is az alján, aki az olvasmány ellenére bejön csalással azt kirakom az oldalra, nem érdekel, hogy bunkóság-e vagy sem. -
Dikri #15465 És az a szomoru, hogy nem egyedűl volt a srác :(
A "társa" Evil Dick néven játszott, szintén OICW-vel, de ő nem jött át a következő pályára, ugyhogy nem birtuk mélyrehatoan tesztelni, szóval azért nem vennék rá mérget. De Frighter páyán mondom szinte megmozdulni sem birtunk :) Már mindenki lövész volt a Támadó csapatunkból, és igy is simán szedtek le, mindig tudták hol vagyunk.
A vége az lett, hogy elkenjük a srácot, Kari, és Nuke beállt a csapatába és TK-zták, mint állat :) Na erre egy idő után idegesen elhuzott :D -
#15464 Igen ez igaz, nagy balhé után ki is rugtuk a srácot de ő visszajött álnéven... 100% hogy csalt és aimbot-ja volt és ez már nem az első esett... pont ma volt egy másik srác UBI-n(CC)hogy speed hack-et használt ! PB-n, szal most hogy van ez már senki sincs bztonságban?? -
Dikri #15463 Na egy kis hir a CHEAT-ről. NO-Fear serveren játszottunk (PB-s).
TRE-XXX volt a sárc neve (zölddel) Elösször kicsit gyanus volt, hogy szinte meg sem birtunk mozdulni, és mindig kilő egyből, bárhonnan.
Aztán Jött Dune pálya, spawnponttól hátrébb mentem gumicsonakkal, a srác a bal oldali bástya tetején volt (gépágyus hely). És onnan leszedett 1 sorozattal OICW fegyverrel, ugy hogy én a csonakból mesterlövészpuskával nem láttam a bástyát, csak a körvonalait :)
Direkt figyeltük és teszteltük. Én [FHC]Nuke és [FHC]Kari -
Stalker #15462 Nem voltak elegen, úgyhogy noshow-val nyertünk. -
#15461 Mér nem csinálja azt amit mondok neki? -
#15460 Most értem haza, nyavajás Kresz... (csütörtökön lesz az utolsó lecke) Néztem a war eredményét és nem vágom a mit jelent: [quote] Hope we can play in the cup at least...[\quote].
Nem a szó szerinti 'orítására' vagyok kiváncsi... -
#15459 Hehe, megvan a megoldás... :) Nem kell másolgatnom a voicepack.pak-ot... :))) -
Stalker #15458 mindkettőben :) -
#15457 Kösz a konzolos választ. Mikor lehet előhívni a konzolt? Játék közben vagy menüben? -
#15456 Hmmm... nem baj, akkor majd mindig áthelyezem addig azt a file-t :) -
#15455 De lehetne , de az a baj aszem hogy még nincs köztes megoldás mert ha engedélyezük akor valószinü azokat rugja akiknek nincs. -
#15454 Ja , LoL hogy minimálisra csökkencse a csalás lehetőségét , ezért úgy csinálta meg a pb-ét hogy megadta mik lehetnek és mik nem a játék bizonyos könyvtárjaiban és a mi pb-énk ellenőrzi ezeket is pluszba (nagyon eccerüen ez a lényeg persze ennél jóval bonyolultabb LoL-t kérdezzétek).Ezért az ilyen WHITE LIST-es hibaüzenet ilyen plusz file-októl lehet , amiket LoL nem engedélyezett. -
Stalker #15453 Nem tom, majd LoL megmondja :) -
#15452 :DDD
Viszont most kivettem a Voicepack.pak fájt az FCData-ból, és nem dob ki... szóval akkor jól sejtettem, tényleg ezzel volt a baja. Nem lehetne megoldani valahogy, hogy ezt a fájlt is "engedélyezze"? Tehát hogy ha bent van az FCDataba akkor se dobjon ki? :) -
Stalker #15451 A szervert én állítottam le, sorry. :D -
#15450 Kifagy? Tényleg hülye vagyok... de még a mondat sem értelmes... szóval kidob WHITELIST hibaüzivel... :D -
#15449 Na azzal amit mondtál is kifagy! :DDD Nem lehet, hogy a Voicepack.pak miatt? :D -
#15448 Most jöttem a szerveretekről ... :D Egész jót játszottam, amikor kifagyot :( Aztán amikor visszamentem kidobott WhiteList-el :D Fura, mert eddig nem nagyon csinálta... Felrakom már akkor én is a frissített PB-t :-)
Bár elvileg magától frissíti magát, nem? :) Na mindegy... kipróbizom... -
Stalker #15447 Cucli adnál magadról életjelet? -
Stalker #15446 #15399:
"Amúgy a szerverünk a következőket nézi jelenleg: bármilyen módosított fájl az FCDATA vagy MODS/FARCRY könyvtárban.
Ezekkel 99% ki tudjuk szűrni a következő csalásokat:
- weapon hack (nincs szórás, végtelen ammo, jobb sebzés)
- scope hack (távcső kül. fegyverekre)
- binocular and motion tracker hack (mozgásérzékelő távcső nélkül)
- radar hack (látod az összes ellenfelet is a radaron)
Általában a közkézen fogró script9.pak fájl is ezeket tudta. Persze voltak egyedi cheat-ek is, mint pl. amit az egyik másik nWo-s használt (Hannibal pl. akit rúgtak is ki a klánból): ő pl. az OICW-t hekkelte meg, ami szvsz a legbrutálisabb fegyver, ha csal vele az ember :( Na mindegy, szerintem ha a HOC szerver is PB-s lesz, akkor nagyon vissza lehet majd szorítani a csalókat és akkor minden szerveren lesznek emberek, mert akkor szinte csak PB-s jó pingű szerverek lesznek (Scarface, HOC, HiC)." -
Stalker #15445 ... -
#15444 Hehe! Ez engem is érdekelne :D Majd ha lesz mesin akkor megkérdem Tőle ... :P -
#15443 Jaja! Ezért tervezem majd a mi szerverünkre is a PB-t. Csak egy kérdés: Ez a ACP nagyobb védelmet nyújt, vagy egyáltalán mi lett módosítva az alaphoz képest? :)