Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Far Cry patch Castellano 716 Mb !!!!!
Mi lehet ez a 716Mb-os cumo?? Torrentes oldalon találtam.

Next PC upgrade: 2022

Rambo 20
Nos gunner?
Tudunk nyomni?
Mert láttam hogy küldtél privit és ha coopolni akarsz akkor meg kell mondanod hogy hogy kell felrakni a modot
az a coop mod van meg nekem amelyiket itt ajánlgatták.
amelyiken az eredeti FC-pályákat lehet nyomni a singleket.
De hogy kell megcsinálni hogy nyomni tudjunk vele?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Gunner
Én már úgyahogy próbáltam, az utolsó Volcano pályán nem nagyon akar kinyilni az ajtó nekem 😊 Csak 1x tette
Van kedved multiban coop-olni? Ha igen, akkor privizz please

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Mike at home
thx

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kitárazod a majmot a fensíkon aztán leugrasz a vízesésben
innentõl végig a folyóban haladj lehetõleg a víz alatt, lesz egy sekélyebb rész azt sprinteld végig és elõbb-utóbb elérsz a lentebb említett helikopterhez

PiszkosFred
Vagy futsz mint akik kergetnek (merthogy tenyleg;]) es latsz majd egy helikopter roncsot, ami felszallni mar sosem fog, viszont a gepagyu az oldalan kifogastalan allapotban van, es csak arra var hogy odaporkolj vele a nepnek. (illetve ha ugyanarrol a palyarol beszelunk, akkor en igy csinaltam)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kisgabo
de melyik szerveren?

Kaszi46
próbáltátok már a custom single mapokat? van egy két gyömgyszem, érdemes letölteni õket

*Posse*T.W.D*

Mike at home
aha

ezt probaltam mar, de a ficere meghalt

na akkor megprobalom ujra, thx

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amse
Menj a vízben.Leugrassz és utána ott kell maradnod a folyóban mert a szörnyek meghalnak benne.

Mike at home
sajnos elakadtam:
ledobnak a helikopterbol egy szal geppityuval. hogy jutok re a hegy tetejerol, ahonnan indulok? mindenutt sziklafal, vizesesnel szakadek

Kaszi46
na coop modot proszáltamárvalaki?

*Posse*T.W.D*

Emery
Nha ma sikerult osszeraknom a gepem, s gondoltam egyet kiprobalom a Far Cry-t. DVD verzio van meg, de nem akar feltelepulni. "A nyelv valasztas utan kilep"
HELP MEE

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Rambo 20
BOYZ!

Nem jönne vlaki FC-zni????
Tudjátok Cucli már egy hete megigérte nekem a dolgot de nem mûködik hogy nyomjunk pedig van amikor lenne rá idõ.
Adja meg valaki a messenger címét és jöjjünk lõni mer' Cucli az életbe nem jön majd.

grebber
Igen.

Hentes Bill
pfffff, no comment

Boldog Karácsonyt!

Rambo 20
Nem tudja valaki hogya Catwoman game már megjelent?

Rambo 20
Loál. énnekem spec. a fél évi zsebpénzem ment rá az FC eredeti verziójára de mégérte.Nem kell vele baszakodni.
HAHA NÉZZÉTÉK MEG A FELETTI MONDATOT

Kaszi46
coop modot proszálta már vki?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hi most ne visszafele olvass hanem kicsit fölfele😄 ott van a banner alatt igy kell neten ......., na azt csekkoljad

*Posse*T.W.D*

hispan2
HI!
Az az én nagy bajom, hogy nem tok multizni neten, mert bár csináétam ubisoftos felhasználónevet, a netrõl leszedett cd-key-t nem fogadja el. Visszaolvastam elég sokat és nem találtam megoldást. lécci aki tudja, hogy mi kell a multihoz, vgy hogyan leeht a legegyszerûbben elintézni, az írja le nekem, megköszönöm elõre is.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Rambo 20
OÁÁÁÁ

Rambo 20
Na nincsen valaki aki nyomna velem kicsit?

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT, IZÉÉÉÉÉÉÉ... Dolgom van. 😊

Rambo 20
Ne mjössz fel nyomni stalker?
(KÉRLEK!

loál.

http://thenamelessphoto.com/

Rambo 20
A Cucli az kérem szépen fenn van most a teamspeaken és egész nap a neten lógott de ló#!?rt sem tudtam játszani vele pedig már egy hete hívom!De mindig van valami dolga.Ma például egyész nap arra van kedve hogy counter strikeozzon.

Hol vagy, Cucli?

grebber
Cucli kiprobálta és azt mondta lagol mint állat 😞(

grebber
Far Cry

<2004-08-15 @ 08:53 - Mantis>

A Far Cry Cooperation címû modjáról van szó, mely igen jó dologgal örvendezteti meg használóit. Nevezetesen, ha mûködik, akkor azt teszi játékunkkal; hogy használója elé tárja az összes single tipusu missziót, és engedi azt játszani 3 játékosig. A csomagot erre találjátok.

ERRE

info: Gamestar

felraktam a FC-t, meg krekkeltem aztán patcheltem 1.1-re de amikor új játékot kezdtem a vízeffektel valami gáz lett, olyan mintha negatív kép lenne (régebben jól mûködött)
segítsen valaki pls

Rambo 20
Hát nem

Rambo 20
Most tudom. De akkor amikor te szt a levelet írtad azt mondta egy óra múlva lessz ideje

Paulie
Cucli nem ér rá!Vásárol

.

Rambo 20
Cucli mikó tudnánk má nyomni?

kisgabo
up

RelakSfromhome
Most mentem vissza megnézni 😊 Addig amíg a hajóban ügyködsz, valaki biztosan lebontja 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

jó ok. máshogy kérdem. hová tünt a szikla? mert a második pályláról nem látni semmit.

RelakSfromhome
Srácok, a villanógránát használható valamire?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
?
Én semmiféle szikláról nem ugrottam vízbe az elsõ pályán... Van ott egy fasza kis homokos part, ott másztam a vízbe. A kép meg valsz ott készült, mikor a hajóból elõször pillantod meg a partot...

mi?

Kandurex
945

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ez az a hely ahol leugrasz az elsõ pálya végén. amikor az elsõ páya vége van akkor egy !szikláról! ugrassz le vizbe. na mostmá dereng a bug?

RelakSfromhome
Amit én a felsõ képen látok: Egy halom sprite fának álcázva, egy sziklavonulattal, aminek a tetejére a szokásosan irdatlan nagyra méretezett fû textúra van, amit a részleteztõ textúrával raknak helyre, ha megfelelõ nagyítással nézzük.
A tükrözõdés jóaknak tûnik, sazl nemtom

Paulie
Kusse??

.

kusse

Paulie
CUCLI a kis bátor,az éjszakai terminátor CSAK 1-ig VOLT FENN!!

.

Danecay
csak az a baj, hogy k**va nagy, nekem. Modemmel vagyok 😞
de majd a munkahelyen😊

nem hivatalos.

Danecay
Thx! Remélem ez lesz a megoldás, igaz többször is szórakoztam már a game-el ugyan ilyen körülmények között de akkor nem töréntek ilyen dolgok. MIndenesetre kipróbálom! Ismét hivatalos már az 1.2-es patch? mert tudtommal visszavonták.