24504
-
siofok #15935 tudtok jó oldalt ahonnan multis pályákat lehet leszedni? -
#15934 max töltöd 1 hétig -
#15933 Szerintem tölcsd le , nem kell várnod adik szenvedj ezel de jobban jársz ha leszeded a dvd-és verziót (is). -
#15932 mikó elkezdtem irni nem frisitetem és nem láttam :)
-
#15931 megéri -
#15930 Türelem rózsát terem:) -
#15929 Nem lopni más irományából!
-
#15928 A szerverünkön azért nincsenek , mert kevés magyarnak van meg az eredeti , meg mi se mindig érünk rá jáccani , és a külföldiek meg nem jönnek (mert sok más szerver van , meg nálunk laggolnak).A jelszó meg akor van rajt mikor klánmecsünk van (mert szükséglehet rá klánmecsen , vagy (meg) esetleg taktikát gyakorlunk mecs elött). -
#15927 Hali!
1, Általában bent van, kivéve akkor, ha nem akarjuk, hogy látszon.
2, Ez azért van, mert a külföldieknek magas rajta a pingjük.
3, Ha jelszó van rajta, akkor általában gyakorlunk, vagy war van.
4, Kicsit bunkó kérdés volt, de nem gond. A válasz az előző Hszben keresendő.
Kösz.
BTW: azért nincs rajta senki, mert nem sok honfitársunk áldozott a játékra pénzt, és ez a szerver ugye csak eredeti gémmel látogatható.
Nah, ez a saját szerveresdi jó ötletnek látszik! Már csak egy erős gép, és mégerősebb net kell hozzá! Drukkolok, hogy sikerüljön! :) -
Cicero #15926 Ááá... vár a halál annyit 3kb/sec-el... Megvan CD-ben egy LANT3-asnak mind a 3 cd... -
Cicero #15925 Igen igen, de a SoF-ban a cd-keyt is nézi, és gondoltam itt is. -
#15924 Mintha magam ifjú koromban látnám :) -
Cruel5 #15923 Ja...
Csinálnék én is egy saját klán szervert.
De a haverok közül csak én vagyok megszállott.
(hajnali 4-5-ig is van mikor fent nyomulok)
Igy egyedül meg ugye nem vagyok klán.
Ez csak egy gondolat volt.
:) -
Cruel5 #15922 Hali!
Minden éjszaka fent guggolok a szerverek valamelyikén.
Nagyon királyság !
A Ti (HIC) szervereteket is kipróbáltam volna de :
1 - vagy nincs bent a szerverlistában
2 - ha bent van is nincs rajta senki
3 - ha van is rajta valaki nem tudok jelszó nélkül belépni
Kérdés : csak a saját szórakoztatásotokra hoztátok létre,
vagy mást is beengedtek játszani?
Amúgy jó ötlet ez a magyar szerveresdi.
Ja... Eredeti game-m van.. :)
THX... [HUN]Cruel -
#15921 LOL! -
#15920 A HiC szerver hivatalosként fut, ezért nem tudsz rá belépni. Ha nem lenne hivatalos, akkor is kidobálna, mert a 3 cd-s verzió különbözik (még patchelve is) az eredetitől.
Ha nem akarsz rááldozni 4K HUF-ot, töltsd le a DVD-s vagy az 5cd-s verziót, és kövesd a banneren található linken leírtakat. (így kell neten játszani) -
siofok #15919 sziasztok
új vok még a multis játékok terén.a hic szerveren nem mindenki játszhat?azért kér jelszót?vagy ha van rá mód,hogyan lehet feljutni?
nagyon szeretném már kipróbálni.régen farcry-oztam már,de multiba még soha ,gondolom még izgalmasabb.
ja,és 3cd-s változatom van,fel patch-elve 1.31-ig.már próbáltam és müxik.ti mint hozzáértők sztetek kell még vmi hozzá hogy ne legyen vele balhé?(mondjuk kidobál meg ilyesmi)
mert hallottam hogy a 3cd-s nem a legjobb változat.segítséget előre is köszönöm -
#15918 Csak egy tanács , tölcsd le a dvd változatot! -
#15917 Csak 1-et :) (meg mellé egy kancsó bort ).De a mecsen a pia nem volt gond , legalábbis ugyemlékszem :) -
#15916 Gratulálok az 5:2-höz az X ellen! -
#15915 -
#15914 ja, csak mentés hekkel sikerült, az uccsó pálya meg csak god móddal. ízin... -
#15913 Végignyomtam a singlet. Iszonyatosan brutális játék! -
#15912 szerintem a punkbuster a csalókat hivatott kiebrudalni -
Cicero #15911 Elolvastam De nem találok semmit CD-keyre utalót... -
Stalker #15910 Olvasd el az "így kell neten játszani"-ban leírtakat... -
Cicero #15909 Szóval igazi cd-key kell... na ezt benéztem. Multiplayer demo nincs? Mert kipróbálnám amielőtt megveszem... -
Cicero #15908 Jaj ne! Van benne punkbuster!!! Akkor ha nincs igazi cd-keyem ki fog !Arghhh!!! -
Cicero #15907 Háááá! Mindjárt lejön a 3-as CD! -
Cicero #15906 Szép a víz... Lighting and Treble... Kellhet ide egy nagy- nagy videó kártya... de végülis a gépemen a Doom 3-is elment Ultra grafikán úgy hogy nem szaggatott, csak akkor amikor 5-en voltak a képben. -
Cicero #15905 De multiplayerben szarabb a grafika? Mert jáccanék Far Cry-t multiban... csak multiban. Utálom az SP-t... -
Stalker #15904 Lol, hány sört ittál? :) -
CUCLI #15903 őő eh moderáld magad pls. htx.
végén megbaxnak a modetátorok -
#15902 hajrá :)
CTF nincsen? nem normalis ez a crytek :( -
#15901 Amugy hogy a faszba lehet hogy elnéztük? -
#15900 Ma este -=x=-JohnDoe vs Balfasz végre :) mily rég óta várom ezt a napot :) remélem nyerünk .Kemény mecs előtt állunk nyernünk kell!!Hajrá HiC!! -
#15899 Amugy egy előnye van ha ma nyerünk töbet kapunk :) -
#15898 a jóóóóó büdös kurva retkes faszba , én meg aszitem funwar , ha ezt tudom nem megyek bele ilyen nyugotan HOGY LAGOLJUNK CSAK OTT A SZERVERÜKÖN , na mindegy baszák meg , ez vért kivan lesz még ennek viszavágólya és én mondom nektek szétbaszuk őket.Kurva élet csak kicsit javuljon a net és Dömi is tugyon jáccani , jön még borúra derü.
Ténleg dömi szóljál már be valamit , kurvaanyáz is ha kell mert az a net lófasz ami neked van!. -
#15897 Mondjuk valami hasonló :
-
#15896 Dehogy !!!Ez tök minimumon van szerintem és multi közben .Nézd meg singlében fullon és leesik az állad !