24504
  • Cicero
    Ilyen grafja van a Far Cry-nak?
  • lac coo
    Hát ez van ! A lagghoz képest meghogy a tavalyi kupa másodikkal játszottunk -életünkben ekőször láttuk ezt a mapot - jól helytálltunk ! (Mondjuk ha néha edzenénk is.....)
  • CUCLI
    nem. csak ha jól tudom arról volt szó hogy az m8yp elleni war az funwar és hogy nem vérre megy. ehez képest buktunk 17 pontot és most 17. a hic
  • lac coo
    Mi ez , demo ?
  • CUCLI
    b+. láttátok már?: 4193701 1 Mar m8yP dune_day/jungle 2 3 - 17
  • gorsal
    írni se tok... na mindegy... jó magammal csetelgetni éjszaka
  • gorsal
    ööö ok. túl késő van, most vette mcsa készre LOL
  • gorsal
    3000? megdöntötted a rekordot! LOÁL de még nem hiteles, nincs screenshot!
  • DoMI
    Talán így látszik. ulost
  • DoMI
    Felment 3000-re is, csak már nem tudtam screenshotot csinálni :).
  • DoMI
    Sziasztok. Egy szép kerek számmal szolgálok ma nektek :). ulost
  • XeeN
    By The Way = Juteszembe.
  • lac coo
    Mi az a Btw ?
  • Stalker
    Micsoda offparádé... :P

Btw: TS?
  • XeeN

Akkor ma este egy Mario paty?
  • lac coo
    Ja... visszatérek Super Mariohoz , az legalább nem laggol !!!
  • I love Techno
    Előző Lac-coo-nak :)
  • I love Techno
    Sajnos igazadvan már nem is tudom miota nem far cry-oztam (5 percnél többet egy nap) , és forumra is napok kihagyása után fel felnézek és van egy két uj uzenet.(Nagyon kár hogy a földkerekség egyik legjobb játéka magyarországon a sok pénzhajhász netszolgáltato miatt élvezhetetlenné válik)
  • I love Techno
    csak itt ugye helyben marad a zászló :)
  • I love Techno
    jaja ez is ctf:)
  • I love Techno
    Ha ctf kell akkor .... én mostanság sof2-őzök :)
  • Purgatorium
    Megvárom még ingyé adják
  • grebber
    Lehet hogy már volt de a gam immár csak 3990 Ft.
  • Ability
    ... vagy ott van a Tacto MOD is, az is CTF-es stílus :))

Ez a MOD néha szokott futni, de nem sűrűn. Az a gond, hogy a legtöbb embernek nincsenek meg az új mapok, modok stb... így mi sem rakunk be ilyeneket, mert ilyenkor kb 5-6 ember szokott lenni a szerveren, ami hát elég gyér... :) Ha sok ember jönne még így is, akkor benyomnánk az új, igényesebb mapokat is... :) (Csak akinek meg vannak ilyenek, azok sűrűn a Scarface-re mennek, szóval ilyenkor nem nagy a forgalom a szerveren )
  • Iminyó
    De alapból nincs benne... :) vagy csak az én példányomból hiányzik?
  • Stalker
    CTF mod van ;)
  • Iminyó
    CTF nincs...
  • arty
    én délután pár orát játszottam HOC szerveren, nem nagyon volt gond :) csk lehetne változatosabb a pálya és játékmód felhozatal...

pl kis CTF nem szokott lenni?
  • magus755
    Sziasztok felraktam azt a patchet ami kilövi a lan ip cimet de nem tok csinálni szobát és ráadásul sehova nem tok bemenni játszani hogy tudom visszacsinálni???
  • lac coo
    Eh...A szar magyar net miatt elmegy mindenkinek a kedve a Far Cry-tól...100% lagg 0% játékélmény...Már a topic is haldoklik....
  • arty
    amugy, sikerült felraknom az 1.31-et!

feltettem az 1.3ast mégegyszer, ez létrehozta az 1.31hez kellő .reg bejegyzéseket, így már feltelepült rendesen az 1.31 ... :)

ma játszottam HOC szerveren, szeretem ezt a játékot, erre kell ujra meg ujra rájönnöm ... :) assault rulz :)
  • I love Techno
    Ha vazz lehet kicsit durva leszek , de egy kicsit vagyok , ugyhogy , nem tudom honnan szerzitek a 3cd-és verziókat , de a lényeg hogy egy fos és nem értem mi a faszért szenvedtek ahelyett hogy letöltenétek azt a kurva dvd-és verziót.(Aki nem szereti vagy nem tuggya megvenni a programokat , játékokat az szerezzen be vmi fasza kis letöltőprogramot pl : dc-t , ezen keresztül lelehet tölteni bármit , a Far Cry dvd-és verzióját is).
  • Ability
    Elvileg most is müxik az, csak a javításokat egyesével kell felrakni az 1.1-el kezdve :)
  • Duddits
    Amíg ment.
  • Ability

Ühüm... akkor probáld ki azt a reg bejegyzést... anno sokan használták.. :P
  • vki
    Megvenném, ha:
    1, nem kellene a havernak is
    2, ha a PS2-esem nem most ment volna tönkre, és nem kellett volna lenullázni a keretemet.

Sajna ez itt a baj.
    A névnapom meg március nyolcadikán lesz, de ha anyáméknak felhoznám a témát, lazán elzavarnának a sunyiba (mondván, hogy mi a francnak nekem annyi játék)
  • vki
    Nekem a 3 cd-s verzió van meg, az eredeti honlapon már nincs fenn az 1.2, mivel azt írják, hogy az 1-es után jöhet a 3-as, majd a 31-es. De nekem így sem jó!
  • Ability
    Vki: Szerintem is jobban jársz a DVD-s változatztal, de akár meg is vehetnéd, nem túl drága (3990Ft,-)

Ha esetleg nem működne a cucc, amit leszedtél DC-ről, akkor ezt is lesd meg...

Far Cry registry bejegyzés

...erre rányomod az 1.1-et és így tovább. Elvileg mennie kéne, de nekem még erre se volt szügségem soha, szóval biztosat nem tudok mondani... :)
  • Ability
    Én nem balhéztam, ő kavar itt össze- vissza.. :)

Nekem azt mondta, akinek 3 CD-s változaza van, hogy neki nem lehet egyből az 1.3-asat felrakni, hanem csak sorjában... Én nem tudom biztosra, mert nekem mindig is DVD-s volt, mellesleg most fogom eredetibe megvenni... :)
  • vki
    Már megtaláltam a Myth-es hülyeséget. (DC++) remélem mostmár működni fog, de ha nem, akkor letöltöm.