24504
  • Iminyó
    Konkrétan a SOF2-es BALFASz szerverre gondoltam, kedvet kaptam egy kicsit a pörgős azonnal ölölős lövös cucchoz, meg egy kicsi nosztalgia...
  • Stalker
    no recoil cheatnek hívják, egy "sima" punkbuster nem véd ellene
  • gTWELVE
    ez a full felbontás nincs lekicsinyítve LOL
    Az elég érdekes cheat, hogy nem kell töltenie.. kis előny, másokkal szemben. tapastalatom szerint csak az ACC,meg az ACP-s szerverek érnek valamit csalásellen ubis punk buster semmit nem ér. :( ez van.
  • gTWELVE
    itt egy pic,hogy megymost a FC :D
  • Cruel5
    Ja,mégegy dolog lenne.
    Ezt csak érdekesség képpen.
    Érdekes cheat-et vettem észre az egyik szerveren.
    Egyik francia csóka úgy lövöldözött, hogy nem kellett
    közben töltenie. Tehát míg én 2x tárat cseréltem Ő folyamatpssan lőtt.
    Pedig punkbusteres szerver volt.
  • gTWELVE
    Ok! Most kicsit sok a meló, meg mike-om Zsénél van, venni kell egy másikat. meg kifingott a 9600os most mx400van :D tök laza. ja meg kikapcsolták a netem, kis félreértés, holnap lövik vissza. jah meg elötte szar volt a procim, azt is csere, aztán fingott ki a vga.. igen..mi jöhet még?! :D
  • Cruel5
    Hali!

Szerver indítással kapcsolatban lenne kérdésem.
    Van ez a (Far Cry v1.3 Remove LAN IP Restriction.exe) cuccos,
    ezzel elértük a cimborámmal,hogy már lárszik a szerver a
    hivatalos listában.
    Viszont az a probléma hogy nem aktív.(szürkeszinü nem lehet belépni)
    Mit kéne még tenni,hogy működjön?
    Esetleg az UBI-nál regisztrálni kell,hogy aktíválodjon?
    Előre is köszi!

• I love Techno
    Az a sok fránya program.
  • Kozman
    Lac-coo!....felmerült régen a megagirl-es csalásrol készült video...
    Az megvan?vagy egy linket tucc adni
  • Ability
    Ja és ZeD! A dátum ne zavarjon meg, mert teli volt ilyen bejegyzésekkel. Találtam ma reggel 8 órásat is, de mind ugyan az volt: readme.txt :)
  • Ability
    A tűzfalamba van egy bizonyos "hirdetés szűrő", ez kavart be. Csak én meg nem is gondoltam erre, mert ezt mindig ki szoktam kapcsolni, mert van erre egy jobb cuccom, (most úgy látszik elfelejtettem)és az is fura volt, hogy más topicba látszottak a bannerek, szóval nem is gondoltam eleinte erre. Aztán egyik nap bemérgeltem magam, azt minden szar programot, aminek köze lehet a nethez ilyen szinten azt végig túrtam, és megláttam, hogy az a szemét "hirdetés szűrő" nincs kikapcsolva :DDD

Most már a tűzfalasat teljesen kinyomtam, a másiknak meg ugye már előtte is engedélyezve volt ez a banner, úgyhogy csak egy katt volt, és már látom is :PPPP
  • Ability
    Szeva!

Gyorsan belenéztem a log-ba, és teli volt ilyen bejegyzésekkel:

"[03.06.2005 13:31:55] Whitelist violation (readme.txt) from (slot #10) $2Z$1e$2D"

Na most az a helyzet, hogy az FCData-ban NEM tárolhatsz az alapfájlokon, és a zzFarCryMP.pak-on kívül más fájlt, könyvtárt, semmit... :)A fenti kis idézésben meg lehet látni, hogy pl van egy bizonyos readme.txt,(is) amit szintén nem odavaló. :P

Szóval majd pucold ki az egészet, és csak ezek a fájlok legyenek benne:

Localized (Könyvtár!)
    CCGF_CACHE.PAK
    effects.pak
    Music.pak
    Objects.pak
    Objects1.pak
    Objects2.pak
    Scripts.pak
    Shaders.pak
    Sounds.pak
    Textures.pak
    Textures1.pak
    zzFarCryMP.pak

Én meg majd ha kicsit összekaptam magam, akkor részletesebben is átfutom a log-okat, mert most csak belenézegettem, és ezeket szúrtam ki hirtelen.
  • ZeDapo
    Hali emberek csak azt szeretném megkérdezni hogy ha a pb állandóan azzal a hibával kickel hogy File White list akkor mi a tehendő???
    Plz segítsetek thx!!!
  • lac coo
    Ha jó lesz a gépem , nem tudtok kirúgdosni onnann.....
  • I love Techno
    Mi volt a gond?
  • I love Techno
    *H!C* tagoknak szeretném üzenni hogy figyeljék a clan base calendariumot mert egyre keveseben jelenünk meg ts-en , ami ezen a héten nem nagy gond mert nincs elvileg mecs , de bármi kis funwar is előfordulhat ezen a héten is , jővő héten pedig lesz 4 kőkemény meccsünk , ugyhogy aki ráér kérem feltétlenül jelennyen meg (a mecsnapokon legalább).
  • I love Techno
    Vagy cseréld le az alaplapot vagy ha nem akarod , 2-3 ezer forintért már elég jó hütést lehet venni a chipset-re (én is vettem és sokat jelentett , mostmár jól lehet húzni bent mindent és az alaplap megse érzi).
  • I love Techno
    Milyen szerverre?
  • lac coo
    Na olyan szar már az alaplapom ,hogy kb 10 perc játék után lekapcsol a gép mert eléri a chipset a 80 fokot !!!Holnap viszem szervízbe van nagy tápom meg kurva gyors alaplapom , remélem utána többet tudok majd játszani ....Meg nem szaggat majd mint az állat ...
  • andriska
    thx!
  • lac coo
    Van egy word dokumentumom de nincs word-öm , mivel tudnám mégis megnézni esetleg ?
  • Iminyó
    A szervereteken eredeti vagy esetleg 'biztonsági másolattal' is fel lehet-e menni?
  • ati2002
  • Iminyó
  • Duddits
  • andriska
    Miért nem tudom megvátoztatni a render modot?
  • Iminyó
    Földmérő mivoltamból...
  • lac coo
    Miért mész te terepre ??????
  • Iminyó
    Jó dolog: Már nem kell kimennem terepre (nem fagy szét a , Rossz: Megfáztam és két napja nem tudok egy jót szundítani...
    De gondolom nem erre votál kíváncsi
  • lac coo
    Én is besz..ptam ! Gondolhatod...De jó megcsinálták ...
  • Iminyó
    Miért haragudnék, csak a pöcörőket lehet így besz*patni... (meg nem igaz az hogy nem lehet bezárni). Tényleg jópofa volt...
  • Duddits
    Sziasztok!

1 hét alatt történt itt valami jó, esetleg rossz dolog?
  • lac coo
    Jó , de azért nem haragszol remélem ?
  • Iminyó
    Mókásvolt...
  • lac coo
    Ezt csekkoljátok nyugodtan beléphettek én már néztem nem vírusos !!!
  • Ability
    Na megtaláltam a megoldást...
    ... most már nálam is látszik a banner
  • I love Techno
    Max az fps érdekes belőle ugyhogy nem túl jó kiiratni akor inkább vmi külön kis programot pl : fraps-ot érdemes fölrakni és azzal nézni az fps-t (mert a displayinfo a fél képernyőt eltakarja).
  • grebber
    Lesz ez PS2-re??
  • Dikri
    Thx a parancsot :)
    Lenne még kérdésem. Milyen grafikai beállitásokkal lehet eltüntetni a ködöt, hogy messziről is lehessen snippázni? Mert 270m-nél nem látok messzebbre :(
  • CUCLI
    dvd verziót kellett volna szedni