24504
-
#16104 Konkrétan a SOF2-es BALFASz szerverre gondoltam, kedvet kaptam egy kicsit a pörgős azonnal ölölős lövös cucchoz, meg egy kicsi nosztalgia... -
Stalker #16103 no recoil cheatnek hívják, egy "sima" punkbuster nem véd ellene -
gTWELVE #16102 ez a full felbontás nincs lekicsinyítve LOL
Az elég érdekes cheat, hogy nem kell töltenie.. kis előny, másokkal szemben. tapastalatom szerint csak az ACC,meg az ACP-s szerverek érnek valamit csalásellen ubis punk buster semmit nem ér. :( ez van. -
gTWELVE #16101 itt egy pic,hogy megymost a FC :D -
Cruel5 #16100 Ja,mégegy dolog lenne.
Ezt csak érdekesség képpen.
Érdekes cheat-et vettem észre az egyik szerveren.
Egyik francia csóka úgy lövöldözött, hogy nem kellett
közben töltenie. Tehát míg én 2x tárat cseréltem Ő folyamatpssan lőtt.
Pedig punkbusteres szerver volt. -
gTWELVE #16099 Ok! Most kicsit sok a meló, meg mike-om Zsénél van, venni kell egy másikat. meg kifingott a 9600os most mx400van :D tök laza. ja meg kikapcsolták a netem, kis félreértés, holnap lövik vissza. jah meg elötte szar volt a procim, azt is csere, aztán fingott ki a vga.. igen..mi jöhet még?! :D -
Cruel5 #16098 Hali!
Szerver indítással kapcsolatban lenne kérdésem.
Van ez a (Far Cry v1.3 Remove LAN IP Restriction.exe) cuccos,
ezzel elértük a cimborámmal,hogy már lárszik a szerver a
hivatalos listában.
Viszont az a probléma hogy nem aktív.(szürkeszinü nem lehet belépni)
Mit kéne még tenni,hogy működjön?
Esetleg az UBI-nál regisztrálni kell,hogy aktíválodjon?
Előre is köszi!
-
#16097 Az a sok fránya program. -
Kozman #16096 Lac-coo!....felmerült régen a megagirl-es csalásrol készült video...
Az megvan?vagy egy linket tucc adni -
#16095 Ja és ZeD! A dátum ne zavarjon meg, mert teli volt ilyen bejegyzésekkel. Találtam ma reggel 8 órásat is, de mind ugyan az volt: readme.txt :) -
#16094 A tűzfalamba van egy bizonyos "hirdetés szűrő", ez kavart be. Csak én meg nem is gondoltam erre, mert ezt mindig ki szoktam kapcsolni, mert van erre egy jobb cuccom, (most úgy látszik elfelejtettem)és az is fura volt, hogy más topicba látszottak a bannerek, szóval nem is gondoltam eleinte erre. Aztán egyik nap bemérgeltem magam, azt minden szar programot, aminek köze lehet a nethez ilyen szinten azt végig túrtam, és megláttam, hogy az a szemét "hirdetés szűrő" nincs kikapcsolva :DDD
Most már a tűzfalasat teljesen kinyomtam, a másiknak meg ugye már előtte is engedélyezve volt ez a banner, úgyhogy csak egy katt volt, és már látom is :PPPP -
#16093 Szeva!
Gyorsan belenéztem a log-ba, és teli volt ilyen bejegyzésekkel:
"[03.06.2005 13:31:55] Whitelist violation (readme.txt) from (slot #10) $2Z$1e$2D"
Na most az a helyzet, hogy az FCData-ban NEM tárolhatsz az alapfájlokon, és a zzFarCryMP.pak-on kívül más fájlt, könyvtárt, semmit... :)A fenti kis idézésben meg lehet látni, hogy pl van egy bizonyos readme.txt,(is) amit szintén nem odavaló. :P
Szóval majd pucold ki az egészet, és csak ezek a fájlok legyenek benne:
Localized (Könyvtár!)
CCGF_CACHE.PAK
effects.pak
Music.pak
Objects.pak
Objects1.pak
Objects2.pak
Scripts.pak
Shaders.pak
Sounds.pak
Textures.pak
Textures1.pak
zzFarCryMP.pak
Én meg majd ha kicsit összekaptam magam, akkor részletesebben is átfutom a log-okat, mert most csak belenézegettem, és ezeket szúrtam ki hirtelen. -
ZeDapo #16092 Hali emberek csak azt szeretném megkérdezni hogy ha a pb állandóan azzal a hibával kickel hogy File White list akkor mi a tehendő???
Plz segítsetek thx!!! -
#16091 Ha jó lesz a gépem , nem tudtok kirúgdosni onnann..... -
#16090 Mi volt a gond? -
#16089 *H!C* tagoknak szeretném üzenni hogy figyeljék a clan base calendariumot mert egyre keveseben jelenünk meg ts-en , ami ezen a héten nem nagy gond mert nincs elvileg mecs , de bármi kis funwar is előfordulhat ezen a héten is , jővő héten pedig lesz 4 kőkemény meccsünk , ugyhogy aki ráér kérem feltétlenül jelennyen meg (a mecsnapokon legalább). -
#16088 Vagy cseréld le az alaplapot vagy ha nem akarod , 2-3 ezer forintért már elég jó hütést lehet venni a chipset-re (én is vettem és sokat jelentett , mostmár jól lehet húzni bent mindent és az alaplap megse érzi). -
#16087 Milyen szerverre? -
#16086 Na olyan szar már az alaplapom ,hogy kb 10 perc játék után lekapcsol a gép mert eléri a chipset a 80 fokot !!!Holnap viszem szervízbe van nagy tápom meg kurva gyors alaplapom , remélem utána többet tudok majd játszani ....Meg nem szaggat majd mint az állat ... -
#16085 thx! -
#16084 Van egy word dokumentumom de nincs word-öm , mivel tudnám mégis megnézni esetleg ? -
#16083 A szervereteken eredeti vagy esetleg 'biztonsági másolattal' is fel lehet-e menni? -
#16082 #16030 -
#16081 -
#16080 -
#16079 Miért nem tudom megvátoztatni a render modot? -
#16078 Földmérő mivoltamból... -
#16077 Miért mész te terepre ?????? -
#16076 Jó dolog: Már nem kell kimennem terepre (nem fagy szét a , Rossz: Megfáztam és két napja nem tudok egy jót szundítani...
De gondolom nem erre votál kíváncsi -
#16075 Én is besz..ptam ! Gondolhatod...De jó megcsinálták ... -
#16074 Miért haragudnék, csak a pöcörőket lehet így besz*patni... (meg nem igaz az hogy nem lehet bezárni). Tényleg jópofa volt... -
#16073 Sziasztok!
1 hét alatt történt itt valami jó, esetleg rossz dolog? -
#16072 Jó , de azért nem haragszol remélem ? -
#16071 Mókásvolt... -
#16070 Ezt csekkoljátok nyugodtan beléphettek én már néztem nem vírusos !!! -
#16069 Na megtaláltam a megoldást...
... most már nálam is látszik a banner -
#16068 Max az fps érdekes belőle ugyhogy nem túl jó kiiratni akor inkább vmi külön kis programot pl : fraps-ot érdemes fölrakni és azzal nézni az fps-t (mert a displayinfo a fél képernyőt eltakarja). -
#16067 Lesz ez PS2-re?? -
Dikri #16066 Thx a parancsot :)
Lenne még kérdésem. Milyen grafikai beállitásokkal lehet eltüntetni a ködöt, hogy messziről is lehessen snippázni? Mert 270m-nél nem látok messzebbre :( -
CUCLI #16065 dvd verziót kellett volna szedni