24504
  • andriska
    Ha a ti PB-teket rakomfel,akkor fel fogok tudni menni más PB-s szerverekre is?
  • Ability
    Valszeg ott tudnak segíteni, mivel ők írták a programot :PPP

Vagyis Roadside, az egyik admin, és Ő mindig segít az ilyen bajokon... :)
  • andriska
  • XeeN
    No, igen. Ezért szar a HalfLife 2, DOOM3 páros is. Az a sok hüje monszta. Bár szerénységem szerint az előző kettő game a nyomába sem ér az FC-nek. Akár hogyan is erőltetik azt sok helyen. HL2 az év játéka? Nevetséges. Azt 1x kínloódtam végig, a doom 3-at 1x sem, ezt pedig most játszom kb6x, persze realisticon. Valószínűleg azért, mert még tegnap is találtam olyan útvonalat pl a treehouse-on, amiről eddig fingom sem volt. D3-ban, HL2-ben igencsak meg van kötve az ember keze a pálya telsesítésekor. Ebben a játékban nekem a szabadság ill AI jön be legjobban. (Persze a grafika sem kutya. :) )
  • Captain Sparrow
    Elfogadhatót én sem tudok..jó lehet hogy ilyen a játék meg illik a story meg minden de igy egyszerüen nem jön be!
    Sokkal jobb lenne ha végig emberek lennének..
    most nem csak azért mert gyengébbek hanem valahogy nekem ugy jobban teccik :D
  • XeeN
    Ezt már sok mindenkitől hallottam, de nem értek vele egyet. Esetleg Te kifejtenéd miért? (Mivel mások sem tudtak igazán elfogadható magyarázattal szolgálni.)
  • XeeN
    A HOC bencs nekem sem enged ezekbe beleszólást ezzel a driverrel. Asszem valamelyik 66.xx-esnél még választhattam SM2.0b és 3.0 között, most nem.

Ha viszont nagyon szeretnél speckó beállításokat, használd a
    Three: set 1 Custom config File menüpontot. Szvsz max ebben lehet beállítani a HDR-t a teszthez.
  • Captain Sparrow
    tuggyátok melyik a legjobb játék??
    a far cry
    és tuggyátok medig?
    amig nicnsenek szörnyek...
  • XeeN
    Ha minden maxon van, akkor konzolba r_HDRRendering 1-8 (vagy 9, már megint nem jut eszembe).
  • gTWELVE
    spec eszembe se jutott a hoc forum.. thx.
  • gTWELVE
    bazz.. prohardware-n próbálkoztam, de senki semmi értelmeset nem mondott.. rakjam fel az 1.3patchet.. kész.. és így egyéként tényleg segítenek mindenkinek, csak nekem nem.. mert nem tudnak. de legyen bepróbálkozom HOC forumon is. nátha ott értelmesebb emberkék vannak.
  • Ability
    Miért nem kérdezed meg Tőlük? :) Mindenkinek segítenek, adnak tanácsot...

HardwareOC Fórum

Valahol volt neki egy topic, de ott van a kereső is, csak jól kell beállítani. Ha meg nincs neki topic ( mert még a régi fórumba volt esetleg), akkor nyitsz egyet... :P

• gTWELVE
    még mindíg azon vagyok kiakadva,hogy Gors gefjén miért nem jelenik meg hardwareOC FarCry benchmarkban, hogy lehesen választani. se sm3, 2,1 se HDR.. nem értem. Pipeline feloldás elött se, után.. de ha jáccol és very highra raksz mindent akkor sm3.
  • gTWELVE
    hdr-thol kapcsolod be?
  • gTWELVE
    nah, ezt berakom, bocs a modemesektől.. hogy ennyi kép de marha screenje után ez nagyon LOL
  • XeeN
    Az jó lesz, mert éppen most cseréltem le egy fullos képre az alőzőt. (Ez max/HDR-es)
  • gTWELVE
    megkeresem a vízesést,azt megmutizommost mien mx400al.. LOL..
  • XeeN
    Egy újabb gyöngyszem, a Treehouse nevű mapról:

• XeeN
  • Iminyó
    Most OFF-olok egyet:
    A kedvenc kérdésemre a válasz (Hogyan kell megközelíteni a táblával jelzett helyet, ha ott gyalogos közlekedik): Járműve nagy sebessége keltsen félelmet a gyalogosban, hogy csökkenjen a biztonságérzete, és ne akadályozza Önt a továbbhaladásban...
    [Yeah, Carmageddon ]
  • Iminyó
    Nem ma, most igaz, hogy nem mentem melózni, de estem megyek a Petzválba Kersz vizsgára és nem szeretném, ha még 1* kéne mennem

Már a hátam közepén kezdenek kifelé jövögetni, a különbörő okosságok...
    [akkor mér' nem tanulsz kecseg? ]
  • XeeN
    Pier, utolsó előtti checkpointtól nem messze, az út mellett balra van egy kis folyó, azon kell visszafelé úszni. :) Van még egy durva hely, azt is megkeresem mindjárt.
  • XeeN
    Nem ma?
  • gTWELVE
    akkor kira.
  • Iminyó
    Még nem késtél el vele... de majd csak holnap lesz a napja, hogy céltábla leszek.
  • gTWELVE
    nekem még old's cool névtáblám van.. :D
  • gTWELVE
    Marha! Holkészült a singles kép? Mentor Sok sikert! ha még nem késtem el vel..
  • XeeN
    Az első kép realisticon játszott singleből származik, ahol nem igazán szoktam nézelődni, a másodikban 2 erős játékost lőttem le egymás után, közelharcban. Nálam mindkettő csodaszámba megy.
  • lac coo
    Hát...Ezt most nem értem... Mi ebben a ritka pillanat ?
  • XeeN
    Kettő, a maga nemében ritka pillanat:

• Iminyó
    Köcce, de inkább egy tárat adj
  • Iminyó
    Miért meglepő, nagyon pöpec játék... Régen nagyon jókataprítottam benne, csak most attól félek hogy 'elszoktam' tőle és leszek
  • XeeN

Sok sikert! (Akarom mondani kéz és lábtörést... Esetleg egy kalappal? )
  • I love Techno
    mármint azon lepődtem meg hogy vki akar még sof2-őzni.
  • lac coo
    Most telepítek remélem jobb lesz a gépem , azt megyek agyonlövök mindenkit...
  • Iminyó
    Köszi, szerintem szombaton felnézek...
    Holnap magyek Kreszre szorítsatok nekem
  • andriska
    Nem kell eredeti cd kulcs!
  • Iminyó
    Jaja azt levágtam, de azt még nem árultad el, hoogy az a szerver tört-e...
  • I love Techno
    mert én is sof2 őztem 1 évet meg most pár hete megint visza visza nézek ja és anak a klának tagja is vok akiké ez a szerver :)
  • I love Techno
    Akkor jól értetem csak nem hitem szememnek