24504
  • Stalker
    Adam, várom a válaszod...
  • Ability
    Itt a Balfasznak beigért fotó. Lopják a nevetek stílusát! :)

Van egy olyan érzésem, hogy a [No-FeAr]klán volt, mert az egyik (merthogy többen is voltak egy időben) átnevezte magát, de béna volt, és nem tudta végig írni a nevét, viszont az eleje, az pont úgy kezdődött mint a [No-FeAr]kláné.
  • I love Techno
    pihentem egy keveset:)
  • I love Techno
    Amugy most keltem ki az ágyból:)
  • I love Techno
    Nem időhúzás inkább gyakorlás:)
  • I love Techno
    Most is csak ökörködök.Amugy sem muszály jáccaniuk ha csak rinyálni tudnak meg ha nem tudnak vesziteni.
  • Guer
    Na hi all!
    Már egy orája olvasgatom visszafele a forumot de nem találtam választ pedig többen is megkérdezték.
    A fél játék kék!
    kékek az emberek a fegyvertüz meg még csomo minden aminek nem kéknek kéne lennie.
    A helpet elöre is THX!
  • Stalker
    Végre újra megy az összes UBI szerver!
  • Ability
    Lehet, nem hivatalos, és 'szabályszerű', de fair volt minden képpen. Mi egyébként nem nagyon játszottunk még ilyen kaliberű meccseket, és szinte mondhatni, hogy nekünk ez újnak számított, ők pedig a ClanBase-re hivatkoztak. Csak mindannyian úgy voltunk vele, hogy egyenlő esélyek megvannak, azt kész! Majd legközelebb már a hivatalos 'szabályok' szerint nyomjuk, de mint mondtam, nem hiszem, hogy ez olyan nagy hátrányt jelentett volna bárkinek is.

SZVSZ!
  • Ability
    Igen, tudom! :)
    Csak akkor már annyit nyávogtak, hogy attól voltunk készek! :D Akkor már nem nagyon érdekelt mindekt, mert a következő pályán meg ők lettek a támadók (ez le volt zsírozva), és a lehetőség nekik is adott volt! Ha ők is elfoglalják hamar a zászlókat, akkor mi sem rinyáltunk volna, hogy kevés az idő. AZt hiszem, hogy legközelebb majd mindannyian megpróbálunk "hivatalosan játszani", de nem hiszem, hogy ez olyan nagy gond lenne bárkinek is, mert ha ők egyszerűen nem tudták elfoglalni a zászlókat, akkor minek húzzuk az időt? LOL :DDD (Na ez is elég nagyképűen hangzott, de egyébként mi igenis próbáltuk minél hamarabb lezavarni a játékot, mert a csapat nagyrésze csak egy bizonyos ideig ért rá)

Úgy gondolom, hogy fair játék volt, egyenlő esélyek, és a lehetőség nekik is megvolt. :)
  • I love Techno
    Amugy a csapatcsere az a hivatalos klánmecseken.
  • Ability
    Hmm... jó a helyesírásom! :D Kicsit lázban vagyok, meg EGO is enyhén, de olyan jól esett, mert riktán játsznuk, és hirtelen ilyen jól nyomtuk, nálunk a leggyengébb pont a csapatmunka volt, de most az is jól ment SZVSZ! :)
  • Ability
    Igen, nem is egyszer! A mangoriverrel keztünk, és mondták, hogy akkor mehet a játék. Mi mondjuk nekik, hogy oké! 2 perc nem telt el, és a zászlót befoglaltuk, erre ők elkeztek rinyálni, hogy ez nem fair! Nagy nehezen kivasálták belőlünk a restartot. Aztán megint ugyan ez volt, és így ment tovább. 9 perc alatt megvolt a 3 zászló! :)

Erre ők azt mondták, hogy akkor most csapatgyere, mert hogy nekik ne 9 percük legyen. Hát ennyi engedékenység után, már nem engedtük, viszont a másik mapon ők kezdtek, szóval így is fair játék volt szerinem! :) Aztán az airstrippen nem bírták bevenni az első zászlót, azt szeva! A csapatjáték náluk csak az elején ment, a végén olyan gyengék voltak, mint a fene! :)Aztán jöttünk mi, aztán befoglaltuk mint a hármat. Szóval: 6 - 0 :P

Most örül a fejünk! :D
  • I love Techno
    Nekem is kurva jó napomvolt kb 10 orát buszoztam , nem aludtam 2 napja , nem rég értem haza , már alig látok szemüvegben is (és nem csak a pia miatt ).
  • CUCLI
    restartot kértek mert befoglaltátok a zászlót?
  • Ability
    CSááááá!

[HOC] vs. <MoS>: 6 - 0

:DDD Persze a mi oldalunkra...

... olyan fasza gami volt! MAngoriveren a MoS 'csak' 3x kért restartot, mert mindig 2 percen belül megvolt a zászló... :D Taroltunk bajeg! Áááá

• lac coo
    Bocs , de beteg vagyok mint egy kutya nem játszok ma sehol , de látom nem is baj ...
  • Stalker
    ISEG elleni meccs elnapolva március 22. (kedd) 21:00-ra! Ha lehet, mindenki jöjjön aznap legkésőbb 20:00-kor TS-re.
  • Stalker
    Emberek, ts-re pls.
  • gurubefree
    Hello Valkesz
  • Iminyó
    A remény hal meg utoljára...
  • Iminyó
    Én két fájlra emlékeztem, de mindegy... Rrákerestem a fájlnévre és nekem azt bökte ki, hogy a system32-ben van. A gyökérkönyvár itt spec. a c:\winfos\system32 (nálam), de ha tutira mész bemásolod mind a három helyre...
  • XeeN
    Nem igazán értem miért, de a FarCry nem látja pl az UBI oftos szervereket, az EYE viszont igen.
  • Stalker
    Gondolom lesz új sp kampány, talán új mp módok és pályák, ill. remélem egy teljesen új netkód. :P
  • gorsal
    mer Cucli írta h FC pcs kieg, de bazz értelmesebben plz
  • gorsal
    khmm
    akkor megkérdezem megint mi ez az FC exp.pack?
  • balcsi70
    Köszönöm.Letöltöttem,de még kérdezek valamit mert ebben kezdö vagyok.A gyökérkönyvtárat hol találom? Mikor tömöritem ki,simán a Windows mappába,vagy azon belül van valahol?Kösszi.
  • XeeN
    Hali!

Valójában 4 file kell:

Msvcdllek

Egyszerűen tömörítsd ki őket a Win gyökérkőnyvtárába.
  • balcsi70
    Szia.És annyit meg tudnál irni hogy melyik a másik dll. fájl? Mert a haveromnál nincs net.és most letölteném.
  • XeeN
    ÁÁÁ Látszanak az UBI-s szerverek!!!
  • I love Techno
    Egy jó külföldi szerver bérletével clan base ladder első 5 között bérelt helyünk lenne.(szerintem , szerintem)
  • Kozman
    nálam azt a két dll fájlt a bin32 mappába kellett tennem...
  • Iminyó
    Rendicsek.
  • balcsi70
    Ok.Kössz meprobálom.Majd irok hétvégén mit sikerült kihozni.
  • Iminyó
    Ign, egy probát megér, nálam ott van...
  • balcsi70
    Igen 3-cd-s.a 4-en a creck meg magyaritás stb.De nem másoltam át hanem azt raktam fel neki amit az én gépemre.Nállam ment.Akkor oda másoljam amit irtál?
  • Iminyó
    Ez asszem akkor jöne elő, ha csak átmásolod a telepített játékot... Ha jól emlékszem a winfos\system32 könyvtárába kell berakni, de két fájlt fog hiányolni...
  • CUCLI
    Fc pcs kieg :)
  • CUCLI
    3cd-s verzió?
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki segiteni?Felraktam a haveromnak a gépjére a Far Cry-t és nem indul el,ezt irja ki:MSVCP71.dll fájlt kéri.Le is töltöttem és amikor megnyitom azt irja hogy társitás.Azt szeretném kérdezni hogy ezt hova rakjam be,hova társitsam?Mert ha megnyomom megjelenik egy ablak ahol meg kellene keresni amivel társitsam.Én már végigjátszottam de amikor az én gépemre raktam fel nem kért ilyet.Ha valaki tud segitsen.Elöre is köszönöm.