24504
  • I love Techno
    (játékosok között legalábbis)
  • I love Techno
    Gondoltam mert bár nem értek a nethez de egyet tudok hogy nálam gyengébb fel meg letöltése senkinek sincs
  • Ability
    Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak már konkrétan: 512/128-as volt előtte.
  • Ability
    Egy sebesség mérő szerint:

Communications 982.6 kilobits per second
    Storage 119.9 kilobytes per second
    1MB file download 8.5 seconds
    Subjective rating Good

Szóval 1M-re emelték. A feltöltési sebességet még én sem tudom pontonsan, mert ez a teszt helytelen értéket mutat. Én 256-ra gondolok, mert torrenten 30kb/s körül volt az uploadom, de eléggi ingadozott.

Tud valak aránylag pontos tesztelőt, ami upload-ot is mér? Én ezt használtam, de a feltöltést nem méri pontosan. :(
  • I love Techno
    És mennyire volt hátrányban? Mert az én netem emelés után lett 512-128-as.
  • Ability
    Eddig fasza minden, nem vettem észre negatív változást. :P
  • Stalker
    FarCry Maps
  • ricsidi
    Szevasztok megint! Szóval a mp compakt assault pályát keresném. Tudja valaki merre találom? Lécci lécci lécci!!!!!!!
  • CUCLI
    ha szarok ott a serverek vagy valami akkor bizony GIGALAGG
  • Ability
    Kötsög Invitel végre megduplázta a net-sebességem. Kicsit lépéshátrányban vannak. :D Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy FarCry-ban mi vár rám. :D
  • andriska
    sunálya looool
  • I love Techno
    Hogy tudott enyire beszarni? Bár mongyuk most nekem is trüközött a Far Cry-om mert eddig mongyuk fél óra óra játék után lett csak critical ikszepsön (igy jó magyarosan)max de ma elindítom Far Cry-t mondom mi a faszér nem lépteti tovább a kezdeti képet ahol Jack Carver és az ő kis sunálya látható kilépek látom kritikál ikszepsön loooooooool megint inditom megint végül ujrainditástól megjavult de akkor is egyre brutálisabb módon szaródik be ez a játék vazzzeg.
  • lac coo
    Nekem be van szarva a Far Cry-om , nincs razer egerem , a mostani meg 10 hz-en megy , és csak 17 pontot értem el a pozicionálási tesztben !
    És mindenki kapja be aki játszik ,pedig én nem tudok !!!
  • Stalker
    nekem az előző egerem stabil 42 hz-en ment. :P
  • DoMI
    lol
  • I love Techno
    Ja az egér lehet bir annyit de a kezed nem hiszem :) , fél perc fárkrály után cafatokban lóg majd a kezedről a bőr
  • gorsal
    LOOOOOOOOL
  • CUCLI
    amúgy 64bites winen nem akar menni egér driver.
    másik sima winen néztem és driver nélkül max 125Hz volt a legjobb (mx510)
    prósza driverrel is?
  • CUCLI
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gore
    Nekem meg korcs a macskám...
  • gorsal
    asszem itt nekem van a legszarabb egerem :D
  • DoMI
    A sokkal pontosabb célzást értem a gyors mozdulatokra ha pl. 180 fokot kell fordulni akkor elég pontos . Mondjuk 15g gyorsulást bír az egér.
  • gorsal
    höhh az enyém 89nél feljebb nem akaródzik menni
    most Stalki egerére lennék még kivi.
  • DoMI
    Hi. Nekem az egerem 750 Hz-en megy, sőt van amikor felugrik 1000 fölé is és sokkal pontosabban lehet vele célozni mint 200 Hz-en.
  • lac coo
    LOL ! Szép barátaid vannak .....
  • I love Techno
    LoL ha olvasod csak annyi hogy kurvára kezdek bebaszni remélem te is ezt teszed spanyolban , na most megyek egy kicsit jáccani!Jó nyaralást!
  • ricsidi
    Szasztok!

Láttam mára sok nicknek szinezett a neve.Valaki már mondta is mit kell csinálni,valami ctr+alt-é és 1-9-ig szinek,de nem értem.Kifejtenétek nekem, hogy én is díszmagyarban pompázhassak? Más nem találom a neten a compakt és a skydrive pályákat.Valaki tudja hol találom?
    Köszi!! Rik
  • Ability
    Nah a mai gaminak amúgy lőttek részemről... :P Maaajjjdd holnap. :D
  • Ability
    Tudom tesókám.... LoooooL!
  • gorsal
    az előző csak poén volt úgyis én mondom meg ki mikor hol és mit játszik
    lool
  • Ability
    lolka. És szabad kislányoknak este játszani? :D Vagy úgy egyáltalán? :DDD (bajeg kevés olyan nőt ismerek aki ennyire élt volna egy játékot)
  • gorsal
    bazz énsem tudok írni lol
    szal kicsiknek na... szal nekem
  • gorsal
    Szabad a kicsiknkek is játszani este?
  • Ability
    Pffff... nagyon jól töröm madzsart...
  • Ability
    Én mondtam hogy majd fellépek, csak aztán közbe jött egy kis probléma. Majd 8 után felnézek sztem, és akkor majd gamizhatnánk, vagy taktikát megbeszélhetnénk...
  • Stalker
    Már Ability is b@xogat, ezért mondtam neki, hogy estefelé gyertek ts-re, és akkor tudunk edzeni a H!C war szerveren.
  • Gore
    Ha "Error loading level data", akkor egyszerűen nincs fent neked az a map, ami a szerveren éppen fut. Nézd meg a listában, hogy melyik map megy a szerveren, töltsd le valahonnan (Google), majd másold a Levels könyvtárba...
  • Horror
    Sziasztok!néhány szerverre azt írja ki a rámegyek hogy:Error loading level data meg:83.45.23............)Miért mit xacsináljak hogy elinduljon mert ha fent van vagy 10 szerver abból 1 a max ami indul néha meg egy sem már unom:(Help kösz ielőre is a segítséget
  • Gore
    TS2-re van már cuccom... Stalker már megcsinálta.
  • I love Techno
    Ja és önkényesen adhatok belépőt Gore-nak ts2-őre?(mert adok)