24504
-
(játékosok között legalábbis)
-
Gondoltam mert bár nem értek a nethez de egyet tudok hogy nálam gyengébb fel meg letöltése senkinek sincs -
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak már konkrétan: 512/128-as volt előtte. -
Egy sebesség mérő szerint:
Communications 982.6 kilobits per second
Storage 119.9 kilobytes per second
1MB file download 8.5 seconds
Subjective rating Good
Szóval 1M-re emelték. A feltöltési sebességet még én sem tudom pontonsan, mert ez a teszt helytelen értéket mutat. Én 256-ra gondolok, mert torrenten 30kb/s körül volt az uploadom, de eléggi ingadozott.
Tud valak aránylag pontos tesztelőt, ami upload-ot is mér? Én ezt használtam, de a feltöltést nem méri pontosan. :( -
És mennyire volt hátrányban? Mert az én netem emelés után lett 512-128-as .
-
Eddig fasza minden, nem vettem észre negatív változást. :P -
Stalker #16968 FarCry Maps -
ricsidi #16967 Szevasztok megint! Szóval a mp compakt assault pályát keresném. Tudja valaki merre találom? Lécci lécci lécci!!!!!!! -
CUCLI #16966 ha szarok ott a serverek vagy valami akkor bizony GIGALAGG -
Kötsög Invitel végre megduplázta a net-sebességem. Kicsit lépéshátrányban vannak. :D Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy FarCry-ban mi vár rám. :D -
sunálya looool -
Hogy tudott enyire beszarni? Bár mongyuk most nekem is trüközött a Far Cry-om mert eddig mongyuk fél óra óra játék után lett csak critical ikszepsön (igy jó magyarosan)max de ma elindítom Far Cry-t mondom mi a faszér nem lépteti tovább a kezdeti képet ahol Jack Carver és az ő kis sunálya látható kilépek látom kritikál ikszepsön loooooooool megint inditom megint végül ujrainditástól megjavult de akkor is egyre brutálisabb módon szaródik be ez a játék vazzzeg. -
Nekem be van szarva a Far Cry-om , nincs razer egerem , a mostani meg 10 hz-en megy , és csak 17 pontot értem el a pozicionálási tesztben !
És mindenki kapja be aki játszik ,pedig én nem tudok !!! -
Stalker #16961 nekem az előző egerem stabil 42 hz-en ment. :P -
DoMI #16960 lol -
Ja az egér lehet bir annyit de a kezed nem hiszem :) , fél perc fárkrály után cafatokban lóg majd a kezedről a bőr -
gorsal #16958 LOOOOOOOOL -
CUCLI #16957 amúgy 64bites winen nem akar menni egér driver.
másik sima winen néztem és driver nélkül max 125Hz volt a legjobb (mx510)
prósza driverrel is? -
CUCLI #16956 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Gore #16955 Nekem meg korcs a macskám... -
gorsal #16954 asszem itt nekem van a legszarabb egerem :D -
DoMI #16953 A sokkal pontosabb célzást értem a gyors mozdulatokra ha pl. 180 fokot kell fordulni akkor elég pontos . Mondjuk 15g gyorsulást bír az egér.
-
gorsal #16952 höhh az enyém 89nél feljebb nem akaródzik menni
most Stalki egerére lennék még kivi. -
DoMI #16951 Hi. Nekem az egerem 750 Hz-en megy, sőt van amikor felugrik 1000 fölé is és sokkal pontosabban lehet vele célozni mint 200 Hz-en. -
LOL ! Szép barátaid vannak ..... -
LoL ha olvasod csak annyi hogy kurvára kezdek bebaszni remélem te is ezt teszed spanyolban , na most megyek egy kicsit jáccani!Jó nyaralást! -
ricsidi #16948 Szasztok!
Láttam mára sok nicknek szinezett a neve.Valaki már mondta is mit kell csinálni,valami ctr+alt-é és 1-9-ig szinek,de nem értem.Kifejtenétek nekem, hogy én is díszmagyarban pompázhassak? Más nem találom a neten a compakt és a skydrive pályákat.Valaki tudja hol találom?
Köszi!! Rik
-
Nah a mai gaminak amúgy lőttek részemről... :P Maaajjjdd holnap. :D -
Tudom tesókám.... LoooooL! -
gorsal #16945 az előző csak poén volt úgyis én mondom meg ki mikor hol és mit játszik
lool -
lolka. És szabad kislányoknak este játszani? :D Vagy úgy egyáltalán? :DDD (bajeg kevés olyan nőt ismerek aki ennyire élt volna egy játékot) -
gorsal #16943 bazz énsem tudok írni lol
szal kicsiknek na... szal nekem -
gorsal #16942 Szabad a kicsiknkek is játszani este? -
Pffff... nagyon jól töröm madzsart... -
Én mondtam hogy majd fellépek, csak aztán közbe jött egy kis probléma. Majd 8 után felnézek sztem, és akkor majd gamizhatnánk, vagy taktikát megbeszélhetnénk... -
Stalker #16939 Már Ability is b@xogat, ezért mondtam neki, hogy estefelé gyertek ts-re, és akkor tudunk edzeni a H!C war szerveren. -
Gore #16938 Ha "Error loading level data", akkor egyszerűen nincs fent neked az a map, ami a szerveren éppen fut. Nézd meg a listában, hogy melyik map megy a szerveren, töltsd le valahonnan (Google), majd másold a Levels könyvtárba... -
Horror #16937 Sziasztok!néhány szerverre azt írja ki a rámegyek hogy:Error loading level data meg:83.45.23............)Miért mit xacsináljak hogy elinduljon mert ha fent van vagy 10 szerver abból 1 a max ami indul néha meg egy sem már unom:(Help kösz ielőre is a segítséget
-
Gore #16936 TS2-re van már cuccom... Stalker már megcsinálta. -
Ja és önkényesen adhatok belépőt Gore-nak ts2-őre?(mert adok )