24504
  • I love Techno
    Én próbálom noszogatni az embereket dehát senki nem próbál kontaktolni pedig már idejelenne legalább együtt jáccanunk egy kicsit , ugyhogy ha a *H!C*-esekkel nem sikerült kapcsolatotteremtened itt az msn cimem : [email protected]
    majd én segitek.
  • Zsoldos
    Egy jo minosegu optikai 200hz-en a legjobb szerintem.
  • Gore
    Szóljatok hát valamit a CB-es kupáról. Lesz valami gerjedés a németek előtt, vagy esetleg már volt is?
  • ACE
    PS2-s cucchoz van ez? Mert nekem USB-s egerem van
  • gTWELVE
    ott van ahol Laco mondja.. vagy az eszközkezelő, ps2 settings, speciális beállítások.
  • lac coo
    Nekem volt , de én nem értek hozzá kérdezz mást .
  • ACE
    Nekem ott nincs Hz állítási lehetőség...
  • lac coo
    Szerintem ott ahol nézted : vezérlőpult /egér/hardver/speciális beállítások.
  • lac coo
    Hanyatt-egér....
  • ACE
    Hol lehet ezt állítani? Nekem a Microfos Intellimouse-omra 125 Hz-et írt ki.
  • gTWELVE
    kis egér tuning.. most már sokkal jobban szeretem ezt a hülye trackball-t nemm kell 20at scrollozzak ha a képernyő másik oldalára akarok menni, és még pontos is.. :D
  • lac coo
    Igazad van ! Nem is néztem még ,hogy van ilyen beállítás Winfosban .Nekem eddig voltak gondjaim az egérrel , néha picit akadva ment de most minden beállítást kétszeresre allítottam és most tök simán megy .
  • gTWELVE
    nagyon lol dolog történt.. win2k3-at használok most.. és van ilyen opció, hogy a refresratetlehet állítani az egérnek. Olvastam Prohardware-en Razer egérről. ott volt egyilyenprogi. néztem akkor XP-alatt optikai 100mhz, tracball(az van most is)45mhz.. nah most fölkurtam 200mhzre..és megy, olyan simán megy mint egy állom. jobb mint az optikai.. :DDDDDD
  • gorsal
    LOL
  • gTWELVE
    bocs skacok, ezt most muszály beraknom ide.. fetrengek a röhögéstöl, pedig nem szoktam..
  • CUCLI
    Toturials
  • CUCLI
    asszem farcryhqn van pár toturial. azokat nézd meg.
  • gurubefree
    Segithetne valaki a pálya készítésben.

thx / GuruZo /
  • I love Techno
    Én se értek hozzá csak tapasztalatból tudom hogy énnekem mikor az átlagosnál nagyobb a pingem (és a játékos ismerőseimnek is ez a tapasztalata) alig tudok (tudunk) vkit lelőni , de némely játékos meg több százas pingel lelő mindenkit.(ebből gyanítom hogy van ilyen csalás is , meg persze más multis játékokból is hallottam hogy van ilyen).
  • Gore
    Mint laikus gondolom, hogy ilyenkor valami feltöltést kell indítani, vagy a program, ha van ilyen, akkor uploadot csinál. Ilyenkor a tag pozicióját akadozva kapja a szerver, míg a zavartalan letöltés miatt ő lát mindenkit lagmentesen. Gondolom nem ilyen egyszerű, mert ugye ha ő lő, akkor azt sem kapja meg a szerver rendesen stb. stb. Nem tom.
  • I love Techno
    Erről a megnézni hány golyó-ból lyut eszembe , sajnos vannak olyan csalások mint pl laggcheat aminél ugye azért találják el az illetőt kevésszer mert ő a többikeknek kurvára laggol de ő valahogy tök simán lelő mégis mindenkit , ezt nem tudom hogy csinálják vagy olyan programot irnak a játékhoz hogy ők teljesen laggnélkül láttyák a játékot viszont a többi játékosnak laggolnak , vagy simán bekapcsolnak vmi letöltés félét de ez esetben akor valszeg kell nekik egy aimbot mert nagy pingel szerintem nem lehet célozni(vagy mindkét verziót együtesen).(persze nem kell minden nagy pingűre vagy laggolósra azt hinni , hogy csal csak sajnos van ilyen is....)
  • lac coo
    Szerintem aki engem lelő , az mind köcsög csíter !!!
  • Gore
    Hi!
    Kezdetben engem is nagyon idegesített a lecsalózás és párszor tényleg álnéven toltam, mert néha úgy éreztem, hogy csak a nevem miatt írja az aktuális nyomi.
    Valóban meglepő lehet, mikor az ember 4-5 ellent tesz el láb alól, akik mind őt lövik és még ráadásul zászlót is kepcsöröl. Teljesen normális reakció, hogy az ember fejében egyből a csíter szó bukkan fel. Az értelmesebbje azonban nem írja be egyből, hanem gondolkozik és pl. az alább említett dolgot teszi: megnézi hányszor találta el egyáltalán a "csítert". Sajnos nagyon sokan vannak a másik táborban. Mostanában már csak röhögök rajtuk.
    Klasszikus példám az a csupaszám nevű gyerek (biztos ismeritek), aki 2 db 249-es golyótól elhalálozott, erre beírta. "nice cheater". Nem vette észre viszont a mögötte robbanó gránátot...
    Ugyanez a gyeró azonban szokatlanul gyorsan "oldalaz" miközben halál pontosan lő. Először azt gondoltam, biztos nyomja a shiftet. Ki is próbáltam: 2 méterről a kocsit se találtam el szinte. Valamit nagyon jól csinál...
  • lac coo
    Valaki megnézhetné majd MSN-en aki ért hozzá !
  • lac coo
    Nekem is behalt a Far Cry , nem hajlandó felrakni a patch-et hozzá , úgyhogy egy darabig sajnos én sem tudok játszani mert rendszert nem akarok most telepítgetni .....
  • gorsal
    engem is ?
  • gTWELVE
    nekem 42 a pozicionálóteszt.. gorsinál... elöször azt hittem ha trackballal, 38 akkor majd ott rekordokat döntök.. de hát qrvagyorsnak köll lenni..nah majd itthon is bepróbálom még1szer.. kéne egy razer diamondblack. meg egy gép hozzá.
    tegnap gaméztam egy kicsit 2hónap után, azt túl jó volt. most meg még 2honap mire összejön az új gép. csak belekostóltam a drogba.. most hosszabbnak tűnik az a 2 hónap. mindeknkit utálok aki tud gamézni..!!! :D
  • gorsal
    úgy kell nekik
  • XeeN
    me' dógoznak, iskolába vannak.
  • gorsal
    Miért nincs senki hétfő reggel szervereken?
  • gorsal
    többire meg no comment, mert semmi értelme
  • gorsal
    Poz teszt nálam 42-44 egyébként...
  • gorsal
    Ejj de forró a hangulat
    Cucli, ha 10re nem vagy téesen balhé lesz
  • CUCLI
    az béna ték. hiába úgyis enyimé lesz. kár a spam érte :P
  • Stalker
    100 az ultramekabrutáltékig
  • Stalker
    csak
  • Stalker
    már
  • Ability
    Ja, egyik pont azon van kinyúlva, hogy belém lő 100 golyót, és nem halok meg. De az már nem jut ez az agyáig, hogy a 100-ból a nagy része mellé megy, meg esetleg a lagg miatt 'nem oda megy a golyó' ahova kéne. :D

Mondtam nézzem meg a konzolba hány talált el, de Ő persze nem hisz annak. :D Tuti az amit Ő lát. :P
  • I love Techno
    Jobb ha rályuk hagyod nem kell velük foglalkozni mert hiába magyarázkodsz meg hiába mondasz tényeket meg ésszerü dolgokat , ugyse gondolják végig mert egyszerübb lecsalózni valakit mint azt mondani jó volt....(:mondom én már csak röhögni tudok ezen a csalózási mánián:)
  • Ability
    "Domi: Abilitinek az csak poén volt, ott is a :D"

Jaja, nehogy komolyan vegye valaki! Most is leosztottak engem meg a HIC-eseket a HOC szerveren, mert kicsit több pontunk volt mind az átlagnak. :D

De rendet fogok tenni, pont olyanokkal van dolgom, akiket majd jól leoltok, mert azért ez tényleg dúrva amit csinálnak. Anyáznak meg minden...

... nincs erre szüksége senkinek.