Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és persze csak kést szabad használnod......<#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Balfasz, Stalker, Marha tagokból álló triót kell egyedül lenyomnod, az Airstripen, 6:0-ra. <#eplus2>#eplus2>
PS 3.0?<#vigyor3>#vigyor3>
http://thenamelessphoto.com/
Errõl a képrõl annyit kell tudni, hogy a gyerek,akit kirúgott aimbot miatt a pb, a Necro klán tagja... A NECRO vasárnapra hívott ki minket...
Hali skacok! Leléptem Sízni. Csütörtökön jövök! Sok sikert a meccsekhez! Üdv: TWELVE
Pasz. Indításkor nálam sincsenek videók, de nem is hiányolom õket. Játék közben viszont nem sok van, kb 4-5 összesen, de azok a játék enginnel készültek.
Erre esetleg valaki nem tud valamit, vagy csak patch-elés után az átvezetõ video-k csak nálam szünnek meg?
Izgatott vagyok mint az állat...
jelent meg valaha ehez a gammához magyarosítás...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Sapphire Radeon 9500 karival, AMD mellett másnak is lefagy a játék??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Már megvan, köszi! Ennek a játéknak végig ilyen extrémdurva grafikája lesz? Hihetetlenül gyönyörû! 2003-ban nyomtam utoljára pc-n játékot, és most leesik az állam a mostani gamektõl (múlt héten Riddicket nyomtam, most meg ezt). 1 év alatt óriásit fejlõdött a pc-játékipar!!! És még könnyûn is elég kemény! Egyébként mit keresek a szigeten és mi a célom? Ezt az elején nem figyeltem meg pontosan.
Beleugrasz, és szétlövöd a láncot.
Na a hajó tetején a rosszfiúkat elintéztem, de mit kell csinálni a csónakkal? El kell lõni a láncát, hogy a vízbe essen, aztán utánaugrani a vízbe? Vagy valami kulcs kell majd hozzá?
A monitorom kezdi összesz*arni magát, multkor is ugy nyomtam, hogy 5 centis sávot láttam az egyészbõl... <#mf3>#mf3> Hamarosan lesz másik, de addig reszeltek nekem. Azért probálkozok erõsen (adom neki a 'Service Packet', de már fáj a kezem tõle <#idiota>#idiota>.
Sok sikert a maihoz...
Sok sikert a maihoz...
Skacok! A játék elejénél a hajó tetején milyen sorrendben kell kinyírni az ellenfeleket? Van helikopter, jó sok fegyveres.
Fiúk ! A feltöltés és letöltés sebességét mivel lehet megmérni játék közben ? Ha Total commanderrel töltök fel FTP-re az mennyire mérvadó ?Mert most töltök és a 15k elég karcsúnak tûnik....egyáltalán amit a szolgáltató megad adatot az mit jelõl ? A maximális sebességeket vagy a garantáltat ?
Ha jól látom, már van pár kiló ólom a fejében o_O
Ma jutott eszembe ahogy a világ dolgain gondolkodtam , hogy az elmúlt két-három hétben ( beleértve az FS elleni warunkat is )nem láttam sniper csillogást !!! Talán az ubisoft megszüntette a szervereken ?Arra sem emlékszem mikor láttam utoljára pedig nem egy szervert végigjártam már .<#idiota>#idiota>
Már azt hittem egyedül nálam van csak .Ma írtam a szolgáltatónak hogy mondják már meg mi a f@sz van a nettel erre visszaírt hogy ping idõkre nem vállalnak garanciát , de megvizsgálják bla bla bla....Hát kérdem én : nem mindegy mire NEM lehet használni a netet ha egyszer szar ?Én tavaly vettem tõlük egy 512-es ADSL elõfizetést ami mára négyszer olyan rossz mint akkor volt ! Akkor miért fizetek ugyananyit ? De nem fogom ennyiben hagyni a dolgot az biztos !!!<#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun><#mf3>#mf3><#levele>#levele>
A helyzet egyre durvább, már nincs olyan szerver, ahol nem laggolok. pl: Jön velem szembe vki, és hirtelen eltûnik, 80 golyó kell minden emberbe, folyton fehér célkereszt, stb... Így lehetetlen játszani, fõleg klánmeccset. 😞
Valaki hozzáértõ magyarázza már el nekem pontosan mi történik amikor laggolok ?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>Van ám önkritika! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja! És különbenis kikérem magamnak a These guyst! These guys and one bitch! LOL 😉
Nya! és az edzés holmarad? És énis kérekszépen lóóóógóóóót !!!!!
Egyébként, ha nézegetitek a commenteket egyik csapatnak sem írják, h. faszláma buziköcsög parasztok, mégha azok is lol. Ezt most nem azért mondtam, mert azt gondolom,h. azok vagyunk, mert kemények vagyunk mint az állat<#violent>#violent>. EDZENI EDZENI EDZENI
Egyébként, ha nézegetitek a commenteket egyik csapatnak sem írják, h. faszláma buziköcsög parasztok, mégha azok is lol. Ezt most nem azért mondtam, mert azt gondolom,h. azok vagyunk, mert kemények vagyunk mint az állat<#violent>#violent>. EDZENI EDZENI EDZENI
lmao
Ezt most találtam: a múltkor az egyik okostojás ilyen névvel jött be játszani: mast[/c <#lama>#lama>
Ezért montam, hogy ellesni a taktikát, meg a 'miegymást" <#zavart2>#zavart2>. Már nem látom nagyon mit irok: Besz*rik a monitorom 😞
Fragünk mindig több volt, mint nekik, de itt nem a fragek számítottak, hanem az, hogy a sniperük szinte hihetetlenül jó volt (gondolok arra, hogy állva lõtt le embereket, ill. mindig tudta, hogy merrõl megyünk...), ezen kívül sokkal jobban összedolgoztak, mint mi.
Most érek rá reagálni csak... Tényleg sajnálom, hogy nem sikerült legyõzni õket, viszont olvastam a ClanBase-es beszámolójukat és egy pár dolog 'megütötte' a szememet:
1., These guys are a good team...
2., Great fun guys to play against, and very fair...
Szerintem az (ez) is fontos, hogy ne nagyképû, faszláma, csíter, buzi és egyéb jelzõk jussanak valakinek eszébe, ha meglátja a [HiC) 'jelzést'. Szerintem ezeken minden klán átmegy, ki többször ki kevesebbszer, de inkább tanulni és ellesni kell a taktikát (is).
Azt még megemlítem, hogy a match közben elég gyakran néztem a honlapjukat (szerverük státuszát), kicsit bizakodtam, mikor azt láttam, hogy (asszem 'techno', meg lol) vezettek fragekkel nem is akármennyivel. (tudom, hogy nem ez számít)
Akármennyit ragozhatnám, egy a vége: <#worship>#worship>
1., These guys are a good team...
2., Great fun guys to play against, and very fair...
Szerintem az (ez) is fontos, hogy ne nagyképû, faszláma, csíter, buzi és egyéb jelzõk jussanak valakinek eszébe, ha meglátja a [HiC) 'jelzést'. Szerintem ezeken minden klán átmegy, ki többször ki kevesebbszer, de inkább tanulni és ellesni kell a taktikát (is).
Azt még megemlítem, hogy a match közben elég gyakran néztem a honlapjukat (szerverük státuszát), kicsit bizakodtam, mikor azt láttam, hogy (asszem 'techno', meg lol) vezettek fragekkel nem is akármennyivel. (tudom, hogy nem ez számít)
Akármennyit ragozhatnám, egy a vége: <#worship>#worship>
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, ha felteszem a játékra a patch-et (1.1 illetve az 1.3 nál is) nincs többet a játék alatt video, már a crytec logo sem jelenik meg. Egyébként a játék játszható, de én szeretném közben az átkötõ videokat is látni. Találkozott már valaki evvel a problémával, van rá valamiféle megoldás? DVD-s verzoval rendelkezem.
Lenne egy kis problémám, ha felteszem a játékra a patch-et (1.1 illetve az 1.3 nál is) nincs többet a játék alatt video, már a crytec logo sem jelenik meg. Egyébként a játék játszható, de én szeretném közben az átkötõ videokat is látni. Találkozott már valaki evvel a problémával, van rá valamiféle megoldás? DVD-s verzoval rendelkezem.
Izgatott vagyok mint az állat...
Kösz a Logót.. megcsináltam a sajátom. 😄
Hali! Na végre beregeztem én is. Nem volt az olyan csúnya vereség. meg párszor megizzasztottátok ti is õket. Öszinte leszek én gorsinál néztem hátulról a mérkõzést.. (most túlozni fogok) vazz mikor poénból nyomjuk a HiC szerveren, vagy ha csak beficcenünk ubira.. szervezettebben támadunk. Hallottam TS-en "menjünk együtt.." "várjuk meg egymást.." ez tök jó.. meg minden; DE valójában mikor beugrottam gorsi helyett 5 percre, ez kb abban valósult meg hogy 6emberbõl 3an mentünk együtt.. ugyanmár.. Stalkerral meg is érintettük a zászlót párszor de közbe az õ 6emberük.. amibõl leszedtünk kb 1t 1t(tehát 3-4) halomra lõttek minket. Védekezés.. szerintem semmi rosszat nem tudok mondani.. ott voltatok keményen. 😉Végülis ez csak a második klán mérkõzés volt. Ja! meg rohadtul hiányzott egy ellensnipeos. mert kb védekezésnél standerdbe 2-4 ember spawnolt újra minden 15sec be..meg ugye támadásnál már legyengülve indultunk a csatába. Biztos lesz aki 1et ért meg lesz aki nem. Ja LoL léci küld már át HiC névtáblát de a photoshopos változatot magam szeretném megírni, ha nem gond. THX!
3-1 nekik 😞
Ha végeztetek irjátok már le mennyi lett a vége... Reggel nem szerték ugy menni hogy nem tudom... Köszi.
Jaja, ma is lesz hent =)
Látom ma is lesz meccsetek 21:30: FS - HiC
Ilyen patch problémával találkoztam már én is 😞
Haver gépét installáltam, hogy tudjon õ is játszani FC-vel multiban, és nem akart felmenni a 1.3 patch. Csak nagy nehezen sikerült megoldani. Gondolom neked is ott akad el amikor a next gombra nyomsz.
Hogy végül is hogyan sikerült? Ez jó kérdés 😊
Én gépemrõl átmásoltam néhány filet lehet hogy ez oldotta meg, de az sem kizárt, hogy a patcban, addig tallozgattam a sajátgéptõl kiindulva, és nem engedtem neki a default helyet, ami egyébként helyes volt, mert feltettem a .reget(helyes elérési úttal) is.
Nem tudom segitettem-e valamit
Haver gépét installáltam, hogy tudjon õ is játszani FC-vel multiban, és nem akart felmenni a 1.3 patch. Csak nagy nehezen sikerült megoldani. Gondolom neked is ott akad el amikor a next gombra nyomsz.
Hogy végül is hogyan sikerült? Ez jó kérdés 😊
Én gépemrõl átmásoltam néhány filet lehet hogy ez oldotta meg, de az sem kizárt, hogy a patcban, addig tallozgattam a sajátgéptõl kiindulva, és nem engedtem neki a default helyet, ami egyébként helyes volt, mert feltettem a .reget(helyes elérési úttal) is.
Nem tudom segitettem-e valamit
A szerveren elszabadult a pokol: az összes létezõ kis köcsög faszkalap odagyûlt, minden van: RL GL.
(Bocs csak felb*szam az agyam)
(Bocs csak felb*szam az agyam)