24504
-
gorsal #17014 tod te aztat itt lehet puttót beszélni -
#17013 Nah miért má' he'? -
#17012 Hát jah. Ezért kéne majd délután összeröffeni, és részletesen átvenni a taktikát, hogy kinek hol a helye, ki merről megy stb...
... múltkor nézegettünk pár helyecskét, de hiába élünk a lehetőségükkel akkor sem megy, mert még nem igazán megy összehangoltan a támadás...
... freighteren sokszor voltak szarba miattunk! És a legtöbbször mi volt? 2 ember behatolt, a többi meg hátul a spawn helyen. Ha meg lenne beszélve hogy ki mikor indul, és merre, és sikerülne behatolni (márpedig ez akkor is sikerült) akkor lehet hogy így egyött "kereszttűz" alá véve sikerülne zászlót foglalni...
... nem tudom Ti hogy szoktátok, de mi a HOC-ban mindig megbeszéljük, hogy ki hol, miért, mikor stb. Eddig elég jól működött. Persze tudom, hogy CB más, de valamilyen szinten itt is lehetne előnyünk ebből...
ÉSssss... én már várom a 2. hetet amikor mango, és air pálya lesz. :D Na ott aztán lehet taktikázni... :P -
gorsal #17011 -
gorsal #17010 Úristen!!!
Imádlak titeket!!!
Ja és ide írok egy kibeba**ott nagy LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -t !!!!!!!!!! jeeeeeee
Köszönöm, köszönöm loál
-
#17009 Mivel senki nem beszél nagyon ezér nézzétek főleg támadásnál hogy ki hol tart kb és azalapján is lehet öszehangoltan támadni (radar). -
#17008 *H!C*-ből mindenki nyomott szuiszájdot ha kavés hp maradt csak általában nula hp-énk volt :) , ezek ellen akár mennyire együtt megyünk nem lett volna esély zászlót befoglalni , ahogy te is montad neked rengeteg töltény kellet kilőnöd nekik párat , ami még a másik dolog hogy sajnos ők megengedhettek olyan luxusokat amit mi nem 1-2 emberrel jobban tartották a szikla környékét mint mi 3-4 el és az enginierjük folyamatosan tudott igy mozogni több helyet védeni igy gyakorlatilag sehol nem lehetett észrevétlenül menni ha elöl mentünk a bunkerben volt ha hátúl mentem akor a parton kilőtt a zászlótól pár lövéssel.(ha a bunkert megépitem akor cucli nem tud tisztán snipolni és szerintem előbb bebukjuk mert m4 el nem tudok hatásosan lőni állva a lagg miatt csak fekve tudok betalálni , ha a hajóról leveszük az embert akor meglehetne épiteni de akkor meg a hajóról szopatnak meg. -
#17007 sciprtet = script-et -
#17006 Na ez már lehet. :P
Egyébként Ricsi megtalálta a hibát, és valóban a sniperkorlátnál volt. Most már nem lesz ilyen hiba, de a sciprtet leszedte amíg nem javítja. -
#17005 Laggolni én sem szoktam , csak nem tudok senkit lelőni engem meg egy tized másodperc alatt leszednek ...mondjuk az nekünk is feltünt , hogy war alatt érdekes módon mindíg kétszer olyan szar ...Sőt...Olyan is sokszor van , hogy war elött amikor csak gyülekezünk a szerveren , mindenki csak bohóckodik meg gyakoról akkor tök zsír , mikor élesben elkezdjük a wart attól a pillanattól kezdve meg szar ... -
#17004 ^^
Lehet... bár én nem szoktam laggolni. Erre felénk elég jó most az Invitel, stabil kapcsolat van, és a szerződésben előírt sebességet is jóval túlszárnyalja. ÉS nem vettem észre eddig semmi változást ilyen téren, pulic szervereken mindig zsírul megy, de ezeknél... ááá.. én inkább arra gondolok, hogy túl nagy volt nekik a pingjük, és az miatt volt. -
#17003 Ehez a nemakarmeghalni dologhoz jobb ha hozzá szoksz !:-)Mi éppen ezért hagytuk abba CB-n .Majd még bánni fogod , hogy megemelték a sávszéledet :-) Nekem is így kezdte .(invitel...) -
#17002 ... szal pötyögnöm kell kicsit, ha ki akarok valakit vágni.
MÁS:
Kíváncsi leszek mi lesz ma a németek ellen. Szombaton az !nst!nct olyan dolgokat csinált, hogy az állam leszakadt majdnem... freighteren a hajó orránál vagyok, a hülyegyerek meg jött a hajó végénél. (a lejtőn, ahonnan jönni szoktak a támadók) Nagyba fekszek és lövök rá. Már belement fél tár nagypapi, én meg csak nézem, hogy mikor döglik már meg. Aztán nagy nehezen meglátta hol vagyok, megfordult és P90-el pár lövéssel leosztott. Hát én úgy szétvertem volna legszívesebben. Bajeg a pálya másik feléről leszed azzal a fegyverrel + meg sem akar dögleni???
Má' idegbeteg voltam, csak úgy fáj a torkom, hogy inkább kusba maradtam ts-en is. :D Jó- jó, tudom szar a játék találtatrendszere, meg a pingjük is elég nagy volt, de azért ez akkor is lehetettlen volt.
Egyébként ha egy kicsit jobban figyelünk, akkor simán tarthattunk volna sok zászlót, és akkor épp hogy csak elver. Na majd ma jobban odafigyelünk. Gondolom. :P
Egyébként jó volt az a kis meccs, kellett az nekünk. Szerintem elég jól is játszottunk, csak hát alapvető hibáink voltak. Pl hogy együtt kéne támadni, vagy ha valakinek kevés az élete, és védő akkor inkább ölje meg magát, mert szerintem is hibák játszottak közre nagyon. Az meg már No comment hogy az ellen mérnöke befalaztam magát, és úgy foglalt zászlót. :S -
#17001 Elvileg ilyen hibától nem lehet, de már mindent el tudok képzelni. :D Mióta Ricsi fejlesztette az új menüt, azóta vannak ilyen hibák. Nem tudom van e összefüggés, de én meg ezt vettem észre, az meg alap hogy van ilyen hiba valahol, mert ha én meg használom azt a 'menüt' akkor lefagy nálam a játék. -
#17000 Igaz, de nemsokkal később felodották a tiltást, mivel közbotrány lett belőle. -
#16999 Konkrétan semmit. Illetve mégis: mivel a legtöbbször fájlcserélő szoftverekhez használják, rohadtul növeli az adatforgalmat a hálózaton. Mármint maguk a fájlcserélők és ha ezt letiltják, azzal valamennyire legalább akadályozzák a dolgot. -
#16998 off:/
Valakit nem érdekel egy X800XT 70 rugóért ? Vadi zsír... -
#16997 Őőőőő....Miért ? Mit árt az nekik ?(Mondjuk még mindíg nem értem hogyan működik....) -
#16996 Hello ! -
#16995 ja amúgy meg sziasztok mindenki. I'm BACK :) -
#16994 Mánemazér, de az axelero asszem a cfos.de címet elérhetetlenné tette a hálozatból (axelero-s ADSL userek szoptak) - ha jól tudom. De asszem egy régebbi változat valahogy mégis működick. -
Andris #16993 Sziasztok!
Volna egy észrevételem a [HOC] szerverrel kapcsolatban.
Egy csomószor leállt a respawn számláló, és senki nem tudott újraszületni. (ezzel gondolom még nem mondtam újat :) Általában pályaváltással tudták csak megoldani a dolgot, ami elég nehézkes mert nem mindig szavaztak az emberkék.
Viszont nekem az tűnt fel, hogy a számláló kiakadásakor kétszer is mintha miattam történt volna a dolog, mert két alkalommal is pontosan akkor állt meg a számláló amikor Sniper-re akartam váltani, és a szerver azt válaszolta, hogy maximum 2 sniper lehet.
lehet, hogy semmi köze hozzá, de remélem van, és segít kijavítani a hibát... -
ricsidi #16992 Hi!
Köszi a pálya címeket! Sirály. Már csak az a gondom hogy nem tom felrakni a mp compaktot. Hogy is kell mert hiába insallálom fel nem fut.Ha nem gond valaki a coop mod beállításait is elküldhetné. Köszi! Rik -
#16991 http://cfosspeed.uni.hu/
Akit komolyabban érdekel a téma az ezen az oldalon talál egy nagyon jó leírást ezzel kapcsolatban. ^^ -
#16990 ... és valami irdatlan nagy adatforgalmat csinál a szemét. :D Az optimalizálás teljesen 3-4 nap alatt fejeződik be (körülbelül)
Persze ne értse félre senki, nem olyan lesz hogy 3-4 napig nem lehet semmit kezdeni a nettel. Ezt így titkon csinálja, és nem is nagyon lehet észrevenni, csak a folyamatos javulást. :)
Egyébként meg elírtam, mert nem adat forgalmat csinál, hanem bizonyos csomagoknak nagyobb proiritást ad, így a fontos csomagok nem torlódnak be. -
#16989 Van ahol kimondottan sokat fog dobni ez a cucc a játékmeneten (is). Bár ezt a router-es emberek fogják megérezni nagyon. De persze akinek nincs annál is pozitív a hatás, csak a router valamilyen szinten visszafogja a 'csomagküldés gyorsaságát' és a reakcióidejét.
Végülis nem csinál mást a program mint hogy a TCP/IP csomagokat optimalizálja, és csökkenti a reakció időket!!! (ez azért, hogy világos legyen mindenkinek)
Egyébként majdkésőbb fogod látni a hatását elvileg. Eleinte semmit nem ér, mert ilyenkor optimalizál, és valami irdatlan nagy adatforgalmat csinál a szemét. :D Az optimalizálás teljesen 3-4 nap alatt fejeződik be (körülbelül). Arra meg tessék ügyelni, hogy engedelyezve vannak e az icmp csomagok, mert a program eleinte pingeli a cfos.de lapot es úgy tudja optimalizálni a csomagokat. Röviden ennyi. :)
(ezeket még fontosnak tartottam) ;) -
#16988 nem tűnik rossznak ez a program most eltüntek azok a giga lagok meg a baszott nagy teleportok , kicsit folyamatosabb lett a játék legalábis amenyire mesze menő következtetést le lehet vonni fél óra játék után , meg nem kell minden emberbe 1000 golyó ,egy biztos rosszabb nem lett talán csak jobb :) kösz -
#16987 Jááájjj... olyan jó madzsar ember vagyok, hogy az fájdalmas... meg kéne már tanulnom írni, meg visszaolvasni amit leírtam, de soha nincs kedvem. LOL -
#16986 h3h3. LOL :D
Mondtam ezt nem én írtam, és azt is hogy ezt filecserélő hálózatokon terjed...
... a lények, hogy ADSL esetén ha a feltöltés max sávszélel megy, akkor gyakran bekövetkezik, hogy a letöltés is lassúl, de ez fordítva is igaz lehet, szal a lényeg, hogy lassú az egész net. Ez a progi erre nyújt megoldást.
Ebben a mondotban meg az a lényeg, hogy sokan korlátozzák a feltöltést, mert így nem lassaúl be a letöltés, és vígan töltögetnek akár Torrenten aklár DC-n. :D De ennek ebben az esetben nincs jelentősége... :) -
#16985 Hát bakter elolvastam 10-szer de nagyon nem érthetően írtad le ...
"....nem marad szabad sav ezeknek az ack csomagoknak es feltorlodnak, jelentos idoveszteseggel jutnak csak ki. Akkor korlatozzuk a feltoltest es jolesz minden.. "
Na most ha nem marad elég hely ,akkor még jobban korlátozzuk ? Vagy nem értem ... -
#16984 Én ehez láma vagyok ! De tulajdon képpen akkor mit kell csinálni ? -
#16983 a biztonsági másolatok tulajdonosainak EZT az oldalt ajánlom, van még itt egy csomó érdekesség is -
#16982 Több haver próbálta FarCry-ban és körülbelül 10-el kevesebb a pingjük + érezhetően jobban megy a gami. (Benőke is most próbálta, neki is fasza lett... :D nekem meg eddig is jó volt, én csak Torrenten vettem észre a javulást...) -
#16981 Az ADSL kapcsolatok hatranya, hogy aszinkron. Azaz gyors letoltes mellett jelentosen lasabb feltoltest produkal. Raadasul ha a feltoltes kiteszi a teljes kimeno savot dramaian lelassul a letoltes is.
Ennek oka, hogy az adatok csomagokban (packet) erkeznek a gepre. Ezeknek a csomagoknak meghatoroztt merete es fejlece van. Minden bejovo csomag sikeres erkezeset nyugtazza a pc a szerver fele ahonnan toltunk. ezt hivjak "ack packet"-nek. az ack az acknowledge szobol ered.
Ezeknek a csomagoknak a merete jelentosen kisebb mint a bejovo csomagoke, de amig nem kuldi el a gepunk a szervernek addig ujabb bejovo csomagot nem kuld! Namost ha a teljes kimeno savszelessegunk felhasznaljuk uploadra nem marad szabad sav ezeknek az ack csomagoknak es feltorlodnak, jelentos idoveszteseggel jutnak csak ki. Akkor korlatozzuk a feltoltest es jolesz minden.. gondolna a laikus. Igen meglehet segit a dolgon de jelentos korlatozas kell ahhoz, hogy a letoltesunk szep gyors legyen, azmeg ugye senkinek sem jo. A kimeno ack csomagok nem szinkronba mennek ki azokkal amiket mi toltunk fel valahova hanem ahogy eppen sikerul. Ezert ingadozik ossze vissza a sebesseg es nem megfelelo hiaba lassitjuk a feltoltest.
Na eleg ennyi a kiseloadasbol
--------------------------------------------------
Tobb megoldas is lehetseges attol fuggoen, hogy mikeppen kapcsolodsz a netre.
Kozvetlen Windows alol kapcsoldas:
Ebben az esetben egy Cfos vagy Cfosspeed nevu progira van szuksegunk.
Ezek letolthetok a http://www.cfos.de/ honlaprol.
A Cfos-ba megadhatjuk a juzer nevunket is es hasonlokat szoval komplett helyettesiti a windows authentikacios reszet. A cfosspeed ezt nemtudja de a mukodese ugyanez. A kesobbiekben lesz szerepe.
Ha nem kozvetlen windows-al kapcsolodsz hanem egy adsl routeren keresztul vagy linuxos/unix routered van akkor kell a cfosspeed mert az lekezeli a routeren keresztul torteno kapcsolodast is! a cfos nem.
Mindket program 3-4 napig eleg jelentos ICMP forgalmat csinal..ez vele jar. kalibralja a netet ugymond. de mar telepites utan 2-3 oraval lathato a kulonbseg. Kezdj el feltolteni korlatozas nelkul es inditas melle egy letoltest eszreveszed mirol is van szo
--------------------------------------------------
A cfos es a cfosspeed nem ingyenes, ha valaki ezt nehezményezi, akkor msg me ...van rá megoldás. :P -
#16980 Csőőő!
Aki ADSL-es és laggol neki a FarCry (esetleg más is) annak van egy kis jóhírem. :D
Lehet van aki ismeri már, de tutira veszem, hogy olyanok is vannak akik még ezelőtt nem hallottak róla. Igazából ez fájlcserélő hálózatokon divat nagyon, de játékok alatt is nagyon hasznos lehet. Nem is ragozom tovább, szépen komletten bemásolom ide azt a rövid kis leírást: -
#16979 Communications 1 megabits per second
Storage 128.1 kilobytes per second
1MB file download 8 seconds
Subjective rating Good
-
#16978 -
gTWELVE #16977 hi! nekem azota se volt savszelemeles. de nekem is ugyanolyan szar a net. mondjuk magyar szerverek elerese 15ms alatt van. de attol meg szar -
( *H!C* Lac-coo visszatér....hamarosan.....) -
#16975 Nekem is Invitel van , már tavaly télen felemelték azóta ( mint mindenki emelés után ) sokkal rosszabbul tudok játszani ...Most pl. már két hónapja botrányos 20 percenként basz ki a pb lagg miatt ...