Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EGY KÉRDÉSEM LENE EZEK MELYIK GOMBOK IS? mert sehogy nemtok rájöni ha valaki tudja segítsen már

BackSpace - sérthetetlenség
= - sebesség növelése
- - sebesség csökkentés
kisgabo
magasabb aniso szûrés.

szegény far cry, a végét járja.

Shep
Hogy tudom beállítani, hogy az aljnövényzetet ne 2m-el elõttem rakja le?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem nehéz veteranon sem, legalábbis nekem nem volt az, a végén volt pár keményebb rész, de semmi extra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aha, köszi. Közben elkezdtem veteranon, most vagyok a hajóban, eddig simán ment, de biztos fogok még szívni a késõbbiekben... :-)

kifli
mi jobban céloz meg kevesebbtöl halsz meg meg ilyen fincsiségek 😊 mondjuk má régen játszottam vele ugyhogy más is válaszolhat
Sziasztok,

én csak most játszottam végig easyn, nagyon tetszett. Valaki meg tudná mondani mi a különbség a különbözõ nehézségi fokok között, mondjuk a veteran és az easy között? Több az ellenfél, kevesebb az elsõsegély doboz vagy miben nyilvánul meg a nehézség?

köszi elõre is

grebber
Hát fura egy vége volt ennek a béta demonak.
Megtaláltam valami jet pak szerûséget erre vége 😞 azthittem legalább valami befejezõ videó lesz.Erre jött a készítõk listája ráadásol mondom leEscelem erre le is fagyott a game 😄

Next PC upgrade: 2022

dante3
<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Akinek amugy feltünik hogy a Delta Sector modban ahogy elkezdödik a game egérre nem reagál akkor a beállításokba be lehet kapcsolni mert alapból ki van kapcsolva <#nyes>

grebber
Szerintem mindenki nagyon várta,de ez még csak béta demo.A full nemtudom mikor jön!

dante3
Már kijött, régóta várom, még én linkeltem be anno, hogy készül!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Passz egyenlõre csak gyorsan kiprobáltam kb 20 percet ha toltam vele.

és amúgy milyen hosszú?
grebber
Far Cry - The Delta Sector modról:

Nagyon jó lett szerintem.Gépigénye jelentõsen megnött.
Nálam 1280*1024 minden maxon élsimitás 2x. 20-30 fps kötött ugrált de volt amikor 13-16 fps volt sokáig.

Több képet raktam be IDE

Van itt pár MOD, azt hittem, hogy 3 év alatt eljutottak a 0.0.9.5 -rõl az 1.0 -ra, csak én nem találom meg.
grebber
The Delta Sector Beta Demo Letöltés

Na fasza most töröltem le nemrég a Far Cry-t mondván ugyis csak soká jön valami érdekes hozzá.

sztem a zinternet jó kiindulási alap lenne

kifli
öööö gugli a baarátod asszem 0.9.5-nél vagy 0.9.4-nél tartanak nemvagyok benne biztos
Honnan tudnám letölteni a legfrissebb Jurassic Park Mod-ot?
lac coo
Nincs .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kifli
csoki leszedtem egy jurassic park modot. De csak multi van benne. Valaki nem tud egy olyat amibe van single is és ahol dínokat kell leölni meg hasonlók? Jó lenne.
Elõre is köszi.
(a neteset ne a LANosat)
hello !valaki le írná részletesen (mert elég hülye vagyok ehez) hogy hogyan lehet multizni?me nekem nem lép be a multiba vmiért
Szedd a lábad és maradj mindig a vízben 😊
Egy idõ után majd jobbra kell fordulnod, ahol majd egy helikoptert találsz és jöhet a banzáj 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lac coo
Mikor leugrasz végig tarts balra egész a domb mellett, és fuss! Egy szörny sincs arra felé 😊))

Köszi Fõnök ;D
Shep
Futni kell jobbra a víz felé, ahol van egy lezuhant helikopter

Nah ismét kérdésem lenne..!

Amikor kidobnak a helikopterbõl..a sok szörnyhöz! Ott mit hogy? ;D

Mert van 10 lõszer..lelövöm a szörnyet aki jön felém, majd leugrok a vizesésbe..de hiába maradok viz alatt meg minden..azok a kis ugráló mutánsok csak lecsapnak...

Megoldás?
cicai
nm^^

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Köcce!

Pont így tettem...mert szétnéztem és énis megláttam a kis hajóroncsot meg a szigetet..kajak sikerült ;D Köcce Mester amugy!
cicai
én leraktam a bombát, kiúsztam a szigetre ahol voltak fák, és a fa mögül löttem a gépet rakétavetõvel, és a csávó nem talált el a fa miatt.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

CSáóó!

Mesterek! Most kezdtem el játszogatni a játékkal..hatalmas ;D De van 1 gondom...Azon a pályán, ahol a hajó hátuljába le kell rakni a bombát, majd elõre futni az elejébe! Amikro felrobban jön 1 helikopter, amibõl folyamatosan lõnek..! De se rakétavetõvel se semm mással nemtudtam még leszedni...! Kb mikor 5-öt belelõttem már füstölt a gép, de nem zuhant le, meg a golyószórós csávót se tudom likvidálni sehogy, hogy legalább ne kapnék sortüzet! A hajó meg süllyed és ugye vizben meg nem tudok lõni..

Van erre valami megoldás? Vagy probálkozzak tovább..? Elég fure hogy 5 rakétát is kibir ez a gép..a többi kicsit hamrabb le szokott zuhanni ;D
Sziasztok !
GYIK error404
Ezért itt kérdemm meg hogy Hamachival hogy tudjuk tolni a játékot? 1,32 patch és magyarosítás mindekettõnknek fent van.
Teendõnk?
nekem is pont ez a problemem
csátok.ezen hogy kell interneten jáccani?mert rámek h internet és kuv.a sokat tölt nem tom kivárni.meg regiztem volna 1 oldalra gondoltam lehet h az segít.kétszer lekellet írni a jelszvam.a 2dik jó volt de az elsõvel vmi probléma volt.na mind 1 nem tudjátok h jácchatnék neten?
Nekem a top10-ben benne van a far cry! Nagyon jó kis játék, bár nekem az a sok szörny nem tetszett! Nem tudja valaki, hogy a 2-ben is lesznek-e? Remélem nem!
Köszi az infót. Pedig nekem a video utolsó jelenete, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csajszi megpillantja a far cry csomagot
azt sugallta, hogy jön a kövi epizód 😊

Ability
Szia!

Most készül a Far Cry 2, de eredetileg valószínûleg nem terveztek neki folytatást. Már több, mint 3 év eltelt az FC megjelenése óta, szerintem mire megjelenik a második rész lehet már közelíteni fog ez az idõtartam a 4 évhez. 😊 Illetve XBOX-ra kijött két FC rész is, de azok teljesen mások voltak, nem fogható fel folytatásnak.
Üdv!
Tegnap sikerült végigjátszanom, kicsit csalódást is okozott a befejezés. De ha jól sejtem lesz a történetnek folytatása 😊
Két helyen szívtam rengeteget: a hajón a helikopter levadászásánál(rendszeresen elsüllyedtem), illetve az utolsó helyszínek egyikén, ahol a targoncát kellett kísérni.

grebber
Milyen új verzióról beszélsz?

Hali!
Nagyon jo ez a játék nem régen keztem el játszani vele de csak a szörnyekig jutottam el itt már nehezebb gondolom azoknak akik már végig játszották többször azoknak már könnyü.Már meg jelent egy ujabb verzioja a játéknak az gondolom,hogy szebb és jobb<#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

csõsztök.ennek a teljes játékát lelehet tölteni rapidshare-rõl?😊
Köszi a választ, már azt hittem cserbenhagytok....😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

lac coo
view distance vagy valami hasonló, nem emlékszem itt hogy hívják .... Látótávolság ...😄

Nem írtam tachnikai adatokat, laptop -on játszom a játékkal és 1.4 patch el, és szépen elfut high beállításokon.

Sziasztok,

Segítséget, tanácsot kérnék az alábbi jelenség megoldásához:

Megállok egy ponton, körülnézek, szabad szemmel nem látszanak az ellenfél karakterei, sniper-jobb egérgomb-zoom -lok, és a ráközelítésnél már látszanak.

Remélem érthetõen írtam le😊

Ez beállítás kérdése? Textúrából kell levenni vagy esetleg másból?

Elõre is köszönöm a válaszokat, beállítási tanácsokat....

PyRex
De igen csak be kell kapcsolni 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ollie
Nem lett SM3

grebber
1.4 leirása( angolul)

Csak multira orientálodott ahogy néztem!