Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BackSpace - sérthetetlenség
= - sebesség növelése
- - sebesség csökkentés
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én csak most játszottam végig easyn, nagyon tetszett. Valaki meg tudná mondani mi a különbség a különbözõ nehézségi fokok között, mondjuk a veteran és az easy között? Több az ellenfél, kevesebb az elsõsegély doboz vagy miben nyilvánul meg a nehézség?
köszi elõre is
Megtaláltam valami jet pak szerûséget erre vége 😞 azthittem legalább valami befejezõ videó lesz.Erre jött a készítõk listája ráadásol mondom leEscelem erre le is fagyott a game 😄
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nagyon jó lett szerintem.Gépigénye jelentõsen megnött.
Nálam 1280*1024 minden maxon élsimitás 2x. 20-30 fps kötött ugrált de volt amikor 13-16 fps volt sokáig.
Több képet raktam be IDE
Na fasza most töröltem le nemrég a Far Cry-t mondván ugyis csak soká jön valami érdekes hozzá.
Elõre is köszi.
Egy idõ után majd jobbra kell fordulnod, ahol majd egy helikoptert találsz és jöhet a banzáj 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amikor kidobnak a helikopterbõl..a sok szörnyhöz! Ott mit hogy? ;D
Mert van 10 lõszer..lelövöm a szörnyet aki jön felém, majd leugrok a vizesésbe..de hiába maradok viz alatt meg minden..azok a kis ugráló mutánsok csak lecsapnak...
Megoldás?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Pont így tettem...mert szétnéztem és énis megláttam a kis hajóroncsot meg a szigetet..kajak sikerült ;D Köcce Mester amugy!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mesterek! Most kezdtem el játszogatni a játékkal..hatalmas ;D De van 1 gondom...Azon a pályán, ahol a hajó hátuljába le kell rakni a bombát, majd elõre futni az elejébe! Amikro felrobban jön 1 helikopter, amibõl folyamatosan lõnek..! De se rakétavetõvel se semm mással nemtudtam még leszedni...! Kb mikor 5-öt belelõttem már füstölt a gép, de nem zuhant le, meg a golyószórós csávót se tudom likvidálni sehogy, hogy legalább ne kapnék sortüzet! A hajó meg süllyed és ugye vizben meg nem tudok lõni..
Van erre valami megoldás? Vagy probálkozzak tovább..? Elég fure hogy 5 rakétát is kibir ez a gép..a többi kicsit hamrabb le szokott zuhanni ;D
GYIK error404
Ezért itt kérdemm meg hogy Hamachival hogy tudjuk tolni a játékot? 1,32 patch és magyarosítás mindekettõnknek fent van.
Teendõnk?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most készül a Far Cry 2, de eredetileg valószínûleg nem terveztek neki folytatást. Már több, mint 3 év eltelt az FC megjelenése óta, szerintem mire megjelenik a második rész lehet már közelíteni fog ez az idõtartam a 4 évhez. 😊 Illetve XBOX-ra kijött két FC rész is, de azok teljesen mások voltak, nem fogható fel folytatásnak.
Tegnap sikerült végigjátszanom, kicsit csalódást is okozott a befejezés. De ha jól sejtem lesz a történetnek folytatása 😊
Két helyen szívtam rengeteget: a hajón a helikopter levadászásánál(rendszeresen elsüllyedtem), illetve az utolsó helyszínek egyikén, ahol a targoncát kellett kísérni.
Nagyon jo ez a játék nem régen keztem el játszani vele de csak a szörnyekig jutottam el itt már nehezebb gondolom azoknak akik már végig játszották többször azoknak már könnyü.Már meg jelent egy ujabb verzioja a játéknak az gondolom,hogy szebb és jobb<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Segítséget, tanácsot kérnék az alábbi jelenség megoldásához:
Megállok egy ponton, körülnézek, szabad szemmel nem látszanak az ellenfél karakterei, sniper-jobb egérgomb-zoom -lok, és a ráközelítésnél már látszanak.
Remélem érthetõen írtam le😊
Ez beállítás kérdése? Textúrából kell levenni vagy esetleg másból?
Elõre is köszönöm a válaszokat, beállítási tanácsokat....
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |