24504
  • Peetboy
    Ja nem értem miért jön ide be, hogy szivasson minket? Nem igaz hogy nem ismeri.....
  • kifli
    én egyébként úgy birom ezeket a fárkrájhoz hasonló felülnézetes 2d-s játékokat :)
  • human8
    " Sziasztok! Jó játék ez a Fárkráj? " ez mekkora volt :D
  • human8
    Ez 1 külöm single mod vagy multi mod a Farcry-hoz...semmi köze az origina single playerhez...asszem még vmi zombis is vannak benne, de a crymod.com, vagy a farcry.filefront.com-on jobban utána nézhetsz....az eredeti single-hez 1 coop mod van csak...tudom h szar...mi is flashelni akartunk, de lelombozódtunk parányit....:(
  • kifli
    XD nem adtam linket bocsi na szóval EZT valki le tudná fordítani nagfyvonalakban? hogy mi is ez?
  • kifli
    ezt valaki le tudná nekem nagyjábol fordítani? hogy mi is ez?
  • kifli
    ugytudom nem 1 fajta coop mod van van valami assault meg sima ti melyiket próbáltátok?
  • human8
    ja Grebber...
    Delta Nice volt..tényleg...8600 GT-men kicsit akadt is..befostam :D
    de amúgy kurva hangulatos, igen..már örülnék ha kinn lenne...de amúgy ez is ilyen UFÓS sztori nem ?
  • human8
    hi...

a coop modot hagyd is...mi haverrel kipróbáltuk kábé 5 perces késések, úgy h frankó gép+frankó net mindkettőnknek...játszhatatlan..míg az egyik azt látja h ő legugol...a másik 5 perc múlva gugol le meg iylenek..nagyon rossz....azt mondják, bár lehet csak legenda...h 1.1es patchel jobban megy...vagy mégjobb ha nem is teszed fel és úgy próbáljátok, de úgy se az igazi...talán még itt olvastam...
  • kifli
    Ja igen haverommal akarok játszani coop modban találtam is egyet de még nem próbáltam. Esetleg van aki próbálta má az elmondhatná nagyvonalakban hogy kell!! MEg melyik a legjobb coop mod!
  • lac coo
    Jó, csak a sniper rossz benne, nehéz vele zoom-olni ! No meg a célkereszt ....
  • Peetboy
    Nincs olyan ember aki nem ismerné a Far Cryt. De inkább aknakeresőzz!
  • CUCLI
    áh, nem :S inkább passziánszozz :DDD
  • Snexi
    Nem annyira
  • XeeN
    Sziasztok! Jó játék ez a Fárkráj?
  • kisgabo
    azé vigyázzon, a 990-esben nem biztos hogy van key..
  • Peetboy
    Sehogy, csak az amcsiknak ingyenes. Korábban ki lehetett játszani, de már nem. Vedd meg eredetiben csak 990 Ft. Én tavaly 2400-ért vettem a Sparban.
  • kifli
    Csoki leszedtem gamershellről a far cry teljes változatát me hallottam ingyenes lett telepíteném fel és kiír valami faszságot hogy csak az amcsiknak ingyenes. Csináltam ubin új accot amerikai minden még a zip code is és ugyanaz :(
    Nem tudja valaki hogy tudnám azt a verziót felrakni??
    Előre is thx
  • kisgabo
    dejó, teli az ubiszerver, pár magyar pöc is nyomja még.
  • grebber
    Bazeg ezt a delta sector modot meddig akarják még húzni ?Demo isten volt!
  • Papa01 #23964
    Sziasztok!
    Támogatja a Far Cry a wide felbontásokat? (1680x1050)
    Milyen gép kell ahhoz, h jól menjen ebben a felbontásban max graf mellett?
    Üdv:
    Papa01
  • kisgabo
    szzame, én is tolom egyet, cod4 roham alábbhagyott.
  • Peetboy
    Egy ideig blokkolták az Accountomat. Már eszembe jutott a jelszó is és sikerült belépnem. :)))
  • Peetboy
    Na PLEASE valaki segítsen nekem! Vagy senki sem multizik már?
  • Peetboy
    Elfelejtettem a jelszavamat. Az Ubi.com ról küldtem jelszó emlékeztetőt. De csak egy linket küldtek, ahol be kell lépnem a régi jelszóval, hogy megtudjam változtatni. De hogyan lépjek be ha nem emlékszem rá????
    Vagy csináljak új Accountot? De akkor mire való a jelszó emlékeztető?
    Minden valamire való oldalnál ez nem probléma. PLEASE!
  • Peetboy
    Igen behalt sajnos. Én tegnap tettem fel újra a Far Cry-t. Majd megint elkezdek játszani vele a neten. Legutóbb fél éve játszottam vele, de akkor is kevesen voltak fenn a serókon.
  • theodor
    nagykár
  • kisgabo
    van még privát szerver? vagy csak ubi...

régen volt 4-5 izraeli is. teljesen behalt a gém.
  • Zolka23
    Köszi szépen!
  • Ability
    Konzolból kell aktiválni a HDR-t ezekkel a parancsokkal:

\r_hdrrendering 1 - bekapcsolás
    \r_hdrlevel <szám 1-9> - erősség beállítása (opcionális)

(Fejből mondtam, lehet nem pontos, nézz utána, halványak az emlékeim.)
  • Zolka23
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem hátha valaki tud rá választ. Megvan eredetiben a játék. Most újra felraktam egy kis nosztalgia céljából, de gondoltam felrakom hozzá az 1.3-as patch-et mert attól elvileg lesz a játékban HDR effekt, meg használja a 3.0-ás shadereket. A menüben írja is hogy 1.3-as lett, de semmi HDR nincs. Olyan mint volt. Ha valaki tud segíteni azt előre is köszönöm! Ja és mielőtt kérdezné valaki, a vga-m tudja a 3.0-ás shadert és HDR-t. :D
  • CUCLI
    biztos van valami hd textúra pack.
  • RNadal1203
    És Legalább valami ami átalakítja őket valami "szebb rémmé"
  • RNadal1203
    na mindegy köszi
  • Qwerty4
    Komolyan hülye a kérdésed.Nincs ilyen!Hozzá tartoznak a szörnyek a játékhoz, semmivel nem lehet kiszedni őket!!!
  • RNadal1203
    marha vicces. komolyan kérdeztem
  • RNadal1203
    kösz
  • Qwerty4
    bocsánat:tüntetni, így helyes :)
  • Qwerty4
    uninstall far cry, ezzel el lehet tűnetetni xD
  • RNadal1203
    Valaki nem tud valami szörny eltünteő modot mert a szörnyes részek valami iszonyat Sz@arok