24504
  • PimpDaddy
    Helló. Ha tudna nekem küldeni valaki egy linket az 1.4 - es Patch tört exe-hez azt nagyon megköszöném.
  • HarryProf
    Én mostanában találtam rá a játékra, és megrendeltem, mert nagyon olcsó, csak 999 Ft. :)
  • gurubefree
    Szoval jo lenne egy US Post Code .
  • gurubefree
    Hello

Sikerult letolteni 2 jatekot . De jasznalni mar nem igazan. Csak U.S-ban elok hasznalhatjak. ( A telepites kozben keri az UBI-s account-ot es az utan hogy megadom finoman elkild a pi...ba ))
  • CUCLI
    kössz :)
  • lac coo
    BSZ, Cucli !!!
  • kisgabo
    letöltött játékkal nem tuti hogy megy a multi, kulcs kell hozzá, ami a bolti változatban benne van.
  • sharpwrz
    Sziasztok ismét!
    Akkor lenne, most egy olyan kérdésem, hogy mivel ugyebár az ubisoftnak köszönhetően ingyen töltheti mindenki a Far Cry-t, ezért ingyenesen lehet játszani online is? mármint nem kell eredeti dvd-hozzája?
  • kisgabo
    talán, mert nincs törtszerver...

vedd meg, mediaban 990 huf, és told ubin.
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Nem tudom, h itt lehet e ilyent kérdezni(nem volt kiirva, h nem...)
    Letöltöttem a fájl, ami a törtszerverek eléréséhez szükséges...
    be is tette a menüt a Multiplayer részlegbe, de mikor rámegyek, akkor nem talál egy szervert sem...ilyenkor mi van?
  • kisgabo
    nekem néha szokott, de nem tudtam rá megoldást. csak kilépett egy ablakba amit alig tudtam lelőni... aztán restart.

esetleg másik nvidia driver
  • tonyo9
    sürgös lenne:D
  • tonyo9
    van egy kis problémám a mikor játszok ,állandóan kifagy a képernyö ezzel a hibaüzenettel nv4 display driver meghibásodott mentse adatait stb mitöl van ez? az összes drivernél volt ilyen gond .:@
  • Herold
    Tudom, hogy szar, csak érdekelt volna, hogy másnál is előfordult-e olyan textúrahiba, hogy objektumok tök fehérek (textúra nélkül), a hegyoldal meg fekete vagy textúrázott, attól függően milyen irányból nézem.
  • Herold
    Az Antiterrorral játszott valaki? (Az orosz Far Cry.)
  • CUCLI
    nem.. save mappa. levels kicsit sok volna, meg fölös is
  • qtab986
    Ha másnak szeretném odaadni az elmentett/teljesített pályáimat akkor csak a Levels könyvtárra van szükség?
  • kisgabo
    naná, én tolom, de ubi szerveren.

van magyar peet, csak álnéven..
  • grebber
    Ez a The Delta Sector mod mikor szándékozik megjelenni?
  • Peetboy
    Én még multizok. Mostanában nem játszottam vele, talán mert kevés a magyar a serókon. De néha játszok. Kicsit nehéz is, a COD2 a kedvencem, az könnyebb jóval.
  • Harkat 89
    Valaki még multizik?:) Beszálnék szivesen.
  • kifli
    Bocs hogy veled ellentétben nem vagyok annyira toppon a warez témában Csak a cd kulcsról az jutott eszembe hogy biztos telepítés közben kell beírni má isten tudja melyik játéknak milyen a telepítője...
  • Peetboy
    OMG! A Warez verzió sosem kért CD kulcsot, mert anélkül is ment Crackel.

FFXI: Azért nem tudsz a neten játszani, mert regisztrálni kell az Ubisoft honlapján is.
    A játék multi menüjében a Create New Account-ra nyomj és behozza a regisztráló oldalt.
  • kifli
    Akkor viszont nem tudom
    Talán egy winreinstall...
  • kifli
    Ezt a mondatszerkesztést
  • ffxi
    Most instaltam először.
  • kifli
    Ha régen volt fenn warez verzió akkora annak a kulcsát kell kitörölni amit asszem futtatás regeditel tudsz megtalálni. De nem vagyok benne biztos...
  • ffxi
    Nem jó a FAQ :( Emléxem régen naon tartalamas és hasznos a GYIK-ja.
  • ffxi
    Megvettem a game-t, de telepítés közbe nem kérte a CD kulcsot. Nemtok online jácani :(
  • simonl #23995
    Sziasztok,

Fut a játék Vista alatt?

Köszönöm

• human8
    Dehogy is ....

OMG
    miután felraktad az 1.4 es pöcst...nem elsz egér...miután ezt észrevetted
    option, control, és minden egér dolgot állítsd vissza default-ra...majd apply, ésutána már megy :D
  • Peetboy
    Igen nálam is volt már ilyen. Én csak felülre láttam, előre meg oldalra nem. Az a Patch miatt van. Szedjél le minden Patchot, és csak az 1,4-et tedd fel. Talán úgy jó lesz.
  • GX25
    Sziasztok!

Feltelepítettem az 1.4-es patch-et a menübe még mozog az egér de a játékba már nem. Ez miért van? Játszak az alap játékkal, vagy egy korábbi patchet rakjak fel, az 1.32-est?
  • Max7
    Sziasztok!

Valaki tudna dobni egy linket vagy konkrétan akár egy linux server 1.4-et? :) aki küld az kap egy acot a serverhez :) Nem igazán találtam még neten :(
  • Béla9248
    Hali! Vki tudna adni 1 instal.txt fájlt?

Előre is köcce!
  • human8
    bááázz...nem is tudtam h lehet a játékban ugrani, meg futni ha nyomom a shiftet...
    azannya....ez a fááárkrááájjj micsoad egy gammeeee
  • Peetboy
    Szerintem sehogy, mert nem lehet...
  • WizArts
    és, hogy kell a sniperrel zoomolni?????
  • Stalker
    1.1-es pöccsel tényleg jobban megy a coop-mod!
  • CUCLI
    nagyon is tudja milyen játék...
    ugye marha? ;)