24504
-
PimpDaddy #24024 Helló. Ha tudna nekem küldeni valaki egy linket az 1.4 - es Patch tört exe-hez azt nagyon megköszöném. -
#24023 Én mostanában találtam rá a játékra, és megrendeltem, mert nagyon olcsó, csak 999 Ft. :)
-
#24022 Szoval jo lenne egy US Post Code . -
#24021 Hello
Sikerult letolteni 2 jatekot . De jasznalni mar nem igazan. Csak U.S-ban elok hasznalhatjak. ( A telepites kozben keri az UBI-s account-ot es az utan hogy megadom finoman elkild a pi...ba )) -
CUCLI #24020 kössz :) -
#24019 BSZ, Cucli !!! -
#24018 letöltött játékkal nem tuti hogy megy a multi, kulcs kell hozzá, ami a bolti változatban benne van. -
#24017 Sziasztok ismét!
Akkor lenne, most egy olyan kérdésem, hogy mivel ugyebár az ubisoftnak köszönhetően ingyen töltheti mindenki a Far Cry-t, ezért ingyenesen lehet játszani online is? mármint nem kell eredeti dvd-hozzája? -
#24016 talán, mert nincs törtszerver...
vedd meg, mediaban 990 huf, és told ubin. -
#24015 Sziasztok!
Nem tudom, h itt lehet e ilyent kérdezni(nem volt kiirva, h nem...)
Letöltöttem a fájl, ami a törtszerverek eléréséhez szükséges...
be is tette a menüt a Multiplayer részlegbe, de mikor rámegyek, akkor nem talál egy szervert sem...ilyenkor mi van? -
#24014 nekem néha szokott, de nem tudtam rá megoldást. csak kilépett egy ablakba amit alig tudtam lelőni... aztán restart.
esetleg másik nvidia driver -
tonyo9 #24013 sürgös lenne:D -
tonyo9 #24012 van egy kis problémám a mikor játszok ,állandóan kifagy a képernyö ezzel a hibaüzenettel nv4 display driver meghibásodott mentse adatait stb mitöl van ez? az összes drivernél volt ilyen gond .:@ -
#24011 Tudom, hogy szar, csak érdekelt volna, hogy másnál is előfordult-e olyan textúrahiba, hogy objektumok tök fehérek (textúra nélkül), a hegyoldal meg fekete vagy textúrázott, attól függően milyen irányból nézem. -
#24010 Az Antiterrorral játszott valaki? (Az orosz Far Cry.) -
CUCLI #24009 nem.. save mappa. levels kicsit sok volna, meg fölös is -
#24008 Ha másnak szeretném odaadni az elmentett/teljesített pályáimat akkor csak a Levels könyvtárra van szükség? -
#24007 naná, én tolom, de ubi szerveren.
van magyar peet, csak álnéven.. -
#24006 Ez a The Delta Sector mod mikor szándékozik megjelenni? -
#24005 Én még multizok. Mostanában nem játszottam vele, talán mert kevés a magyar a serókon. De néha játszok. Kicsit nehéz is, a COD2 a kedvencem, az könnyebb jóval. -
Harkat 89 #24004 Valaki még multizik?:) Beszálnék szivesen. -
#24003 Bocs hogy veled ellentétben nem vagyok annyira toppon a warez témában Csak a cd kulcsról az jutott eszembe hogy biztos telepítés közben kell beírni má isten tudja melyik játéknak milyen a telepítője... -
#24002 OMG! A Warez verzió sosem kért CD kulcsot, mert anélkül is ment Crackel.
FFXI: Azért nem tudsz a neten játszani, mert regisztrálni kell az Ubisoft honlapján is.
A játék multi menüjében a Create New Account-ra nyomj és behozza a regisztráló oldalt. -
#24001 Akkor viszont nem tudom
Talán egy winreinstall... -
#24000 Ezt a mondatszerkesztést -
#23999 Most instaltam először. -
#23998 Ha régen volt fenn warez verzió akkora annak a kulcsát kell kitörölni amit asszem futtatás regeditel tudsz megtalálni. De nem vagyok benne biztos... -
#23997 Nem jó a FAQ :( Emléxem régen naon tartalamas és hasznos a GYIK-ja. -
#23996 Megvettem a game-t, de telepítés közbe nem kérte a CD kulcsot. Nemtok online jácani :( -
simonl #23995 Sziasztok,
Fut a játék Vista alatt?
Köszönöm
-
human8 #23994 Dehogy is ....
OMG
miután felraktad az 1.4 es pöcst...nem elsz egér...miután ezt észrevetted
option, control, és minden egér dolgot állítsd vissza default-ra...majd apply, ésutána már megy :D -
#23993 Igen nálam is volt már ilyen. Én csak felülre láttam, előre meg oldalra nem. Az a Patch miatt van. Szedjél le minden Patchot, és csak az 1,4-et tedd fel. Talán úgy jó lesz. -
#23992 Sziasztok!
Feltelepítettem az 1.4-es patch-et a menübe még mozog az egér de a játékba már nem. Ez miért van? Játszak az alap játékkal, vagy egy korábbi patchet rakjak fel, az 1.32-est? -
#23991 Sziasztok!
Valaki tudna dobni egy linket vagy konkrétan akár egy linux server 1.4-et? :) aki küld az kap egy acot a serverhez :) Nem igazán találtam még neten :( -
#23990 Hali! Vki tudna adni 1 instal.txt fájlt?
Előre is köcce!
-
human8 #23989 bááázz...nem is tudtam h lehet a játékban ugrani, meg futni ha nyomom a shiftet...
azannya....ez a fááárkrááájjj micsoad egy gammeeee -
#23988 Szerintem sehogy, mert nem lehet... -
#23987 és, hogy kell a sniperrel zoomolni????? -
Stalker #23986 1.1-es pöccsel tényleg jobban megy a coop-mod! -
CUCLI #23985 nagyon is tudja milyen játék...
ugye marha? ;)