Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne mondanám énazt, hogy "húde szépen fejlõdnek". Épp az ellenkezõje. Ugyanazt adják ki szinte mindig csak más néven meg némi "extrával". Ott vanak az NFS sorozatok. Az mi??? Játék??? Egy kalap kakapástétom.
Talán a 20 év során nõttek az elvárásaim mint ahogy veszel egy kocsit 90 ben aztán 2000 ben ugyanazt kapod meg egy ugyanazon az áron ezért kérlek szépen.
Ability
De ne add senki tudtára, majd mindenki eldönti, hogy neki tetszik-e az adott játék. Egyébként ha régen kicsit is élvezted az akkori kor "gagyi" játékait, akkor számomra furcsa, hogy a mai modern játékok miért nem tudnak lekötni. Vannak most is jó alkotások. A Bioshock-ról meg annyit, hogy te a látványról beszéltél, nem magáról a játékról. A Bioshock pedig jól néz ki, gyönyörûen megcsinálták szerintem.
Nem engine ezek hanem a tényeket próbálom a szarokkal jatszadozó embereknek a tudtára adni.
20 éves létemre volt alkalmam jó pár száz játékot végignyomni és levonni azt t szörnyû következtetést amirõl éppen az elõbb pofáztam. Szóval nemagyarázz itt nekem, hogy milyenek voltaz azok a "régi szép idõk" mert azok már ELMÚLTAK. A Bioshock meg a pincében játszódó stílusával nem nagyon tudja izgatni a fantáziámat.
Qwerty4
A FC-al és a Crysissal az a baj, hogy mindkettõnek a sztorija elég gázos.A Crytek igazából nem tud feszültséget teremteni, olyan sík hangulata van az egésznek.Ha van hangulata.De inkább nincs.És igen, végigvittem mindkettõt, nem hasból dumálok.Inkább nem élveztem.
És mi a jó FPS?Nahát ott van pl. Call of Juarez, fantasztikus két szálon futó sztori és lenyûgözõ látvány társul melléje.Condemned - Criminal Origins, újítást hozott egyedi játékmenetével a játékpiacra.Half-Life 2, gravity gun ami csakugyan egy nagy ötlet volt, helyszínek stb.Van még nekünk egy Thief sorozat, bár nem hagyományos FPS és nem is hasonlítható igazából sok mindenhez, stílusteremtõ volt az a lényeg.Talán ezek jó FPS-ek. 😊
Másrészt nem értem mit enginezell itt még mindig?
Az Unrealról megjegyezném, hogy igen-igen túlzásokba esnek és nem a természetesség sugárzik belõle, ellentétben a Cryengine2-jével, ez igaz.De kit érdekel?Én játszani akarok, nem grafikát bámulni, de jó ha jól néz ki.És tényleg az Unreal 3-as játékok nagyrésze se ér sokat...

Qwerty4

Ability
Látszik, hogy egy kiskorú fikagép vagy. Bezzeg az én idõmben... tudod akkoriban a Half-Life 1 is csodajáték volt. Sõt, ez már jóval késõbb volt, anno DOS-os és ilyen kazettás játékokkal kezdtem. Lehetett élvezni õket! Nem tudom felfogni, hogy a mai fiatalság mit elégedetlenkedik. Végigszidod, hogy az összes játék ronda, holott szerintem meg nagyon is gyorsan fejlõdnek a játákok kinézete. Sõt, nem csak kinézete, hanem úgy alapjában az egész. Szidod az UT3 motort, holott ha megnézed a Bioshock játékot, akkor szerintem nem lehet panaszod. Az persze másodlagos, hogy rohadtul nem a motoron múlik, hogy hogyan néz ki egy játék, az csak egy "fejlesztõeszköz". Hidd el a Cryengine 2 is csak egy foltozott változat a régi motorukból. Jó, persze, dolgoztak vele, lehet a foltozás kicsit elcsépelt, de ne hidd, hogy az valami csodamotor, és ne hidd, hogy a vetélytársaknál fényévekkel jobb. Gondolkozz, hülyék lettek volna kidobni a régi munkájukat, inkább feljavították, és most nagy marketingbe kezdtek, hogy milyen tulajdonságokkal bír.

Igazából nem is tudom, hogy ezt minek írtam le. Úgysem tudok változtatni a szemléleteden. Csak érdekes, hogy pont azok kritizálnak, akik nem tudják élvezni a játékokat, csak fikázni. Örök elégedetlenek. Bár azért megnézném, hogy mi lenne veled, ha hirtelen az összes játék eltünne a világból...
Jujj! aztán majd jönnek a híres unreal fanatic idióták akik pixelháborúban játszák az híres édes unreal 3.0 t. Anti Aliasing élkül egy fps szartsemér. Unreal= álomvilág nintendo szinten a szaros pixeljeivel együtt.
A Crysis épp a korát éli (attól függetlenül, hogy nekem apszolút nemtetszik mert az eanél van már ez is és teljesen más mint a Far Cry). És te magyaráztad, hogy a Far cry meg a Crysis ugyanaz és mindkettõ szar. Ok ha ezek szarok akkor mi a jó? Mondjál már egy jó FPS-t! Egyedül a Crytek használ értelmes engine-t a többi okádék úgyhogy negyere nekem azzal hogy szar mert a többi fps nyugodtan elbújhat mellette mer egy híg fos az összes. De látszik, hogy sose játszottál vele vagy ha igen akkor csak mentél oszt puff-puff. De tudod ne csak nézd lásd is amit cselekszel. O_op
Qwerty4
Ki beszélt most grafikus motorról?
Játékokról beszéltem annak tudatában hogy a Far Cry és a Crysis is korának legjobbja volt ilyen szemontból és ez tagadhatatlan.

Qwerty4

Peetboy
Látom lesz a Far Cry-ból film. Hát gyenge kis film lesz ez, ahogy néztem a bemutatót. Nem is úgy fog kinézni a hely pálmafákkal,ahogy a játékban. Ráadásul szörnyek se lesznek benne.<#idiota>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Mármint amikor megvettem,akkor játszottam vele sokat, de azóta nem.

Peetboy
Ja és még mindig nem vettem elõ, hogy játszak vele a neten, de tervezem.

Peetboy
Régen néztem már be ide. Azt mondod 1990 Ft eredetiben. Hát attól függ hol. A CD Galaxisban csak 990 Ft. Én Sparban 2400-ért vettem októberben.

nyugivan.

http://thenamelessphoto.com/

Menjél szépen játszani a hulladékaiddal ahelyett, hogy nekem írogasz ovodás szinten te takony.
kabe pellom!!!!hülye kis nooooob !!!!!!!

Akkor mia jó: a source engine vagy a hányás unreal O_o mondjál már egy értelmes engine t
Qwerty4
Mit veszekedtek?Egy kategória mindkettõ.
crysis=far cry=shit 😄
Mivel jobb a FC, hogy a fanoknak már nem tetszik a crysis?

Qwerty4

Elbújatsz az íjés crysis eddel a sunyiba omfg
D:

leülhetsz, elégtelen.

Olcsy
Az mi?<#idiota>

remélem egy halom spamet kapsz <#idiota>

Olcsy
Aki játszik neten vegyen fel MSN-en.=)
[email protected] Mielõtt vk elkezdene okoskodni, én szeretem a Far Cry-t...Far Cry forever!😄 Alig várom h megjelenjen a 2. része.=)

Qwerty4
😄

Qwerty4

kisgabo
ostoba.

ember!a FAR CRY ideje lejárt!!!most a crysis ideje jött el!!! szóval aztat játszad!!utánna meg majd jön a far cry2 akkor meg majd játszd aztat..egyszóval haladj a korral!!!

VISTA van ezen a gépen és rossz a FAR CRY. XP gépen JÓ. az NVIDIA már frissitve van.GEFORCE 8600-as videó kártyám van amit frissitettem. PACH 1.4 kéri a 1.33-at ez a 1.1-et de az 1.1-et nem tudom letölteni A PACH MEGOLDANÁ A PROBLÉMÁMAT???
persze asztsem tudom,hogy hová irják a válasz a.kérdésemre
na hello!fogalmam sincs,hogy mitkell csinálni ezen a forumon de szeretnék normálisan játszani a FAR CRY-vel.Fel telepitettem de a FÖLD ÉS A VIZ SZÜRKÉSKÉK ÉS NEM TUDOM,HOGY KELL MEGCSINÁLNI ha valaki tudja irjon nekem.
hello!
a gyik nem jó
a pacheket az 1.32 es csak 20 mb de az 1.3as már több kell neki az is és nem magyarosít!
csa...az van hogy par haverral szeretnénk nyomni a gamet LAN-ba de egyikünk se látja senkinek a szerverét!tudna vki segiteni h mit kell csinálni vagy hogy milyen patch*ot kellene leszedni??lécci naon sürgöss!!!!! please help meeee!!!!!!

Qwerty4
véleményt mondani jöttem...

Qwerty4

kisgabo
valaki a lányokat szereti, van aki a fiúkat. én a lányokat, és a far cry-t. <#idiota>

ollie
akkor meg mit keresel itt??

Qwerty4
Szerintem a far cry és a crysis is szar...én egyiket se kedvelem túlságosan. 😊
Az AI jobb a FC-ban viszont mindkettõnek pont ugyanolyan gagyi sztorija van, a két játék eleje majdnem tök egyforma és azután jön az óriási színvonalcsökkenés.Egylére megy a két Crytek game.
De akinek tetszik, tetszik.Ez van.

Qwerty4

kisgabo
a játék jó, ez nem bukott, a crysis volt az..

Qwerty4
A film is szar lesz, mint a játék. 😄

Qwerty4

kisgabo
UWE BOll.... <#idiota><#banplz>

ollie
ójajj

lac coo
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kisgabo
eredetben 1990, régebben volt csomó privát szerver, mára 0.... csak ubi.

Peetboy
Szerintem most is fent van a neten valahol, csak meg kéne keresni. Nekem megvan a gfépemen valahol,de sose mûködött. Régebben talált servereket de kapcsolódni nem lehetett hozzájuk. Késõbb már servereket sem talált.
Szerintem vedd meg a játékot! Én is megvettem tavaly, igaz nem 990-ért, hanem 2400ft-ért,(I-Sparba) de megérte szerintem.
Azóta se játszom vele. <#nyes><#vigyor3> Tényleg mostanában nem játszom vele, de majd elõveszem.

Kaszi46
990ft vedd meg...

*Posse*T.W.D*

Narancs
Valaki küldje át nekem a multihoz szüks cuccost plz, mert DC-n se találom sehol<#falbav>
[email protected]
Nagyon kösz!<#worship>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Nah, kis nyomozgatás után kiderült, hogy ha minden igaz, ezt az fcmp_002.exe nevû fájlt kell telepíteni a multihoz. Csakhogy már sehol nincs fent a neten, egyszerûen nem lehet letölteni, A hajam tépem baszki.

Narancs
Hi all!
Régen a GYIK-ban le volt írva, hogy kell multiban játszani. Fel kellett tenni vmi külön progit, bemásolni vmi fájlt, ilyenek rémlenek, pontosan nem emlékszem. Tudnátok segíteni?

Sziasztok,

Van valami friss hír a Delta Sector módról?
A demo alapján leírná valaki a storyt röviden???

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."