24504
  • inter94
    thx
  • Scottt
    Trilinear de ha bírja a géped akko AA 2x-4x-6x-8x-16x
  • inter94
    a beálitásoknál a Texture Filter Quality-nél melyikre érdemesebb tenni hogy jobb/szebb legyen a bilinear-ra vagy a trilinear-ra?
  • Scottt
    1.0val vígan tudsz játszani;)
  • simonl #23940
    Sziasztok,

Nosztalgiáznék kicsit....ha most rakom fel a játékot, mely sorrendben mely patch -ket kell felrakni? Eredeti játék.

Köszönöm a válaszokat...
  • jaki88
    Okés, már rájöttem, csak az volt a baj, hogy nem a legfrissebb patch volt fennt a gépen és nem jelentkezett fel. Azért köszi
  • human8
    hát felmész internetre azt kész.
    csinálsz egy UBI accountot azt hellószia, beírod a kódod azt tt vagy a listán.ennyi
  • jaki88
    Amúgy eredeti a játék, szal az érdekelne hogyan tudok hivatalos servereken játszani.
  • jaki88
    Sziasztok! Nekem egy elég érdekes kérdésem lenne.:) Szóval hogy hogyan tudok multizni, min keresztül, mi kell hozzá, kell valami progi hozzá? gyik nemműködik azért kérdezem itt. Előre is köszi, csak nem vagyok képbe hogyan működik a far cry multija.
  • WizArts
    Hábazz. Hogy bírod Shizy?
    Game hunter : a billentyű beállítások, default-ot kell nyomni
    Krisz : kódot a konzolba, nyomj 0-át a játékban
    Scott : van, aszem ha fennt a magyarítás alapból adja... , fps vagy frap-sal vagy a kopnzolba : r_displayinfo 1

Theodor..... hábazz, elég LOW vagy, tudod minek a rövidítése egyátalán a lol?

• Game Hunter
    Hello!

Mit kell bekapcsolni ahhoz, hogy az egerrel tudjak balra-jobra forogni?
  • krisz267
    de hova kell be irni a kódókat??
    léc modjátok meg
  • Scottt
    Miért nem működik a faq?Ide árasztom kérdéseim áradatát
    :Van hozzá magyarítás?
    :Feliratot belehet vhogy kapcsolni?
    :Fps-t mivel tudom kiíratni?
  • krisz267
    hova kell be irni a kódókat?
  • Anteris
    tényleg jó a grafikája a FC-nak. Az őserdő meg tökéletes lett, mintha tényleg ott mászkálna az ember, lenyűgöző. Ja és nem utolsó szempont, hogy átlátható a helyszín, még a kegtávolabbi faszit is megtalálod a monitoron. A timeshiftben azt utáltam, hogy örökké keresgélni kellett az ellent a sok csicsa között.
  • Bokafix2
    Nem tudja valaki mi az oka annak, hogy a render mode-ot nem lehet használni a játékban?
    Arra gondolok, ami ilyen beállításokat tartalmaz, hogy inproved, cartoon, paradise, cold, stb.
    Egyiket sem lehet megjeleníteni. Az van kiírva, hogy 'not supported'. Mikor előzőleg volt fenn az FC, akkor ezzel nem volt probléma. Most meg itt ilyeneket írkál nekem vissza, mikor be akarom állítani.
    Nem tom... ugyanúgy a teljes verziót szedtem le mint régen. Nem azt mondom hogy ronda lett a játék grafikája, de biztos jobb lenne, ha ez beállítás működne.
    Ráadásul 256-os karira is cseréltem a 128-ast, nem értem, nem tudtok valami peccset esetleg?
  • Peetboy
    Meg szerintem nem is lehet csinálni olyan modot amitől lényegesen szebb lehet egy játék. Ahhoz minden textúrát ki kellene cserélni.
    De lehet az egész grafikai motort is le kéne cserélni ahhoz.
  • Peetboy
    Nem tudok róla, eddig én csak a HDR beállitást tudom, amitől szebb lehet. De sok helyen inkább rondább lett mint amilyen volt.
  • grebber
    Far Cryhoz nincs valami übergrafikai mod?
  • Peetboy
    Nem az entert, Hanem a jobb egér gombra gondoltam. De már nem is emlékszek rá. De szerintem be lehet állitani, olyan gombra állítod, amire akarod.
  • theodor
  • lac coo
    Jobb melyiket? Az entert ?
  • Peetboy
    Úgy,hogy megnyomod a jobb gombot. Most ez jutott eszembe, úgy tudom így kell. Vagy nem?
  • lac coo
    Hogy kell a sniperral zoomolni ?
  • Qwerty4
    No Comment. :D Csak dobálózol a szavakkal.
  • theodor
    LOL vagy. Te is idejársz fikázni a Far Cry t szarozni te.... mit taplózol te tírpák????
  • theodor
    :) tudatlan
  • Qwerty4
    :D
  • theodor
    akkor megnyalhatod az is te nomad
  • Qwerty4
    20 éves létére elég tapló módon viselkedik itt az biztos. :)
  • Ability
    Nem hiszem, hogy olyan mélyen belegázoltam volna a lelkedbe, sőt, nem is írtam semmi sértőt. Jó, az elején volt egy fikagép, de ennyi, azóta semmi. Azt meg már bevallottam, hogy fölösleges volt beleszólnom az egészbe. Csak sértette a fülem, hogy neked semmi sem elég jó, illetve hogy a grafikán kívül mást nem tudsz értékelni egy játékban.
  • theodor
    Meg már neharagudj (de ha haragszol is letojom) de kinek hiszed magad?
  • theodor
    Ne nagyon írogass ha lehet a személyiségemről( amiről persze hallovány fingod sincs). Csak mert én rólad semmit se írtam pdig mondhatnám hogy retro style vagy meg... de én a szemértevaló gammákat fikáztam nem téged, úgyhogy légyolyszíves ballagj a témáról!
  • Peetboy
    Na jó nem olyan ronda a COD-4, de azért én többet várnék el tőle. A másik meg az amitől számomra élvezetes lehet egy játék és újat mutat, ha például törhető benne minden és ha minden házat és tárgyat fel lehetne benne robbantani, megsemmisiteni. Na az olyan játékra már biztos azt mondanám, ez igen,ez tényleg jó főleg ha grafikája legalább úgy nézne ki mint a Crysisé. A Timeshiftből csak a Demót láttam, direkt azért töltöttem le mert a videókból megtetszett. De aztán amikor kipróbáltam, nem jött be annyira. Kábé alig néz ki jobban a Timeshift mint 4 éve a Maxpayne 2.
    De persze lehet azért se tetszett, mert a játékmenet unalmas volt.
  • Qwerty4
    Nem neked szólt.theodor és Peetboy hozzászólására reagáltam, mert már, ha a CoD4 se elég jó vagy a TimeShift ronda akkor az tényleg furcsa...
  • Ability
    Nem tudom, hogy részben szól-e nekem is a megjegyzés, de azért elmondom, hogy én azért a grafról beszélek, mert úgy tűnik theodornak ez a legfájóbb pontja. Erról mondott véleményt, én pedig erre reagáltam. Bár igazából már megbántam, hogy beleszóltam, nem is kellett volna foglalkozni vele, minek győzködjem, hogy ha ő másként látja?! Én meg időről- időre végigjátszom a régi játékokat, kezdve a HL1-gyel. :)
  • Qwerty4
    Szerintem nektek elment az eszetek.TimeShift ronda?Áhh...sztem annak is kiváló látványvilága van, de vannak gyengépp pontjai természetesen.
    Mi kell nektek most komolyan?Ez már tényleg a grafbuziság legteteje.
    Ahelyett, hogy a játékokat próbálnátok élvezni, felfedezni bennük a hangulatot grafikán akadtok fennt.Nekem mindegy, de ha ez van akkor ez van.
  • Peetboy
    De például a Far Cry még mindig nagyon lenyűgöz a szép grafikájával. A neten is élvezetes vele játszani, mert élvezhető olyan szép.
  • Peetboy
    Én is kicsit úgy látom a játékokat mint Theodor. Mindig többet várok egy játék kinézetétől mint amik vannak. Persze a mai játékok már egészen élvezhetően néznek ki, és játszhatóak. De például a Bioschockban-ból amit eddig láttam az az első 2 pálya, hát nem mondanám rá,hogy hanyatt esek a grafikájától. De nagyon fontos a játékmenet, miről szól és ne legyen unalmas. Tehát, szerintem van már egy-két nagyon jól kinéző élvezetes játék, de a többi az már unalmas, és még csak nem is szép.
    Ott van a Timeshift ami nemrég jelent meg, hát az is ahogy kinéz,mit mondjak elég ronda grakikája van. De ott van a COD-4, az is lehetne már sokkal szebb is 2008-ban, főleg ha a multi pályákra gondolok, mert azok iszonyú rondák.
  • Ability
    Te a grafikus motorokról beszéltél, amit azt feltételezi, hogy a látvánnyal nem vagy megelégedve. Hát a grafika pedig igen szépen fejlődik. Igazából szerintem már rég elérték azt a szintet ami igenis élvezhető lenne mindenki számára, és én pont ebbe kötöttem bele, hogy nem igaz, hogy annyira rondák az általad említett játékok. Úgy beszélsz róluk, mintha egy kőkorszaki szarok lennének. Vannak különbségek, de ne mond már, hogy egy Bioshock ronda. Ennyi, a többi engem nem érdekel. Olvasd el az első kommentem, abba leírtam, hogy mivel nem értek egyet. Minden más már csak melléduma. Engem az már nem foglalkoztat, hogy kinek hogyan tetszik egy játék, mindenkinek egyéni véleménye van, de az nem igaz, hogy ezek a játékok annyira rondák, hogy nem lehet élvezni. Ha nem élevezed, akkor a játékkal egészében van bajod, vagy csak grafika őrült vagy. Mellesleg ami szívenütött, hogy látszik, hogy nem értesz hozzá. Grafikus motorról beszélsz, ilyet mondasz, hogy "nincs egy normális motor", holott rohadtul nem azon múlik egy játék kinézete, ez csak "fejlesztőeszköz". A másik dolog, hogy az jön le rólad, hogy örök elégedetlen vagy. Lehet tévedek, ezt is számba kell venni. Csak nem értem, hogy hova azok a nagy igények....