Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem hátha valaki tud rá választ. Megvan eredetiben a játék. Most újra felraktam egy kis nosztalgia céljából, de gondoltam felrakom hozzá az 1.3-as patch-et mert attól elvileg lesz a játékban HDR effekt, meg használja a 3.0-ás shadereket. A menüben írja is hogy 1.3-as lett, de semmi HDR nincs. Olyan mint volt. Ha valaki tud segíteni azt elõre is köszönöm! Ja és mielõtt kérdezné valaki, a vga-m tudja a 3.0-ás shadert és HDR-t. 😄
biztos van valami hd textúra pack.
<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

RNadal1203
És Legalább valami ami átalakítja õket valami "szebb rémmé"

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
na mindegy köszi

Qwerty4
Komolyan hülye a kérdésed.Nincs ilyen!Hozzá tartoznak a szörnyek a játékhoz, semmivel nem lehet kiszedni õket!!!

Qwerty4

RNadal1203
marha vicces. komolyan kérdeztem

RNadal1203
kösz

Qwerty4
bocsánat:tüntetni, így helyes 😊

Qwerty4

Qwerty4
uninstall far cry, ezzel el lehet tûnetetni xD

Qwerty4

RNadal1203
Valaki nem tud valami szörny eltünteõ modot mert a szörnyes részek valami iszonyat Sz@arok

inter94
thx

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Scottt
Trilinear de ha bírja a géped akko AA 2x-4x-6x-8x-16x

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

inter94
a beálitásoknál a Texture Filter Quality-nél melyikre érdemesebb tenni hogy jobb/szebb legyen a bilinear-ra vagy a trilinear-ra?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Scottt
1.0val vígan tudsz játszani😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sziasztok,

Nosztalgiáznék kicsit....ha most rakom fel a játékot, mely sorrendben mely patch -ket kell felrakni? Eredeti játék.

Köszönöm a válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Okés, már rájöttem, csak az volt a baj, hogy nem a legfrissebb patch volt fennt a gépen és nem jelentkezett fel. Azért köszi
hát felmész internetre azt kész.
csinálsz egy UBI accountot azt hellószia, beírod a kódod azt tt vagy a listán.ennyi
Amúgy eredeti a játék, szal az érdekelne hogyan tudok hivatalos servereken játszani.
Sziasztok! Nekem egy elég érdekes kérdésem lenne.😊 Szóval hogy hogyan tudok multizni, min keresztül, mi kell hozzá, kell valami progi hozzá? gyik nemmûködik azért kérdezem itt. Elõre is köszi, csak nem vagyok képbe hogyan mûködik a far cry multija.
WizArts
Hábazz. Hogy bírod Shizy?
Game hunter : a billentyû beállítások, default-ot kell nyomni
Krisz : kódot a konzolba, nyomj 0-át a játékban
Scott : van, aszem ha fennt a magyarítás alapból adja... , fps vagy frap-sal vagy a kopnzolba : r_displayinfo 1

Theodor..... hábazz, elég LOW vagy, tudod minek a rövidítése egyátalán a lol?

Hello!

Mit kell bekapcsolni ahhoz, hogy az egerrel tudjak balra-jobra forogni?

de hova kell be irni a kódókat??
léc modjátok meg
Scottt
Miért nem mûködik a faq?Ide árasztom kérdéseim áradatát
:Van hozzá magyarítás?
:Feliratot belehet vhogy kapcsolni?
:Fps-t mivel tudom kiíratni?

hova kell be irni a kódókat?
tényleg jó a grafikája a FC-nak. Az õserdõ meg tökéletes lett, mintha tényleg ott mászkálna az ember, lenyûgözõ. Ja és nem utolsó szempont, hogy átlátható a helyszín, még a kegtávolabbi faszit is megtalálod a monitoron. A timeshiftben azt utáltam, hogy örökké keresgélni kellett az ellent a sok csicsa között.

Bokafix2
Nem tudja valaki mi az oka annak, hogy a render mode-ot nem lehet használni a játékban?
Arra gondolok, ami ilyen beállításokat tartalmaz, hogy inproved, cartoon, paradise, cold, stb.
Egyiket sem lehet megjeleníteni. Az van kiírva, hogy 'not supported'. Mikor elõzõleg volt fenn az FC, akkor ezzel nem volt probléma. Most meg itt ilyeneket írkál nekem vissza, mikor be akarom állítani.
Nem tom... ugyanúgy a teljes verziót szedtem le mint régen. Nem azt mondom hogy ronda lett a játék grafikája, de biztos jobb lenne, ha ez beállítás mûködne.
Ráadásul 256-os karira is cseréltem a 128-ast, nem értem, nem tudtok valami peccset esetleg? <#help>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Peetboy
Meg szerintem nem is lehet csinálni olyan modot amitõl lényegesen szebb lehet egy játék. Ahhoz minden textúrát ki kellene cserélni.
De lehet az egész grafikai motort is le kéne cserélni ahhoz.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Nem tudok róla, eddig én csak a HDR beállitást tudom, amitõl szebb lehet. De sok helyen inkább rondább lett mint amilyen volt.

grebber
Far Cryhoz nincs valami übergrafikai mod?

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Nem az entert, Hanem a jobb egér gombra gondoltam. De már nem is emlékszek rá. De szerintem be lehet állitani, olyan gombra állítod, amire akarod.

<#gunyos1>
lac coo
Jobb melyiket? Az entert ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peetboy
Úgy,hogy megnyomod a jobb gombot. Most ez jutott eszembe, úgy tudom így kell. Vagy nem?

lac coo
Hogy kell a sniperral zoomolni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Qwerty4
No Comment. 😄 Csak dobálózol a szavakkal.

Qwerty4

LOL vagy. Te is idejársz fikázni a Far Cry t szarozni te.... mit taplózol te tírpák????
😊 tudatlan
Qwerty4
😄

Qwerty4

akkor megnyalhatod az is te nomad
Qwerty4
20 éves létére elég tapló módon viselkedik itt az biztos. 😊

Qwerty4

Ability
Nem hiszem, hogy olyan mélyen belegázoltam volna a lelkedbe, sõt, nem is írtam semmi sértõt. Jó, az elején volt egy fikagép, de ennyi, azóta semmi. Azt meg már bevallottam, hogy fölösleges volt beleszólnom az egészbe. Csak sértette a fülem, hogy neked semmi sem elég jó, illetve hogy a grafikán kívül mást nem tudsz értékelni egy játékban.
Meg már neharagudj (de ha haragszol is letojom) de kinek hiszed magad?
Ne nagyon írogass ha lehet a személyiségemrõl( amirõl persze hallovány fingod sincs). Csak mert én rólad semmit se írtam pdig mondhatnám hogy retro style vagy meg... de én a szemértevaló gammákat fikáztam nem téged, úgyhogy légyolyszíves ballagj a témáról!
Peetboy
Na jó nem olyan ronda a COD-4, de azért én többet várnék el tõle. A másik meg az amitõl számomra élvezetes lehet egy játék és újat mutat, ha például törhetõ benne minden és ha minden házat és tárgyat fel lehetne benne robbantani, megsemmisiteni. Na az olyan játékra már biztos azt mondanám, ez igen,ez tényleg jó fõleg ha grafikája legalább úgy nézne ki mint a Crysisé. A Timeshiftbõl csak a Demót láttam, direkt azért töltöttem le mert a videókból megtetszett. De aztán amikor kipróbáltam, nem jött be annyira. Kábé alig néz ki jobban a Timeshift mint 4 éve a Maxpayne 2.
De persze lehet azért se tetszett, mert a játékmenet unalmas volt.

Qwerty4
Nem neked szólt.theodor és Peetboy hozzászólására reagáltam, mert már, ha a CoD4 se elég jó vagy a TimeShift ronda akkor az tényleg furcsa...

Qwerty4

Ability
Nem tudom, hogy részben szól-e nekem is a megjegyzés, de azért elmondom, hogy én azért a grafról beszélek, mert úgy tûnik theodornak ez a legfájóbb pontja. Erról mondott véleményt, én pedig erre reagáltam. Bár igazából már megbántam, hogy beleszóltam, nem is kellett volna foglalkozni vele, minek gyõzködjem, hogy ha õ másként látja?! Én meg idõrõl- idõre végigjátszom a régi játékokat, kezdve a HL1-gyel. 😊
Qwerty4
Szerintem nektek elment az eszetek.TimeShift ronda?Áhh...sztem annak is kiváló látványvilága van, de vannak gyengépp pontjai természetesen.
Mi kell nektek most komolyan?Ez már tényleg a grafbuziság legteteje.
Ahelyett, hogy a játékokat próbálnátok élvezni, felfedezni bennük a hangulatot grafikán akadtok fennt.Nekem mindegy, de ha ez van akkor ez van.<#gonosz1>

Qwerty4

Peetboy
De például a Far Cry még mindig nagyon lenyûgöz a szép grafikájával. A neten is élvezetes vele játszani, mert élvezhetõ olyan szép.

Peetboy
Én is kicsit úgy látom a játékokat mint Theodor. Mindig többet várok egy játék kinézetétõl mint amik vannak. Persze a mai játékok már egészen élvezhetõen néznek ki, és játszhatóak. De például a Bioschockban-ból amit eddig láttam az az elsõ 2 pálya, hát nem mondanám rá,hogy hanyatt esek a grafikájától. De nagyon fontos a játékmenet, mirõl szól és ne legyen unalmas. Tehát, szerintem van már egy-két nagyon jól kinézõ élvezetes játék, de a többi az már unalmas, és még csak nem is szép.
Ott van a Timeshift ami nemrég jelent meg, hát az is ahogy kinéz,mit mondjak elég ronda grakikája van. De ott van a COD-4, az is lehetne már sokkal szebb is 2008-ban, fõleg ha a multi pályákra gondolok, mert azok iszonyú rondák. <#levele>

Ability
Te a grafikus motorokról beszéltél, amit azt feltételezi, hogy a látvánnyal nem vagy megelégedve. Hát a grafika pedig igen szépen fejlõdik. Igazából szerintem már rég elérték azt a szintet ami igenis élvezhetõ lenne mindenki számára, és én pont ebbe kötöttem bele, hogy nem igaz, hogy annyira rondák az általad említett játékok. Úgy beszélsz róluk, mintha egy kõkorszaki szarok lennének. Vannak különbségek, de ne mond már, hogy egy Bioshock ronda. Ennyi, a többi engem nem érdekel. Olvasd el az elsõ kommentem, abba leírtam, hogy mivel nem értek egyet. Minden más már csak melléduma. Engem az már nem foglalkoztat, hogy kinek hogyan tetszik egy játék, mindenkinek egyéni véleménye van, de az nem igaz, hogy ezek a játékok annyira rondák, hogy nem lehet élvezni. Ha nem élevezed, akkor a játékkal egészében van bajod, vagy csak grafika õrült vagy. Mellesleg ami szívenütött, hogy látszik, hogy nem értesz hozzá. Grafikus motorról beszélsz, ilyet mondasz, hogy "nincs egy normális motor", holott rohadtul nem azon múlik egy játék kinézete, ez csak "fejlesztõeszköz". A másik dolog, hogy az jön le rólad, hogy örök elégedetlen vagy. Lehet tévedek, ezt is számba kell venni. Csak nem értem, hogy hova azok a nagy igények....