24504
  • grebber
    Na csak megérkezett végre a full!!!Majd ha lesz idöm meglesem!
  • Bokafix2
    Talán azért, mert le kell előtte tölteni az előző patch-eket.
  • Peetboy
    Most feltettem a Far Cry-t. Az 1.4 Pacht nem engedte felrakni. Most installálom a Delta Sector Modot.
    Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
  • Peetboy
    Kell hozáá a Far Cry és az 1.4 Patch.
  • Bokafix2
    Letöltöttem a modot, de a gép nem ismeri fel a fájlt. Hogy lehet installálni? Vagy egyszerűen be kell másolni a Far Cry mappába? A kiterjesztése 00[1]. Ezzel mit kell csinálni hogy működjön?
  • Synchronous
    Váltani kéne egy új gépre sztem, nem gondolod?
  • Peetboy
    Igen azóta utánanéztem a gépigénynek. Nem tudom a pontos gépigényt, de a képeket elnézve olyanok a kövek mint a Crysis Very Highon, jócskán megnőtt a gépigénye.
  • Bokafix2
    Ahogyan kiolvasgattam az angol kommentekből, bizony változott a gépigény is. Hát gondolj bele, ilyen parádés grafikával meg is kellett, hogy változzon. Ráadásul sokkal nehezebb a játék még könnyű fokozaton is mint a Far Cry.
  • ollie
    Már hogyne nőtt volna?
  • Peetboy
    Grebber! Megérkezett a Delta Sector Mod, amit vártál. Én is letöltöm, kiváncsi vagyok tényleg iylen szuper lesz-e a játék, mint itt a képeken.
    Remélem a gépigény nem nőtt meg.
  • Bokafix2
    Ez ász. Majdnem Crysist csinál a játékból.
    Letőtjük. :D
  • Kaszi46
    Aug 06, 2008
    Delta Sector Mod v1.0 letöltés

Delta Sector Patch v1.1 letöltés

aki nem ismerné annak egy kép:

• Peetboy
    VGA Driver és újabb Audio Drivert tehetsz fel. Nálam nem szokott befagyni a játék.
  • piamania
    Vki tudna segíteni?
  • fery02
    OK, befejezem, köszi. :)
  • Peetboy
    Állítólag tele van reklámmal, de ha felteszed a magyaritást, akkor eltünnek a reklámok. Multizni nem tudsz vele, csak ha amerikai vagy és regisztrálsz.
    Vedd meg eredetiben, megéri! Én is megvettem. Támogassuk a készítőket!
    Kár hogy a Far Cry 2-öt nem a Crytek készíti. Bár a Crysist nagyon elcseszték a nagy gépigény miatt.
  • Ry0K3N
    De feltételezem hogy az ilyen letöltősöknél van.
  • fery02
    Itt eddig semmi szó se volt fizetésről.
  • Ry0K3N
    Valószínüleg igen, nem értek ehez a letöltöm és kifizetem dolgokhoz de biztos valahogy megoldják hogy perkálás nélkül ne lehessen a letöltött cuccot elindítani.
  • fery02
    Akkor szóval ne töltsem le, mert nem megyek vele semmire. :)
  • Ry0K3N
    "Update:
    The promotion is now closed and it is no longer possible to play the game for free. If you are interested in further information on this title, visit the Ubi official website at http://www.ubi.com/"
    Azt írják hogy már nem aktuális az ingyenes Far Cry.
  • ollie
    csak amerikai címmel működik, és asszem betöltésnél van valami reklám
  • fery02
    Sziasztok, GYIK-ot nem tudok nézni, mert 404-es hiba, szal ne ordítsatok le nagyon, ha már volt téma. Szal találtam egy ilyet. Tud valaki erről valamit, mert ez akkor most ha jól nézem ingyenes teljes verziós Far cry. Régebben viszont én oylat hallottam, hogy ehhez regisztrálni kell, de csak Amerikába működik, meg meg van tömve reklámokkal. De mint írtam, régen hallottam ezeket a dolgokat, és lehet, hogy azóta már mindenki számára elérhetővé tették. Szóval megéri ezt most leszednem?
  • piamania
    Hello!

Az lenne a problémám,hogy időközönként befagy a játék.Ilyenkor két lehetőséégem van.VAgy újraindítom a gépet,vagy pár mp után megjavul.Mi lehet a baj?A másik kérdésem az lenne,hogy miért van az,hogy néha játé közben elmegy a játék hangja és utána zenét se tudok hallgatni,mert vmiért elment az egész hang.Tegyek fel egy új audio drivert?köszi szépen a segítségeket.
  • tommyg
    CRAP!
  • ffxi
    Vagyis Boll? :D
  • kisgabo
  • ollie
    nekem nem fagy ki
  • Paulie
    hivatalos oldaltól mér fagy ki a rókám? :(
  • Peetboy
    Mert rosszul Patcholtad fel biztosan. Tedd fel az 1.3-at aztán majd az 1.4-et. Próbálgasd, melyiknél lesz jó.
    De a játékot nem kell uninstallálni ahhoz, hogy váltogasd a Patchot.
  • solo
    Helo.
    Ma megvettem a far cry-t, fel patch-eltem, az 1.4 esig, és erre a töltőképernyőnél kifagy: C
    3x raktam újra az egészet, és nem.
  • ollie
    jó kérdés, próbáld ki
  • Frocsy
    Sziasztok, gondolkodom, hogy megveszem a játékot, szerintetek futna a következő konfigurációval legalább 800*600 - ban?: 1860 MHz 1024 ram, és Intel 128 mb videokari? Mert egyik ismerősömnek ilyen kék volt az egész terep a gépén, pedig elég hasonló a konfigurációja.
    Köszi előre is a válaszokat.
  • lalakov
    Kösz:(, szerinted én nem mondtam Neki?
  • ollie
    ja, vegye meg
  • grebber
    Fuck mikor jön már a Delta Sector mod full verziója?
  • lalakov
    Egy barátomnak nem teljesen eredeti van és nem megy fel az 1,1-es patch. Van valami ötletetek?
  • Stalker
    Valszeg van tűzfalad/routered, azt kéne belőni, h ne blokkolja fc-t, a cd kulcsot meg majd akkor kéri, ha sikerült bejelentkezned. Patcheknél pedig a uk verziót rakd fel.
  • sparrow35
    Hali! Miután megvettem a játékot, és csináltam accountot az ubi.com-on, mikor a menüben be akarok jelentkezni kiírja, hogy connecting to ubi.com, és nem csinál semmit, csak a cancelre mehetek.. Amúgy hova kell beírni a cd-kulcsot? És a patcheknél melyik nyelvi területet kell választani us/uk? Jó lenne ha lenne megint GYIK... Bocsi ha hülye kérdések, de nem találom a megoldást sehol...
  • grebber
    Itt nézz körül