Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Qwerty4
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nosztalgiáznék kicsit....ha most rakom fel a játékot, mely sorrendben mely patch -ket kell felrakni? Eredeti játék.
Köszönöm a válaszokat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
csinálsz egy UBI accountot azt hellószia, beírod a kódod azt tt vagy a listán.ennyi
Game hunter : a billentyû beállítások, default-ot kell nyomni
Krisz : kódot a konzolba, nyomj 0-át a játékban
Scott : van, aszem ha fennt a magyarítás alapból adja... , fps vagy frap-sal vagy a kopnzolba : r_displayinfo 1
Theodor..... hábazz, elég LOW vagy, tudod minek a rövidítése egyátalán a lol?
Mit kell bekapcsolni ahhoz, hogy az egerrel tudjak balra-jobra forogni?
léc modjátok meg
:Van hozzá magyarítás?
:Feliratot belehet vhogy kapcsolni?
:Fps-t mivel tudom kiíratni?
Arra gondolok, ami ilyen beállításokat tartalmaz, hogy inproved, cartoon, paradise, cold, stb.
Egyiket sem lehet megjeleníteni. Az van kiírva, hogy 'not supported'. Mikor elõzõleg volt fenn az FC, akkor ezzel nem volt probléma. Most meg itt ilyeneket írkál nekem vissza, mikor be akarom állítani.
Nem tom... ugyanúgy a teljes verziót szedtem le mint régen. Nem azt mondom hogy ronda lett a játék grafikája, de biztos jobb lenne, ha ez beállítás mûködne.
Ráadásul 256-os karira is cseréltem a 128-ast, nem értem, nem tudtok valami peccset esetleg? <#help>#help>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
De lehet az egész grafikai motort is le kéne cserélni ahhoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De persze lehet azért se tetszett, mert a játékmenet unalmas volt.
Qwerty4
Mi kell nektek most komolyan?Ez már tényleg a grafbuziság legteteje.
Ahelyett, hogy a játékokat próbálnátok élvezni, felfedezni bennük a hangulatot grafikán akadtok fennt.Nekem mindegy, de ha ez van akkor ez van.<#gonosz1>#gonosz1>
Qwerty4
Ott van a Timeshift ami nemrég jelent meg, hát az is ahogy kinéz,mit mondjak elég ronda grakikája van. De ott van a COD-4, az is lehetne már sokkal szebb is 2008-ban, fõleg ha a multi pályákra gondolok, mert azok iszonyú rondák. <#levele>#levele>