24504
-
#24104 Az én vótam ! :D -
#24103 hol a jani, hogy mondja:" én folyton laggoltam!!44" (: -
Stalker #24102 nekem fagyás volt sok :P -
#24101 Engem nem zavarna, csak fusson simán. :D -
#24100 neked volt ilyen sok,mi?:) -
#24099 Nálam ha lövök, elég sokszor megesi kaz, hogy nem pirosodik a célkereszt ! ;) -
#24098 Ezzel nem jutottam előrébb. :D -
Stalker #24097 ezt hívják fps laggnak -
#24096 Jó lenne ez, ha nem tudnék megvacsizni, miközbe tölt. Meg bár egészen jól fut, ha lövök egy ellenre, akkor megesik az olyan, hogy befagy a játék pár másodpercre (közbe folyamatosan lövőhang), majd halva találom magam, miután megindul a kép. -
#24095 Hát igen, csak elég gáz, hogy én hiába lopakodok kiszúrnak, bár muivel kívülről nem mutatták az emberünket, lehet hogy valami piros trikóban szaladgál :) -
#24094 Ezt hívják dzsungelháborúnak. -
#24093 Hát durva ez a DeltaSector, gyakorlatilag semmti nem látni a sok növénytől és a semmiből lövöldöznek lefele totál a terpbe olvadó fazonok, óriási. -
#24092 #24087 -
#24091 Persze, ha nem a cumulative féle 1.4-es patch-et szeded le, hanem a másik, kisebb méretű fajtát. De tőlem nyugodtan felpakolgathatod mind a 80 fajtát, én csak ezt tettem fel és semmi bajom sincs a mod-dal se.
#24088: Nekem is ez volt a bajom, de tudod mit csináltam itt a topikban? Szépen megpróbáltam azt, hogy beírom alulra a keresőbe, hogy "egér", és lám, oldalaknyi találat, ugyanezzel a problémával, persze köztük a megoldással. ;) -
#24090 Kösz. -
#24089 Állitsad be az egeret asszem deafaultra. és jó lesz! -
#24088 Felraktam a gamet, hogy megnézzem a DeltaSector modot, erre akrámit csinálok nem mozog a játékban az egér, a menüben még igen, de a játékban már nem, erre van valakinek ötlete? -
#24087 De valaki írjon már le egy TuT.ot, hogy tudja játszani neten. Kösz előre is -
#24086 Én úgy tudom, nem elég az 1.40 Patch előtte kéri az előzőeket. -
#24085 Nézd meg az Application data és a Dokumentumok mappában is. És a saját loginneved meg az All users alattiakban is. -
#24084 Amúgy ha az 1.4 cumulative patchet szeditek le, az tartalmazza a korábbi összes patch-t, szóval egy szűz Far Cry-ra elég csak ezt feltenni. -
#24083 Hogy kell regélni, hogy tudjak játszani neten? -
piamania #24082 Egyikben se találom.Vkinek konkrét ötlete? -
#24081 Nekem nvidiám van:D -
#24080 Vagy a játék könyvtárába vagy a Documents & settings mappában valahova. -
piamania #24079 Hello!
Hova menti a játék a mentéseket?Újra kéne telepítenem a gépet,és nem akarom a játékot előről kezdeni.Köszi a segítséget. -
Stalker #24078 1.4-es peccset felraktad? -
Travelos #24077 azzal is ugyanaz sajna! :(
neked melyik volt fent? -
#24076 Azért keresni az MSI fájlt, mert olyan Patchot akarsz felrakni, ami már megvan. Nálam is ez volt. a Documents& Settings.... Temp mappában töröld ki, azt és rakd fel újból.
Nálam az 1.40 Patchnál csinálta ezt és jó lett.
A játékban eddig nincs nagyon hiba, kicsit akad a gépem miatt, de lassú a betöltés még mindig. -
#24075 8.8-ast próbáltad esetleg? -
Travelos #24074 na jó, de melyiket?
érdekes ez, mert ezzel a szar 8.7-es catalysttal már a Colin Dirt sem indult :) -
#24073 Nekem nem volt ilyen gondom pedig én is végigtoltam mostanság is.
Probálj ki másik drivert ennyi! -
Travelos #24072 nosztalgiaképpen végig akartam mégegyszer játszani ezt a remek játékot, hiszen mostmár fullon megy :)
csak hát az a baj ezekkel régi játékokkal, hogy a videokártyák driverei már nem az igaziak hozzá, pl. most teljesen jó volt az elején, de pár méter megtétele után elkezdett minden vibrálni, és a kép teljesen szétesett, totál nem látok semmit. Ez van!! :((( -
#24071 Nekem érdekes problémáim vannak a játékkal, amik régen nem voltak, holott ugyanaz a lemez.
Nincs elemlámpa, sehol, egyáltalán, bármire is állítom:D
A másik meg, hogy nem lehet patchelni, nem tudom feltenni, mert a temp könyvtáramban keres .msi kiterjesztésű fájlt, ami nincs ott... :S
Ötlet? -
#24070 Én is feltettem mindet sorban. Ma kipróbáltam és jól működik. A pálya betöltés még mindig lassú. Nagyon szép és a Crysisra is hasonlít, sok mindent abból utánoztak ki.
Nekem Full Highon is jól játszható, nem is hittem volna egy ilyen grafikával. -
#24069 Én szépen sorban feltettem mindegyiket.
-
#24068 Valaki elmondaná milyen verziójú Patch-ok kellenek a játékhoz? Mert van 1.1, 1.2, 1.30, 1.31, 1.32 1.33, 1.4, 1.4.2
Nekem csak az 1.4 van meg. De azt nem engedi feltenni, amig nincs fent a régi. -
#24067 Alap hogy patcheld fel a Far Cry-t :D
Jaja másik topikba olvastam hogy kijött,én már nem reménykedtem hogy valaha elkészül! -
#24066 Kipróbáltam a Delta Sector Modot, de bajok vannak vele. A Far Cry Patchokat nem raktam fel, ezért textúra gondok és sok egyéb más hiba jött elő a játékban.
Ma megpróbálom feltenni a Patchokat és a Modot. Egyébként csak 3 küldetés van a Modban, hiába teljes verzió. -
#24065 Na Grebber csak ide keveredtél, biztos olvastad a Crysis topikban írtam, hogy megjelent.