Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki még multizik?😊 Beszálnék szivesen.

kifli
Bocs hogy veled ellentétben nem vagyok annyira toppon a warez témában <#zavart1> Csak a cd kulcsról az jutott eszembe hogy biztos telepítés közben kell beírni má isten tudja melyik játéknak milyen a telepítõje...
Peetboy
OMG! A Warez verzió sosem kért CD kulcsot, mert anélkül is ment Crackel.

FFXI: Azért nem tudsz a neten játszani, mert regisztrálni kell az Ubisoft honlapján is.
A játék multi menüjében a Create New Account-ra nyomj és behozza a regisztráló oldalt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

kifli
Akkor viszont nem tudom
Talán egy winreinstall...
kifli
Ezt a mondatszerkesztést <#idiota>
ffxi
Most instaltam elõször.

Fákjúal!

kifli
Ha régen volt fenn warez verzió akkora annak a kulcsát kell kitörölni amit asszem futtatás regeditel tudsz megtalálni. De nem vagyok benne biztos...
ffxi
Nem jó a FAQ 😞 Emléxem régen naon tartalamas és hasznos a GYIK-ja.

Fákjúal!

ffxi
Megvettem a game-t, de telepítés közbe nem kérte a CD kulcsot. Nemtok online jácani 😞

Fákjúal!

Sziasztok,

Fut a játék Vista alatt?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dehogy is ....
<#shakehead>
OMG
miután felraktad az 1.4 es pöcst...nem elsz egér...miután ezt észrevetted
option, control, és minden egér dolgot állítsd vissza default-ra...majd apply, ésutána már megy 😄
Peetboy
Igen nálam is volt már ilyen. Én csak felülre láttam, elõre meg oldalra nem. Az a Patch miatt van. Szedjél le minden Patchot, és csak az 1,4-et tedd fel. Talán úgy jó lesz.

GX25
Sziasztok!

Feltelepítettem az 1.4-es patch-et a menübe még mozog az egér de a játékba már nem. Ez miért van? Játszak az alap játékkal, vagy egy korábbi patchet rakjak fel, az 1.32-est?

Max7
Sziasztok!

Valaki tudna dobni egy linket vagy konkrétan akár egy linux server 1.4-et? 😊 aki küld az kap egy acot a serverhez 😊 Nem igazán találtam még neten 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Béla9248
Hali! Vki tudna adni 1 instal.txt fájlt?

Elõre is köcce!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

bááázz...nem is tudtam h lehet a játékban ugrani, meg futni ha nyomom a shiftet...
azannya....ez a fááárkrááájjj micsoad egy gammeeee<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Peetboy
Szerintem sehogy, mert nem lehet...

WizArts
és, hogy kell a sniperrel zoomolni????? <#idiota>

1.1-es pöccsel tényleg jobban megy a coop-mod!

nagyon is tudja milyen játék...
ugye marha? 😉

http://thenamelessphoto.com/

Peetboy
Ja nem értem miért jön ide be, hogy szivasson minket? Nem igaz hogy nem ismeri.....

kifli
én egyébként úgy birom ezeket a fárkrájhoz hasonló felülnézetes 2d-s játékokat 😊
" Sziasztok! Jó játék ez a Fárkráj? " ez mekkora volt 😄
Ez 1 külöm single mod vagy multi mod a Farcry-hoz...semmi köze az origina single playerhez...asszem még vmi zombis is vannak benne, de a crymod.com, vagy a farcry.filefront.com-on jobban utána nézhetsz....az eredeti single-hez 1 coop mod van csak...tudom h szar...mi is flashelni akartunk, de lelombozódtunk parányit....😞
kifli
XD nem adtam linket bocsi na szóval EZT valki le tudná fordítani nagfyvonalakban? hogy mi is ez?
kifli
ezt valaki le tudná nekem nagyjábol fordítani? hogy mi is ez?
kifli
ugytudom nem 1 fajta coop mod van van valami assault meg sima ti melyiket próbáltátok?
ja Grebber...
Delta Nice volt..tényleg...8600 GT-men kicsit akadt is..befostam 😄
de amúgy kurva hangulatos, igen..már örülnék ha kinn lenne...de amúgy ez is ilyen UFÓS sztori nem ?
hi...

a coop modot hagyd is...mi haverrel kipróbáltuk kábé 5 perces késések, úgy h frankó gép+frankó net mindkettõnknek...játszhatatlan..míg az egyik azt látja h õ legugol...a másik 5 perc múlva gugol le meg iylenek..nagyon rossz....azt mondják, bár lehet csak legenda...h 1.1es patchel jobban megy...vagy mégjobb ha nem is teszed fel és úgy próbáljátok, de úgy se az igazi...talán még itt olvastam...
kifli
Ja igen haverommal akarok játszani coop modban találtam is egyet de még nem próbáltam. Esetleg van aki próbálta má az elmondhatná nagyvonalakban hogy kell!! MEg melyik a legjobb coop mod!
lac coo
Jó, csak a sniper rossz benne, nehéz vele zoom-olni ! No meg a célkereszt ....<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peetboy
Nincs olyan ember aki nem ismerné a Far Cryt. De inkább aknakeresõzz! <#hehe>

áh, nem :S inkább passziánszozz 😄DD

http://thenamelessphoto.com/

Snexi
Nem annyira

XeeN
Sziasztok! Jó játék ez a Fárkráj?

kisgabo
azé vigyázzon, a 990-esben nem biztos hogy van key..

Peetboy
Sehogy, csak az amcsiknak ingyenes. Korábban ki lehetett játszani, de már nem. Vedd meg eredetiben csak 990 Ft. Én tavaly 2400-ért vettem a Sparban.

kifli
Csoki leszedtem gamershellrõl a far cry teljes változatát me hallottam ingyenes lett telepíteném fel és kiír valami faszságot hogy csak az amcsiknak ingyenes. Csináltam ubin új accot amerikai minden még a zip code is és ugyanaz 😞
Nem tudja valaki hogy tudnám azt a verziót felrakni??
Elõre is thx
kisgabo
dejó, teli az ubiszerver, pár magyar pöc is nyomja még.

grebber
Bazeg ezt a delta sector modot meddig akarják még húzni ?Demo isten volt!

Next PC upgrade: 2022

Papa01
Sziasztok!
Támogatja a Far Cry a wide felbontásokat? (1680x1050)
Milyen gép kell ahhoz, h jól menjen ebben a felbontásban max graf mellett?
Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

kisgabo
szzame, én is tolom egyet, cod4 roham alábbhagyott.

Peetboy
Egy ideig blokkolták az Accountomat. Már eszembe jutott a jelszó is és sikerült belépnem. 😊))

Peetboy
Na PLEASE valaki segítsen nekem! Vagy senki sem multizik már?

Peetboy
Elfelejtettem a jelszavamat. Az Ubi.com ról küldtem jelszó emlékeztetõt. De csak egy linket küldtek, ahol be kell lépnem a régi jelszóval, hogy megtudjam változtatni. De hogyan lépjek be ha nem emlékszem rá????
Vagy csináljak új Accountot? De akkor mire való a jelszó emlékeztetõ?
Minden valamire való oldalnál ez nem probléma. PLEASE!

Peetboy
Igen behalt sajnos. Én tegnap tettem fel újra a Far Cry-t. Majd megint elkezdek játszani vele a neten. Legutóbb fél éve játszottam vele, de akkor is kevesen voltak fenn a serókon.

nagykár
kisgabo
van még privát szerver? vagy csak ubi...

régen volt 4-5 izraeli is. teljesen behalt a gém.

Köszi szépen!
Ability
Konzolból kell aktiválni a HDR-t ezekkel a parancsokkal:

\r_hdrrendering 1 - bekapcsolás
\r_hdrlevel <szám 1-9> - erõsség beállítása (opcionális)

(Fejbõl mondtam, lehet nem pontos, nézz utána, halványak az emlékeim.)