24504
  • lac coo
    Az én vótam ! :D
  • Paulie
    hol a jani, hogy mondja:" én folyton laggoltam!!44" (:
  • Stalker
    nekem fagyás volt sok :P
  • fery02
    Engem nem zavarna, csak fusson simán. :D
  • Paulie
    neked volt ilyen sok,mi?:)
  • lac coo
    Nálam ha lövök, elég sokszor megesi kaz, hogy nem pirosodik a célkereszt ! ;)
  • fery02
    Ezzel nem jutottam előrébb. :D
  • Stalker
    ezt hívják fps laggnak
  • fery02
    Jó lenne ez, ha nem tudnék megvacsizni, miközbe tölt. Meg bár egészen jól fut, ha lövök egy ellenre, akkor megesik az olyan, hogy befagy a játék pár másodpercre (közbe folyamatosan lövőhang), majd halva találom magam, miután megindul a kép.
  • Shep
    Hát igen, csak elég gáz, hogy én hiába lopakodok kiszúrnak, bár muivel kívülről nem mutatták az emberünket, lehet hogy valami piros trikóban szaladgál :)
  • Herold
    Ezt hívják dzsungelháborúnak.
  • Shep
    Hát durva ez a DeltaSector, gyakorlatilag semmti nem látni a sok növénytől és a semmiből lövöldöznek lefele totál a terpbe olvadó fazonok, óriási.
  • snowkid16
  • fery02
    Persze, ha nem a cumulative féle 1.4-es patch-et szeded le, hanem a másik, kisebb méretű fajtát. De tőlem nyugodtan felpakolgathatod mind a 80 fajtát, én csak ezt tettem fel és semmi bajom sincs a mod-dal se.

#24088: Nekem is ez volt a bajom, de tudod mit csináltam itt a topikban? Szépen megpróbáltam azt, hogy beírom alulra a keresőbe, hogy "egér", és lám, oldalaknyi találat, ugyanezzel a problémával, persze köztük a megoldással. ;)
  • Shep
    Kösz.
  • grebber
    Állitsad be az egeret asszem deafaultra. és jó lesz!
  • Shep
    Felraktam a gamet, hogy megnézzem a DeltaSector modot, erre akrámit csinálok nem mozog a játékban az egér, a menüben még igen, de a játékban már nem, erre van valakinek ötlete?
  • snowkid16
    De valaki írjon már le egy TuT.ot, hogy tudja játszani neten. Kösz előre is
  • Peetboy
    Én úgy tudom, nem elég az 1.40 Patch előtte kéri az előzőeket.
  • Herold
    Nézd meg az Application data és a Dokumentumok mappában is. És a saját loginneved meg az All users alattiakban is.
  • fery02
    Amúgy ha az 1.4 cumulative patchet szeditek le, az tartalmazza a korábbi összes patch-t, szóval egy szűz Far Cry-ra elég csak ezt feltenni.
  • snowkid16
    Hogy kell regélni, hogy tudjak játszani neten?
  • piamania
    Egyikben se találom.Vkinek konkrét ötlete?
  • grebber
    Nekem nvidiám van:D
  • Herold
    Vagy a játék könyvtárába vagy a Documents & settings mappában valahova.
  • piamania
    Hello!

Hova menti a játék a mentéseket?Újra kéne telepítenem a gépet,és nem akarom a játékot előről kezdeni.Köszi a segítséget.
  • Stalker
    1.4-es peccset felraktad?
  • Travelos
    azzal is ugyanaz sajna! :(
    neked melyik volt fent?
  • Peetboy
    Azért keresni az MSI fájlt, mert olyan Patchot akarsz felrakni, ami már megvan. Nálam is ez volt. a Documents& Settings.... Temp mappában töröld ki, azt és rakd fel újból.
    Nálam az 1.40 Patchnál csinálta ezt és jó lett.
    A játékban eddig nincs nagyon hiba, kicsit akad a gépem miatt, de lassú a betöltés még mindig.
  • grebber
    8.8-ast próbáltad esetleg?
  • Travelos
    na jó, de melyiket?
    érdekes ez, mert ezzel a szar 8.7-es catalysttal már a Colin Dirt sem indult :)
  • grebber
    Nekem nem volt ilyen gondom pedig én is végigtoltam mostanság is.
    Probálj ki másik drivert ennyi!
  • Travelos
    nosztalgiaképpen végig akartam mégegyszer játszani ezt a remek játékot, hiszen mostmár fullon megy :)
    csak hát az a baj ezekkel régi játékokkal, hogy a videokártyák driverei már nem az igaziak hozzá, pl. most teljesen jó volt az elején, de pár méter megtétele után elkezdett minden vibrálni, és a kép teljesen szétesett, totál nem látok semmit. Ez van!! :(((
  • persil
    Nekem érdekes problémáim vannak a játékkal, amik régen nem voltak, holott ugyanaz a lemez.
    Nincs elemlámpa, sehol, egyáltalán, bármire is állítom:D
    A másik meg, hogy nem lehet patchelni, nem tudom feltenni, mert a temp könyvtáramban keres .msi kiterjesztésű fájlt, ami nincs ott... :S
    Ötlet?
  • Peetboy
    Én is feltettem mindet sorban. Ma kipróbáltam és jól működik. A pálya betöltés még mindig lassú. Nagyon szép és a Crysisra is hasonlít, sok mindent abból utánoztak ki.
    Nekem Full Highon is jól játszható, nem is hittem volna egy ilyen grafikával.
  • grebber
    Én szépen sorban feltettem mindegyiket.
  • Peetboy
    Valaki elmondaná milyen verziójú Patch-ok kellenek a játékhoz? Mert van 1.1, 1.2, 1.30, 1.31, 1.32 1.33, 1.4, 1.4.2
    Nekem csak az 1.4 van meg. De azt nem engedi feltenni, amig nincs fent a régi.
  • grebber
    Alap hogy patcheld fel a Far Cry-t :D
    Jaja másik topikba olvastam hogy kijött,én már nem reménykedtem hogy valaha elkészül!
  • Peetboy
    Kipróbáltam a Delta Sector Modot, de bajok vannak vele. A Far Cry Patchokat nem raktam fel, ezért textúra gondok és sok egyéb más hiba jött elő a játékban.
    Ma megpróbálom feltenni a Patchokat és a Modot. Egyébként csak 3 küldetés van a Modban, hiába teljes verzió.
  • Peetboy
    Na Grebber csak ide keveredtél, biztos olvastad a Crysis topikban írtam, hogy megjelent.