Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letõtjük. 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vedd meg eredetiben, megéri! Én is megvettem. Támogassuk a készítõket!
Kár hogy a Far Cry 2-öt nem a Crytek készíti. Bár a Crysist nagyon elcseszték a nagy gépigény miatt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
The promotion is now closed and it is no longer possible to play the game for free. If you are interested in further information on this title, visit the Ubi official website at http://www.ubi.com/"
Azt írják hogy már nem aktuális az ingyenes Far Cry.
Az lenne a problémám,hogy idõközönként befagy a játék.Ilyenkor két lehetõséégem van.VAgy újraindítom a gépet,vagy pár mp után megjavul.Mi lehet a baj?A másik kérdésem az lenne,hogy miért van az,hogy néha játé közben elmegy a játék hangja és utána zenét se tudok hallgatni,mert vmiért elment az egész hang.Tegyek fel egy új audio drivert?köszi szépen a segítségeket.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De a játékot nem kell uninstallálni ahhoz, hogy váltogasd a Patchot.
Ma megvettem a far cry-t, fel patch-eltem, az 1.4 esig, és erre a töltõképernyõnél kifagy: C
3x raktam újra az egészet, és nem.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Köszi elõre is a válaszokat.
I want to be a mighty pirate ever!
Next PC upgrade: 2022
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Sikerult letolteni 2 jatekot . De jasznalni mar nem igazan. Csak U.S-ban elok hasznalhatjak. ( A telepites kozben keri az UBI-s account-ot es az utan hogy megadom finoman elkild a pi...ba ))
ゾルターン
http://thenamelessphoto.com/
Akkor lenne, most egy olyan kérdésem, hogy mivel ugyebár az ubisoftnak köszönhetõen ingyen töltheti mindenki a Far Cry-t, ezért ingyenesen lehet játszani online is? mármint nem kell eredeti dvd-hozzája?
...
Nem tudom, h itt lehet e ilyent kérdezni(nem volt kiirva, h nem...)
Letöltöttem a fájl, ami a törtszerverek eléréséhez szükséges...
be is tette a menüt a Multiplayer részlegbe, de mikor rámegyek, akkor nem talál egy szervert sem...ilyenkor mi van?
...
esetleg másik nvidia driver
wapolok
wapolok
http://thenamelessphoto.com/