24504
  • lac coo
    Csald őket az ajtóhoz ott sorban le lehet lőni őket .. Bujj be egész az ajtó tokja mögé jobb oldalt oda sem tud jönni :))))

Cryengine mindnig ilyen volt, ha valamivel nem bírsz menj hátra és várd meg szép libasorban a puska cső elé állnak :))))
  • grebber
    Pedig nem nehéz őket kinyirni még legnehezebb szinten sem 2 sorozat a fejbe azt jólvan!
  • akyyy
    ezeket a rakétás faszmutánsokat hogy nyirjam ki? eddig okés volt, de vhol utolsó pályákon járok, ahol szinte csak azok vannak(a vulkános kocsisnál már tul vagyok, meg kinyirtam azt a kreigert vagy kit)

hiába lövöm mesterlövészel fejbe őket, vagy bármivel, bele az összes tárat, oszt semmi baja, max addig 1 nem lő vissza a 120ból, hát kössz.:D
  • fery02
    A lemezen található egy crack fájl, azt kell bemásolni a játék mappáján belül a Bin32 mappába.
  • volfika
    Hello! egy kis segitségre lenne szükségem feltelepitettem a játékot CD-röl a kérdésem az lenne,hogy mit és hova kell bemásolnom ahhoz,hogy elinduljon a játék azt irja ki,hogy cd-rom valami.
    A segitséget elöre is köszönöm!!!!!!
  • Rundstedt17
    a linkek már nem aktuálisak
  • Paulie
    ott is laggoltál,mi?
  • akyyy
    megvan volt még egy kósza ellen, csal elbujt:@
  • Ability
    Rakj egy képet, annyira már nem emlékszek rá, de ha látom, akkor felismerem.
  • akyyy
    nagy nehezen kinyirtam a molon az ellenséget, anyit ir ki hogy öljek meg mindeit, megöltem, de nem csinál semmit se!

• Ability
    Ne akarj manuálisan menteni, úgy a kihívás ha az ellenőrzőpontokon ment majd a játék magától. Ja és persze realistic-en kell játszani vele, úgy az izgi. :P
  • akyyy
    helpme:(
  • akyyy
    nem lehet a patch a gond? most 1.32 van fent leher 1.4 kell neki. csak akkor félek nem lesz magyar:S
  • akyyy
    így inditottam el, de semmi.. nem írtad el véletlenül?:(
  • Shep
    ...\farcry.exe - developerrel indítsd lesz konzol. /Save_game pedig a mentés
  • akyyy
    konzol hogy lehet lehozni mert nekem nem jön elő 0-ra(laptop)
  • akyyy
    nincs valami save mod?:S
  • Peetboy
    Nálam meg beragadtam egyszer az ajtóba nem tudtam kijönni, az ellenség nem látott, csak nézett felém és hallgatózott.LOL! Majd egyszer csak megölt engem.
  • akyyy
    én basztam el valami tvagy tényleg nincs felirat?:S
  • akyyy
    lehet co-op módba játszani amugy?
  • fery02
    Már régóta.
  • akyyy
    hm nem jön be a faq:(
  • Paulie
  • snowkid16
    Köszönöm értelmes válaszodat! Megpróbálom!
  • Ability
    A tűzfal biztos eldobja a kérelmet, blokkolja a kimenő kapcsolatot. Ha megoldod utána menni fog.
  • snowkid16
    Egyébként köszönöm hasznos segítségeteket. Ha valakinek hasznos ötlete van, élek-halok érte.
  • snowkid16
    Nem tudom, miért kell kifogni, mert egy ilyet kérdeztem.
    Egyébként meg van eredetiben, (két példányban is). De addig nem jutok el, hogy a játékok közül válasszak, mert nem tud csatlakozni fél óráig az ubi.com-ra.
    Olyanok vagytok, mint a dedóban.Fikázzátok a másikat. Nekem van dolgom, nem úgy, mint nektek. Kurzor nem laggol képzeld.
  • CUCLI
    micsoda?! TE?! LAGG?! bwhahahahaa :DD
  • Synchronous
    Én bementem a boltba és leemeltem a polcról.
  • Paulie
    laggol az fc cd-m is:O meg punkbuster folyton ledobja polcról O.o
  • lac coo
    Pedig az elég ritka volt ...!!! :DDD
  • Ability
    én folyton laggoltam!!44
  • Paulie
    sztem írni akar csak mindig belaggol a kurzor és ugrál
  • Stalker
    Biztos épp szar a nete, azért nem ír. :D
  • Bence94
    bemész boltba és leemeled a polcról .990 pénz ami nem sok.
  • lac coo
    Meg kell venni és kapsz kulcsot ;)
  • snowkid16
    Hé, nem mondod? Hogyx kell, hogy betudja jelentkezn Ubi-comra mutli opciónál
  • Paulie
    Hé, löni kell másik színü ellenfelet
  • snowkid16
    Hé, hogy kell multin játszani.
  • Paulie
    éncsak szétvertem gépet:)