Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az én vótam ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Paulie
hol a jani, hogy mondja:" én folyton laggoltam!!44" (:

.

nekem fagyás volt sok 😛

fery02
Engem nem zavarna, csak fusson simán. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Paulie
neked volt ilyen sok,mi?😊

.

lac coo
Nálam ha lövök, elég sokszor megesi kaz, hogy nem pirosodik a célkereszt ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fery02
Ezzel nem jutottam elõrébb. 😄

ezt hívják fps laggnak

fery02
Jó lenne ez, ha nem tudnék megvacsizni, miközbe tölt. Meg bár egészen jól fut, ha lövök egy ellenre, akkor megesik az olyan, hogy befagy a játék pár másodpercre (közbe folyamatosan lövõhang), majd halva találom magam, miután megindul a kép.

Shep
Hát igen, csak elég gáz, hogy én hiába lopakodok kiszúrnak, bár muivel kívülrõl nem mutatták az emberünket, lehet hogy valami piros trikóban szaladgál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Ezt hívják dzsungelháborúnak.

Shep
Hát durva ez a DeltaSector, gyakorlatilag semmti nem látni a sok növénytõl és a semmibõl lövöldöznek lefele totál a terpbe olvadó fazonok, óriási.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snowkid16
#24087 <#kerdes><#gunyos1>

fery02
Persze, ha nem a cumulative féle 1.4-es patch-et szeded le, hanem a másik, kisebb méretû fajtát. De tõlem nyugodtan felpakolgathatod mind a 80 fajtát, én csak ezt tettem fel és semmi bajom sincs a mod-dal se.

#24088: Nekem is ez volt a bajom, de tudod mit csináltam itt a topikban? Szépen megpróbáltam azt, hogy beírom alulra a keresõbe, hogy "egér", és lám, oldalaknyi találat, ugyanezzel a problémával, persze köztük a megoldással. 😉

Shep
Kösz.

grebber
Állitsad be az egeret asszem deafaultra. és jó lesz!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Felraktam a gamet, hogy megnézzem a DeltaSector modot, erre akrámit csinálok nem mozog a játékban az egér, a menüben még igen, de a játékban már nem, erre van valakinek ötlete?

snowkid16
De valaki írjon már le egy TuT.ot, hogy tudja játszani neten. Kösz elõre is

Peetboy
Én úgy tudom, nem elég az 1.40 Patch elõtte kéri az elõzõeket.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Herold
Nézd meg az Application data és a Dokumentumok mappában is. És a saját loginneved meg az All users alattiakban is.

fery02
Amúgy ha az 1.4 cumulative patchet szeditek le, az tartalmazza a korábbi összes patch-t, szóval egy szûz Far Cry-ra elég csak ezt feltenni.

snowkid16
Hogy kell regélni, hogy tudjak játszani neten?

Egyikben se találom.Vkinek konkrét ötlete?
grebber
Nekem nvidiám van😄

Herold
Vagy a játék könyvtárába vagy a Documents & settings mappában valahova.

Hello!

Hova menti a játék a mentéseket?Újra kéne telepítenem a gépet,és nem akarom a játékot elõrõl kezdeni.Köszi a segítséget.
1.4-es peccset felraktad?

azzal is ugyanaz sajna! 😞
neked melyik volt fent?

Peetboy
Azért keresni az MSI fájlt, mert olyan Patchot akarsz felrakni, ami már megvan. Nálam is ez volt. a Documents& Settings.... Temp mappában töröld ki, azt és rakd fel újból.
Nálam az 1.40 Patchnál csinálta ezt és jó lett.
A játékban eddig nincs nagyon hiba, kicsit akad a gépem miatt, de lassú a betöltés még mindig.

grebber
8.8-ast próbáltad esetleg?

na jó, de melyiket?
érdekes ez, mert ezzel a szar 8.7-es catalysttal már a Colin Dirt sem indult 😊

grebber
Nekem nem volt ilyen gondom pedig én is végigtoltam mostanság is.
Probálj ki másik drivert ennyi!

nosztalgiaképpen végig akartam mégegyszer játszani ezt a remek játékot, hiszen mostmár fullon megy 😊
csak hát az a baj ezekkel régi játékokkal, hogy a videokártyák driverei már nem az igaziak hozzá, pl. most teljesen jó volt az elején, de pár méter megtétele után elkezdett minden vibrálni, és a kép teljesen szétesett, totál nem látok semmit. Ez van!! 😞((

persil
Nekem érdekes problémáim vannak a játékkal, amik régen nem voltak, holott ugyanaz a lemez.
Nincs elemlámpa, sehol, egyáltalán, bármire is állítom😄
A másik meg, hogy nem lehet patchelni, nem tudom feltenni, mert a temp könyvtáramban keres .msi kiterjesztésû fájlt, ami nincs ott... :S
Ötlet?

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Peetboy
Én is feltettem mindet sorban. Ma kipróbáltam és jól mûködik. A pálya betöltés még mindig lassú. Nagyon szép és a Crysisra is hasonlít, sok mindent abból utánoztak ki.
Nekem Full Highon is jól játszható, nem is hittem volna egy ilyen grafikával. <#eljen>

grebber
Én szépen sorban feltettem mindegyiket.

Peetboy
Valaki elmondaná milyen verziójú Patch-ok kellenek a játékhoz? Mert van 1.1, 1.2, 1.30, 1.31, 1.32 1.33, 1.4, 1.4.2
Nekem csak az 1.4 van meg. De azt nem engedi feltenni, amig nincs fent a régi.

grebber
Alap hogy patcheld fel a Far Cry-t 😄
Jaja másik topikba olvastam hogy kijött,én már nem reménykedtem hogy valaha elkészül!

Peetboy
Kipróbáltam a Delta Sector Modot, de bajok vannak vele. A Far Cry Patchokat nem raktam fel, ezért textúra gondok és sok egyéb más hiba jött elõ a játékban.
Ma megpróbálom feltenni a Patchokat és a Modot. Egyébként csak 3 küldetés van a Modban, hiába teljes verzió.

Peetboy
Na Grebber csak ide keveredtél, biztos olvastad a Crysis topikban írtam, hogy megjelent.

grebber
Na csak megérkezett végre a full!!!Majd ha lesz idöm meglesem!

Bokafix2
Talán azért, mert le kell elõtte tölteni az elõzõ patch-eket.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Peetboy
Most feltettem a Far Cry-t. Az 1.4 Pacht nem engedte felrakni. Most installálom a Delta Sector Modot.
Kiváncsi vagyok mi sül ki belõle.

Peetboy
Kell hozáá a Far Cry és az 1.4 Patch.

Bokafix2
Letöltöttem a modot, de a gép nem ismeri fel a fájlt. Hogy lehet installálni? Vagy egyszerûen be kell másolni a Far Cry mappába? A kiterjesztése 00<1>. Ezzel mit kell csinálni hogy mûködjön?

Synchronous
Váltani kéne egy új gépre sztem, nem gondolod? <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Peetboy
Igen azóta utánanéztem a gépigénynek. Nem tudom a pontos gépigényt, de a képeket elnézve olyanok a kövek mint a Crysis Very Highon, jócskán megnõtt a gépigénye.

Bokafix2
Ahogyan kiolvasgattam az angol kommentekbõl, bizony változott a gépigény is. Hát gondolj bele, ilyen parádés grafikával meg is kellett, hogy változzon. Ráadásul sokkal nehezebb a játék még könnyû fokozaton is mint a Far Cry.

ollie
Már hogyne nõtt volna?

Peetboy
Grebber! Megérkezett a Delta Sector Mod, amit vártál. Én is letöltöm, kiváncsi vagyok tényleg iylen szuper lesz-e a játék, mint itt a képeken.
Remélem a gépigény nem nõtt meg.<#taps>