24504
  • Hydroceph
    de én hamachin szeretnék haverral, de nem latjuk egymast, ismerem progit, hasznaltam már, mukodott, haver router mogott csücsül, hogy amakkosba hozzuk össze?
  • Hydroceph
    patcheld
  • Kongy
    Hellow

Far Cry-ban hogy lehet multizni? Mert csináltam egy Ubi.comos felhasználót, bejelentkeznék a játékban, de csak kiírja h várjak, várok 5 percet és semmi... mit csináljak??
  • Peetboy
    Nagyobb a gépigénye igen mint a Far Cry-nak.
  • ati95
    Azt tudja valaki hogy hogy kell telepiteni az angusweaponmod-ot? Ha valaki tudja akkor irja le.
  • ati95
    Kösz szépen. Amugy nagyobb gepigény kell neki mint az alapjátéknak?
  • Peetboy
    Ja és az 1.4 Far Cry Patch kell előtte hozzá, utána mehet a Delta Sector Mod és a Patch.
    Valami miatt nálam nagyon lassú a pálya betöltés.
  • Peetboy
    Innen: Delta Sector Mod Full version - 347MB
    Kell hozzá a: Delta Sector Patch 1.1 - 69MB
  • ati95
    Hol lehet letolteni ezt a Sector mod-ot a Far Cry-hoz. Légyszi segitsetek
  • TitaniumRR #24175
    Dícsértessék! :_)

Játszik-e valaki a Sector Mode-dal?
    Ha Te igen, akkor van-e ötleted, hogy a második pályán (hóesés), amikor kinyitod a barikád ajtaját a két pirosan villogó karral, majd kinyírod a 4 őrt, onnantól kezdve nagy nehezen főleg rejtőzködve átvergődsz az árnyékkatonák gyűrűjén (ha keresni kezded őket, kinyúvasztanak napsütés irányában lévő bokrok aljáról), s lekaptatsz a sziklán, ahol egy picit megsérülsz az ugrás miatt, majd fűben kúszva eljutsz egy sziklahasadékkig, s jön a slussz-poén:

Helikopterhang - te lehasalsz a magas fűben a szikla mögé, ő mégis kiszúr, s hiába futsz - nincs hová - megnyúvadsz. :-)

Ötleted van-e erre a helikopteres sztorira?

Kössz
  • Ability
    Ha nincs éppen aktuális küldetésed, akkor a fegyverboltban ott találsz egy ürgét, aki megbíz téged feladattal. Az ilyenek után lehet feloldani a fegyvereket.
  • lac coo
  • Paulie
    az sztem far cry káttó nem az edzs
  • Pokerface86
    28%-nál vagyok de a fegyverboltban még mindig csak egy két fegyvert lehet megvenni, pedig már van 80 gyémántom! ezt miért van? Mikor lehet a többi fegyvert megvenni?
  • TitaniumRR #24170
    Sok érdekes MOD-ot lehet itt megtalálni:

FAR CRY MOD-ok honlapja

A legfontosabb, hogy létezik-e olyan MOD, ami az összes fegyver skinjét szép élesre varázsolja?

Fent van az UBFCMod2 - a pisztoly szép éles
    Fent van az Ultimate Mod
    Fent van angusweaponmod - 8 új fegyvert ad (ezek tényleg szépek)

Van-e tehát olyan, ami a többit is élessé teszi (M16, P90, MP5D stb.)?

Továbbá, van-e ötletetek arra, hogy "weapons" menüpontban szereplő hordozható minigun miért nem működik?
  • Gando
    gamershellen freeben lelehet tőteni..
  • Narancs
    Nem tudjátok, hol lehet kapni?
    990-et tényleg megér.
  • Paulie
    késsel, félszemmel, csak úgy hogy egeret nemis használ
  • lac coo
    Kispisztollyal ! :DDD
  • Ability
    Aki nem játszotta végig legalább egyszer realistic fokozaton csalás nélkül az nem is ember. (:
  • Paulie
    nehezebb fokozaton télleg szemét játék-.-
    de én élvezem hogy belelövök egy tárat és nemhalnak meg
  • fery02
  • lac coo
    Vagy mert nem tudsz továbbmenni, egy gyenge képességű játékos vagy ! ;)
  • sniperelite
    eléteszem azt a jelet de nemismeri fel szal.... és mivel nemlehet továbbmenni szerintem ez egy szar játék..
  • Shep
    talán mert kell elé a /-jel is amit ha lenyomod a TAB-ot automatikusan elé tesz.
  • Rundstedt17
    nincs értelme játszanod akkor
  • sniperelite
    (amúgy nemvagyok olyan kódos csak vészhelyzet van)
  • sniperelite
    Sziasztok!
    A problémám az hogy nemtudok továbjutni!! És hát egy kis csaláshoz folyamodtam de nem működnek a kódok!!! Nekem csak a sérthetetlenség kellene de nem megy!!!!!!! god_mode_count=1 ezt írom be de mégse vagyok sérthetetlen ez mét lehet??? Kérlek írjatok nagyon kellene a kód!!! Előre is KÖSZÖNÖM!!!
  • Stalker
    felraktad az 1.4-es peccset?
  • ollie
    Nem tudom mi az oka, de nekem is előjött ez a bug. Sőt, asszem nekem el sem indul, ha a lighting maxra van tolva. Ez van, ezt kell szeretni.
  • Fejo
    Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy a grafikus beállításoknál mindent maxra tudok állítani, kivéve a Lightning Quality-t, mert ha azt feljebb rakom, akkor kékes lesz minden (low-n meg tré a grafika). Tudtok segíteni, hogy mi lehet az oka?
    Egy Dell XPS notebookon játszanék vele újra (GeForce 8600M GT grafikus kártya van benne és Vista van a gépen).

Előre is köszi.
  • sniperelite
    de én kódolni szeretnék... :D Nemtudja valaki mérnem működnek a kódok??
  • Paulie
    löjjed öket rendesen, aztán bújj el a láda mögé
  • fery02
    Ha csak idegesít, akkor kezd újra az egész játékot könnyebb szinten, vagy hagyd ki inkább ezt a játékot, mert később csak durvább lesz a helyzet. Kódok meg nem is baj, ha nem működnek...
  • sniperelite
    oké megcsináltam de most egy másik mapon nemtok továbbmenni!!! Amikor először vannak ilyen hülye szörnyek. Hiába lövöm őket mindig letámadnak!!! Sőt még a kódok sem működnek!
  • Paulie
    elöször bújj el ládák mögé, lödd le helikopteres embert aki lö téged, aztán szépen egyesével mindenkit aki a hajón van.aztán irány a kis motorcsónak, ami a hajó oldalán van.
  • sniperelite
    *szarakodni* :)
  • sniperelite
    Hello! Segítsetek már!!! a második pályán amikor a halyón kell szereakodni ott amikor a legtetejére érek jön egy helikoopter meg egy csomóan vannak ott hogy jussak tovább??? legalább 25x próbálkoztam de nem sikerült!!! Aztán meguntam........ még a kódok se működnek......
  • snowkid16
    Én is PONT úgy csináltam :DDD, utána pattagtam XD
  • fery02
    szal tiszta Wolf3D