GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx.
JetiRulez
Egy kérdésem lenne..Nem indul a játék.:S Indítanám, de nem csinál semmit, csak a folyamat pörgeti 100%-on a procit..<#szomoru1>#szomoru1>
Van valami megoldás/5let?
Elõre is köszönöm: Máté
Los Angeles, California
A heavy cost. I pay it gladly.
Los Angeles, California
youtube-os videon nem tudok elmenni...
hajrá,lilák!
Exe hibával kidob...
Los Angeles, California
Los Angeles, California
Los Angeles, California
btw fasza, tbányaiak, az nincs messze <#vigyor1>#vigyor1>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Böngésztem a topicot és találtam egy grafika javító módot (ha lehet annak nevezni) berczely barátunk linkelte is a saját beállításaival ellátott fájlt.
Én ezt kipróbáltam és e közben a screenshot topicban láttam képeket amik egészen újak voltak ehez a módhoz képest de sztem tele voltak túlzással!
Megkerestem a mód hivatalos oldalát és letölttem a legfrissebb verziót.
Beraktam a játékba és iszonyatosan laggolt tõle a game tele volt túlzásokkal (vakító HDR,homály mindenfelé) és nem is volt olyan szép mint a berczely féle átírat.Ígyhát fogtam és kicsit összegyúrtam a 2 verziót és sztem elég szép kis dolog kerekedett ki belõle!
Ime pár kép:
A képeket én készítettem!
Akit érdekel ez a kis grafikus módosítgatás az letöltheti innen:
http://rapidshare.com/files/125349526/ENB_Series_by_K0CKA.rar
(URL-t még nemtok beszúrni mert friss tag vagyok<#vigyor3>#vigyor3>)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Tamás meg :| Foglalkozás: informatikus, Ált. iskola: jozsef Attila Ált isk, Középiskola: nincs
omgpls :|
Cv Tommy=Szabó Tamás=Tatabánya
Csak myvipjük van asszem ^^
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
elvileg lehet azt is, csak kell hozzá egy downgrader patch
PLAYER SELECTION v0.7
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
http://9gag.com/gag/5135249
most aztán már vágom:S:S xD
=======================
==================================
Johnson House #1 (középsõ gömb) :
Sajtó n = nagy füst
Sajtó y = édes
Sajtó g = tíz Penny
Sajtóugrás = Claude
Press LMB = Ryder
Press TAB = Cesar
Sajtópillantás hátul = OG Loc
Press C = Jizzy
Sajtósprint = dühös Dogg
Sajtófényképezõgép = Catalina
Press H = CJ
=================================
Johnson House #2 (helyes gömb) :
Press N = Wuzi
Sajtó y = T-Bone
powered by webforditas.hu, hajrá<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
rendszereztem, törölgettem régi GTA fájlokat és találtam egy modot:
a neve GTASAPlayerSelectionV09 sajnos linkkel nemtudok szolgálni és beszart az FTP rendszerem is:S
elvileg valahogy gombnyomással válthatjuk h kivel megyünk, de nem megy:S
ízelítõ a readme-bõl
=======================
Players You can Choose:
=======================
Johnson House #1 (Middle Sphere) :
Press N = Big Smoke
Press Y = Sweet
Press G = Ten Penny
Press Jump = Claude
Press LMB = Ryder
Press TAB = Cesar
Press Look Behind = OG Loc
Press C = Jizzy
Press Sprint = Mad Dogg
Press Camera = Catalina
Press H = CJ
Johnson House #2 (Right Sphere) :
Press N = Wuzi
Press Y = T-Bone
...stb...
most odamentem a Johnson House-hoz de nem sikerül semmi
és mit jelent az hogy: (Right Sphere), (Middle Sphere, (Right Of Johnsons House Steps 1st Sphere)...stb...
nem értem mi van, segítsetek kérlek
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ez a komment viszont tetszett: A legszarabb, hogy azt hiszik, hogy viccesek, holott csak szerencsétlen emberi törmelékhalmok, az emberiség történetének szégyenfoltjai. A helyetekben megkérném a valószínûleg roma származású anyátokat, hogy legyen oly kedves és lõjön tarkón, majd az Örömóda lejátszása közben égesse el a hullátokat.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Van sf mellett egy hely, ahol a kombájnt kellett lopni. Van ott 2 kombájn, mennek. Zárva van az ajtajuk, hogy tudok beszállni? Ha belelövök, nem szállnak ki, hanem begyorsulnak.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
most fent vannak hatan 😄
Los Angeles, California
mivel teljesen egyedi szkript fut rajta, van 1-2 hibája de am. nagyon jó 😊
amúgy azért tudnak mások írni, mert össze van kötve IRC-vel
Nissan skylinere hasonlító autót matricázott valaki multiban.