82991
-
steweee #79421 kellene nekem egy olyan 100%-os mentés, ahol a sivatagi reptéren be lehet szállni az apache-ba. csak az nincs meg nekem, nem is tudom mit kellene hozzá csinálni, talán a repülősöket maximumra vagy az ejtőernyőst. vmelyiket maxoltam a kettőből
még azt nem próbáltam ki, és így utólag izgatja a fantáziámat, mert fel akarom telepíteni megint. jajj de jó is volt benne mászkálgatni, jó nagy terepek.... :)
-
ldavid #79420 be kell szkennelni az beállításoknál -
#79419 Beraktam a FAQ szerinti helyre az mp3 kiterjesztésű zenéim és csak hülyeséget beszél az user trackes rádióba.. áá.. help pls -
#79418 na már megy ^^
egy új krekk kellett hozzá -.- -
#79417 Miután rámentél a connectre akkor a Wine Wood-os kép jön be?
Ha igen, akkor mit ír ki a bal felső sarokba? -
#79416 -.-" -
#79415 pontosan 16 órát kell várni :( nem fél napot.. akkor itt a baj ;) -
#79414 jó, de vártam egy csomót és nem csinált semmit -.-
mennyit várjak? egy fél napot? -
#79413 igen , ezt magyaráztam 4órával ezelőtt is!-.- -
#79412 tehát amikor rákattintok a connectre, utána nem kell semmit nyomni, csak várni? :| -
#79411 Nem kell az Esc-es menüt megnyitni, magától betöltődik a multi. :D -
Hydroceph #79410 mert multizni nem igy kell =/ felteszed azt a szart, utanna startmenubol elinditod az sa multiplayert, ottvannak szerverek, 2x katt ra connect, vmi ilyesmi -
#79409 Hello!
Tudnátok segíteni?
Mikor multiplayerben csatlakozok egy szerverre, utána ugye bejön a játék. Rákattintok a Start game-re, aztán a new game-re és egyszerűen kilép a játékból :-c
Miért?
A válaszotokat előre is köszi. -
#79408 Modern modon kivül más módot nem tudtok?
-
Szabi1991 #79407 ha bírja a géped ;)
régi VGA-mal későn töltötte be az objekteket ha már 2 kicserélt autó volt, új VGA-mal, már a komplet modern móddal is jól megy.. -
#79406 Sziasztok!
Azt akarom megkérdezni hogy ha egyedi autókat berakok a játékba és úgy játszok neten (sa-mp) akkor nem lesz gond? -
Gibor #79405 Vedd meg, nem drága... én szép nagy térképet kaptam hozzá xD -
#79404 FAQ. -
#79403 Caps lock off, no warez. -
#79402 várd ki. -
alkatraz #79401 VALAKI TUDNA NEKEM EGY HONLAPOT AHOL LETUDNÉK SZEDNI EGY NEM TORRENTES CRACKET??? [email protected] -
#79400 A kártya 2x jobb, mint a 7600GS. Sztem a driverből egy régebbit rakj fel, meg dx-t is ami a lemezen van.:) -
ldavid #79399 szerintem mennie kellene, esetleg megpróbálhatsz egy régebbi directx-et telepíteni (pl. azt ami a játék lemezén van), hátha megoldódik -
#79398 Mindenből a legújabb van ez nem lehet gond. Szóval akkor nem szabad, hogy gondja legyen a SA- al. -
ldavid #79397 az nem lehet, hogy csak egy frissebb driver kell neki, vagy egy másik directx?
kártyát cserélni szerintem nem kell, a 4850 egy elég jól sikerült darab, továbbá kevesebbet is fogyaszt, mint egy 9800
a Sapphire-al sincs gond szerintem -
#79396 Hi all!
Még nem írtam ide, mert a fiam szokott játszani a GTA SA- al, de most van egy problémánk. Mindig NVidia kártyánk volt (legutóbb 7600 GS), soha sem volt probléma a játékkal, csak néha állt le a gta.exe hibával, de ezt betudtuk a sok csalás használatának, ez még belefért.
Múlt héten vettem egy új C2D 8400 procis gépet Asus P5Q PRO alaplappal és egy ilyen Sapphire ATI Radeon 4850- es kártyával: Link
A játék szinte az első 5 percben lefagy. Nem az exe áll le, hanem fekete képernyő jelenik meg néha hang kíséretében, vagy megmerevedik a kép és ki kell nyomni a gépet.
A kártyával különböző tesztek alapján lehet valami más probléma is, de ha már másik kártyát fogok venni e helyett, akkor érdemes újra ATi 4850- est választanom más gyártótól, vagy inkább NVidia 9800 GT vagy GTX- ben gondolkodjak az újabb játékokra is gondolva. A San Andreas a kedvenc játéka a fiamnak szerintem a GTA IV sem fogja elterelni a figyelmét. :)
Ti, mint tapasztalt játékosok melyiket részesítenétek előnyben?
Szóval ragaszkodok a minőséghez és 42 rugóig belefér.
Köszi a válaszokat! -
#79395 annyi szeró van, hogy egy év mire betölti.. és olyankor nem lehet tekerni.. -
#79394 -
#79393 Megint itt szpemmel -.-
rámész alul az internet fülre, aztán név szerint sorba rendezed a szervereket, és a [HUN]-al kezdődőekhez odatekered... -
Hydroceph #79392 az milyen?xD -
#79391 Illetve sry, Real-Life-os kell..:D -
#79390 Valaki tudna magyar szeró ipket adni ami real lifeos? -
#79389 oké, megy neten.. winfos reinstall + no tűzfal kellett.. -
xido #79388 ezt nem figyeltem,bocsánat:)
eszembe jutott,nem kell esetleg az autós sulit megcsinálni valahol,mint magában a single játékmódban is kellett? -
Hydroceph #79387 #79349
erre a szerora mentem, és itt bizony jogsi kell -
xido #79386 Én is most próbáltam ki először multiban az SA-t,de engem olyan helyre tett be,ahol a parkolóban volt 2 moped és használni is tudtam..nézz szét járművek után,a többit nem tudom:) -
Hydroceph #79385 Sziasztok!
Ezer éve nem GTAztam, most ugydontottem, hogy kiprobalom multiban, ugyh fel is mentem erre a magyar rpg szerverre.
Viszont akadt is pár gondom.
Nincs jogsim, beirom h /buylicenses sofor jogsi, semmi nemtortenik, gozom sincs hogy mennyibe kerul, 11k van nalam.
a masik nagy gondom meg az, hogy egyszruen nem tudok rajonni, hogy hogyan jutok munkahoz. gyalog vagyok, egy szutyok baseballutovel eleg gyengen tudom elvezni a jatekot, ingame mindenki csak annyit ir h szerezz munkat -.- szal haals lennek vmiféle bovebb infoer...csa -
xido #79384 engedelmeddel éppen megpillantottam a címet és belátogattam...utólagosan köszönöm az itt felgyűlt infokat és tippeket,elsőre sikerült belépnem,regisztrálnom,stb...buta kérdés..a serveren hogy változnak a napszakok az mp során?..server idő szerint real time-ban? -
#79383 Omg... -.- -
#79382 Hali!
A szerver IP 92.43.200.251:7777
Számítunk rád, neked is a szerón a helyed, lehet te leszel az egyik főnök (leader). Azonban a főnökké váláshoz teljesítened kell bizonyos feltételeket, mint pl.: minimum 5-ös szint, az RP ismerete, becsületes játék... !!
A szerver IP 92.43.200.251:7777
weboldal: gta.bitsuli.hu