GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
wtf? 0.2.5 van készülõben...

http://9gag.com/gag/5135249

nem úgy volt h lesz SA_MP 0.3?

CheAteR88
😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mondjuk Ceasar?<#vigyor3>
Mivel hogy vele mentek kocsit lopni...

CheAteR88
elegy?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ryder7
valaki tudja azt hogy abban a küldetésben, amikor CJ és Ceasar a kocsit lopják a kiálliátóhelyrõl (mikor fél SF-t bejárjuk) akkor ki vezeti az Elegy-t?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Yoda001
nekem sampban van ez, kilépek windowsba, visszalépnék -> egér nemmegy, ha enterrel nyomok resumera csak reset segít mert lefagy az egész.. voltmár reinstall is de semmi

nem egyedi a dolog, a magyar net szégyenei az ilyen "portálépítõk"
ez meg különösen, még a staff-al sem lehet kapcsolatba lépni, ha valami jogtalanul kerül a szerverükre
/off
zeli
Duplacsuklós megoldás van, igaz kissé ruszki. Úgy oldották meg, hogy a Petrol szállító kamionnak az egyik fele a busz egyik fele a másik fele a másik fele.(Régi Ikarus). Jól néz ki, csak ha szétszakad, elég érdekes, hogy egy fél busszal közlekedsz 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

JetiRulez
Tudtok róla, hogy lenne sebességváltó mod, vagy duplacsuklós busz a játékhoz? Pl. Ikarus 293

JetiRulez

CheAteR88
nem mûködik

zeli
figyelem! ez nagyon durva
ezt véletlenül találtam, hihetetlen szánalmas <#wow3>
nem elég, hogy lekopizza a gtahungary-t, méghozzá ahogy van, (a linkek is oda mutatnak) még magyarul sem tud...
a fórumba néztem még be, tovább nem jutottam :CC

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Yoda001
hogyérted h elmegy?

gtasok
ûûúõ

CheAteR88
jah más
mé lehet az hogy néha elmegy az egerem?
esc-vel játszani kell azt visszajön
de mé lehet ez? bug?

CheAteR88
de vmit felülkell iratni vagy csak simán add aszt ennyi?

greg benz
Sziasztok!

Olyat csinál néha a játék,hogy ahogy gyorsulok az autóval ilyen felfelé szálló "füst" jelenik meg a képen,de mintha rá lenne közelítve 43634x-esen,óriási pixelek úsznak fel a képernyõn<#idiota>Meg gyorsulok az autóval,és egyre erõsebben mutat valami hülye skin-t... nemtom értitek-e😄

Én problémámra nem tudotok vmi megoldást?
Köszi!

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Real mod v2

Nincsen valami carpack (pl. GTA IV-es autók, vagy olyan korabeliek) a játékhoz, amit egyszerûen fel lehet telepíteni? Összes autót le szeretném cserélni, de egyenként sokáig tartana.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

JetiRulez
Úgy látszik velem kivételez a világ és nem hagyják felsõbb körök, hogy használjam a SA-MP-ot.<#banplz>

JetiRulez

bazs1
nézd meg, hogy nincs e valami beírva modehoz vagy maphoz, ha van akkor töröld ki
ha ez se jó akkor lehet, hogy régebbi verziód van, töltsd le a legújabbat

Kössz!

csá
az miért van hogy belelépek a SAMP-ba és ott rámegyek az internet fülre és csak 2 darab szervert talál a haveroknak meg vagy ezret?...
jana4
Kocka!
A GTA United Modot itt letudod tölteni:

http://gtadownloads.extra.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=71

Hello! Van egy olyan problémám, hogy játék közben, egyszer csak bejön egy szép színes képernyõ, mellé hang helyett vmi zúgás, és a gép úgy lefagy, hogy még a Caps Lockt sem tudom bekapcsolni. Ez mitõl lehet? (FAQ-t olvastam, de nem segített!)
CHRISTOPHER14
Az biztos, hogy nagyon jó egy játék<#eljen> de majd a GTA IV leszek kíváncsi(PC-re) de már unalmas persze annak nem aki most fedezte fel <#mf1> annak nem én már minden poén kivégeztem 2x végig vittem csalás nélkül autókat bele raktam mindent de jó szórakozást annak aki még csak most játszik rajt.

Ez tiszta b*zi!
San Andreas a világlegjobb játéka!
Tehnap este 9-tõl fél 12-ig ezt toltam ÉS csak kocsikáztam voltam kajáldában,casinóban szal egyáltalán nem unalmas!

Ki ez a fikázó jóképességû?

JetiRulez
Nem kell azt feltétlenül csomagolni. Lehet a 2 fájt külön-külön is.

JetiRulez

burjanmate
Az csak a GGMM-mel csomafolt file. Lehet berakni simás .dff-et, .txd-t.

TDU nick: HUN_Matt_92

DJ Skyline
"2. a gta-ban ütközöl egyett aztán már robban is a kocsi..." mivan? súlyos :| maximum ha belelövök a tanksapkába, de lol, ilyen nincs csak tankkal esetleg.
"3.a gta-ban egy nagy szar ahogy az emberek kinéznek... nézd má meg egy csaj arcát ott és itt..." aha, akkor nézzük csak, GTA SA egy PS2-re rt játék, ami 2004-ben jött ki. 1 évvel késõbb PC-re. Scarface egy idõben jött ki konzolra, meg PC-re, 2006-ban. csak 2 év különbség van a kettõ között, semmiség ez a játékvilágban ez a 2 év -.-
"4.gta-ban h néz má ki miko lõsz,meg elõ veszel egy forgó tárcsás gépágyút a rendõr melle taztán nem lessz semmi..." utánna meg az lesz a baj, hogyha kilóg a zsebedbõl a bicska nyele, akkor meg már azért is beleköt, de mért :| mindenbe belelehet kötni
"5. harcnál téged lõnek kijönnek a zsaruk és azok is téged kezdenek el lõni..." jó ez igy hülyeség, x+1 eset van mikor a rendõr üldöz egy másik autót.
"6.szinte semmit nem lehet csinálni abba a játékba csak vagy küldit csinálsz vagy ölöd az embereket...nagy élvezet..." ok, erre nem mondok semmit, következõ
"7.a grafika sehol nincs abba a játékba, kapsz egy csillagot aztán esélyed sincs a túlélésre........................" lásd 3-as pontnál lertak. nincs esélyem sem? áhh, VC-ben nehezebb volt lerázni a rendõröket sokkal, itt csak beszáguldok a legközelebb pay n sprayba és kész.

már beismerte hogy nem csak ugy van az!<#ravasz1>
Fresh Duke
😊

A heavy cost. I pay it gladly.

De szerencsére olyanok is vannak, akik "vadásznak" az ilyenekre, ahol és amikor csak lehet! 😄
Fresh Duke
Hát igen, sok kis van a világon... -.-

"És A SANANDREAS SZTEM AZÉ gagyi még me jó nem kell benne pénzt keresni beírod h hesoyam azt már ad neked annyi lóvét h nem tod mire elkölteni a 4-edét sem..."

az ilyen élõlényeket még válaszra sem érdemes méltatni..
ezt se gondoltam volna hgy megérem hogy valaki azzal jon ascarfaces foruban hogy az SA sokkal szarabb mint a scarface<#nyes>
Hali!

GTA United Mod-ot letom tölteni valahonnan mert a GTA WorldsMod oldalról nemtom leszedni elkezdi tölteni azt 0kb lejön azt kész.

JetiRulez
Kiterjesztés??? Nekem itt valami csúnyán kimarat. Milyen kiterjesztés kell hozzá? Nekem sose kellett.

JetiRulez

Hello
Az mitõl van, hogy kifagy a játék? Pl. kimegyek a johnson házból, kiírja fekete képernyõnél bal alsõ sarokban, hogy gettó, és itt megáll. Ctrl+alt+del nél írja, hogy nem válaszol.
A játékot újraraktam, de nem segített.

Fresh Duke
Lehet. Las Venturasban van a reptéren egy nagy hangárban. (Nem a sivatagi reptéren, a normálison.)

CheAteR88
az odáig ok
de honnan szedjek "gta garagemod" kiterjesztést?

hi all! olyan kérdésem lenne h lehet-e a utasszállító repülõgépeket vezetni,és ha igen akkor hol?
JetiRulez
Én GGMM-mel szoktam autókat telepíteni. Gyors és könnyen kezelhetõ. Külön-külön lehet vele backupokat csinálni, hogy ne kelljen újrarakni az egész image fájlt.

JetiRulez

CheAteR88
vmi program amivel autókat tudok berakni

JetiRulez
A Single megy. De a multi se lehet hibás, mert a hivatalos oldalról töltöm le mindíg. És sok helyen olvastam, hogy csak 1.0-ás verzióval mûködik és ha nem eredeti a játék, 1.0-ás crack kell hozzá. Na letöltöttem egy párat, de még így se jó.

JetiRulez

DJ Skyline
mire gondolsz?

DJ Skyline
minek? két külön dolog a játék crackje, meg a SAMP. ha a single megy, a SAMP meg nem, akkor a SAMP a problémás. ha fordítva, akkor meg eleve a crack a rossz nem a SAMP.

CheAteR88
nincs vmi egyszerû módja hogy modoljam a játékot?