82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • krisztianp16
    Okés,köszönöm hogy elmonttad.
  • xido
    ez egyike azoknak a tipikus jelenségeknek,amikor is be kell regisztrálni az adott serverre és vagy éppen valamilyen játékban vannak,és amíg le nem telik az előre megszabott idő,addig az előtérben vagy...

• krisztianp16
    Faq-t elolvastam de ott nincs le írva hogy kell szervert csinálni.És ez a gond hogy egybe sem tudok belépni mert ha rá klik ellek akkor bejön és nem tudok mozogni szemböl néz éss a ball felsö sarokbanki ír mindent és ha másikba lépek ott meg üres a város.
  • Ryder7
    Faq-t olvastad? amúgy meg szerverre kell kapcsolódni.
  • krisztianp16
    Letöltöttem a mutiplayert,és az unokat tesoim is.Azt szeretném megkérdezni azt hogy kell csinálni hogy tudjuk jáccani velle.Szoval hogy lássuk egymást mert ha belépek a multiplayerbe akkor öres az egész város és kodotsem fogad ell.Köszönöm szépen az edigi segítséget remélem ebben is tudtok segíteni.
  • LTomi
    Megoldottam. :D
  • LTomi
    Valaki tudja, hogy hogy működik? Beraktam,m kezdtem új játékot, de pl. az ablaktörlőt meg az indexet nem tudom használni, stb.
  • krisztianp16
    Köszi már tudom...
  • Stefibaba
    A válasz: Találd ki -.-'
  • krisztianp16
    Helo.Bocsi ,még annyi hogy amit letöltöttem buszt,azt milyen mappába kell merakni,hogy a játékba megjelenjen.Köszi elöre is.
  • sz4bee
    Nvidia kártyával rendelkezek.Megnéztem a faq-ot meg, visszaolvastam de nemtaláltam jo megoldást a 60Hz-re.Valaki tud valami megoldást?
  • LTomi
    Jól néz ki mod, megyek is kipróbálni. :P
  • BiG G
    nm :) egyik ikarus 415-ös ráadásul magyar festéssel van, bár elég igénytelen a modellezés sajnos.
  • krisztianp16
    Köszönöm szépen!
  • BiG G
    link
  • krisztianp16
    Hellosztok!ezt a modot honnan tudnám leszedni vagya buszokat köszönöm szépen elöreis!
  • Kincici
    OK, köszi a segítséget.
  • ldavid
    azért más a jelölés, mert az egyik brit, a másik pedig európai kiadás (másban nem különbözik)
  • Kincici
    Ez az egyik:
    http://cdgalaxis.hu/PC/8266/grand-theft-auto-san-andreas.html

Ez meg a másik:
    http://cdgalaxis.hu/PC/13868/grand-theft-auto-san-andreas.html

Én nem igazán látok különbséget (a 18 feliratot leszámítva), azért kérdeztem, hátha esetleg mégis van valami.
  • Ryder7
    Ööö pontosabban nem lehetne? Am asszem van 1 limitált változata is, de az SA az SA és nem GTA4
  • Kincici
    Helósztok. A CD-galaxisnál jelenleg kapható kétféle San Andreas között van valami különbség? És ha igen, mi? Attól eltekintve, hogy a borítójukon másképpen néz ki a 18+ felirat. Köszi.
  • Ryder7
    Szépvidi.

Fél órával később meglett a kocsika is, már be is van nyomva Phoenix helyére.
  • DJ Skyline
    nincs felrobbantós jelenet
  • Szabi1991
  • Ryder7
    a fejjel lefele repülés nem vagy cucc, csak azt kell megjegyezni hogy minden forditva van. szal lefelével lefele felfelével meg felfele mész. alapesetben asszem. rég nyomtam SA-t.

Valakinek nincs 1 KI3T-je (az új) az SA-hoz, kéne rendesen.
  • sgt anderson
    Hát ez nagyon tud valamit :D A fejjel lefelé repülés még nekem is megy, (néha), de ilyen pro szinten azért nem.. :D
  • xido
    Engem a felesleges HDR zavart benne nagyon,a látótávolságot erősen csökkenti a szénné filterezett égbolt és fények...az .ini-ben millió beállítást meg nincs kedvem egyenként állítgatni:)
  • Ryder7
    Nállam is szépen ment ENB-vel, csak zavart a kocsik tükröződése és nem volt annyira atom gépem.
  • BiG G
    cáfolom, nálam egészen szépen ment, pedig nincs "atomgépem", LOL.
  • LTomi
    Az ENB Series még önmagában egy atomgépen is laggol, hát még Frapssal? Itt viszont nem látok laggot.
  • bazs1
    az introban van csak visszafelé játszás, azaz ami 0:51 után van az mind normál
  • BiG G
    szvsz nem visszafele repül, csak visszafele játssza le azokat a jeleneteket :) amúgy meg az ENB series-től ennyire szép.
  • Szoki333
    nagyon szép videó lett
  • LTomi
    Bearot jobban csinálja. :D
  • RoyalPredator
    Nem nagy szám. De szépen vágja a videóit. Stílusos.
  • LTomi
    Ok, kösz. Úgytűnik, h műveletlen vagyok. xD
  • RoyalPredator
    Mimimimi?

GTA SA-hoz plz adjatok akkor egy jó értelmes grafika javítót:) Valami széleskörűt.
  • bazs1
    ha felfelé repülsz függőlegesen vagy nem tudom milyen szögben akkor tudsz akkora lendületet szerezni, hogy visszafelé is tudj repülni

ez nem mod, ez color correction
  • LTomi
    Ez meg milyen graf javító mod lehet? :O
  • ldavid
    de hátrafelé hogy tud repülni?