GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel hogy vele mentek kocsit lopni...
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://9gag.com/gag/5135249
ez meg különösen, még a staff-al sem lehet kapcsolatba lépni, ha valami jogtalanul kerül a szerverükre
/off
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
JetiRulez
ezt véletlenül találtam, hihetetlen szánalmas <#wow3>#wow3>
nem elég, hogy lekopizza a gtahungary-t, méghozzá ahogy van, (a linkek is oda mutatnak) még magyarul sem tud...
a fórumba néztem még be, tovább nem jutottam :CC
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mé lehet az hogy néha elmegy az egerem?
esc-vel játszani kell azt visszajön
de mé lehet ez? bug?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Olyat csinál néha a játék,hogy ahogy gyorsulok az autóval ilyen felfelé szálló "füst" jelenik meg a képen,de mintha rá lenne közelítve 43634x-esen,óriási pixelek úsznak fel a képernyõn<#idiota>#idiota>Meg gyorsulok az autóval,és egyre erõsebben mutat valami hülye skin-t... nemtom értitek-e😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
JetiRulez
ha ez se jó akkor lehet, hogy régebbi verziód van, töltsd le a legújabbat
az miért van hogy belelépek a SAMP-ba és ott rámegyek az internet fülre és csak 2 darab szervert talál a haveroknak meg vagy ezret?...
A GTA United Modot itt letudod tölteni:
http://gtadownloads.extra.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=71
San Andreas a világlegjobb játéka!
Tehnap este 9-tõl fél 12-ig ezt toltam ÉS csak kocsikáztam voltam kajáldában,casinóban szal egyáltalán nem unalmas!
Ki ez a fikázó jóképességû?
"3.a gta-ban egy nagy szar ahogy az emberek kinéznek... nézd má meg egy csaj arcát ott és itt..." aha, akkor nézzük csak, GTA SA egy PS2-re rt játék, ami 2004-ben jött ki. 1 évvel késõbb PC-re. Scarface egy idõben jött ki konzolra, meg PC-re, 2006-ban. csak 2 év különbség van a kettõ között, semmiség ez a játékvilágban ez a 2 év -.-
"4.gta-ban h néz má ki miko lõsz,meg elõ veszel egy forgó tárcsás gépágyút a rendõr melle taztán nem lessz semmi..." utánna meg az lesz a baj, hogyha kilóg a zsebedbõl a bicska nyele, akkor meg már azért is beleköt, de mért :| mindenbe belelehet kötni
"5. harcnál téged lõnek kijönnek a zsaruk és azok is téged kezdenek el lõni..." jó ez igy hülyeség, x+1 eset van mikor a rendõr üldöz egy másik autót.
"6.szinte semmit nem lehet csinálni abba a játékba csak vagy küldit csinálsz vagy ölöd az embereket...nagy élvezet..." ok, erre nem mondok semmit, következõ
"7.a grafika sehol nincs abba a játékba, kapsz egy csillagot aztán esélyed sincs a túlélésre........................" lásd 3-as pontnál lertak. nincs esélyem sem? áhh, VC-ben nehezebb volt lerázni a rendõröket sokkal, itt csak beszáguldok a legközelebb pay n sprayba és kész.
az ilyen élõlényeket még válaszra sem érdemes méltatni..
GTA United Mod-ot letom tölteni valahonnan mert a GTA WorldsMod oldalról nemtom leszedni elkezdi tölteni azt 0kb lejön azt kész.
JetiRulez
Az mitõl van, hogy kifagy a játék? Pl. kimegyek a johnson házból, kiírja fekete képernyõnél bal alsõ sarokban, hogy gettó, és itt megáll. Ctrl+alt+del nél írja, hogy nem válaszol.
A játékot újraraktam, de nem segített.
A heavy cost. I pay it gladly.
de honnan szedjek "gta garagemod" kiterjesztést?
JetiRulez
JetiRulez