82991
-
#79501 Okés,köszönöm hogy elmonttad. -
xido #79500 ez egyike azoknak a tipikus jelenségeknek,amikor is be kell regisztrálni az adott serverre és vagy éppen valamilyen játékban vannak,és amíg le nem telik az előre megszabott idő,addig az előtérben vagy...
-
#79499 Faq-t elolvastam de ott nincs le írva hogy kell szervert csinálni.És ez a gond hogy egybe sem tudok belépni mert ha rá klik ellek akkor bejön és nem tudok mozogni szemböl néz éss a ball felsö sarokbanki ír mindent és ha másikba lépek ott meg üres a város. -
#79498 Faq-t olvastad? amúgy meg szerverre kell kapcsolódni. -
#79497 Letöltöttem a mutiplayert,és az unokat tesoim is.Azt szeretném megkérdezni azt hogy kell csinálni hogy tudjuk jáccani velle.Szoval hogy lássuk egymást mert ha belépek a multiplayerbe akkor öres az egész város és kodotsem fogad ell.Köszönöm szépen az edigi segítséget remélem ebben is tudtok segíteni. -
#79496 Megoldottam. :D -
#79495 Valaki tudja, hogy hogy működik? Beraktam,m kezdtem új játékot, de pl. az ablaktörlőt meg az indexet nem tudom használni, stb. -
#79494 Köszi már tudom... -
#79493 A válasz: Találd ki -.-' -
#79492 Helo.Bocsi ,még annyi hogy amit letöltöttem buszt,azt milyen mappába kell merakni,hogy a játékba megjelenjen.Köszi elöre is. -
sz4bee #79491 Nvidia kártyával rendelkezek.Megnéztem a faq-ot meg, visszaolvastam de nemtaláltam jo megoldást a 60Hz-re.Valaki tud valami megoldást? -
#79490 Jól néz ki mod, megyek is kipróbálni. :P -
#79489 nm :) egyik ikarus 415-ös ráadásul magyar festéssel van, bár elég igénytelen a modellezés sajnos. -
#79488 Köszönöm szépen! -
#79487 link -
#79486 Hellosztok!ezt a modot honnan tudnám leszedni vagya buszokat köszönöm szépen elöreis! -
Kincici #79485 OK, köszi a segítséget. -
ldavid #79484 azért más a jelölés, mert az egyik brit, a másik pedig európai kiadás (másban nem különbözik) -
Kincici #79483 Ez az egyik:
http://cdgalaxis.hu/PC/8266/grand-theft-auto-san-andreas.html
Ez meg a másik:
http://cdgalaxis.hu/PC/13868/grand-theft-auto-san-andreas.html
Én nem igazán látok különbséget (a 18 feliratot leszámítva), azért kérdeztem, hátha esetleg mégis van valami. -
#79482 Ööö pontosabban nem lehetne? Am asszem van 1 limitált változata is, de az SA az SA és nem GTA4 -
Kincici #79481 Helósztok. A CD-galaxisnál jelenleg kapható kétféle San Andreas között van valami különbség? És ha igen, mi? Attól eltekintve, hogy a borítójukon másképpen néz ki a 18+ felirat. Köszi. -
#79480 Szépvidi.
Fél órával később meglett a kocsika is, már be is van nyomva Phoenix helyére. -
#79479 nincs felrobbantós jelenet -
Szabi1991 #79478 -
#79477 a fejjel lefele repülés nem vagy cucc, csak azt kell megjegyezni hogy minden forditva van. szal lefelével lefele felfelével meg felfele mész. alapesetben asszem. rég nyomtam SA-t.
Valakinek nincs 1 KI3T-je (az új) az SA-hoz, kéne rendesen. -
#79476 Hát ez nagyon tud valamit :D A fejjel lefelé repülés még nekem is megy, (néha), de ilyen pro szinten azért nem.. :D -
xido #79475 Engem a felesleges HDR zavart benne nagyon,a látótávolságot erősen csökkenti a szénné filterezett égbolt és fények...az .ini-ben millió beállítást meg nincs kedvem egyenként állítgatni:) -
#79474 Nállam is szépen ment ENB-vel, csak zavart a kocsik tükröződése és nem volt annyira atom gépem. -
#79473 cáfolom, nálam egészen szépen ment, pedig nincs "atomgépem", LOL. -
#79472 Az ENB Series még önmagában egy atomgépen is laggol, hát még Frapssal? Itt viszont nem látok laggot. -
#79471 az introban van csak visszafelé játszás, azaz ami 0:51 után van az mind normál
-
#79470 szvsz nem visszafele repül, csak visszafele játssza le azokat a jeleneteket :) amúgy meg az ENB series-től ennyire szép. -
Szoki333 #79469 nagyon szép videó lett -
#79468 Bearot jobban csinálja. :D -
#79467 Nem nagy szám. De szépen vágja a videóit. Stílusos. -
#79466 Ok, kösz. Úgytűnik, h műveletlen vagyok. xD -
#79465 Mimimimi?
GTA SA-hoz plz adjatok akkor egy jó értelmes grafika javítót:) Valami széleskörűt. -
#79464 ha felfelé repülsz függőlegesen vagy nem tudom milyen szögben akkor tudsz akkora lendületet szerezni, hogy visszafelé is tudj repülni
ez nem mod, ez color correction -
#79463 Ez meg milyen graf javító mod lehet? :O -
ldavid #79462 de hátrafelé hogy tud repülni?