82991
-
ninja55 #82751 Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy a játékban a Millie nevű barátnőt hol és hogyan lehet felszedni mer azt tudom hogy egyik kaszinóban egy küldi után de mi a neve a küldinek? Légyszi mutassatok egy videót amiben megmutatja hogy hogyan lehet!
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.:
ninja55 -
#82750 Hát igen, más haverokkal, és más csak úgy valami random helyen. :) -
#82749 Becélzol egy Grove Streetes tagot, és G-t nyomsz. -
donoki #82748 Hát én játszanék, pár napja fel is mentem randomba egy szerverre, de egyedül elég gyorsan, 5perc alatt meguntam...:D anno én is haverokkal toltam, úgy elég fun volt :) -
donoki #82747 Mikor ott vagy a zöld ruhások mellett, nyomogasd a G-t vagy a H-t, nem emlékszem már pontosan melyiket kell :D -
#82746 Van aki még multizik a játékkal, vagy megfordult a fejében, hogy esetleg újra játszana? (Néha-néha egy kis nosztalgiázás képpen, pl. :)) -
gtagamer #82745 Sziasztok!
Már az utolsó előtti küldetésnél járok amikor Cesarral kell elmenni az állomásra de nem tudom hogy kell beszerezni 2 bandatagot hogy kell megcsinálni? -
#82744 Amikor kijött, 2005-ben :D -
#82743 Mikor kezdted el? :D -
#82742 wow, és mostanra be is fejeztem a küldetéseket
szerintem ez világcsúcs :DDD -
#82741 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem az SA-t és mivel csak repcsivel akarok baromkodni kerestem hozzá mentést a neten, bemásoltam a mappába, először felismerte, csak amikor betöltött a mentés, kidobott az asztalra, aztán letöltöttem az a patch-t ami a faq-ban van és azóta még a mentések között sem jelenik meg a letöltött mentés. Tudtok segíteni? -
ninja55 #82740 Szia kedves gtagamer!
Az azér van mer azt a feladatot 2 perc alatt kell teljesíteni!
Üdv.:
ninja55 -
#82739 eredeti cd-t keres, ha cd image-t töltöttél azt daemon tools-al emuláld mint Cd-meghajtó, vagy crack kell neki.. nemtom -
kiskopi #82738 Sziasztok!
Nem tudom,hogy ezt a játékot meg lehet venni valahol,letöltöttem torrenten.
Ráraktam a gtahungary.hu oldalról a magyarítást,de ezt írja ki:
Original disc could not be found or authenticated.
A magyarítás előtt sem sikerült elindítani.
Légyszi segítsetek
-
gtagamer #82737 azt tudom de akárhányszor jól megcsinálom mindig újból kell kezdenem ://
-
VJP #82736 Hali
Nagyon régen volt egyszer egy olyan módom (vagy valami) ami a Knight Rider KITT-jét rakta be a játékba. Igen tudom rengeteg ilyen van de most jön a lényeg: ha beültem az autóba és a térképen kijelöltem egy helyet, magától odanavigált. Ha jól emlékszem ugrani is tudott, csak a benzinkútnál valamit fel kellet tölteni.
Ezt keresném remélem tudtok segíteni, előre is köszi! -
donoki #82735 nyomogasd a V-t míg ilyen célkereszt elő nem jön :) -
Robi546 #82734 nekem azt hiszem hogy van 1600 -ss is amúgy nem tudom hát máshogy nem lehet hiába. :S
gtagamer: ha lövöldözni kell akkor lövöldözz. :D Amúgy próbálgasd és sikerülni fog,nekem is sikerült. :) -
gtagamer #82733 Na sikerült megcsinálnom de most a repülősulinál akadtam le amikor a helikopterrel kell lövöldözni azt hogyan csináljam meg? -
#82732 1280*768-nál nincs nagyobb felbontás :S -
Robi546 #82731 Én se tudom annyira rakni (annyi a különbség hogy nekem 1920x1080-as a felbontás a monitoron) viszont próbálgasd hogy másra rakod,és lehet hogy lesz olyan ami passzol nekem is 1200x valamennyin van most nem jut eszembe és jó,nekem is így van sajna. -
#82730 császtok
Felraktam az 1.01 es pathet de egyszerüen nem ajánlja fel a játékban az 1366x768 as felbontást mit tudok tenni ?? -
ninja55 #82729 mennyit úsztál? a játékban? -
gtagamer #82728 Szia ninja55!
nem tudom megcsinálni azt a feladatot továbbra is kiírja azt a hülye feliratot....mit csináljak? -
ninja55 #82727 Szia kedves gtagamer!
Úgy lehet a tüdőkapacítás növelni hogy sokat úszol a víz alatt de ha túl sokáig vagy lenn a víz alatt akkor megfuladsz és a BEG gombal merülhetsz le! -
gtagamer #82726 és azt hogyan csináljam?? -
ninja55 #82725 Szia kedves ekepista!
Innen le lehet tölteni modokat gta hungary
a berakásukhoz kell egy progra az IMG tool amit innen tölthetsz le. Nyisd meg az IMG tool-t és kattints add->file és helyi lemez c->program files->rockstar games->gta san andreas->models mappában a gta3-at nyisd meg és be tudod tenni a modokat! -
ninja55 #82724 Szia kedves gtagamer!
Ott a tüdőkapacítást kel növelni mert ahhoz sokat kell úszni majd! -
ekepista #82723 sziasztok tudnátok nekem olyan oldalakat mondani asanandreashoz ahonan módokat tudnék ajátékhoz leszedni előre is köszi aválaszotokat -
gtagamer #82722 Sziasztok
Van egy küldetés San Fierroban ahol Woozieval a bemutatóban videojátékkal játszik Cj és aztán engem kidob hogy a víz alatt kell megkezdeni ilyenkor mit tegyek és hova menjek?
Előre köszönöm a segítséget -
Killer85 #82721 Sziasztok
Leszedem a 100% mentést és berakom a gta sa user filesbe és előröl kezdi...ez miért van???akár mennyit mentés letöltök berakom ugyan ez a helyzet...előre is köszönöm a válaszokat.
üdv.Janesz -
ninja55 #82720
ezek a képek. -
ninja55 #82719 Sziasztok,
Azt szretném kérdezni hogy az mér van hogy betettem egy modot:
ez a mod
és ezeket látom:
És ha beszállok egyikbe kidob a játékból.
Válaszotokat előre is köszi.
Üdv.:
ninja55 -
#82718 Üdv
Vista 32biten nem akar elindulni, azt írja, hogy: "vorbisFile.dll" nicns meg, pedig megvan... -
steweee #82717 nem volt időm kipróbálni, de tavaly én is szemezgettem modokkal. a gta world-ön vagy vmelyik nagyobb gta modos oldalon (van legalább 5 nagy) láttam olyat hogy a gta 3 és a gta VC full conversion de az SA feljavított modolt verziója alá. azért az elég komoly lehet, ha lesz időm nyáron végig is tolom úgy én is -
Killer85 #82716 Sziasztok
Leszedem a 100% mentést és berakom a gta sa user filesbe és előröl kezdi...ez miért van???akár mennyit mentés letöltök berakom ugyan ez a helyzet...előre is köszönöm a válaszokat.
üdv.Jani -
#82715 Ty -
#82714 http://wiki.sa-mp.com/wiki/Category:Server_Documentation -
#82713 Hy all!
hogyan lehet saját szerver csinálni? -
Medvelászló #82712 Sziasztok!
Lenne kis problémám a gémmel,még pedig win-7 (32 bit)alatt néha mekattanik,felpörög beállítások elállítódnak stb...Láttam valamit kell rajta bütykölni hogy kompatibilis legyen a win-7-tel is,csak nem tudom mit kell letölteni ill.telepíteni a játékra.