GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem az SA-t és mivel csak repcsivel akarok baromkodni kerestem hozzá mentést a neten, bemásoltam a mappába, elõször felismerte, csak amikor betöltött a mentés, kidobott az asztalra, aztán letöltöttem az a patch-t ami a faq-ban van és azóta még a mentések között sem jelenik meg a letöltött mentés. Tudtok segíteni?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az azér van mer azt a feladatot 2 perc alatt kell teljesíteni!
Üdv.:
ninja55
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom,hogy ezt a játékot meg lehet venni valahol,letöltöttem torrenten.
Ráraktam a gtahungary.hu oldalról a magyarítást,de ezt írja ki:
Original disc could not be found or authenticated.
A magyarítás elõtt sem sikerült elindítani.
Légyszi segítsetek
Nagyon régen volt egyszer egy olyan módom (vagy valami) ami a Knight Rider KITT-jét rakta be a játékba. Igen tudom rengeteg ilyen van de most jön a lényeg: ha beültem az autóba és a térképen kijelöltem egy helyet, magától odanavigált. Ha jól emlékszem ugrani is tudott, csak a benzinkútnál valamit fel kellet tölteni.
Ezt keresném remélem tudtok segíteni, elõre is köszi!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
gtagamer: ha lövöldözni kell akkor lövöldözz. 😄 Amúgy próbálgasd és sikerülni fog,nekem is sikerült. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Felraktam az 1.01 es pathet de egyszerüen nem ajánlja fel a játékban az 1366x768 as felbontást mit tudok tenni ??
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nem tudom megcsinálni azt a feladatot továbbra is kiírja azt a hülye feliratot....mit csináljak?
Úgy lehet a tüdõkapacítás növelni hogy sokat úszol a víz alatt de ha túl sokáig vagy lenn a víz alatt akkor megfuladsz és a BEG gombal merülhetsz le!
Innen le lehet tölteni modokat gta hungary
a berakásukhoz kell egy progra az IMG tool amit innen tölthetsz le. Nyisd meg az IMG tool-t és kattints add->file és helyi lemez c->program files->rockstar games->gta san andreas->models mappában a gta3-at nyisd meg és be tudod tenni a modokat!
Ott a tüdõkapacítást kel növelni mert ahhoz sokat kell úszni majd!
Van egy küldetés San Fierroban ahol Woozieval a bemutatóban videojátékkal játszik Cj és aztán engem kidob hogy a víz alatt kell megkezdeni ilyenkor mit tegyek és hova menjek?
Elõre köszönöm a segítséget
Leszedem a 100% mentést és berakom a gta sa user filesbe és elõröl kezdi...ez miért van???akár mennyit mentés letöltök berakom ugyan ez a helyzet...elõre is köszönöm a válaszokat.
üdv.Janesz
ezek a képek.
Azt szretném kérdezni hogy az mér van hogy betettem egy modot:
ez a mod
és ezeket látom:
És ha beszállok egyikbe kidob a játékból.
Válaszotokat elõre is köszi.
Üdv.:
ninja55
Vista 32biten nem akar elindulni, azt írja, hogy: "vorbisFile.dll" nicns meg, pedig megvan...
Honda - The Power of Dreams
Leszedem a 100% mentést és berakom a gta sa user filesbe és elõröl kezdi...ez miért van???akár mennyit mentés letöltök berakom ugyan ez a helyzet...elõre is köszönöm a válaszokat.
üdv.Jani
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hogyan lehet saját szerver csinálni?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Lenne kis problémám a gémmel,még pedig win-7 (32 bit)alatt néha mekattanik,felpörög beállítások elállítódnak stb...Láttam valamit kell rajta bütykölni hogy kompatibilis legyen a win-7-tel is,csak nem tudom mit kell letölteni ill.telepíteni a játékra.
Kéne egy kis segítség.. :S
Az a problémám, hogy miután elindítom a játékot bejön ugye a szokásos intro majd amint megjelenik a GTA san andreas képernyõ ami után ugye a menünek kellene jönnie egyszerûen csak elsötétül a kép, és egy "a program hibát észlelt ezért leáll" üzenettel kidob a játékból...
XP-n semmi gondom nem volt vele.
Amióta win 7-em van (64 bites) azóta nem bírok vele egyáltalán játszani.
Több helyrõl is próbáltam leszedni, de sajnos mindegyiknél ugyan ez a hiba..
Köszönöm elõre is a segítséget. 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azt szeretném kérni hogy valaki legyen szíves és küldje át az e-mail címemre a játékot! Az e-mail címem [email protected]
Elõre is köszi.:
ninja55
Megkaptam a kártyát, és azóta semmi nincs 😞
Elfogytak a küldik, pedig csak 50% körül járok. Megkaptam a kártyát, ami majd a bankrabláshoz kell. De nincs semmi, csak a kamion, kõfejtõ, repülös stb küldik.
Ilyenkor mit csináljak?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Tudnátok segíteni, hogy tudom beállítani az MTA szervert hogy tudjunk LAN-on is játszani? Megvan a kapcsolat, minden frankó, de nem tölt be térképet. Ahogy letöltöttem a szervert a multitheftauto.com-ról úgy próbáltam meg elindítani. Help!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Options - Display setup - Radar mode = (radar) + HUD mode =
netes kép
játékból kép