82991
-
morzsi555 #82791 -
#82790 Tudnátok mondani nekem pár olyan ALAPVETŐ modot, ami nélkül már senki nem kezdené el újrajátszani ezt a játékot?
Gondolok itt újratextúrázott weapon packra, grafikai felhúzásra, vagy olyan modokra ami nem ad örök életet meg ilyenek, de pl sok hülyeséget berak ami tök jó (be lehet rúgni, szívni, meg ilyen marhaságok)
Tehát egy olyan 4-5 mod kéne ami felturbózza a játékot kicsit. -
steweee #82789 ohh :
http://www.youtube.com/watch?v=MIwzPljNCLY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KdD1mFdR7iE&NR=1 -
morzsi555 #82788 Srt3-hoz van videó ami mutatja hogy kell felrakni: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=323180
Clean installal kezdj, mindent törölj ki a san andreas mappából, csinálj biztonsági másolatot is a játékról, hogy ne kelljen újra telepíteni ha valami nem jó. IMG Manager is kell a telepítéshez: http://www.x-squares.com/File/fi/17/IMG_Manager.aspx -
#82787 Ezeket szedtem le: SRt3 2012 Mipmap Edition + Vegetation Pack 3 -
#82786 Sikerült letöltenem. Gyenge az angolom. Segítesz feltelepíteni? -
morzsi555 #82785 Az ultrahd mod az ilyen instabil. Nem nagyon érdemes erőltetni. SRt3 2012 Mipmap Edition + Vegetation Pack 3 + ENB-vel jobban jársz. -
#82784 UltraHD Mod V2.0 - Rikintosh -
#82783 Összeomlik a játék egy idő után :(
-
steweee #82782 köc-köc ! -
morzsi555 #82781 SRT3 MOD V1.7 vagy SRt3 2012 Mipmap Edition
Vegetation Pack 3
ENB-confignak meg innen valamelyik amelyik tetszik, a videó leírásában ott szoktott lenni többnyire a config: link -
steweee #82780 áááá basszus,újra előveszem. ki milyen modot ajánlana hozzá ?
elnézve a videót, nem csodálom hogy annak idején egy menyasszonyom ment rá a SA-ra :)))))))))))))) -
#82779 Estét!
Megvettem a játékot. Ilyen konfighoz milyen szép grafikai MOD-ot ajánlotok? Azért kérdem, mert nem akarok kísérletezgetni. Alig várom már hogy játszhassak :)
Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM -
#82778 töröld a modokat. biztos a modok a hibásak. -
MrBalee #82777 Hali új vagyok letöltöttem a játékot meg minden, mert új gépem van. Eddig meg volt. Szóval beléptem ment minden... Utána beraktam kb 2 modot és mindig amikor az Nvidia The way its meant to be played kijön akkor lefagy.. .és kiirja h a Gta.sa exe müködése leállt.. Valaki tudna segíteni? :) -
#82776 azt hiszem, hogy a nyelvet át kell állitsd talán spanyolra a beállitásoknál. -
#82775 Sziasztok!Valaki segíten nekem hogy hogyan is telepítsem a magyarosítást mert nem lett magyar amikor feltelepítettem a magyarosítást. -
ninja55 #82774 IMG-tool-al
-
SzinesGeza #82773 Á, eszembe nem jutott volna, hogy CJ ilyen repülőmókus figurát is tud! :)
Kösz! -
#82772 GTA SA missions in chronological order
Sokan csak kocsival csinálják meg videókon miután kinyitják az ernyőt, de ez a player megcsinálja így :)
-
SzinesGeza #82771
Újra elővettem. Még mindig hatalmas ez a játék!
Viszont egy küldetésnél (majdnem) megakadtam. Amikor a kaszinórablást végrehajtjuk, akkor ugye a kaszinó tetejéről le kell ugranunk.
Van ejtőernyő de azzal egyszerűen nem tudok átmenni a szemben lévő épületre ahol egy helikopter áll (volt ott két kommandós is: RIP).
Mire nyit az ernyő, addigra CJ sokkal alacsonyabban van mint a másik tető.
Meg lehet ezt oldani?
Az utcára ugorva, rendőröket leszedve, kocsit lopva nagy nehezen befejeztem a küldetést de érdekelne a másik megoldás is. -
#82770 jah erre értetted, én magam se tudom, nem használtam még.
-
jawol #82769 hogy kell berakni a modot amit linkeltél?
-
#82768 amúgy ez, multiba is jó..? vagy csak single? :D -
#82767 http://www.gamefront.com/gta-san-andreas-hd-mod/
de.. írd be google hogy graphics patch és kiad párat -
jawol #82766 Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni,hogy hol tudok jo grafikai patchet letölteni és hogyan kell feltelepíteni? -
ninja55 #82765 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki tud-e egy repülő mod-ot amibe belehet járni kocsival?
Mer ha az an-225 öt betszem akkor nemtudom lehozni és hogy az at-400 at valamire kicserélni vagy hogy az an-225 öt hogy lehet lehozni?
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.:
ninja55 -
#82764 Igen, ez volt a probléma! Köszönöm szépen a segítséget és a gyors választ! -
#82763 Szerintem azért ilyen, mert 16 bites. Asszem a felbontásnál kell állítani, hogy x32 legyen a végén. -
#82762 Üdv! Valaki tapasztalt már hasonló képhibát? Több verziót is telepítettem de semmi változás. A textúrák és az árnyékok mind így néznek ki. (A legjobban talán CJ atlétáján valamint a járdán látszik, hogy mire gondolok...) A grafikai beállítások maxon vannak!
Ha valaki tud megoldást, kérem jelezze! Előre is köszönöm!
-
Tsol #82761 Nah, ma éni s végigtoltam. *.* -
#82760 Végül is csak megcsináltam a gémet önerőből (másodszorra, régebben már meg volt) 100%-ra! :) -
#82759 hűha, ez korrekt válasz volt, főleg így szerverekkel együtt, köszönöm szépen :)
sajnálom, hogy többen erről (már) nem nyilatkoznak, pedig régen annyit, de annyit voltam SA-MP szervereken... -
#82758 Az MTA-ról nem tudok nyilatkozni, mert sose játszottam vele, a SA-MP-on mostanában meg elég keveset vagyok. A magyar szervereket hanyagolom, mert a magyar játékosok 90%-a RPG-zik, engem az meg nem érdekel. (Vagyis, ha SAMP, akkor nálam a DM jöhet szóba, esetleg versenyek, minijátékok.)
2 szerverre szoktam fellépni, habár "egyik se az igazi".
HostName: [0.3e] • Battlefield of Nations • EN/DE/ES
Address: 81.169.153.41:7777
Players: X / 100
Mode: Team death match v2.5
Ez egy ilyen Battlefield beütési mód (nem játszottam a BF-fel, szóval lehet tévedek :)), elég jól leköt, bár néha képes jól felhúzni az ember agyát, mert tele van noobokkal, akik tank/hunter/RPG nélkül egy lépést se mernek tenni. Olyan 40-70 játékos szokott rajta lenni folyamatosan.
HostName: [HUN] San Fierro TDM 0.3e
Address: 192.71.245.204:7777
Players: X / 50
Mode: [HUN] SFTDM + MoneyGrub
Ez a szerver és mód Zelinek köszönhető. (Nem reklám céljából írom most ide.) Szeretem, mert az SF TDM volt régen a kedvenc módom. (Illetve, ez kicsit még fel van tuningolva.) A hátránya, hogy szinte mindig üres, mert a mai népnek nem ez kell. Néha azért van rajta pár játékos (~10), akiket el lehet verni. :D
Szerintem partikat igazán lehetne rajta rendezni, csak pár küzdő szellemű játékos kellene rá. -
#82757 emberek, hogy tudjátok, SA-MP és MTA szervereken van még élet, vannak még jó szerverek? -
#82756 Ez az. -
ninja55 #82755 nekem ez a küldi nincs meg nem emlékszem rá :( -
#82754 Mivel kértetek banner frissítést és eleve szét volt csúszva,inkább megcsináltam újra az egészet.Viszont a "linkek" már nem elérhető.Ha van valami más amit betehetnék oda szóljatok! -
ninja55 #82753 köszi -
#82752 keresd ott a név, meg vid