GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitõl van,hogy GGMM-el feltelepítek egy jármûvet,a GGMM-ben megjeleníti az autót,a játékban viszont nem szerepel,amikor pl.: hajóról akarom megvenni,akkor sem jelenik meg.Mitõl lehet,illetve mi a megoldás?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Hát az attól függ, hogy mit szedtél le, van amit ki kell tömöríteni, van amit mountolni kell
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy letöltöttem torrentel a gta san andreast és nem tudom hogy kell elinditani (ki kel csomagolni vagy mi)! A válaszokat elõre is megköszönöm!
sziasztok milyen programal lehet belsõ nézetet csinálni asanandreasba ajármüveknek asegétséget elõre is köszi
Nálam hibátlanul ment Windows 7 alatt. Beállítottam a kompatabilitást a játék számára (futtatás Windows XP SP3-ban). Esetleg próbáld meg rendszergazda módban való futtatást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve ha nem eredeti a játékod, akkor más crack-el próbáld meg indítani...
Google-ban keresve kaptam egy ilyent, hogy a játék ikonjára kattintva jobb klikkel ki kell választani a kompatibilitási listánál, hogy xp, és akkor elméletileg menne, de nekem így sem megy 😞
És több fajtát letöltöttem, és egyik sem megy?
...
És több fajtát letöltöttem, és egyik sem megy?
...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Sziasztok. Lehet, hogy valahol már régen leírták, de, hogy most ne kelljen keresgéljem lesz szíves valaki megmondani nekem, hogy miként tudom a játékot elindítani Windows 7 alatt? Ugyanis amióta felrakta a 7-es windowsot, nem tudom elindítani a játékot, ezért a windowsra gyanakszom... Kösz szépen az infót elõre is!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Szükséged lesz egy IMG Tool-ra amit itt találsz.
A letöltött modokat pl. autók, textúrák, egyéb 3D objektumokat a letöltött mod olvass el (read me) fájljában meghatározott helyre kell berakni az IMG Tool segítségével (általános esetekben ez néhány fájl cseréje az IMG Tool kezelõfelületén belül).
Nagyjából kb. ennyi a mûvelet... ha mindent jól csináltál akkor a játékban viszont láthatod a kicserélt autót vagy motort vagy akármit.
A letöltött modokat pl. autók, textúrák, egyéb 3D objektumokat a letöltött mod olvass el (read me) fájljában meghatározott helyre kell berakni az IMG Tool segítségével (általános esetekben ez néhány fájl cseréje az IMG Tool kezelõfelületén belül).
Nagyjából kb. ennyi a mûvelet... ha mindent jól csináltál akkor a játékban viszont láthatod a kicserélt autót vagy motort vagy akármit.
sziasztok hogy lehet agta sanadreasba módokat rakni asegítséget elõre is köszönöm
Sziasztok, akit esetleg érdekel egy Modern MOD a játékhoz.
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy, annó kipróbáltam egy módot a San Andreas-hoz, amivel játék kezdetén majdnem az összes küldiadó felhívott és onnantól tudtak küldiket adni, szal így majdnem bármelyik küldivel el tudtam kezdeni és plusszba még minden fel volt nyitva bárhova lehetett menni és minden bolt és hasonló nyitva volt, tudja valaki hogy melyik ez a mód? Vagy esetled ehhet hasonlót tud valaki ajánlani?
A lényeg a küldikben lenne....
Elõre is köszönöm😊
Valaki megtudná nekem mondani hogy, annó kipróbáltam egy módot a San Andreas-hoz, amivel játék kezdetén majdnem az összes küldiadó felhívott és onnantól tudtak küldiket adni, szal így majdnem bármelyik küldivel el tudtam kezdeni és plusszba még minden fel volt nyitva bárhova lehetett menni és minden bolt és hasonló nyitva volt, tudja valaki hogy melyik ez a mód? Vagy esetled ehhet hasonlót tud valaki ajánlani?
A lényeg a küldikben lenne....
Elõre is köszönöm😊
fraps
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan tudom a kijelzõre az fps-t kiirtani?
Guugliba kerestem de mindenhol csak a FPS mod-ot találtam.
Tudja valaki, hogyan tudom a kijelzõre az fps-t kiirtani?
Guugliba kerestem de mindenhol csak a FPS mod-ot találtam.
Sziasztok
Valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnék leszedni végig játszott mentést???Szedtem már le 1-2 de nem mûködik......és azt olvastam valahol hogy ha csaltak a mentések alatt akkor nem is fog mûködni a csalásos mentés 😞
üdv.Jani
Valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnék leszedni végig játszott mentést???Szedtem már le 1-2 de nem mûködik......és azt olvastam valahol hogy ha csaltak a mentések alatt akkor nem is fog mûködni a csalásos mentés 😞
üdv.Jani
tudom majd holnap meg próbálom érthetõen kérdezni
Még mindig nem jó. 😄
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
akor le írom mégegyszer érthetõen asananreasba mejk programmal lehet ajármüvekeknek belsõ nézetet tenni
sziasztok mejk programmal lehet asanandreasba belsõ nézetet csináni ajármüveknek
Sziasztok!
Azt tudja valaki, mitõl lehet, hogy az egérrel nem mindig tudom használni, nem reagál, de még a touchpad-ra sem. Ha újra indítom vagy 2x akkor meg mûködik rendesen.
A másik kérdésem, az fsp-t hogyan tudom kiíratni a kijelzõre?
tegnap este össze nyomkodtam mindent és egyszer csak ott volt, de újraindítás után már nem találtam meg, hiába nyomkodtam mindent.
Köszi elõre is!
Azt tudja valaki, mitõl lehet, hogy az egérrel nem mindig tudom használni, nem reagál, de még a touchpad-ra sem. Ha újra indítom vagy 2x akkor meg mûködik rendesen.
A másik kérdésem, az fsp-t hogyan tudom kiíratni a kijelzõre?
tegnap este össze nyomkodtam mindent és egyszer csak ott volt, de újraindítás után már nem találtam meg, hiába nyomkodtam mindent.
Köszi elõre is!
Szerintetek melyik a legjobb police chase mod GTA SA alá?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem jó, én csak a nekem nem tetszõket akarnám átugrani. mindegy. viszont érdekes, hogy amíg nincs megcsinálva a kezdõ küldetések, addig ugyan jetpackel át lehet menni a kezdõ délkeleti negyeden kívülre, de automatikusan 4es körözöttségi szintet kap, amit kóddal se lehet feloldani, és nincsenek megvehetõ házak, használható csillagok, felszedhetõ repcsik stb.
mindenesetre ez most is szuper játék, remélem lesz egy úgyistenigazából megcsinált utólag mindent feljavított gta 4-es átirata. szuper lenne
mindenesetre ez most is szuper játék, remélem lesz egy úgyistenigazából megcsinált utólag mindent feljavított gta 4-es átirata. szuper lenne
azt hiszem a spaceeinstein all in one mode-al el tudod indítani bármelyik neked tetszõ küldetést, bármikor játékközben.
Szeretem a cicákat
nem, éppen hogy nem. ezt a módszert én is ismerem. én végig szeretném vinni újra a játékot, csak a nekem nem tetszõ vagy nehéz küldetéseket akarnák átugrani... lp: a hidraulikus autóval zenére a pontgyûjtõs verseny...
Szia! Ha az t szeretnéd, hogy minden meglegyen ne kelljen küldetéseket megcsinálni, töltsd le a 100% savegames-t. A gtainside.com-ról le lehet tölteni.
hi
olyan kód kellene nekem, amit ha beírok teljesítettnek veszi az aktuális küldetést. így sokadszorra nincs kedvem pár küldit végigszenvedni, inkább csak felmodolva szeretném végigtolni hogy lássam az újításokat
tud vki ilyet ? kód van ezer, de ilyen nem találtam
olyan kód kellene nekem, amit ha beírok teljesítettnek veszi az aktuális küldetést. így sokadszorra nincs kedvem pár küldit végigszenvedni, inkább csak felmodolva szeretném végigtolni hogy lássam az újításokat
tud vki ilyet ? kód van ezer, de ilyen nem találtam
Sziasztok! Tudnátok nekem linkelni egy olyan Cleo Mod-ot, amivel az autók ajtajait tudom nyitogatni, lámpát tudom fel, le kapcsolni? Köszi mindenkinek.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy megvettem steam-en a full gta pack-ot tegnap, le is töltöttem az sa-t, elindítanám, és eszméletlen ronda zöldes-sárgás foltos a grafika, az emberek/tárgyak fényei/árnyékai is szörnyûek. A játék megy, csak nem ez volt meg az emlékeimben. Gondolom valami videókártya hiba lehet. 450GTS-em van, ezzel lehet valami gebasz? frissítsem esetleg? Szeretnék játszani, de hát így lehetetlen...
Lenne egy olyan problémám hogy megvettem steam-en a full gta pack-ot tegnap, le is töltöttem az sa-t, elindítanám, és eszméletlen ronda zöldes-sárgás foltos a grafika, az emberek/tárgyak fényei/árnyékai is szörnyûek. A játék megy, csak nem ez volt meg az emlékeimben. Gondolom valami videókártya hiba lehet. 450GTS-em van, ezzel lehet valami gebasz? frissítsem esetleg? Szeretnék játszani, de hát így lehetetlen...
Hátha ment volna tovább is, akkor az nagyon nem jó. Egy idõ után be kéne állnia egy stabil hõmérsékletre, tehát a sárga vonalnak kb. vízszintesnek kellene lennie 1-2 perc után. Nekem is gts 250 van, 10 percig hagytam a furmarkot és 71 volt a legmagasabb.
Leteszteltem, felbontás 1280x1024, élsimítás 8x, 86 fokig hagytam menni, de ment volna az azért tovább is...
De az van, hogy tavaj még nem melegedett túl tõle, meg a Minecraft is, attól is melegszik ám, ott csak 75-ig megy fel.
Ja és a beállításnál beraktam itt a Furmark-al a dynamic camera-t és a post fx-et vagy mit.
De az van, hogy tavaj még nem melegedett túl tõle, meg a Minecraft is, attól is melegszik ám, ott csak 75-ig megy fel.
Ja és a beállításnál beraktam itt a Furmark-al a dynamic camera-t és a post fx-et vagy mit.
Szerintem FurMark-kal teszteld le a videókártyádat. SA-tól nehogy már túl melegedjen, az azért durva. Ha a furmarkkal is leáll, akkor valami baj van a kártya hûtésével.
Hellotok!
Az mitõl lehet, hogy a videó kártya mindig túlmelegszik? (nVidia GeForce GTS 250)
Más játékoknál nem, pl.: L.A. Noire, ott tartja a 65 °C fokot, csak a SA-ban
megy fel 80 fölé majd áll le a gép.
Az mitõl lehet, hogy a videó kártya mindig túlmelegszik? (nVidia GeForce GTS 250)
Más játékoknál nem, pl.: L.A. Noire, ott tartja a 65 °C fokot, csak a SA-ban
megy fel 80 fölé majd áll le a gép.
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani ha nagyon szépen megkérem hogy amikor elindítom a multiplayer szervert, rá connectolok akkor miért indítja el a singleplayert? Újratelepítettem sokszor a multit is, a játékot is, de hozzá kell tegyem hogy nem eredeti a játékom. Mennie kellene mert egyszer sikerült belépni a szerverre, de amikor újra leültem a gépem elé és játszani akartam nem tudom hogy elnyomkodtam volna-e valamit, de nem ment. Valaki pls segítsen<#confused>#confused>
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a játékba elment a hang. Vagyis hallatszik valami de az is nagyon halk. Alaplapi hangkártyám van, de eddig nem volt semmi probléma vele.
Olyan problémám lenne, hogy a játékba elment a hang. Vagyis hallatszik valami de az is nagyon halk. Alaplapi hangkártyám van, de eddig nem volt semmi probléma vele.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks
Sziasztok,
hogy lehet saját zenét bettenni mert azt írja hogy a "felhasználó sávok" mappába be kell tenni de nem találta olyan mappát 😞 valaki tudna segíteni? válaszotokat elõre is köszi
Üdv.:
ninja55
hogy lehet saját zenét bettenni mert azt írja hogy a "felhasználó sávok" mappába be kell tenni de nem találta olyan mappát 😞 valaki tudna segíteni? válaszotokat elõre is köszi
Üdv.:
ninja55
sziasztok
feltettem fiamnak a superman mod-ot a leirt installálás szerint, a játék inditásakor amikor az introk vagy mik jelennek meg az elején, ott már supermanos, de a játékban nem jelenik meg superman. néztem youtube-on videokat, látom bemegy a ruhaboltba (v. mi az) és utána vmi power felirat megjelenik az ajtó mellett. ez nálunk nem történik meg.. mit csinálok rosszul??
köszi elõre is
feltettem fiamnak a superman mod-ot a leirt installálás szerint, a játék inditásakor amikor az introk vagy mik jelennek meg az elején, ott már supermanos, de a játékban nem jelenik meg superman. néztem youtube-on videokat, látom bemegy a ruhaboltba (v. mi az) és utána vmi power felirat megjelenik az ajtó mellett. ez nálunk nem történik meg.. mit csinálok rosszul??
köszi elõre is
Sziasztok!
Windows 7 alatt nálatok fut teljes képernyõvel? Hogy oldottátok meg azt? Tudom.....BEÁLLÍTÁS,... de melyik beállítás, hol kell beállítani? Leírnátok részletesen,lépésrõl lépésre? Láttam valami IMG abrakadabrát a youtubon, de nem tudtam követni, sajnos elvesztem benne:-( Léccci tegyétek meg, segítsetek nekem. Köszi szépen elõre is mindenkinek.
Windows 7 alatt nálatok fut teljes képernyõvel? Hogy oldottátok meg azt? Tudom.....BEÁLLÍTÁS,... de melyik beállítás, hol kell beállítani? Leírnátok részletesen,lépésrõl lépésre? Láttam valami IMG abrakadabrát a youtubon, de nem tudtam követni, sajnos elvesztem benne:-( Léccci tegyétek meg, segítsetek nekem. Köszi szépen elõre is mindenkinek.
Jah és már rengetegszer újratelepítettem és mégis semmi! Nvidia a vidi kártyám
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy átállítottam véletlenül a grafikát és 3 nagy pixelbõl áll az egész grafika, és így nem tudom beállítani a grafikát
valahogy külsõleg nem lehetne megoldani? Xp van és 640x480-ason is rossz
Elõre is köszi!
Az lenne a problémám, hogy átállítottam véletlenül a grafikát és 3 nagy pixelbõl áll az egész grafika, és így nem tudom beállítani a grafikát
valahogy külsõleg nem lehetne megoldani? Xp van és 640x480-ason is rossz
Elõre is köszi!
Hát igen tartalmilag nincs gond a játékkal és ez az amiatt olyan jó lett, mert más szempontokból szerintem kicsit gyengébb lett a játék (a többi Gta-khoz képest).
Capcom is the best!
hali haljátok kormánynak a pedálját hogy ne gáz féknek használja hogyan tudom beállítani?, felraktam a drivert most megismeri a kormányom csak kamera fel le emelgetésére használja a pedálokat a korány már jó azzal kanyarodik PLS SEGÍTSETEK
TDU NICK:anudis0000[hun]
szia,
ezt honnan lehet letölteni:sa:mp0.3b-R-2 ?
ezt honnan lehet letölteni:sa:mp0.3b-R-2 ?
Csá!
Nekem az lenne a gondom,hogy feltettem a GTA San Andreast és leszedtem hozzá a sa:mp0.3b-R-2-t és elindul minden jó és betölti a mapot kiírja:The server is didn't respong.Retryting connected egy ip és ezt írja sokszor összes szerveren.Mi a baj??(A 0.3a-val se és a c-vel se mûködik!)
Nekem az lenne a gondom,hogy feltettem a GTA San Andreast és leszedtem hozzá a sa:mp0.3b-R-2-t és elindul minden jó és betölti a mapot kiírja:The server is didn't respong.Retryting connected egy ip és ezt írja sokszor összes szerveren.Mi a baj??(A 0.3a-val se és a c-vel se mûködik!)
Sziasztok ez milyen cheat vagy mi ez hogy ilyen pályák vannak meg ilyen hogy megy 1 kört mint 1 hullámvasút a videó
Ezeket próbáltad már? http://www.gtasavegames.com/savegames/San_Andreas